Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για το στημενο μπεναλντι
(ιμαν μπάηλντι ενα φωτομοδελο)
γαμω τους βοθρους του κρατους  γαμω... :2funny: :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :S

αααααααααααααααααααααααααααααααα
μάστααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αααααααααααααααααααααααααααααααα
μάστααααααααααααααααααααααααααααααααααα
καλως σταματω και ομιλω σοβαρα και λεγω.
το καθεστως ημιπαρανομιας το οποιο βασιλευει στη νυχτερινη διασκεδαση
τυπου <<ημιντυτες χορευτριες-γκαρσονες που σου κανουν παρεα>>
σε σχεση με clubs μεγαλων ευρωπάικων πρωτευουσων,
ειναι αναλογο του βιοτικου επιπεδου της χωρας μας σε συγκριση
με μια χωρα του τριτου κοσμου.
Αναλογως μαντεψτε και τις διαφορες μεταξυ ελληνικων νυχτερινων
κεντρων με αντιστοιχα του εξωτερικου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλως σταματω και ομιλω σοβαρα και λεγω.
το καθεστως ημιπαρανομιας το οποιο βασιλευει στη νυχτερινη διασκεδαση
τυπου <<ημιντυτες χορευτριες-γκαρσονες που σου κανουν παρεα>>
σε σχεση με clubs μεγαλων ευρωπάικων πρωτευουσων,
ειναι αναλογο του βιοτικου επιπεδου της χωρας μας σε συγκριση
με μια χωρα του τριτου κοσμου.
Αναλογως μαντεψτε και τις διαφορες μεταξυ ελληνικων νυχτερινων
κεντρων με αντιστοιχα του εξωτερικου.

δλδ μόνο τα κωλόμπαρά μας συγκρίνονται με αυτά χωρών του τρίτου κόσμου;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
..το καθεστως ημιπαρανομιας το οποιο βασιλευει στη νυχτερινη διασκεδαση

Αυτο το καθεστως ημιπαρανομιας ειναι που "βολευει" και κανει τον καθε καρεκλοκενταυρο, να πληρωνεται καθε μηνα με "μαυρα χρηματα"..

Το "νομιμο" δεν πληρωνεται..

Μηπως τωρα ανακαλυψαν τα "παιδια" του Ηθων την φραπεδια ??

Μηπως τωρα ανακαλυψαν τα κατα τοπους Αστυν.Τμηματα και Δημοι, οτι κανενα μαγαζι δεν τηρει το ωραριο και οτι ολα δουλευον παρανομα ??

Που υπηρετουσαν ολοι αυτοι πριν ? Με μεταθεση στην Βοσνια ??

Αι στο διαολο ολοι τους...( σεμνα και ταπεινα, βεβαιως βεβαιως..)

Αυτα..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τώρα είναι αργά......
εάν έναν από όλους όσους γράφουν πρέπει να τον πάω για ταξιδάκι στο εξωτερικό είσαι εσύ.
Αμα γυρίσεις θα πηγαίνεις στο μπι τζι όχι για να περνάς καλά αλλά για να ρίχνεις γαμωσταυρίδια.

χέστο ... δεν θέλω ... αν δε έχεις μέτρο σύγκρισης μπορείς να περνάς καλά με αυτά που έχεις ...

έτσι δεν ξέρεις ότι είναι λίγα ... λειψά ...

αν δε μπορείς να περνάς καλά με αυτά που έχεις και δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα ... που καταλήγεις ?

το μη χείρον βέλτιστον ...

στράβωσα τώρα ...

καληνύχτα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χέστο ... δεν θέλω ... αν δε έχεις μέτρο σύγκρισης μπορείς να περνάς καλά με αυτά που έχεις ...

έτσι δεν ξέρεις ότι είναι λίγα ... λειψά ...

αν δε μπορείς να περνάς καλά με αυτά που έχεις και δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα ... που καταλήγεις ?

το μη χείρον βέλτιστον ...

στράβωσα τώρα ...

