Νέα

Τα ωραιότερα πόδια για foot fetish

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim1212
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 18K
  • Ετικέτες
    foot fetish
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

markoswolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε Πανο , η κοπέλα ήταν φανταστική, όχι μονο εμφανισιακα...
Θυμάμαι την πρωτη φορά, ειχα παθει πλάκα οταν την ειχα δει, στην Ιππονακτος . Οταν μπηκε στο δωμάτιο έκανε μια  υπόκλιση σαν να ετοιμαζόταν να δωσει παρασταση, μιλαμε γεμισε το δωμάτιο με μια αυρα καύλας και οικειότητας τετοια που με έκανε να νιώσω σαν 16άρης(ήμουν ακριβώς τα διπλά και είχα ζήσει τη χρυσή εποχή 1995-1999 , και είχα πάρει "τις μουνάρες" και σε σπιτια που μαζεύονταν 10-12 αλλα και call girls πριν μας κατακλύσουν τα  σημερινά μπάζα)
Μου είχε πει ότι είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Μονάχου Φιλοσοφία ... δεν ξερω αν ήταν αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρω καν αν το ονομάτης ήταν όντως Αντριάννα , όπως και να'χει η κοπέλα είχε επίπεδο το οποιό το έδειχνε σε όσους είχαν ένα ελαχιστο επίπεδο.
Η Αντριάννα είχε μετατρέψει το πρόστυχο σε ποίηση και τη καύλα σε τέχνη.
Κάθε φορά που τελειωναμε , ενιωθα πλήρης , προσοχή ούτε κατά διανοια ερωτευμένος, ήξερα ότι πλήρωνα και αγόραζα ικανοποίηση, αλλα για κάποια λεπτά ενιωθα τόσο πλήρης σαν να μην υπήρχε το "πριν" και το "μετά", παντα με πλήρη επίγνωση της αγοραίας συναλλαγής.
Είχε τύχει να έχει 2-3πελάτες έξω , να το κάνουμε γύρω στα 20' , και ρε φίλε πιστεψέ με αν θέλεις , άλλη  μισή ώρα άναψαμε τσιγάρο και συζητήσαμε , δηλαδή αυτή με είχε πάρει μονότερμα, περί ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας, αυτή τη μισή ώρα δεν την αλλάζω ούτε με όλη τη βιβλιογραφία του Erich From ή του Vilhem Reich , και όλα αυτά μετά από ένα 20λέπτο που ολοκληρώθηκε με έναν οργασμό, που για καμιά δεκαρια δευτερόλεπτα είπα ετσι πρέπει ειναι όταν παίρνεις και όταν δίνεις τη τελευταία σου ανάσα!!!!
Αυτή η κοπέλα έδωσε νεο ορισμό στη λέξη καύλα , για μένα έπαψε να είναι πρόστυχη ...
Αυτά, τα ολίγα, καλό βράδυ και τα λέμε....

Επισκέπτης
το πραγματικο ονομα της αντριανας ειναι κονη απο το κορνηλια!!!απλα ειχε γοητεια αυτη η γυναικα!!!!!!!!αν πηγε γερμανια  τοτε θα παθω καταθλιψη!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
εμενα προσωπικα μου συμπεριφεροταν αψογα!!!και μου εκανε καποια πραγματα που μου εδειξαν οτι δεν μου συμπερηφερθηκε απλα σαν ενα πορτοφολι!!!βεβαια της συμπερηφερθηκα και εγω με σεβασμο και αξιοπρεπεια!!αυτο μα ςεκανε και τους δυο νομιζω ναν γουσταρουμε να περναμε αυτη την ωρα πουε ειχαμε στη διαθεση μαζι!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Tα διαβάζω αυτά και συγκινούμαι  :'( γιατί κάθε άντρας αυτό θέλει, μία γυναίκα που θα του φερθεί τρυφερά και θα τον κάνει να αισθανθεί όμορφα, μία γυναίκα που να διαθέτει κορμί και πνεύμα, που θα ικανοποιήσει το κορμί του και το πνεύμα του. Αλλά δυστυχώς που να το βρεις αυτό με τις παλιογαλότσες που κυκλοφορούν...  :(

TARADULA

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
ρε παιδια μπερδεψατε το θεμα°°°°°°!!!

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
΄Εχουμε και μεις συναισθήματα και δεν ντρεπόμαστε...
Για να μην μας κατηγορούν ο Cubapete και τα Cosmo girls

altoe

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα και απο μενα,μπορει  να μη γραφω γενικα στα φορουμ (ειμαι στη δουλεια και δεν εχω το χρονο, τωρα λειπει ο αφεντικος και βρηκα ευκαιρια!). Στο θεμα μας τωρα.Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τους προλαλησαντες! Αντριαννα και παλι Αντριαννα!!!!
Μηπως να βγουμε στους δρομους με πανω και να διαδηλωσουμε υπερ της επιστροφης της Θεας Αντριαννας στην Αθηνα? Εξ'αλλου ειναι πολυ trendy αυτες τις μερες οι διαδηλωσεις :)

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια καμια αλλη εκτος απο αντριαννα δεν υπαρχει?

Επισκέπτης
που δουλευει η αντριανα ρε παιδια?

Επισκέπτης
επειδη δικαιωματικα ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης και καψουρης με την αντριανα θελω να δηλωσω οτι πρεπει οπωσδηποτε να γυρισει πισω!!δοκιμασα σημερα να την παρω τηλεφωνο αλλα το εχει κλειστο!θα ξαναπαρω το μεσημερακι να δω τι γινεται!!ελπιζω μονο αν εχει πραγματι παει στην γερμανια να μην για μονιμα!δεν μου ειχε αναφερει τιποτα για γερμανια για αυτο μου φαινεται περιεργο!!ΥΓ.που εισαι αντριανα να δεις τι γραφω και τι καψουρα εχω για τη παρτυ σου

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια τι λετε γιατα ποδια της σονιας λεει τιποτα απο ποδοκατασταση?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
547
Πόντοι
86
Τώρα πια σύμφωνα με ορισμένες πηγές μάλλον Γερμανία... πιο πρίν ήταν στην Ιππώνακτος (έκανε και κάτι φεγγάρια Παιωνίου) και γινόταν του μουνιού το κάγκελο :sperm: :sperm: :sperm:.
Εμένα πάντως ο Κώστας απο λιοσίων,μου είπαι οτι πήγε Κρήτη,έχει ανοιξει εκεί δικό της ''σπίτι'' και όλα είναι μια χαρά,και οτι θα ανέβει Αθήνα μετά τις γιορτές

Επισκέπτης
εμενα η αντριανα μου ειχε πει πριν φυγει για κρητη,οτι σκεφτοταν να φυγει επαρχια για λιγο και να ξαναγυρναγε μετα απο μερικους μηνες!εχω να μιπησω μαζι της απο τοτε που εφυγε αλλα θα της τηλεφωνησω να μαθω τι γινεται!

OP
OP
J

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καποιος σε αλλο θεμα ανεφερε κατι για τη νταρια!ξερετε τιποτα?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια αυτη η Ολγα στην Πωσειδωνος ειναι καλη? εκει τι ειναι καταρχας στουντιο ή μασατζιδικο? αμα ξερει κανεις να μου πει. ειναι καλη? πώς ειναι? πεφτει γαμησι? και αν ναι με ποσα χρηματα?

cisco7600

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρεεεεεεεεεεεεε πατε καλα????????????τι Αντριανα και μαλακιες λετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα καλυτερα ποδια τα εχει ο Mr Εθνικα Μπουτια!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Η σβετα νομιζω οτι εχει τα πιο μακρυα ποδια σε στουντιο αυτη την στιγμη

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Η σβετα νομιζω οτι εχει τα πιο μακρυα ποδια σε στουντιο αυτη την στιγμη
Ναι αλλα οσο μουναρα ειναι σε εμφανιση αλλο τοσο μετρια ειναι σε κρεβατι ασε που μπορεις να τη βρεις και Φυλης 134 επανω με 25 ευρω και οχι 50 που ζηταει στο στουντιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom