Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Τελικα αμα δεν ζεις στην Ελλαδα,
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ΔΥΣΚΟΛΑ ειναι τα πραγματα....
Μας εχουν τσακισει στους φορους και στην ακριβεια....πλεον για να βαλεις στην ακρη ή να κανεις κατι εξτρα/σοβαρο, δεν παιζει.
Ειναι 'επιτυχια' αν δεν χρωστας....

Αλλα ομως, δεν μπορει κανεις να με πεισει,
οτι η οικονομικη συγκυρια,
σημαινει εγκλωβισμο και στις ελλεεινιδες....

Απλα πρεπει να δουμε τις εναλλακτικες μας επιλογες, εστω και με οικονομικη στενοτητα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Μνημόνια για πάντα??? Κι εσύ σαν τον Κμαν μισείς τους Έλληνες της Ελλάδος? Δεν λίγο την μεσημεριανή συζήτηση... Βλέπω πως υπάρχει διχασμός Ελληνων εξωτερικού με Έλληνες εςωτερικού!!!
γκλοκ χαζεψες???που το ειδες το μισος?
του κμαν λεω μην γραφει μαλ..ιες συνεχεια ..απλα  
αν εννοεις το τεξτ,απλα λεω οτι αν δεν εχεις μινιμ 2000 το μηνα μην κανεις ονειρα για γκομενες απο οπουδηποτε...
αυτο ειναι αδιαμφισβητητο  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
γκλοκ χαζεψες???που το ειδες το μισος?
του κμαν λεω μην γραφει μαλ..ιες συνεχεια ..απλα 
Απο το τίτλο σου στο προφιλ το έγραψα!Ο Κμαν σε ένα άλλο νήμα το μεσημέρι έλεγε πως δεν λυπάται κανέναν στην Ελλάδα για όσα τραβάμε και κάτι για επικράτηση και αυτά που λεει συνήθως των Ελλήνων του εξωτερικού επί όσων είναι εδώ...
Το συνδυάζω και με μια αλαζονική συμπεριφορά πολλών ...τουριστών Ελλήνων του εξωτερικού (κυρίως εξ Αμερικής) και δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση με τα νεύρα γενικώς ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Απο το τίτλο σου στο προφιλ το έγραψα!Ο Κμαν σε ένα άλλο νήμα το μεσημέρι έλεγε πως δεν λυπάται κανέναν στην Ελλάδα για όσα τραβάμε και κάτι για επικράτηση και αυτά που λεει συνήθως των Ελλήνων του εξωτερικού επί όσων είναι εδώ...
Το συνδυάζω και με μια αλαζονική συμπεριφορά πολλών ...τουριστών Ελλήνων του εξωτερικού (κυρίως εξ Αμερικής) και δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση με τα νεύρα γενικώς ...
οι αμερικανοι ειναι γενικα ηλιθιοι
δεν μπορουν να μην ειναι οι ελληνοαμερικανοι
επισης οι γενημενοι στην κεντρ ευρωπη ειναι συνηθως καταγωγης  απο β,μακεδονια κ θρακη που απο βοσκοι σε γιδια οι γονεις τους κατι γιναν,κ τα παιδια τους ,κομπλεξικα και κατα πλειοψηφια τενεκεδες ξεγανωτοι..βεβαια ελλαδα η νεολαια εχει αλλης πιο βαριας φασης ηλιθιοτητα,τυπου ρακετα σαρβαιβορ μπουζουκια ,κι ολα θα φτιαξουνε
ο τιτλος δεν εχει να κανει με μισος αλλα με την αγανακτηση μου για τον στουρθοκαμηλισμο των νεοελληνων,που αντι να κανουν τα απαραιτητα να ξαναπαρουν την ζωη κ την χωρα στα χερια τους,καθονται σαν χανοι κ περιμενουν απο γελοια υποκειμενα τσιπρα κουλη φωφη κ λοιπα σαπροφυτα να τους οδηγησουν σε μια οαση ,που  φυσικα δεν υπαρχει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Φίλε glock,
υπάρχει όντως μια μεγάλη μεριδα μεταναστών που έχουν αλαζονική συμπεριφορα,είναι χαιρεκακοι,κ.λ.π.

Τα κύρια μοτίβα που έχω συναντήσει είναι:

α)Είμαι κομπλεξικός λαζός,όλη τη βδομάδα με γαμάνε οι Γερμανοί,αλλά τις 2 βδομάδες που θα πάω διακοπές στην Ελλάδα,θα την πω σε όλους τους Έλληνες για να νιώσω έστω και λίγο,καποιος..