καληνύχτα

κοίτα....
τη νοοτροπία μια χαρά περνάω με ψωμοτύρι δε θα την ακολουθήσω......
για αρχή δοκίμασε το πολύσπορο .....
έχει διαφορετική γεύση τουλάχιστον......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κοίτα....
τη νοοτροπία μια χαρά περνάω με ψωμοτύρι δε θα την ακολουθήσω......
για αρχή δοκίμασε το πολύσπορο .....
έχει διαφορετική γεύση τουλάχιστον......
ειναι θεμα πυκνοτητας , λεγω σε μια προχειρη σκεψη.
κατανομης πλουτου με λιγα λογια.
ωραιο το πολυσπορο , το βαρεθηκα και το εχω ριξει στις μπαγκετες,
α λα Μαρλον Μπραντο στο Παρισι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι θεμα πυκνοτητας , λεγω σε μια προχειρη σκεψη.
κατανομης πλουτου με λιγα λογια.
ωραιο το πολυσπορο , το βαρεθηκα και το εχω ριξει στις μπαγκετες,
α λα Μαρλον Μπραντο στο Παρισι...
μην τον μπερδεύεις...
θα τον πιάσει διάρροια....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εξωτερικό θα πάω το Μάιο, έχω κανονίσει Λουξεμβούργο, Γαλλία Γερμανια μία μικρή γύρα ... μαζί με τη γυναίκα μου ... οπότε δε νομίζω να δω αυτή την πλευρά της νυχτερινής ζωής ...
Αρα δεν έχω μέτρο σύγκρισης σε σχεση με τα δικά μας μαγαζιά ... και επειδή τον τελευταίο καιρό οι εξοδοι μου είναι σπάνιοι καλώς ή κακώς θα πρέπει να αρκεστώ στο ψωμοτύρι ...

Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ικανοποιημένος με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν και διαβάζοντας εδώ τις γνώμες των συναθλητών που έχουν μία πιο σφαιρική άποψη μειώνω τις δικές μου παρωπίδες. Απλά στην τελική αν είναι να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και να μην διασκεδάζεις επειδή ξέρεις ότι στο εξωτερικό είναι καλύτερα ποιός ο λόγος να πας ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απλά στην τελική αν είναι να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και να μην διασκεδάζεις επειδή ξέρεις ότι στο εξωτερικό είναι καλύτερα ποιός ο λόγος να πας ?
ε κοίτα αμα εχεις μόνο κονσέρβες ΔΕ θα πεθάνεις και από την πείνα επειδή ο γείτονας τρώει φιλέτο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μάνο  παραλία  και  Βίτσι
Διαπιστώνω  με  χαρά  ότι  βρισκόμαστε  στο ίδιο μήκος  κύματος .
Αλλά ...
Ο  Βίτσι  ξέρει  ότι  κάποτε  ξεκίνησα  θεωρώντας  το στριπ  σα  μία  μορφή  τέχνης , με  βάση  τις  εμπειρίες  μου  από  το  εξωτερικό  κυρίως .
Πλην  όμως  εδώ  είναι  yunanistan  . Άλλο  το  εξωτερικό  άλλο εδώ .
Και  επίσης  άλλη  η  πρακτική  στα  πρώτα  μαγαζιά  του  Ατλάντικ Σίτυ  και  του  Βέγκας , άλλο  στα  δεύτερα  της  ίδιας  πόλης , άλλο  το  τη  γίνεται στη  Νέα  Υόρκη  και  άλλο  το  τι  γίνεται  σε  στριποκωλόμπαρα  στο Λος Άντζελες  και το Σαν Αντονιο ,ή  στο Χιούστον  . Πιθανότατα  παραλάσσουν  στις  άλλες  πόλεις  τις  Αμερικής , αλλά  εκεί  δεν  έχει φθάσει η  αφεντομουτσουνάρα  μου .
Επίσης  άλλο  πράγμα η  Αγγλία , άλλο τι  γίνεται στο παρίσι και άλλο τι γίνεται Αμβέρσα , Μόναχο , Φρανκφούρτη ή  Άμστερνταμ . Εγώ  λοιπόν  δε  μιλάω  για  το  εξωτερικό γενικά , δεν  είμαι ο πολυταξιδεμένος , εξ άλλου . Μιλάω  για  λίγα  πράγματα  από το εξωτερικό που  έχω  δει .
Ο  αγοραίος  έρωτας , γιατί  το στριπ  είναι αγοραίος  έρωτας , είτε  ως  οφθαλμοπορνεία , είτε στην  ευρεία  του  γκάμα από κονσομασιόν , χορούς  έως  το διακανονισμό βίζιτας , δεν  αλλάζει  και  πολύ  οπουδήποτε .
Τί  αλλάζει ?
Ίσως  ότι  πουθενά αλλού  στον  κόσμο  δεν σου  πουλάνε  τα  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες  σε  τέτοιο βαθμό .
Δεύτερον  ότι  οι κοπέλα  που  θα  ανέβει στο σουλήνα ακόμα  και στο κωλόμπαρο του χιούστον  , όπου  θα κάνει σόου  μεσημέρι , απέναντι  από το τραπέζι  του  μπιλιάρδου  με  υπόκρουση  Ντόλυ  Πάρτον , κάτι  θα  ξέρει  να  κουνήσει .
Αντίθετα  το  θλιβερό  εδώ  είναι  ότι  σε  μαγαζάρες του  ελαδιστάν  οι περισσότερες  κοπέλες που  ούτε  δύο βήματα  στην πίστα  δεν μπορούν  να  πάρουν  χωρίς  να  κρατάνε  το σουλήνα .
Τα  σόου  είναι  φθηνή  αντιγραφή  τσόντας  γ΄κατηγορίας  της  δεκαετίας  του  80 .
Άρα  ρε  βίτσι  ωραίο  το στριπ  σαν  τέχνη  αλλά  κοπέλες  που  να  ξέρουν  να  κάνουν  στριπ  πόσες  είναι  2-3  σε  κάθε  μαγαζί  και όχι  σε  όλα  τα  μαγαζιά .
Αλλά  εδώ  τα  έχουμε  κάνει  ίσωμα  όλα !
Οι  διαχωρισμοι  από το φάσμα  του strip joint έως  το  strip hall , την όποία  ευκαίρως  ακαίρως  έχω κάνει  και  εδώ  και στο strip.gr  και  δεν  θα  την ξανακάνω ( θα αρχίσει τα  οφσάιντ ο Θρουλης ) είναι  μεγάλη . Η  αγορά  εδώ  είναι  μικρή  και  η  κρίση  την κάνει να  στενεύει .
Πιστεύω  όμως  ότι  ο  διαχωρισμός  του  target group θα  μπορούσε  να  δώσει λύση  στον  επιχειρηματία  και  στον  στριπόβιο .
Αλλά  εδώ  προτιμάμε  το λίγο απ΄ όλα .
Ε  και  αυτό που  εισπράττουμε  όλοι  το  αξίζουμε  !
Και  πρώτος  εγώ !
Ξέρετε  ότι βγαίνω  στάνταρ 1-2 φορές  την  εβδομάδα . Δεν  χαλάω  πάντα  περιουσίες , δεν  είμαι ο  Ωνάσης , εισοδηματίας  είμαι και  όχι από τους  τοπ .
Δεν  θυμάμαι  από  πότε  , πέρα  από μία  φορά  τελευταία  στο Γκολντ .
Και  από μία  στο  ΒΑΒΥ Ο που  να  πω  ότι πέρασα  καλά .
Α  υπ  όψιν , τα  μαγαζιά  αυτά , παρ΄όλο  που  έχουν  πολλές  και ωραίες  γυναίκες , με  το Γκολντ  σαφώς  να  υπερέχει  στο μέσο όρο , όχι ότι και το Γκολντ  δεν έχει μαζέψει και μερικά μπαζάκια ,  από  σόου και χορό δε  λένε πολλά  μπροστά  στο  Ερότικα ή  το Γκραντ Ριτορνο .
Το χειρότερο  είναι  ότι  δεν  βρίσκω  ρε  αδέρφια  κάτι αξιόλογο  να  σας  πω . Ούτε  καν  να  αξιολογήσω  το  πόσο  άσχημα  πέρασα  κάποιες  φορές . Είναι ανάξιο λόγου  να  το γράψω  στο σάιτ
Τι  να  σας  λέω  για  καλούς  φραπέδες , αυτό  δεν το κάνω  έτσι κι αλλιώς .
Από  κει  και πέρα  πόσο ωραία  χορεύει  η κάθε  στριπτιτζού  , ή πόσο άσχημα  κάποια  άλλη  , ή για  τα  σόου . Περάσανε  2-3 χρόνια  νισάφι ! Καμμία  δεν  έχει  αλλάξει  τίποτα  οι  καλές  είναι καλές οι απαράδεκτες  το  ίδιο . Οι καλές  μείνανε  στάσιμες  και  οι κακές  γίνανε  χειρότερες .
Το  ίδιο ισχύει  και στο θέμα  ομορφιάς , χορών , ποτών εξυπηρέτησης  κλπ
Ότι  υπήρχε  το μαθα
Επίσης  να  σας  πω  ότι απογοητεύομαι σιγά  σιγά  και  απο  το σάιτ .
Κάνω  κριτική  με  χιούμορ   για  ναστηλιτεύσω  κάτι  που  με  ενοχλεί  πειράζεται ο παπαγάλος .
Με  αφορμή  κάποιο γεγονός  όπως  ένα  ντου  εκφράζω  κάτι  για  προβληματισμό  παρεξηγιέται  ο koproni Πάω  να  γράψω κάτι  επί  της  ουσίας  παρεξηγιέται ο φραπεδιάρης .
Γράφω  για  άλλα , παρεξηγιέται ο αγαπούλης  ή  ο θεωρητικός  ποιοτικός  στριποφίλ
Και  για  ό,τι  και να  γράψω  σπαμάρει ο Θρούλης 

Ε  έλεος  επιτέλους  ρε  πούστη
ΘΑ  γίνω  παρτάκιας
Θα  πουλάω  μόνο  εξυπναδούλες
άντε  να  γράφω  λίγο στο μπλογκ
Η  θα  σταματήσω  εντελώς  και θα  γίνω παρτάκιας
Κουράστηκα !
τσακαλοραμολι, ασε το Μανο παραλια και τον Βιτσι που νε ενεργι και χορισ μπλε ενισχισι, και κοψε τιν πιοτικολογολογια και περι οξοτερικου, τοσα μαγαζα εχι η ελαδα και τοσεσ πολισ,αμα δε εχισ παη δραμα, πτολεμαιδα,Αλεξαδρουπολι,Λαρισο-καρδιτσα-Βολο,Θιβα Εγιο Κοριθο,Χανια και Χαντακα , δε μπορισ να κρινισ τι καταστασι στιν ελαδα.Εσι ισε διθεν του πιοτικου,και δε αντεχισ ουτε ενα βρομικο να φασ, στο τελι τα φτισεσ,και θελεσ και σινεχιεσ,και καθεσε και κρινισ εμασ τουσ απιοτικουσ ,εσι που τα χερακια σου ινε σα πιανιστρασ,
εδο δε ξερισ απο μπαρτζακ, κοτο και λουτσο στο ξιδι,ολο στο μετα μετα ισε στα πιμι,  και το πεζισ και στιρποκικλοπεδιαρχισ λεσ και εδο στιν ελαδα ιπαρχι μαγαζι στριπ οποσ το νοασ εσι ο κοσμοσουρταφερογιρισμενοσ,

εδο εμισ γουσταρουμε παρακμι, εχουμε πιξι στι πιοτιτα παντουνθενα,εφτιχοσ που παρχι το σταρ και ρχομαστε στα ισα μασ

να λεγεσ να νιξι στριποσουβλακοκοτομπιφτεκαδικο νε θα χεσ δικιο.λιπι απο τιν ελαδα,αλα κανενα προβλιμα ντιλιβερνισ και στο φερνουν στο μαγαζι το διπιτο με το τσατσικακι,

και η πουτεσ στιν ελαδα ινε τουλαικφοργιου, δε ινε του μπολσοι και γουστερνουν σαβουροφαγια και οχι λογιοδιαρια σα τι δικια σου ψεφτοτσεντελμανικι αγλιδερι απο κι που παη η λουκρα σινεφο και το ροδελι ατσαλι, ακουε να λεσ μερντε και μερσεντε στι κοπελοροσιδοφραμπαλακι .

καλα ακνουνε και σε θενε μονο για φιλοαργροχρισοχοια και μενισ αλουτσοσ ,αλα θα με πισ χορισ κιαλια δε μπορισ να καταρτιασισ

αφτα τα ολιγα ,και μι χαλασ ττιν ελινικι στριποκαταστασι!!!!!!!!!!!! λεφτα εχισ ,αροδρομιο εχουμε η αρμορικι ινε κοντα,παρεε το γιοργο το ταριφα και ξαμολισου στα εβροπεηκα κρατιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε τα στριποελινικα μαγαζια για φτουσ που μπορουν και κοψε τισ κριτικουρεσ , ψινακι στο στριπ-ντριμσοου

Φιλικα Πουρουλι, η θα γινισ απιοτικοσ η θα γινισ δασκλαλοσ μου!!!!!!!!!!!!!

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Άσχετο αλλά όλοι θα έχετε ακούσει στις ειδήσεις για το έγκλημα που έγινε στη πλατεία Κύπρου κοντά στη πλατεία Αμερικής με το κόψιμο των δέντρων. Για να μη συνεχιστεί αυτό το έγκλημα εις βάρος όλων των πολιτών και υπέρ των μεγαλοεργολάβων και έχει χρόνο, ας περάσει να βάλει μια υπογραφή για να δηλώσει τη συμπαράσταση του. Σας μερσώ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Άσχετο αλλά όλοι θα έχετε ακούσει στις ειδήσεις για το έγκλημα που έγινε στη πλατεία Κύπρου κοντά στη πλατεία Αμερικής με το κόψιμο των δέντρων. Για να μη συνεχιστεί αυτό το έγκλημα εις βάρος όλων των πολιτών και υπέρ των μεγαλοεργολάβων και έχει χρόνο, ας περάσει να βάλει μια υπογραφή για να δηλώσει τη συμπαράσταση του. Σας μερσώ
εγο θελο παρκιν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.898
Πόντοι
22.785
ασχετο κ αφτο αλα που θα φιτεψουνε δεντρα εκι
εκι ινε ιδιοκτιτο το ξερισ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν
Βόθρε  τέρμα  το  Θρούλης !
Πρέπει  να ασχοληθώ  σοβαρά  με  την  περίπτωσή  σου .
Είσαι  αχάριστος  και  αγνώμων .
Σου  είπαμε  5  πράγματα  . Δεχτήκαμε  να  βγούμε  και  μαζί  σου  και  μας  κάνεις  ρόμπες .
Να  είχες  και  γνώση  για  αυτά  που  μιλάω  , μάλιατα ! Να  πω  ο  άνθρωπος  έχει άποψη  και αντιλέγει  με  επιχειρήματα .
Δυστυχώς  όλη  σου  η  ζωή  είναι  όπως  τα  επιχειρήματα΄ σου  , φτηνές  ανορθόγραφες  εξυπνάδες .
Λυπάμαι  για  λογαριασμό  σου  διότι  εσύ  προφανώς  δεν  έχεις  ευαισθησία  ανάλογη  να  συναισθανθείς  το  κατάντημά  σου .
Έχεις  γίνει γραφικός  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
Σε  δουλεύουνε , όσοι  δεν  τσαντίζονται  από  το  σπαμάρισμά  σου !

Γι  αυτό  λέω  αει  στο διολο , δεν  ξαναγράφω  , να  βγαίνει ο  Βόθρος  να  μου  τη  λέει  εκεί  που  δεν  έχει  και  άποψη .Όπως  και  ο κάθε  τυχόν  τυχάρπαστος  παραλίας  .
Δεν  γράφω  και  τέρμα  μόνο  μαλακιούλες  θα  λέω .
Όχι  θα  κάνω  εγώ  ανθρώπους  υποκείμενα  σαν  τον  Βόθρο !
Για  ένα  σε  συγχαίρω  γιατί  κατάφερες  να  μην καταλάβω  τι φίδι  έκρυβα  στον κόρφο  μου .
Και  επίσης  να μην  παραπονιέσαι  γιατί  το  σκιτσάκι  μου  σε  κολακεύει . Στην πραγματικότητα  εισαι  πιο χοντρομπαλάς  , άσχημος  και βέβαια  κοντοπίθαρος !

Σε  βάλαμε  και  στη  μερσεντές  μας ρε  λαμόγιο  και  μας  λες  και  λουγκρες  ρε  τσίπι  !
Κοίτα  σύνελθε  λίγο  γιατι και  το  λίγο  που  έχεις  θα  το κάψεις !

Τέλος  δεν  ξανασχολούμαι  μαζί  σου !

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μεγαλε pouranger υποκλινομαι