Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τσακαλε αμα φασ πραματικο κοτο ,θα τα ξεχασισ ολα,σα τουσ λοτοφαγουσ θα σε,αφτουσ που πεζανε λοτο στι λιβιη στα αρχεα και ξεχαναγαν ακομα και να χεσουν

βιβλια που διδασκομασταν στο γυμνασιο.Ωραιες αναμνησεις...Λυσεργικο οξυ aka chinese dragon κ μαλακιες...

magic mashrooms -  Oμηρος(Ευστρατιαδης) σημειωσατε Χ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.898
Πόντοι
22.785
εχουμε κ νουμερα εδω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω το #1

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  τί  κωλοφαρδία  είχα  που πήγα  Πειραιώς  το Σάββατο  και όχι Μιχαλακοπούλου !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
όχι  εγώ  είμαι  αναλφαβητος , αναξιότπιστος  και παπαγάλος  ρε !

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και ποιός θα προλάβει να σου πει να μην γράφεις με ξένους χαρακτήρες αλλά μόνο με Ελληνικούς όπους προβλέπεται ?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Aderfia tha pw malakia kai tha me kraxete oi perissoteroi.

pragmatika anapolw ta striptizadika sthn Ameriki poy ta koritsia einai, me tin Elliniki klimaka metrisis 1-10, toulaxiston apo to 15 mexri to 20.

ekei pou den akoumpas kan ta koritsia kai o kosmos paei sto strip club opws paei se opoiodipote club.

ekei pou ta perissotera koritsia den einai bizites alla kai autes pou einai den to kriboun katholou. kaloi logariasmoi opws leme.

sorry bre paidia alla olo auto to frappokinigi edw mesa me xenerwnei.

Nai ena megalo pososto apo ta koritsia sta magazia edw kanoun tis uperories tous analoga me to poso to apotima i kathe mia. tha elega pws xontrika 7 stis 10 kanoun extra merokamata.

giati loipon na kinigane ta frappedakia otan mporoun na fane mprizolaki?

fobamai pws autes oi anagkes gia frappe mporei kai na einai sobaros logos sto melon ta magazia auta na kleisoun giati xerete oti o kosmos toxei toumpano kai meis krufo kamari......

giauto kai ta ntou pou kanoun ta stroumfakia.

Alla ti kathomai kai lew kai gw twra. den einai tuxaio pou h lexi malakia-malakas einai toso koini stin kathimerinotita mas................

Mε το πρώτο σκέλος αυτών που γράφεις συμφωνώ. Τώρα ο αν ξενερώνεις εσύ με αυτά που γράφονται γιατί δε προσπαθείς να στρέψεις το ενδιαφέρον αλλού, σε άλλα επίεπεδα συζήτησης. Ναι κάποιες φορές οι περισσότεροι γρα΄φουν για φραπέδες αλλά τα περισσότερα λεγόμενα τους έχουν να κάνουν με κάτι που λέγεται χιούμορ. Επίσης εσύ νομίζεις ότι όλοι εδώ μεσα πάνε στα strip-clubs για να γαμήσουν. Κάνεις λάθος. Έχεις σκεφτεί ότι πολλοί πανε στα μαγαζιά γιατί τους αρέσει απλά το στριπτίζ σαν τέχνη, γιατί τους αρέσει σαν μια εναλλαχτική μορφή διασκέδασης, επείδη τους αρέσει να θαυμάζουν γυμνο και απλά και μόνο αυτό το γυναικείο σώμα. Και αυτές οι απόψεις έχουν ακουστεί και σε μαγαλύτερο βαθμό θα έλεγα αλλά εσύ κόλλησες στο..... φραππέ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μάνο  παραλία  και  Βίτσι
Διαπιστώνω  με  χαρά  ότι  βρισκόμαστε  στο ίδιο μήκος  κύματος .
Αλλά ...
Ο  Βίτσι  ξέρει  ότι  κάποτε  ξεκίνησα  θεωρώντας  το στριπ  σα  μία  μορφή  τέχνης , με  βάση  τις  εμπειρίες  μου  από  το  εξωτερικό  κυρίως .
Πλην  όμως  εδώ  είναι  yunanistan  . Άλλο  το  εξωτερικό  άλλο εδώ .
Και  επίσης  άλλη  η  πρακτική  στα  πρώτα  μαγαζιά  του  Ατλάντικ Σίτυ  και  του  Βέγκας , άλλο  στα  δεύτερα  της  ίδιας  πόλης , άλλο  το  τη  γίνεται στη  Νέα  Υόρκη  και  άλλο  το  τι  γίνεται  σε  στριποκωλόμπαρα  στο Λος Άντζελες  και το Σαν Αντονιο ,ή  στο Χιούστον  . Πιθανότατα  παραλάσσουν  στις  άλλες  πόλεις  τις  Αμερικής , αλλά  εκεί  δεν  έχει φθάσει η  αφεντομουτσουνάρα  μου .
Επίσης  άλλο  πράγμα η  Αγγλία , άλλο τι  γίνεται στο παρίσι και άλλο τι γίνεται Αμβέρσα , Μόναχο , Φρανκφούρτη ή  Άμστερνταμ . Εγώ  λοιπόν  δε  μιλάω  για  το  εξωτερικό γενικά , δεν  είμαι ο πολυταξιδεμένος , εξ άλλου . Μιλάω  για  λίγα  πράγματα  από το εξωτερικό που  έχω  δει .
Ο  αγοραίος  έρωτας , γιατί  το στριπ  είναι αγοραίος  έρωτας , είτε  ως  οφθαλμοπορνεία , είτε στην  ευρεία  του  γκάμα από κονσομασιόν , χορούς  έως  το διακανονισμό βίζιτας , δεν  αλλάζει  και  πολύ  οπουδήποτε .
Τί  αλλάζει ?
Ίσως  ότι  πουθενά αλλού  στον  κόσμο  δεν σου  πουλάνε  τα  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες  σε  τέτοιο βαθμό .
Δεύτερον  ότι  οι κοπέλα  που  θα  ανέβει στο σουλήνα ακόμα  και στο κωλόμπαρο του χιούστον  , όπου  θα κάνει σόου  μεσημέρι , απέναντι  από το τραπέζι  του  μπιλιάρδου  με  υπόκρουση  Ντόλυ  Πάρτον , κάτι  θα  ξέρει  να  κουνήσει .
Αντίθετα  το  θλιβερό  εδώ  είναι  ότι  σε  μαγαζάρες του  ελαδιστάν  οι περισσότερες  κοπέλες που  ούτε  δύο βήματα  στην πίστα  δεν μπορούν  να  πάρουν  χωρίς  να  κρατάνε  το σουλήνα .
Τα  σόου  είναι  φθηνή  αντιγραφή  τσόντας  γ΄κατηγορίας  της  δεκαετίας  του  80 .
Άρα  ρε  βίτσι  ωραίο  το στριπ  σαν  τέχνη  αλλά  κοπέλες  που  να  ξέρουν  να  κάνουν  στριπ  πόσες  είναι  2-3  σε  κάθε  μαγαζί  και όχι  σε  όλα  τα  μαγαζιά .
Αλλά  εδώ  τα  έχουμε  κάνει  ίσωμα  όλα !
Οι  διαχωρισμοι  από το φάσμα  του strip joint έως  το  strip hall , την όποία  ευκαίρως  ακαίρως  έχω κάνει  και  εδώ  και στο strip.gr  και  δεν  θα  την ξανακάνω ( θα αρχίσει τα  οφσάιντ ο Θρουλης ) είναι  μεγάλη . Η  αγορά  εδώ  είναι  μικρή  και  η  κρίση  την κάνει να  στενεύει .
Πιστεύω  όμως  ότι  ο  διαχωρισμός  του  target group θα  μπορούσε  να  δώσει λύση  στον  επιχειρηματία  και  στον  στριπόβιο .
Αλλά  εδώ  προτιμάμε  το λίγο απ΄ όλα .
Ε  και  αυτό που  εισπράττουμε  όλοι  το  αξίζουμε  !
Και  πρώτος  εγώ !
Ξέρετε  ότι βγαίνω  στάνταρ 1-2 φορές  την  εβδομάδα . Δεν  χαλάω  πάντα  περιουσίες , δεν  είμαι ο  Ωνάσης , εισοδηματίας  είμαι και  όχι από τους  τοπ .
Δεν  θυμάμαι  από  πότε  , πέρα  από μία  φορά  τελευταία  στο Γκολντ .
Και  από μία  στο  ΒΑΒΥ Ο που  να  πω  ότι πέρασα  καλά .
Α  υπ  όψιν , τα  μαγαζιά  αυτά , παρ΄όλο  που  έχουν  πολλές  και ωραίες  γυναίκες , με  το Γκολντ  σαφώς  να  υπερέχει  στο μέσο όρο , όχι ότι και το Γκολντ  δεν έχει μαζέψει και μερικά μπαζάκια ,  από  σόου και χορό δε  λένε πολλά  μπροστά  στο  Ερότικα ή  το Γκραντ Ριτορνο .
Το χειρότερο  είναι  ότι  δεν  βρίσκω  ρε  αδέρφια  κάτι αξιόλογο  να  σας  πω . Ούτε  καν  να  αξιολογήσω  το  πόσο  άσχημα  πέρασα  κάποιες  φορές . Είναι ανάξιο λόγου  να  το γράψω  στο σάιτ
Τι  να  σας  λέω  για  καλούς  φραπέδες , αυτό  δεν το κάνω  έτσι κι αλλιώς .
Από  κει  και πέρα  πόσο ωραία  χορεύει  η κάθε  στριπτιτζού  , ή πόσο άσχημα  κάποια  άλλη  , ή για  τα  σόου . Περάσανε  2-3 χρόνια  νισάφι ! Καμμία  δεν  έχει  αλλάξει  τίποτα  οι  καλές  είναι καλές οι απαράδεκτες  το  ίδιο . Οι καλές  μείνανε  στάσιμες  και  οι κακές  γίνανε  χειρότερες .
Το  ίδιο ισχύει  και στο θέμα  ομορφιάς , χορών , ποτών εξυπηρέτησης  κλπ
Ότι  υπήρχε  το μαθα
Επίσης  να  σας  πω  ότι απογοητεύομαι σιγά  σιγά  και  απο  το σάιτ .
Κάνω  κριτική  με  χιούμορ  για  ναστηλιτεύσω  κάτι  που  με  ενοχλεί  πειράζεται ο παπαγάλος .
Με  αφορμή  κάποιο γεγονός  όπως  ένα  ντου  εκφράζω  κάτι  για  προβληματισμό  παρεξηγιέται  ο koproni Πάω  να  γράψω κάτι  επί  της  ουσίας  παρεξηγιέται ο φραπεδιάρης .
Γράφω  για  άλλα , παρεξηγιέται ο αγαπούλης  ή  ο θεωρητικός  ποιοτικός  στριποφίλ
Και  για  ό,τι  και να  γράψω  σπαμάρει ο Θρούλης 

Ε  έλεος  επιτέλους  ρε  πούστη
ΘΑ  γίνω  παρτάκιας
Θα  πουλάω  μόνο  εξυπναδούλες
άντε  να  γράφω  λίγο στο μπλογκ
Η  θα  σταματήσω  εντελώς  και θα  γίνω παρτάκιας
Κουράστηκα !

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δε διαφωνώ με αυτά που λες. Ουσιαστικά τα ίδια ήθελα να πω αλλά μάλλον δε τα διατυπωσα με το σωστό τρόπο. Σίγουρα όταν η αγορά είναι περιορισμένη οι ιδιοκτήτες κάνουν το παν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους. Και τι καλύτερο από να παρέχουν μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών. Απλά δυστυχώς για εμένα πλέον όταν ένας πάει για πρώτη φορά σε ένα στριπτιτζάδικο ψάχνει με αγωνία ποια θα είναι αυτή που θα τον φραπεδώσει και χέστηκε για το show και γενικά για το strip-tease σαν τέχνη. Οι μισοί στο site τούτο άλλωστε ψάχνουν τι θα γράψουμε εμείς, ποια κάνει φραππέ, ποια κάνει ........ και με βάση αυτό πάνε δυστυχώς. Βέβαια σε αυτό φταίνε τα μαγαζιά. Όταν το καινούργιο φυντάνη σκάσει μύτη από τις κουμουνιστικές χώρες, θα το χώσυν αμέσος στη δουλεια. Αυτό είναι το κακό για εμένα

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Ίσως  ότι  πουθενά αλλού  στον  κόσμο  δεν σου  πουλάνε  τα  φύκια  για  μεταξωτές  κορδέλες  σε  τέτοιο βαθμό .

2) Αντίθετα  το  θλιβερό  εδώ  είναι  ότι  σε  μαγαζάρες του  ελαδιστάν  οι περισσότερες  κοπέλες που  ούτε  δύο βήματα  στην πίστα  δεν μπορούν  να  πάρουν  χωρίς  να  κρατάνε  το σουλήνα .

3) Τα  σόου  είναι  φθηνή  αντιγραφή  τσόντας  γ΄κατηγορίας  της  δεκαετίας  του  80 .

4) Πιστεύω  όμως  ότι  ο  διαχωρισμός  του  target group θα  μπορούσε  να  δώσει λύση  στον  επιχειρηματία  και  στον  στριπόβιο .
Αλλά  εδώ  προτιμάμε  το λίγο απ΄ όλα .

5).. και  αυτό που  εισπράττουμε  όλοι  το  αξίζουμε  !

Ας μου επιτραπει η παρεμβαση, μιας και το μνμ δεν απευθυνοταν σε μενα..

1) Αυτα τα μαγαζια,εχουν την πορεια των video clubs..To εχουμε αναφερει και αναλυσει τουλαχιστον 2 χρονια πριν..
Ακομα και προσφατα θυμαμαι, οτι γραφοντας για την καταντια των μεγαλων μαγαζιων, μεχρι και ο dj του Lido μου τα εχωσε..!!

2) Μοναδικο κριτηριο προσληψης ειναι η διαθεση της κοπελλας να γυρναει πανω-κατω με το στριγκακι. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!

3) και οχι μονο αυτο..Ποτε, μα ποτε, δεν αλλαζουν. Οτι σοου εβλεπες πριν απο 5-6 χρονια, τα ιδια θα δεις και τωρα.Αναθεμα αν εστω και ενας μαγαζατορας, πηγε ποτε μια βολτα στην Ευρωπη, εστω για να "κλεψει" μια καινουργια ιδεα..

4) Ο καθενας ξερει το target group του..Των ανδρων ειναι οι ομορφες γυναικες που θα τους κανουν να παιρνανε καλα και των γυναικων τα γεματα πορτοφολια που ανοιγουν ευκολα.
Δυστυχως το χασμα μεταξυ των δυο targets εχει διευρυνθει δραματικα. Πιθανως και ανεπιστρεπτι.

5) Διαφωνω. Αξιζουμε να εισπραξουμε πολυ καλυτερα πραγματα. Συγκρινε τις τιμες στην Ευρωπη με την Ελλαδα. Σχεδον οι ιδιες και για τα ποτα και για το lap dance.Ομως δεν μας προσφερονται τα ιδια. Αποτελεσμα αυτης της στρεβλωσης ειναι η σημερινη καταντια των μαγαζιων.

Αυτα..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δε ξέρω τι να πω ...

Εμείς φταίμε (οι πελάτες).

Και αν όχι όλοι, η πλειοψηφία που συνεχίζει να τα σπρώχνει χοντρά σε μειωμένες υπηρεσίες ...

Με βάλατε σε σκεψεις ... πάω να σκεφτώ ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε ξέρω τι να πω ...

Εμείς φταίμε (οι πελάτες).

Και αν όχι όλοι, η πλειοψηφία που συνεχίζει να τα σπρώχνει χοντρά σε μειωμένες υπηρεσίες ...

Με βάλατε σε σκεψεις ... πάω να σκεφτώ ...

τώρα είναι αργά......
εάν έναν από όλους όσους γράφουν πρέπει να τον πάω για ταξιδάκι στο εξωτερικό είσαι εσύ.
Αμα γυρίσεις θα πηγαίνεις στο μπι τζι όχι για να περνάς καλά αλλά για να ρίχνεις γαμωσταυρίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom