Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Στις Γερμανίδες του Αμβούργου απλά υποκλινόμαστε.Απόλυτος νορδικός τύπος.Εκεί απλά πας,ανοίγεις τη μασέλα και δεν την κλείνεις μέχρι να σου φύγει όλο το σάλιο από το drooling.Δεν υπάρχει αλλού αυτό το επίπεδο είναι world class.Μόνο Σουηδία,Τσεχία,Σλοβακία συγκρίνονται κάπως.

Πήγα πρόσφατα για 3 διανυκτερευσεις και ναι,τελικα ειναι οι καλύτερες.
Ψηλές,ανοιχτό δερμα,μάτια,μαλλιά,τέλεια πρόσωπα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ελβετία -Αυστρία είναι γερασμένοι,υπέρβαροι  και υπερκορεσμένοι πλυθισμοί...Έχουν έρθει 10 φορές Ελλάδα ο κάθε ένας και τώρα πλέον την βγάζουν τουλούμιάζοντας χοιροτροφη στα all inclusive χωρίς να τους βλέπει κάνεις στην αγορά...
Με Αυστρία έχω στενότατες σχέσεις  και κάποιους χειμώνες έμενα πάνω..Και ξέρω πως τα οικονομικά τους δεν έχουν πειραχτεί στο ελάχιστο...Δυστηχώς όμως έχει πειραχτεί το μυαλό τους...
υπερβαροι ελβετια?κ χοιροτροφες??
ρε γκλοκ πιωμενος εισαι?
ο πιο φιτ κ πιο βιολογικα διατρεφομενος λαος του πλανητη ειναι
κ με τον υψηλοτερο ορο ζωης κ ποιοτητα ζωης οσον αφορα τους δεικτες ΑΡΙΣΤΗ
μην τα κανεις κουλουβαχατα,,να μιλαμε λιγο σοβαρα
ανιαρο τομερος αλλα εκει που χεζει το σβαιτς σε ποιοτητα ζωης φυτρωνει ο επομενος...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χωρις ναχω παει καθοσον δεν δινω ενα @ ,ντυσελντορφ εχω πληροφοριες οτι στεγαζει πολλα νιμου,γερμανιδες δηλ,κλειμαιν,αλλα για τους 30 κ κατω εχει ενδιαφερον

Καμία σχέση.Ντύσελντορφ τα μουνιά είναι κατώτερα και από Κολωνία.Δε συζητάμε για Αμβούργο.
Ντύσσελντορφ απλά παίζουν πολλά ανατολικά,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Γιουγκοσλάβες γαμάς εύκολα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Καμία σχέση.Ντύσελντορφ τα μουνιά είναι κατώτερα και από Κολωνία.Δε συζητάμε για Αμβούργο.
Ντύσσελντορφ απλά παίζουν πολλά ανατολικά,Πολωνέζες,Ρωσίδες γαμάς εύκολα.
απο το κατοβιτσε κ το μπρεσλαου σιγουρα καλυτερο θαναι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απο το κατοβιτσε κ το μπρεσλαου σιγουρα καλυτερο θαναι

Ναι,καλύτερο είναι το Ντύσελντορφ ομολογώ.Αλλά Κατοβίτσε,Μπρεσλάου είναι ψωλιά ρε φίλε.Τι να το κάνω εγώ να βλέπω γκόμενες εφτάρια και να είναι φάτε μάτια ψάρια?Προτιμώ τα εξαράκια του Βρότσλαβ που είναι πρόθυμα και χαμογελαστά και με λίγο κασεράκι ρίχνω έναν πούτσο.Η τα ψωλέτα του Κατοβίτσε,καθαρή μαγεία.Δεν υπάρχουν Γερμανία κλαμπ όπως το Energy2000 σε αυτό είμαι απόλυτος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
υπερβαροι ελβετια?κ χοιροτροφες??
ρε γκλοκ πιωμενος εισαι?
ο πιο φιτ κ πιο μπιο διατρεφομενος λαος του πλανητη ειναι
κ με τον υψηλοτερο ορο ζωης κ ποιοτητα ζωης οσον αφορα τους δεικτες ΑΡΙΣΤΗ
μην τα κανεις κουλουβαχατα,,να μιλαμε λιγο σοβαρα
ανιαρο τομερος αλλα εκει που χεζει το σβαιτς σε ποιοτητα ζωης φυτρωνει ο επομενος...
Ένας Γερμανός σήμερα μου έλεγε πως έπαθε αλεργία απο τα προσθετικά γεύσης σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο..Και ναι τα φαγητά στα all inclusive είναι ...χοιροτροφές...
Στην Αυστρία δύσκολο να δει κάποιος fit  άνθρωπο!!Το 90% είναι υπέρβαρο !Ελβετία δεν ξέρω διότι δεν έχω πάει!Απο εδώ πάντως δεν βλέπω τεράστιες διάφορες με τους άλλους γερμανόφωνους !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένας Γερμανός σήμερα μου έλεγε πως έπαθε αλεργία απο τα προσθετικά γεύσης σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο..Και ναι τα φαγητά στα all inclusive είναι ...χοιροτροφές...
Στην Αυστρία δύσκολο να δει κάποιος fit  άνθρωπο!!Το 90% είναι υπέρβαρο !Ελβετία δεν ξέρω διότι δεν έχω πάει!Απο εδώ πάντως δεν βλέπω τεράστιες διάφορες με τους άλλους γερμανόφωνους !

Παραλογίζεσαι απλά.Εχεις δει τις Αυστριακές που κυκλοφορούν Mariahilferstrasse?Να σου μεγαλώσει ο πούτσος ένα δεκάποντο πάνω του φυσιολογικού?Στέκες είναι οι Αυστριακές,σαν τις Τσέχες σε σωματότυπο χωρίς τα βυζιά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
η διαφορα ειναι ΤΕΕΕΡΑΣΤΙΑ
με ολους τους αλλους Γερμανοφωνους
στο Μοναχο βρισκεις σχετικη νοοτροπια μονο με τα φιτ κ τα βιολογθκα,κ με ολλανδους απο χαγη η αμστερνταμ επισης
υπερβαροι στην ελβετια ειναι μονο αραβες προσφυγες
μεχρι κι οι τουρκοι εδω φιτ ειναι αναγκαστικα αλλιως δε βρισκουν δουλεια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παραλογίζεσαι απλά.Εχεις δει τις Αυστριακές που κυκλοφορούν Mariahilferstrasse?Να σου μεγαλώσει ο πούτσος ένα δεκάποντο πάνω του φυσιολογικού?Στέκες είναι οι Αυστριακές σαν τις Τσέχες σε σωματότυπο.
Σερβες ,Ούγγρες και Ρουμάνες είναι μάλλον!Έχω χρόνια να δω μη χοντρή Αυστριακή ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Παραλογίζεσαι απλά.Εχεις δει τις Αυστριακές που κυκλοφορούν Mariahilferstrasse?Να σου μεγαλώσει ο πούτσος ένα δεκάποντο πάνω του φυσιολογικού?Στέκες είναι οι Αυστριακές σαν τις Τσέχες σε σωματότυπο χωρίς τα βυζιά.
ναι ,αυστρια κι εγω νομιζω οτι γενικα υπερβαροι ειναι λιγοι
οι γκομενες δε χοντρες   απειροελαχιστες σε μεγαλες πολεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Σερβες ,Ούγγρες και Ρουμάνες είναι μάλλον!Έχω χρόνια να δω μη χοντρή Αυστριακή ...
ξαναρωταω..
πιωμενος εισαι αποψε???
το μονο μερος που εχει νιμου  αξιοσεων κ σε αναλογια πλεον σε ολο το δυτικο  μπλοκ ειναι η Βιεννη κ το Γκρατς
τι τσαμπουνας τωρα δεν μπορω να καταλαβω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κάνεις λάθος.Οι Αυστριακές έχουν μικρές συμμετρικές μύτες ενώ οι Σλάβες έχουν μυτόγκες.Ετσι τις ξεχωρίζεις.Ψηλή με μικρή,συμμετρική μύτη,τετράγωνες πλάτες,μικρά βυζιά,μικρό κώλο,τετράγωνο,θεληματικό πηγούνι=Αυστριακή.Ψηλή με μυτόγκα,τσιμπουκόχειλα,σκολίωση,βυζάρες,τροφαντό πεταχτό κώλο και ψηλά ζυγωματικά είναι πάντοτε Σλάβα αν η μύτη ξεφεύγει πολύ είναι Πολωνέζα αν είναι πιο συμμετρική είναι Τσέχα.Μπορείς να χύσεις ελεύθερα ενώ με τις Αυστριακές πρέπει να παίξεις κουλτούρα στη Schwedenplatz.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσεις έχετε μεγάλη ιδέα για τις χώρες που είστε και σύνδρομο κατωτερότητας ...

Μη νομίζεις.Κάτι Ροδίτες νάνοι έχουν γαμήσει περισσότερες Ελβετίδες από το Μίδα.(σιγά μην έχει γαμήσει έστω και μία ο τύπος είναι καρτούν).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Εσεις έχετε μεγάλη ιδέα για τις χώρες που είστε και σύνδρομο κατωτερότητας ...
για τα @@@ μου τους βλεπω ,χαζοι λαοι αλλα με συστημα ειναι ελβετοι κι αυστριακοι  τοχω ξαναπει
αλλα δεν μπορω να πω οτι ανθρωποι που μεχρι τα 80 κανουν τζοκινγκ καθε μερα κ τρωνε 70% μπιο προιοντα οτι ειναι υπερβαροι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Μη νομίζεις.Κάτι Ροδίτες νάνοι έχουν γαμήσει περισσότερες Ελβετίδες από το Μίδα.(σιγά μην έχει γαμήσει έστω και μία ο τύπος είναι καρτούν).
ουτε εχω ουτε προκειται
γιατι απλα δεν μ αρεσει καμμια στο ηλικιακο γκρουπ που μου αντιστοιχει στην χωρα
καρτουν ποιος ειναι τωρα....ας κρινει το κοινο!!!  :happy:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ναι ,αυστρια κι εγω νομιζω οτι γενικα υπερβαροι ειναι λιγοι
οι γκομενες δε χοντρες   απειροελαχιστες σε μεγαλες πολεις
Πάτε καλά?Αν δεν είναι χοντρές τι είναι;Λεπτές σαν τις Ανατολικές;
Το τι φάλαινες είναι οι Αυστριακές δεν έχει όμοιο!Αφού τρώνε τα πιο βαριά φαγητά σε λίπος (Schnitzel,Speck,Leberkäse) και η διατροφική παιδεία είναι ανήπαρκτη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Το τι φάλαινες είναι οι Αυστριακές δεν έχει όμοιο!Αφού τρώνε τα πιο βαριά φαγητά σε λίπος (Schnitzel,Speck,Leberkäse) και η διατροφική παιδεία είναι ανήπαρκτη...
ταχεις κανει αχταρμα,,δηλ στο Λιντζ που ησουν ειχε χοντρες????
δεν εχω αποψη αλλα εχω για αλλες πολεις βιεννη γκρατς ινσμπουργκ μπρεγκενζ κλπ  κ απλα το αποκλειω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σου λέω οι Αυστριακές δεν είναι πιο χοντρές από τις Τσέχες.Εχουν ένα θέμα με την αβυζίαση,ακωλίαση δεν έχουν βυζιά και κώλους αλλά είναι καθαρά γενετικό όχι διατροφικό.
Μην κοιτάς αυτές που έρχονται Ρόδο γενικά αυτές που πάνε σε εσάς είναι bass class,τις μουνάρες τις βλέπεις Βιέννη κτλ.
Αν και συμφωνώ οτι Μπρατισλάβα στα κλαμπ το μουνί είναι πολύ πιο δυνατό από Schwedenplatz.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτε εχω ουτε προκειται
γιατι απλα δεν μ αρεσει καμμια στο ηλικιακο γκρουπ που μου αντιστοιχει στην χωρα
καρτουν ποιος ειναι τωρα....ας κρινει το κοινο!!!  :happy:

Είσαι Ελβετία και δε γαμάς Ελβετίδες.Δηλαδή τι γαμάς?Ουκρανές στην Ελβετία?Η μήπως Ρωσίδες?Η έχεις φέρει έστω και μία Ελβετία?
Ασε τώρα απλά δεν είσαι στο άθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom