εμενανε μαρεσι να με κοροδεβουν ,αρκι να ινε επικοδομιτικο για τιν παρτι σου.καπιον πρεπει να κοριδεβο ομοσ . κσερισ κανενανε?
ισε πολι καλο πεδι!!!!!!!!!!!
εμενανε μαρεσι να με κοροδεβουν ,αρκι να ινε επικοδομιτικο για τιν παρτι σου.καπιον πρεπει να κοριδεβο ομοσ . κσερισ κανενανε?
τορα με κοριδεβισ εσι!εμενανε μαρεσι να με κοροδεβουν ,αρκι να ινε επικοδομιτικο για τιν παρτι σου.
ισε πολι καλο πεδι!!!!!!!!!!!
πιπερι στο στομα να βανισ, εγο δε ακνο πραματα ιθελα μου μονο εκ τιχεοστορα με κοριδεβισ εσι!
σε τσακοσα!
ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντοςπιπερι στο στομα να βανισ, εγο δε ακνο πραματα ιθελα μου μονο εκ τιχεοσ
έτσι μάλωσε τον, τον Βόθροουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος
πως μπορει να γραψει κανεις στο μπλογκ?Bόθρε σου απαντάω γι'αυτό που έγραψες στο blog μου. Αμα θέλεις κανένα βράδυ μπορώ να σου δανείσω το δικό μου μαλλί, μη ξοδέυεσαι κιόλας, να κάνεις τι δουλειά σου και μου το επιστρέφεις.... δε χανόμαστε. Άμα πάλι θέλεις μπορώ να ξυρίσω το δάσος που έχω στο στήθος και στη πλάτη και να στο κολλήσω. Διάλεξε και πάρε ότι γουστάρεις για 'σένα
πως μπορω να γινω μελος?Αν εννοείς το δικό μου blog κάτω από κάθε ανάρτηση έχει ένα πεδίο που λέει σχόλια. Εκεί άμα πατήσεις μπορείς να γράψεις ότι θέλεις και να δεις τι έχουν γράψει και οι άλλοι. Τώρα για το δικό σου blog εγώ ξέρεις ότι το ξέρω και είμαι μέλος. Αλλά δε θα το ήξερα αν δε μου το είχες στέιλει σε p.m. Γιατί δε το βάζεις σαν υπογραφεί σε κάθε ανάρτηση 'οπως έχω κάνει και εγώ και ο pur και ο borg
ειναι στην υπογραφη.ε βάλτο στην υπογραφή σου, ή στείλε link με πμ
και αν θες το βάζουμε στα προτεινόμενα blog στα βλογ μας ...
προσπαθω...στο δικό μου ???
κανε με μελοσ κ μεναΘα το σκεφτώ, θέλεις να μου βγάλεις εσύ