β)Ξενιτεύτηκα πριν 30 χρόνια,στερήθηκα την πατρίδα μου,τους φιλους μου και όποτε γυρνούσα για διακοπές,εβλεπα κομματόσκυλα και μουνόπανα,να έχουν περισσότερες απολαβές από μενα,να οδηγάνε καλύτερο αμάξι,να σχολάνε 12 η ώρα και να πηγαίνουν για τσίπουρα.Ε,μνημόνια για πάντα..

γ)Ξενιτεύτηκα,είδα καινουργια πράγματα,κρατικό σύστημα που λειτουργεί,αξιοκρατια,παροχή προς τον πολίτη,αλλά όποτε πάω Ελλάδα οι άχρηστοι συμπατριώτες μου,δεν έχουν καμία οργάνωση σε τίποτα και γινόμαστε ρεζίλι διαρκώς.Σόιμπλε μέχρι να στρώσετε.

Προσωπικά,τους μόνους που καταλαβαίνω,είναι αυτούς της περιπτωσης β)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν είπα οτι μισώ τους Ελληνες εσωτερικού απλά οτι τους θεωρώ υπεύθυνους για την κατάσταση της Ελλάδας.
Είναι σημαντικό αυτό γιατί θα δείτε οτι σε λίγο θα θεωρούνται οι Ελληνες εξωτερικού υπεύθυνοι και χωρίς πλάκα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι αμερικανοι ειναι γενικα ηλιθιοι
δεν μπορουν να μην ειναι οι ελληνοαμερικανοι
επισης οι γενημενοι στην κεντρ ευρωπη ειναι συνηθως γιδια απο β,μακεδονια η θρακη που απο βοσκοι σε γιδια οι γονεις τους κατι γιναν,κ τα παιδια τους  κατα πλειοψηφια τενεκεδες ξεγανωτοι..βεβαια ελλαδα η ναολαια εχει αλλης πιο βαριας φασης ηλιθιοτητα
ο τιτλος δεν εχει να κανει με μισος αλλα με την αγανακτηση μου για τον στουρθοκαμηλισμο των νεοελληνων,που αντι να κανουν τα απαραιτητα να ξαναπαρουν την ζωη κ την χωρα στα χερια τους,καθονται σαν χανοι κ περιμενουν απο γελοια υποκειμενα τσιπρα κουλη φωφη κ λοιπα σαπροφυτα να τους οδηγησουν στην οαση ,που δεν υπαρχει
Οκ τότε!

Δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνουν όλοι έξω σε κάθε πόλη να γίνει χαμός...Δεν υπάρχει συντονισμός....ούτε αυτοοργάνωση..Όλοι περιμένουν κάποιον άλλο...να κάνει το πρώτο βήμα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε glock,
υπάρχει όντως μια μεγάλη μεριδα μεταναστών που έχουν αλαζονική συμπεριφορα,είναι χαιρεκακοι,κ.λ.π.

α)Είμαι κομπλεξικός λαζός,όλη τη βδομάδα με γαμάνε οι Γερμανοί,αλλά τις 2 βδομάδες που θα πάω διακοπές στην Ελλάδα,θα την πω σε όλους τους Έλληνες για να νιώσω έστω και λίγο,καποιος..

β)Ξενιτεύτηκα πριν 30 χρόνια,στερήθηκα την πατρίδα μου,τους φιλους μου και όποτε γυρνούσα για διακοπές,εβλεπα κομματόσκυλα και μουνόπανα,να έχουν περισσότερες απολαβές από μενα,να οδηγάνε καλύτερο αμάξι,να σχολάνε 12 η ώρα και να πηγαίνουν για τσίπουρα.Ε,μνημόνια για πάντα..

γ)Ξενιτεύτηκα,είδα καινουργια πράγματα,κρατικό σύστημα που λειτουργεί,αξιοκρατια,παροχή προς τον πολίτη,αλλά όποτε πάω Ελλάδα οι άχρηστοι συμπατριώτες μου,δεν έχουν καμία οργάνωση σε τίποτα και γινόμαστε ρεζίλι διαρκώς.Σόιμπλε μέχρι να στρώσετε.

Στους νεομετανάστες το μοτίβο είναι να θυμώνουν γιατί η χώρα τους έδιωξε αφού δεν τους έδωσε ευκαιρίες.Ομως οι άλλοι από μέσα  θεωρούν οτι απλώς εγκατέλειψαν τη χώρα,δεν πληρώνουν εισφορές και η χώρα βουλιάζει.
Βασικά οι μέσα δεν έχουν καταλάβει τι έγινε και θα τους πάρει τουλάχιστον μια πενταετία να καταλάβουνε.Οπότε εμείς που την κάναμε νωρίς τη σκαπουλάραμε δε μας πιάνουν.
Η μέση τάξη έριξε τα στάνταρ για να βολέψει τους δικούς της και καταστράφηκε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε glock,

:hi: :hi: :hi: Συμφωνώ και στη Ρόδο συναντάμε όλες αυτές τις κατηγορίες + ανθρώπους που πονάνε για τη κατάσταση και δακρύζουν και δίνουν κουράγιο!Απορώ πόσο θα αντέξουν και αυτοί να το κάνουν..
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που βρίζουν τη χώρα και τους Έλληνες όπου βρεθούν και όπου σταθούν ...Όπως ένας Μαλάκας Ροδίτης που δούλευε στα Εμιράτα και πέτυχε μια Πρώην Ρωσίδα μου στη Ταυλάνδη και στο καμάκι στη παραλία έλεγε στη Ρωσίδα πόσο μαλάκες είναι οι συντοπίτες του και πόσο χάλια είναι η Ελλάδα ενώ αυτός κάνει ζωάρα στο Άμπου Ντάμπι ...Βέβαια η Ρωσίδα είχε άριστη εικόνα για το νησί και τους Ανθρώπους και τον πήρε στο δούλεμα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Οκ τότε!

Δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνουν όλοι έξω σε κάθε πόλη να γίνει χαμός...Δεν υπάρχει συντονισμός....ούτε αυτοοργάνωση..Όλοι περιμένουν κάποιον άλλο...να κάνει το πρώτο βήμα...
την σελιδα την ειδα
δεν μπορω να διαβασψ σεντονια μαλκιας που γραφει ο απολαυστικος κατα τ αλλα κμαν
ο βαλκανιος λεει πολλα σωστα πραγματα γενικα ,ειναι ομως νεος εξ ου κ του λειπει η εμπειρια κ καποια που γραφει κι αυτος ειναι επιφανεια ...
ο κοσμος δεν εξεγειρεται για δυο λογους
μερικοι νομιζουν σαν ηλιθιοι νεοελληνες οτι αυτοι ειναι εξω απο το καδρο καθοσον κατι κανουν κι ειναι βολεμενοι
κι οι αλλοι ειναι αρνητες της απλης πραγματικοτητας κι ευελπιστουν σε κατι που απλα δεν υπαρχει
την σωτηρια εντος του υπαρχοντος πλαισιου..

μετα μενουν ο νικος ο πλατ να σουλεει επανασταση κ μαζι με τα αδερφια ,μας τους αφγανους
χεσε μεσα πολυχρονη δηλ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ τώρα ήμουν στο ρεστωράν με τη δίμετρη Ουκρανέζα και εκεί που ήμουνα στα high χαιδεύοντας τις μπουτάρες έρχεται και κάθεται δίπλα παρέα Ελλήνων πιθανότατα κλιμακίου για τη Eurovision.Με το που αρχίζουν οι 3 από αυτούς να μιλάνε με θηλυπρεπείς φωνές και να αποκαλούνε τους άλλους με εκφράσεις κορίτσια,σας αρέσει το φαί εδώ? να μιλάνε μισή ώρα για τα φαγιά και το ΣΥΡΙΖΑ πάει το χαιλίκι γειώθηκα τελείως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οκ τότε!

Δεν ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός είναι απλό.Εχουν καταμπερδευτεί.Δεν υπάρχει ακόμα επεξεργασμένη θεωρία για τα αίτια της κρίσης δεν ξέρουν τι έγινε και να καταλάβουν δεν πρόκειται να το παραδεχτούν.
Αυτοί βλέπουν οτι κάτι τους χτυπάει και τους φαπαδιάζει συνέχεια αλλά δεν μπορούν να το προσδιορίσουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός είναι απλό.Εχουν καταμπερδευτεί.Δεν υπάρχει ακόμα επεξεργασμένη θεωρία για τα αίτια της κρίσης δεν ξέρουν τι έγινε και να καταλάβουν δεν πρόκειται να το παραδεχτούν.
Αυτοί βλέπουν οτι κάτι τους χτυπάει και τους φαπαδιάζει συνέχεια αλλά δεν μπορούν να το προσδιορίσουν.
η μονη φορα που θα συμφωνησω
βεβαια τα αιτια ειναι αλλα απο αυτα που νομιζεις εσυ
αλλα η διαγνωση ειναι σωστη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στους νεομετανάστες το μοτίβο είναι να θυμώνουν γιατί η χώρα τους έδιωξε αφού δεν τους έδωσε ευκαιρίες.Ομως οι άλλοι από μέσα  θεωρούν οτι απλώς εγκατέλειψαν τη χώρα,δεν πληρώνουν εισφορές και η χώρα βουλιάζει.
Βασικά οι μέσα δεν έχουν καταλάβει τι έγινε και θα τους πάρει τουλάχιστον μια πενταετία να καταλάβουνε.Οπότε εμείς που την κάναμε νωρίς τη σκαπουλάραμε δε μας πιάνουν.
Η μέση τάξη έριξε τα στάνταρ για να βολέψει τους δικούς της και καταστράφηκε.

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι νεομετανάστες(για μένα όσοι ήρθαν την τελευταία 5ετία και ηλικίας max μέχρι 35) είναι καταρτισμένο δυναμικό και ζουν αξιοπρεπώς.
Έχουν και μια κοινωνική αναγνώριση λόγω δουλειάς,οποτε δεν παίζει η κόμπλα των παλαιοτερων.

Όντως η μεσαία τάξη πήγε να βολέψει ημετέρους,χωρίς αξιολόγηση και βούλιαξαν όλοι μαζί απο την πολυ αχρηστίλα.

@Glock γράψτους στα παπάρια σου τέτοιους μαλάκες.
Εγώ εναν βλάκα που όταν προσγειωθήκαμε Ελλάδα τις προάλλες,άρχισε να κράζει μέσα στο λεωφορειάκι του αεροδρομίου:"Δεν πρόκειται να ξανάρθω,δε θα ξαναδειτε τα λεφτα μου" του είπα μην σώσει και ξανάρθει.

Αλλά να πούμε και την αλήθεια..
Το Μακεδονία με τις διαλυμένες τουαλέτες στην αίθουσα αναχωρήσεων και την γενική εικόνα εγκατάλειψης,θυμίζει αεροδρόμιο τριτοκοσμικής χώρας.

Εσείς ίσως να μην το καταλαβαίνετε,αλλά οσοι ερχομαστε 1-2 φορές το χρόνο,βλέπουμε τις αλλαγές της όλης κατάστασης προς το χειρότερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι οι νεομετανάστες(για μένα όσοι ήρθαν την τελευταία 5ετία και ηλικίας max μέχρι 35) είναι καταρτισμένο δυναμικό και ζουν αξιοπρεπώς.
Έχουν και μια κοινωνική αναγνώριση λόγω δουλειάς,οποτε δεν παίζει η κόμπλα των παλαιοτερων.

Όντως η μεσαία τάξη πήγε να βολέψει ημετέρους,χωρίς αξιολόγηση και βούλιαξαν όλοι μαζί απο την πολυ αχρηστίλα.

Βούλιαξαν δε λες τίποτα.Καταποντίστηκαν πλήρως.Απλά περίμεναν κάποιος να αντιδράσει να βάλει πλάτη και ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι στο εξωτερικό.Ο βασιλιάς έμεινε γυμνός.
Ξέρεις τι είναι να εισπράττεις τον ψωλά που έβαλες?Οι τύποι θεωρούν απλά το φαινόμενο απαράδεκτο.Και ποιος θα δουλέψει για να πληρωθεί ο ψωλάς?Ελπίζουν να δουλέψουν τα πάκια τους θεωρούν πιο πατριώτες από εμάς που την κοπανήσαμε.Αλλά δεν έχουν δει τίποτα ακόμα.Μιλάμε για ξεψώλιασμα.
Και δεν ήταν οτι δεν τους τα λέγαμε.15 χρόνια τους τα λέγαμε και μας έγραφαν στα παπάρια τους.Μέχρι που το Δεκέμβρη του 2008 κάηκε η Αθήνα και άρχισε το πάρτυ.Αυτή ήταν η στιγμή που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για ους τύπους μέχρι τότε είχαν απόλυτη κυριαρχία τότε για πρώτη φορά προκλήθηκαν να δούμε πόσο άντεχαν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βούλιαξαν δε λες τίποτα.Καταποντίστηκαν πλήρως.Απλά περίμεναν κάποιος να αντιδράσει να βάλει πλάτη και ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι στο εξωτερικό.Ο βασιλιάς έμεινε γυμνός.
Ξέρεις τι είναι να εισπράττεις τον ψωλά που έβαλες?Οι τύποι θεωρούν απλά το φαινόμενο απαράδεκτο.Και ποιος θα δουλέψει για να πληρωθεί ο ψωλάς?Ελπίζουν να δουλέψουν τα πάκια τους θεωρούν πιο πατριώτες από εμάς που την κοπανήσαμε.Αλλά δεν έχουν δει τίποτα ακόμα.Μιλάμε για ξεψώλιασμα.
Εσύ δεν έχεις δει ακόμα τίποτα!Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο Γερμανός εδώ κι ας είναι ο πάτος του πάτου και του χαμηλότερου επιδόματος και να ρωτάει τον καφετζή πόσο έχει ο καφές , να του λέει 2€ και να του είναι ακριβός....Έχει πρόβλημα και η Γερμανία...Κάτι δεν πάει καλά γενικώς στο κόσμο...
Πέρα απο την παθογένεια της Ελλάδος υπάρχει γενική παγκόςμια οικονομική ανασφάλεια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Εσύ δεν έχεις δει ακόμα τίποτα!Δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο Γερμανός εδώ κι ας είναι ο πάτος του πάτου και του χαμηλότερου επιδόματος και να ρωτάει τον καφετζή πόσο έχει ο καφές , να του λέει 2€ και να του είναι ακριβός....Έχει πρόβλημα και η Γερμανία...Κάτι δεν πάει καλά γενικώς στο κόσμο...
Πέρα απο την παθογένεια της Ελλάδος υπάρχει γενική παγκόςμια οικονομική ανασφάλεια...
να του πεις του τσοπανογερμανου κ στα κολοχωρι που ζεις στην Γερμανια  που πας κ πινεις νεροζουμια στο ΕΝΤΕΚΑ δηλ μες σε σουπερμαρκετ 2.50ε εχει κ χωρις νερο κ σερβις,οποτε μην μας ζαλισεις τα @@ ξανα
απο την αλλη ομως φιλε γκλοκ τα 4ε για φρεντο σε μια χωρα οπως το Ελλαντα ειναι εξτρημ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν καταλαβαίνεις τι δεν πάει καλά?Θα σου πω εγώ.Λόγω χαμηλής γεννητικότητας της λευκής φυλής γίνεται εισαγωγή τριτοκοσμικών που συνήθως είναι κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα να πέφτουν παντού οι επιδόσεις άρα και η ποιότητα των προιόντων.Οι ΗΠΑ έχουν χρεοκωπήσει χαλαρά με τόσους ισπανογενείς και μαύρους.Αν η Ευρώπη πιάσει 40% και πάνω τριτοκοσμικούς χρεοκώπησε και αυτή.Το θέμα είναι αν θα αντέξεις λίγο παραπάνω ώστε να χρεοκωπήσει πρώτα ο άλλος και να τον γαμήσεις.
Η Ελλάδα με τις μαλακίες της μέσης τάξης(μεγάλοι αυνάνες) κατάφερε να χρεοκωπήσει μια ώρα αρχύτερα και να τη γαμάνε όλοι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Δεν καταλαβαίνεις τι δεν πάει καλά?Θα σου πω εγώ.Λόγω χαμηλής γεννητικότητας της λευκής φυλής γίνεται εισαγωγή τριτοκοσμικών που συνήθως είναι κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα να πέφτουν παντού οι επιδόσεις άρα και η ποιότητα των προιόντων.Οι ΗΠΑ έχουν χρεοκωπήσει χαλαρά με τόσους ισπανογενείς και μαύρους.Αν η Ευρώπη πιάσει 40% και πάνω τριτοκοσμικούς χρεοκώπησε και αυτή.Το θέμα είναι αν θα αντέξεις λίγο παραπάνω ώστε να χρεοκωπήσει πρώτα ο άλλος και να γαμήσεις.
Η Ελλάδα με τις μαλακίες της μέσης τάξης(μεγάλοι αυνάνες) κατάφερε να χρεοκωπήσει μια ώρα αρχύτερα και να τη γαμάνε όλοι.
σωστα αυτα εν μερη
η αιτια εισαγωγης ανρωποσαβουρας,ομως, δεν ειναι η υπογενιτικοτητα,,σταθερα ηταν στην ευρωπη τα μεγεθη,μια χαρα ισσοροπια υπηρχε
ειναι η δημιουργια δεξαμενων ανεργων ωστε να χτυπηθουν ολα τα λογικα κ παραλογα εργατικα δικαιωματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom