Μάνο παραλία και Βίτσι
Διαπιστώνω με χαρά ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος .
Αλλά ...
Ο Βίτσι ξέρει ότι κάποτε ξεκίνησα θεωρώντας το στριπ σα μία μορφή τέχνης , με βάση τις εμπειρίες μου από το εξωτερικό κυρίως .
Πλην όμως εδώ είναι yunanistan . Άλλο το εξωτερικό άλλο εδώ .
Και επίσης άλλη η πρακτική στα πρώτα μαγαζιά του Ατλάντικ Σίτυ και του Βέγκας , άλλο στα δεύτερα της ίδιας πόλης , άλλο το τη γίνεται στη Νέα Υόρκη και άλλο το τι γίνεται σε στριποκωλόμπαρα στο Λος Άντζελες και το Σαν Αντονιο ,ή στο Χιούστον . Πιθανότατα παραλάσσουν στις άλλες πόλεις τις Αμερικής , αλλά εκεί δεν έχει φθάσει η αφεντομουτσουνάρα μου .
Επίσης άλλο πράγμα η Αγγλία , άλλο τι γίνεται στο παρίσι και άλλο τι γίνεται Αμβέρσα , Μόναχο , Φρανκφούρτη ή Άμστερνταμ . Εγώ λοιπόν δε μιλάω για το εξωτερικό γενικά , δεν είμαι ο πολυταξιδεμένος , εξ άλλου . Μιλάω για λίγα πράγματα από το εξωτερικό που έχω δει .
Ο αγοραίος έρωτας , γιατί το στριπ είναι αγοραίος έρωτας , είτε ως οφθαλμοπορνεία , είτε στην ευρεία του γκάμα από κονσομασιόν , χορούς έως το διακανονισμό βίζιτας , δεν αλλάζει και πολύ οπουδήποτε .
Τί αλλάζει ?
Ίσως ότι πουθενά αλλού στον κόσμο δεν σου πουλάνε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε τέτοιο βαθμό .
Δεύτερον ότι οι κοπέλα που θα ανέβει στο σουλήνα ακόμα και στο κωλόμπαρο του χιούστον , όπου θα κάνει σόου μεσημέρι , απέναντι από το τραπέζι του μπιλιάρδου με υπόκρουση Ντόλυ Πάρτον , κάτι θα ξέρει να κουνήσει .
Αντίθετα το θλιβερό εδώ είναι ότι σε μαγαζάρες του ελαδιστάν οι περισσότερες κοπέλες που ούτε δύο βήματα στην πίστα δεν μπορούν να πάρουν χωρίς να κρατάνε το σουλήνα .
Τα σόου είναι φθηνή αντιγραφή τσόντας γ΄κατηγορίας της δεκαετίας του 80 .
Άρα ρε βίτσι ωραίο το στριπ σαν τέχνη αλλά κοπέλες που να ξέρουν να κάνουν στριπ πόσες είναι 2-3 σε κάθε μαγαζί και όχι σε όλα τα μαγαζιά .
Αλλά εδώ τα έχουμε κάνει ίσωμα όλα !
Οι διαχωρισμοι από το φάσμα του strip joint έως το strip hall , την όποία ευκαίρως ακαίρως έχω κάνει και εδώ και στο strip.gr και δεν θα την ξανακάνω ( θα αρχίσει τα οφσάιντ ο Θρουλης ) είναι μεγάλη . Η αγορά εδώ είναι μικρή και η κρίση την κάνει να στενεύει .
Πιστεύω όμως ότι ο διαχωρισμός του target group θα μπορούσε να δώσει λύση στον επιχειρηματία και στον στριπόβιο .
Αλλά εδώ προτιμάμε το λίγο απ΄ όλα .
Ε και αυτό που εισπράττουμε όλοι το αξίζουμε !
Και πρώτος εγώ !
Ξέρετε ότι βγαίνω στάνταρ 1-2 φορές την εβδομάδα . Δεν χαλάω πάντα περιουσίες , δεν είμαι ο Ωνάσης , εισοδηματίας είμαι και όχι από τους τοπ .
Δεν θυμάμαι από πότε , πέρα από μία φορά τελευταία στο Γκολντ .
Και από μία στο ΒΑΒΥ Ο που να πω ότι πέρασα καλά .
Α υπ όψιν , τα μαγαζιά αυτά , παρ΄όλο που έχουν πολλές και ωραίες γυναίκες , με το Γκολντ σαφώς να υπερέχει στο μέσο όρο , όχι ότι και το Γκολντ δεν έχει μαζέψει και μερικά μπαζάκια , από σόου και χορό δε λένε πολλά μπροστά στο Ερότικα ή το Γκραντ Ριτορνο .
Το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκω ρε αδέρφια κάτι αξιόλογο να σας πω . Ούτε καν να αξιολογήσω το πόσο άσχημα πέρασα κάποιες φορές . Είναι ανάξιο λόγου να το γράψω στο σάιτ
Τι να σας λέω για καλούς φραπέδες , αυτό δεν το κάνω έτσι κι αλλιώς .
Από κει και πέρα πόσο ωραία χορεύει η κάθε στριπτιτζού , ή πόσο άσχημα κάποια άλλη , ή για τα σόου . Περάσανε 2-3 χρόνια νισάφι ! Καμμία δεν έχει αλλάξει τίποτα οι καλές είναι καλές οι απαράδεκτες το ίδιο . Οι καλές μείνανε στάσιμες και οι κακές γίνανε χειρότερες .
Το ίδιο ισχύει και στο θέμα ομορφιάς , χορών , ποτών εξυπηρέτησης κλπ
Ότι υπήρχε το μαθα
Επίσης να σας πω ότι απογοητεύομαι σιγά σιγά και απο το σάιτ .
Κάνω κριτική με χιούμορ για ναστηλιτεύσω κάτι που με ενοχλεί πειράζεται ο παπαγάλος .
Με αφορμή κάποιο γεγονός όπως ένα ντου εκφράζω κάτι για προβληματισμό παρεξηγιέται ο koproni Πάω να γράψω κάτι επί της ουσίας παρεξηγιέται ο φραπεδιάρης .
Γράφω για άλλα , παρεξηγιέται ο αγαπούλης ή ο θεωρητικός ποιοτικός στριποφίλ
Και για ό,τι και να γράψω σπαμάρει ο Θρούλης
Ε έλεος επιτέλους ρε πούστη
ΘΑ γίνω παρτάκιας
Θα πουλάω μόνο εξυπναδούλες
άντε να γράφω λίγο στο μπλογκ
Η θα σταματήσω εντελώς και θα γίνω παρτάκιας
Κουράστηκα !
τσακαλοραμολι, ασε το Μανο παραλια και τον Βιτσι που νε ενεργι και χορισ μπλε ενισχισι, και κοψε τιν πιοτικολογολογια και περι οξοτερικου, τοσα μαγαζα εχι η ελαδα και τοσεσ πολισ,αμα δε εχισ παη δραμα, πτολεμαιδα,Αλεξαδρουπολι,Λαρισο-καρδιτσα-Βολο,Θιβα Εγιο Κοριθο,Χανια και Χαντακα , δε μπορισ να κρινισ τι καταστασι στιν ελαδα.Εσι ισε διθεν του πιοτικου,και δε αντεχισ ουτε ενα βρομικο να φασ, στο τελι τα φτισεσ,και θελεσ και σινεχιεσ,και καθεσε και κρινισ εμασ τουσ απιοτικουσ ,εσι που τα χερακια σου ινε σα πιανιστρασ,
εδο δε ξερισ απο μπαρτζακ, κοτο και λουτσο στο ξιδι,ολο στο μετα μετα ισε στα πιμι, και το πεζισ και στιρποκικλοπεδιαρχισ λεσ και εδο στιν ελαδα ιπαρχι μαγαζι στριπ οποσ το νοασ εσι ο κοσμοσουρταφερογιρισμενοσ,
εδο εμισ γουσταρουμε παρακμι, εχουμε πιξι στι πιοτιτα παντουνθενα,εφτιχοσ που παρχι το σταρ και ρχομαστε στα ισα μασ
να λεγεσ να νιξι στριποσουβλακοκοτομπιφτεκαδικο νε θα χεσ δικιο.λιπι απο τιν ελαδα,αλα κανενα προβλιμα ντιλιβερνισ και στο φερνουν στο μαγαζι το διπιτο με το τσατσικακι,
και η πουτεσ στιν ελαδα ινε τουλαικφοργιου, δε ινε του μπολσοι και γουστερνουν σαβουροφαγια και οχι λογιοδιαρια σα τι δικια σου ψεφτοτσεντελμανικι αγλιδερι απο κι που παη η λουκρα σινεφο και το ροδελι ατσαλι, ακουε να λεσ μερντε και μερσεντε στι κοπελοροσιδοφραμπαλακι .
καλα ακνουνε και σε θενε μονο για φιλοαργροχρισοχοια και μενισ αλουτσοσ ,αλα θα με πισ χορισ κιαλια δε μπορισ να καταρτιασισ
αφτα τα ολιγα ,και μι χαλασ ττιν ελινικι στριποκαταστασι!!!!!!!!!!!! λεφτα εχισ ,αροδρομιο εχουμε η αρμορικι ινε κοντα,παρεε το γιοργο το ταριφα και ξαμολισου στα εβροπεηκα κρατιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε τα στριποελινικα μαγαζια για φτουσ που μπορουν και κοψε τισ κριτικουρεσ , ψινακι στο στριπ-ντριμσοου
Φιλικα Πουρουλι, η θα γινισ απιοτικοσ η θα γινισ δασκλαλοσ μου!!!!!!!!!!!!!