podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Κάποια...Κατερίνα...ρωσσίδα,που ήταν παλιά στην Σερβίων 26...ξανθιά με ωραία ποδαράκια......την έχω χάσει όμως τώρα.....
ποδοκατασταση κανει η μελινα?Στη Σερβιων 26 αξιζει μονο η Θεα Μελινα.
Συγνωμη ρε παιδια γιατι ειμαι λιγο ασχετος ποδολαγνεια τι σημαινει εσυ παιζεις με τα ποδια της τανας η η τανα παιζει με τα δικα σου?Απο τα ωραιωτερα ποδια εχουν η barbie και η isabella και ειναι και οι δυο πρωτεs στην ποδολαγνεια,γουσταρουν τρελλα!!
η barbie κανει για ποδο-αφεντρα αν και δεν το εχω ζητησει ακομα.
ανεβασε φωτο να τους τρελλανεις ολους εδω μεσα.............Ρεεεεεεεεεεεεε πατε καλα????????????τι Αντριανα και μαλακιες λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τα καλυτερα ποδια τα εχει ο Mr Εθνικα Μπουτια!!!!!!!!!!
που και ποτε τις βρισκεις?Απο τα ωραιωτερα ποδια εχουν η barbie και η isabella και ειναι και οι δυο πρωτεs στην ποδολαγνεια,γουσταρουν τρελλα!!
δεν πηγε μαζι σου διακοπες?? !!αισχος,ντροπη!!! !!να την τιμωρησεις παραδειγματικα!!μηδενικη ανοχηκαι εδω ψηφίζω ΣΟΝΙΑ!
Σόνια γύρνα πίσω απο τις διακόπές!
δεν πηγε μαζι σου διακοπες?? !!αισχος,ντροπη!!! !!να την τιμωρησεις παραδειγματικα!!μηδενικη ανοχη
εχει τελειωσει μηπως και αρχιτεκτονικη??σταματα τοτε ρε να την ενοχλεις με τηλεφωναη κοπέλα πάει να δει τα παιδιά της στην Ουκρανία, τι δουλεια έχω εγώ να κουβαληθώ εκει μαζί της?
άλλοι γινονται κωλαούζοι και δεν ξεκωλάνε με τ ι π ο τ ά!
Απο τα ωραιωτερα ποδια εχουν η barbie και η isabella και ειναι και οι δυο πρωτεs στην ποδολαγνεια,γουσταρουν τρελλα!!
Σονια γυρνα πισω γυρνα πισω γυρνα πισω.και εδω ψηφίζω ΣΟΝΙΑ!
Σόνια γύρνα πίσω απο τις διακόπές!
Σόνια η απόλυτη milf αρχοντόφατσα. Και το πόδι της βέβαια σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Κίεβο
Δεν θελω ουουουουσιγα μην ειναι και ο υπερσιβηρικος ρε παιδι!
panosmpos μια και την ανέφερες ξέρεις και που βρίσκεται ή πότε δουλεύει?έχω χάσει επαφή...Σόνια η απόλυτη milf αρχοντόφατσα. Και το πόδι της βέβαια σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Κίεβο
Απο Δευτερα ομως.Απο Σεπτέμβρη μάλλον θα την δούμε.Αλλά για περισσότερες πληροφορίες pm στον μέγιστο ZeroTolerance
thanksΑπο Σεπτέμβρη μάλλον θα την δούμε.Αλλά για περισσότερες πληροφορίες pm στον μέγιστο ZeroTolerance