Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα , σε λιγο που θα θελω εγω μετα να δω ποιος θα μου κανει...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Bόθρε σου απαντάω γι'αυτό που έγραψες στο blog μου. Αμα θέλεις κανένα βράδυ μπορώ να σου δανείσω το δικό μου μαλλί, μη ξοδέυεσαι κιόλας, να κάνεις τι δουλειά σου και μου το επιστρέφεις.... δε χανόμαστε. Άμα πάλι θέλεις μπορώ να ξυρίσω το δάσος που έχω στο στήθος και στη πλάτη και να στο κολλήσω. Διάλεξε και πάρε ότι γουστάρεις για 'σένα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Bόθρε σου απαντάω γι'αυτό που έγραψες στο blog μου. Αμα θέλεις κανένα βράδυ μπορώ να σου δανείσω το δικό μου μαλλί, μη ξοδέυεσαι κιόλας, να κάνεις τι δουλειά σου και μου το επιστρέφεις.... δε χανόμαστε. Άμα πάλι θέλεις μπορώ να ξυρίσω το δάσος που έχω στο στήθος και στη πλάτη και να στο κολλήσω. Διάλεξε και πάρε ότι γουστάρεις για 'σένα
πως μπορει να γραψει κανεις στο μπλογκ?
Επισης οποιος θελει και ενδιαφερεται για τα στριπ ή
αλλες μορφες διασκεδασης ,
και εχει πραγματα να μοιραστει,
μπορει να επισκεφθει το σάιτ μου πατωντας
τη μουτσουνα στην υπογραφη μου.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν εννοείς το δικό μου blog κάτω από κάθε ανάρτηση έχει ένα πεδίο που λέει σχόλια. Εκεί άμα πατήσεις μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και να δεις τι έχουν γράψει και οι άλλοι. Τώρα για το δικό σου blog εγώ ξέρεις ότι το ξέρω και είμαι μέλος. Αλλά δε θα το ήξερα αν δε μου το είχες στέιλει σε p.m. Γιατί δε το βάζεις σαν υπογραφεί σε κάθε ανάρτηση 'οπως έχω κάνει και εγώ και ο pur και ο borg

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αν εννοείς το δικό μου blog κάτω από κάθε ανάρτηση έχει ένα πεδίο που λέει σχόλια. Εκεί άμα πατήσεις μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και να δεις τι έχουν γράψει και οι άλλοι. Τώρα για το δικό σου blog εγώ ξέρεις ότι το ξέρω και είμαι μέλος. Αλλά δε θα το ήξερα αν δε μου το είχες στέιλει σε p.m. Γιατί δε το βάζεις σαν υπογραφεί σε κάθε ανάρτηση 'οπως έχω κάνει και εγώ και ο pur και ο borg
πως μπορω να γινω μελος?
εχω κι εγω blogger...
τωρα οσον αφορα να το βαλω σαν υπογραφη,
οντως ετσι οπως το εχω θα πρεπει να εχει μεγαλη φαντασια καποιος για να το ανακαλυψει... :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε βάλτο στην υπογραφή σου, ή στείλε link με πμ

και αν θες το βάζουμε στα προτεινόμενα blog στα βλογ μας ...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Iblis, δεν παρέχω τη δυνατότητα να μπορεί καποιος να γίνει μέλος. Άλλωστε δε ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στο blogspot. Πάντως εγώ σε έχω ήδη στα προτεινόμενα όπως έχεις δει.

Μπείτε φίλτατοι μέσα!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οκ , ρωτω διοτι στου βοθρου και του πουρ μπορεσα να γινω μελος...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
To έφτιαξα στο blog μου για τα μέλη, Όποιος γουστάρει και θέλει να γίνει μέλος πλέον μπορεί.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.898
Πόντοι
22.785
φει βολαν εβγαλες;

vitsi