Μάνο παραλία και Βίτσι
Διαπιστώνω με χαρά ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος .
Αλλά ...
Ο Βίτσι ξέρει ότι κάποτε ξεκίνησα θεωρώντας το στριπ σα μία μορφή τέχνης , με βάση τις εμπειρίες μου από το εξωτερικό κυρίως .
Πλην όμως εδώ είναι yunanistan . Άλλο το εξωτερικό άλλο εδώ .
Και επίσης άλλη η πρακτική στα πρώτα μαγαζιά του Ατλάντικ Σίτυ και του Βέγκας , άλλο στα δεύτερα της ίδιας πόλης , άλλο το τη γίνεται στη Νέα Υόρκη και άλλο το τι γίνεται σε στριποκωλόμπαρα στο Λος Άντζελες και το Σαν Αντονιο ,ή στο Χιούστον . Πιθανότατα παραλάσσουν στις άλλες πόλεις τις Αμερικής , αλλά εκεί δεν έχει φθάσει η αφεντομουτσουνάρα μου .
Επίσης άλλο πράγμα η Αγγλία , άλλο τι γίνεται στο παρίσι και άλλο τι γίνεται Αμβέρσα , Μόναχο , Φρανκφούρτη ή Άμστερνταμ . Εγώ λοιπόν δε μιλάω για το εξωτερικό γενικά , δεν είμαι ο πολυταξιδεμένος , εξ άλλου . Μιλάω για λίγα πράγματα από το εξωτερικό που έχω δει .
Ο αγοραίος έρωτας , γιατί το στριπ είναι αγοραίος έρωτας , είτε ως οφθαλμοπορνεία , είτε στην ευρεία του γκάμα από κονσομασιόν , χορούς έως το διακανονισμό βίζιτας , δεν αλλάζει και πολύ οπουδήποτε .
Τί αλλάζει ?
Ίσως ότι πουθενά αλλού στον κόσμο δεν σου πουλάνε τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε τέτοιο βαθμό .
Δεύτερον ότι οι κοπέλα που θα ανέβει στο σουλήνα ακόμα και στο κωλόμπαρο του χιούστον , όπου θα κάνει σόου μεσημέρι , απέναντι από το τραπέζι του μπιλιάρδου με υπόκρουση Ντόλυ Πάρτον , κάτι θα ξέρει να κουνήσει .
Αντίθετα το θλιβερό εδώ είναι ότι σε μαγαζάρες του ελαδιστάν οι περισσότερες κοπέλες που ούτε δύο βήματα στην πίστα δεν μπορούν να πάρουν χωρίς να κρατάνε το σουλήνα .
Τα σόου είναι φθηνή αντιγραφή τσόντας γ΄κατηγορίας της δεκαετίας του 80 .
Άρα ρε βίτσι ωραίο το στριπ σαν τέχνη αλλά κοπέλες που να ξέρουν να κάνουν στριπ πόσες είναι 2-3 σε κάθε μαγαζί και όχι σε όλα τα μαγαζιά .
Αλλά εδώ τα έχουμε κάνει ίσωμα όλα !
Οι διαχωρισμοι από το φάσμα του strip joint έως το strip hall , την όποία ευκαίρως ακαίρως έχω κάνει και εδώ και στο strip.gr και δεν θα την ξανακάνω ( θα αρχίσει τα οφσάιντ ο Θρουλης ) είναι μεγάλη . Η αγορά εδώ είναι μικρή και η κρίση την κάνει να στενεύει .
Πιστεύω όμως ότι ο διαχωρισμός του target group θα μπορούσε να δώσει λύση στον επιχειρηματία και στον στριπόβιο .
Αλλά εδώ προτιμάμε το λίγο απ΄ όλα .
Ε και αυτό που εισπράττουμε όλοι το αξίζουμε !
Και πρώτος εγώ !
Ξέρετε ότι βγαίνω στάνταρ 1-2 φορές την εβδομάδα . Δεν χαλάω πάντα περιουσίες , δεν είμαι ο Ωνάσης , εισοδηματίας είμαι και όχι από τους τοπ .
Δεν θυμάμαι από πότε , πέρα από μία φορά τελευταία στο Γκολντ .
Και από μία στο ΒΑΒΥ Ο που να πω ότι πέρασα καλά .
Α υπ όψιν , τα μαγαζιά αυτά , παρ΄όλο που έχουν πολλές και ωραίες γυναίκες , με το Γκολντ σαφώς να υπερέχει στο μέσο όρο , όχι ότι και το Γκολντ δεν έχει μαζέψει και μερικά μπαζάκια , από σόου και χορό δε λένε πολλά μπροστά στο Ερότικα ή το Γκραντ Ριτορνο .
Το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκω ρε αδέρφια κάτι αξιόλογο να σας πω . Ούτε καν να αξιολογήσω το πόσο άσχημα πέρασα κάποιες φορές . Είναι ανάξιο λόγου να το γράψω στο σάιτ
Τι να σας λέω για καλούς φραπέδες , αυτό δεν το κάνω έτσι κι αλλιώς .
Από κει και πέρα πόσο ωραία χορεύει η κάθε στριπτιτζού , ή πόσο άσχημα κάποια άλλη , ή για τα σόου . Περάσανε 2-3 χρόνια νισάφι ! Καμμία δεν έχει αλλάξει τίποτα οι καλές είναι καλές οι απαράδεκτες το ίδιο . Οι καλές μείνανε στάσιμες και οι κακές γίνανε χειρότερες .
Το ίδιο ισχύει και στο θέμα ομορφιάς , χορών , ποτών εξυπηρέτησης κλπ
Ότι υπήρχε το μαθα
Επίσης να σας πω ότι απογοητεύομαι σιγά σιγά και απο το σάιτ .
Κάνω κριτική με χιούμορ για ναστηλιτεύσω κάτι που με ενοχλεί πειράζεται ο παπαγάλος .
Με αφορμή κάποιο γεγονός όπως ένα ντου εκφράζω κάτι για προβληματισμό παρεξηγιέται ο koproni Πάω να γράψω κάτι επί της ουσίας παρεξηγιέται ο φραπεδιάρης .
Γράφω για άλλα , παρεξηγιέται ο αγαπούλης ή ο θεωρητικός ποιοτικός στριποφίλ
Και για ό,τι και να γράψω σπαμάρει ο Θρούλης
Ε έλεος επιτέλους ρε πούστη
ΘΑ γίνω παρτάκιας
Θα πουλάω μόνο εξυπναδούλες
άντε να γράφω λίγο στο μπλογκ
Η θα σταματήσω εντελώς και θα γίνω παρτάκιας
Κουράστηκα !