Παραδειγμα : ενας νεος φιλος εγραψε παραπανω για την Βαλερια..
Περι Βαλεριας, εχω γραψει ηδη 2 φορες λεγοντας απλα, οτι ειναι μια Ρουμανο-βρωμο-πατσαβουρα. Οχι μονο πλακωνει στα γλωσσοφιλα ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ τον καθε πελατη που θα την κερασει, αλλα εγω εχω αξιοπιστες πληροφοριες οτι μερικες φορες ουτε που πλενεται μεταξυ των φραπεδων ( μπλιαχχχ )..!!
Εγραψε λοιπον ο φιλος οτι "την κερασε 2 ποτα και χορεψαν απλο και πριβε χορο"..Ισως ποτε δεν θα καταλαβει, οτι πιθανως ηταν αλλο ενα θυμα που πληρωσε 110 ευρω για μια απλη μαλακια ..!
Γιατι, το νεο κολπο που κανουν οι Ρουμανο-καργιολες, ειναι αρχικα να σε πηγαινουν για ενα απλο χορο των 10-20 ευρω και μετα πανω στην καυλα να σου λενε.."μωρο μου καυλιαρικο, με αλλα 50 ευρω θα σου τραβηξω μαλακια"..(εχουμε λοιπον 40 ευρω τα ποτα και 70 ευρω για χορο=110 ευρω)
Σόρρυ που απαντάω σε άλλο thread
Μπαίνω στο σωλήνα γιατί θα με κράζει ο τραγόπαπας .
Τώρα ,
Για αυτό που λες για τα γλωσσίδια κ.λπ. δεν έχεις άδικο . Την ίδια πληροφόρηση έχω και εγώ . Πλην όμως μπορεί να είναι διαδόσεις της αντίπαλης ανταγωνιστικής κλίκας , οπότε τα κρατώ υπό επιφύλαξη .
Αλλά ρε ΝΟΚΙΑ εσύ έχεις πει ότι ο Έλληνας είναι μυστήριος μαλάκας . Εδώ ρε φίλε , αν ανοίξεις άλλα thread θέλει γλωσσίδια με την πουτάνα του Μεταξουργείου , η οποία έχει κάνει 300 ακάποτα μέχρι να την πάρει , ενώ μερικοί παραπονιούνται γιατί η καλντεριμιτζού η μαύρη που έχει πάει με Πακιστάν , Ινδία , Αλβανία , Σρι Λάνκα μέχρι τις 6 το πρώι , δεν τους άφησε να κάνουν γλυφομούνι . Και κολλάς σε αυτά .
Όχι ότι δεν έχεις δίκηο , αλλά τί ψάχνεις ?Ποιον θα φρονιματίσεις ?
Αν έχεις όρεξη ΟΚ ! Αλλά εγώ κουράτηκα !
Γιατί πές ότι θα σε διαβάσουνε , που κάθεσαι και τους ξεστραβώνεις , και μετά ? Θα πάνε βουρ στο κάθε καριολάκι να τους φραπεδιάσει , και μετά θα έρχονται εδώ με πόζα μεγαλύτερη από τον Κολόμβο μετά την ανακάλυψη της Αμερικής .
Για το νέο κόλπο , ναί έτσι είναι , άλλα ...
Τώρα σόρρυ , αλλά το γαμάς το θέμα !
Δεν έχουν όλοι τη δική σου εμπειρία !
Ούτε τις γνώσεις σου !
Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι σωστό να κατακρίνεις τον άλλο στην απόλυτη αδυναμία του , όταν κορυφώνεται η κάυλα και ούτε ο Θεός δεν μπορεί να τον βοηθήσει !
Βέβαια , σε άλλα μαγαζιά , οι καθηγήτριες , με κάτι παραπάνω , είναι πιο αποτελεσματικές , με μεγαλύτερη παλέττα και ενίοτε πιο ευχάριστες .