Νέα

Τα οικονομικά του να φέρεις Πολωνέζα στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ειδες ρε glock, λες και το ξερα!!!!
Ναι το είπες πριν το γράψω! Γιατί λοιπόν ψάχνεις Πολωνία? Και να σου πω την αλήθεια οι Πολωνοί σαν λαός είναι ο πιο ομοιόμορφος! Δηλαδή όπως συμπεριφερθεί 1 γκόμενα το ίδιο θα κάνουν και άλλες 99...
Στη Ρωσία υπάρχουν διαφοροποιήσεις .. απο την εμπειρία μου..
Σερβία θα την ανακαλύψω σύντομα!!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
glock η στοχευση μου για πολωνεζες ειναι επειδη ειναι 'πολλες' και προσιτες.
Οι Σερβες μπορει να ειναι αστερια, αλλα ειναι ολοι κι ολοι 7 εκατομ. λαος, και ειναι και αρκετα απροσιτες, δεν ειναι 'περάστε, σας περιμεναμε' οπως παιζει καποιος μπαλα ανετα με πολωνεζες.
Βεβαια οπως μαθαινω οι Σερβες ειναι πολυ εξηγημενα κοριτσια, δεν εχει μαλακιες.

Τελικα καθε εθνικοτητα εχει τα συν και τα πλην...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Έλα φίλε Ρέντ... Μην απογοητεύεις τα παιδιά... Έχω παράδειγμα φίλου που θα γίνω κουμπάρος :2funny: :2funny: :2funny: που θα παντρευτεί Σλάβα και τα παρατάει όλα να έρθει Ρόδο! Ο φίλος μου είναι άφραγκος και συνεχώς στο Μεροκάματο! Είναι όμως δυναμικός και κοινωνικός και η κοπέλα (η οποία είναι απο το πάνω Ράφι, εντυπωσιακή και πρωταθλήτρια στο άθλημά της) τα αναγνωρίζει!! Γενικά αν κάποιος είναι αποφασισμένος Άντρας μπορεί και χωρίς να είναι λεφτάς να βρεί καλή γκόμενα-σύζηγο απο ανατολική Ευρώπη!!!
otan περασει κανας χρονος κι ειναι σκετος ο δικος σου τα ξαναλεμε..
θα ψαχνει να βρει προκες να καρφωσει τα παραθυρα κ τις πορτες  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Έχω γνωρίσει γυναικες απο όλα τα κράτη της Ευρώπης. Σέρβα που να αποδείχτηκε σκάρτη δεν έχω συναντήσει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
otan περασει κανας χρονος κι ειναι σκετος ο δικος σου τα ξαναλεμε..
θα ψαχνει να βρει προκες να καρφωσει τα παραθυρα κ τις πορτες  ;)
Τον δικό μου δεν εμπιστεύομαι στο ζευγάρι αυτό ...Η Σέρβα θα το πάει καλα..Είναι αποφασισμένη !

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με 1800-2000 κ σπιτι δικο σου κατι παει κι ερχεται τυπε,εισαι συην  βαση
με 800 καλυτερα πηγαινε γθια ψαρεμα απο το να λεει ο γειτονας παρε τον κερατα τηλ..
γιατι 1800?..απλα 2 ατομα θελουν 500 για στοιχεθωδη ζωη το μηνα,μιλαμε για τα πρωτα χρονια τουλαχιστον
βαλε αλλα 500 τα παγια τηλ 1000φυγαν,
βαλε οτι αυτη για παρτη της ρουχα λουσα κλπ αλλα 300 μινιμουμ το μηνα θελει
θα στειλει κ σπιτι κανα 2-3 φορες το χρονο η  μπορει μονιμα καθε μηνα αλλα 500 χ 10 μινιμ,,,
επισης η γυναιθκα που ειναι αλλοδαπη θελει 1000 με 1500 μια δυο φορες το χρονο που θα παει σπιτι της με δωρα κλπ η μπορει να πας κι εσυ,αν σε ενοχλει το κερατο εξωτερικου...αλλα 2500 με 3000....δεν λεμε να σε βαλει να κανεις κ κανα ρεμοντ στο πατρικο της..εκει εμπλεξες ασχημα,,παει κανα 20χιλιαρο ευκολα...
θα μου πεις θα την βαλω για δουλεια..ναι αλλα τοτε αν δεν ειναι μπαζο θα πεταξει το πουλι με καποιον πιο ανετο απο σενα οικονομικα ,η αν ειναι μπαζο,θα γινεις η χαρα του μαναβη κ του χασαπη οπως πολλοι στο παρελθον
αν δε μιλαμε για ρουμανες η  ρωσιδες απο μεγαλες πολεις ,αστο καλυτερα,,τα 2500 το μηνα κ λιγα ειναι ...
γενικα οπιος δεν ειναι πολυ ανετος οικο νομικα δεν μπορει να διατηρησει τετοιες σχεσεις σε μονιμη βαση
αν ειναι ομως ευπορος ,παλι ,με τα μισα του μισου,αν κοιταγεται λιγο βρισκει ελληνιδα ισαξια η κ καλυτερη  :hi:
τα ειδα με φιλουσ αυτα σωστα λεσ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έχω γνωρίσει γυναικες απο όλα τα κράτη της Ευρώπης. Σέρβα που να αποδείχτηκε σκάρτη δεν έχω συναντήσει.
μολισ γυρισα απο σερβια τεταρτη φορα πιαστικα μαλακασ που ακουγα τους φιλοσερβους και τα μπαζα σερβεσ γυναικεσ τουσ χαχαχαχααχ.μου κανανε και σερβεσ πουστιεσ και ψεματα σαν ολεσ υτισ ουκρανιδεσ διαβασε για σερβια τι εγραψα προσφατα.παντως εμενα φιλοσ μου πανω απο 50 ετων χρονια μου λεει τα λεφτα που τρωω ουκρανια θα κρατουσα τοπ κυπριεσ και ελληνιδεσ,σε αυτο συμφωνω.βαιβαια δεν εχω τον κυκλο να τησ γνωρισω ολοι οι φιλοι μου χρονια παντρεμενοι με παιδεια γιατροι,δικηγοροι,καθηγητεσ δεν εχουν ελευθερο χρονο.μονο μικρουλεσ γνωριζω που μολισ ακουσουν ηλικια εξαφανιζολ.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Γεια σε όλους
Φρέσκο μέλος στο bou αν και σας διαβάζω συχνά. Πρώτο μήνυμα για να πάρω συμβουλές από ειδικούς που έχουν πάρει <<μεταπτυχιακό>> στις γυναίκες αλλοδαπές και ξένες. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος που ξεκινάω λίγο ποιό επαγγελματικά την φωτογραφία. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην studio φωτογραφία σε portrait fashion nude κτλ. Και μέχρι τώρα έχω φωτογράφιση 5 μοντέλα σε όλα τα παραπάνω είδη. Αυτά για να πάμε στο παρακάτω.
Έχω φτιάξει ένα μικρό home studio με ανάλογο εξοπλισμό studio flash dslr κτλ και αυτές τις μέρες έστειλα μήνυμα μέσα από site που είναι για μοντέλα, φωτογράφους σε μία μοντέλα Πολωνέζα με χωρίς εμπειρία όπως έχει στο προφίλ της πρόταση να έρθει Ελλάδα για φωτογράφιση. Εδω θέλω να πώ ότι είτε φωτογράφοι είτε μοντέλα δέχονται να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα για φωτογράφιση με την προϋπόθεση να καλυφθούν τα αεροπορικά και τα έξοδα διαμονής. Στην πρότασή μου τις αναφέρω ότι δεν τις καλύπτω τα αεροπορικά έξοδα αλλά τα έξοδα διαμονής με το να μείνει σπίτι μου σε δικό της δωμάτιο. Η πρόταση είναι για τέλος Ιουλίου και περιθώριο να μείνει από 1 βραδιά έως 5-6 μέρες :grin: . Ο σκοπός μου είναι να πάρω τις φωτό που θέλω γιατί μου αρέσει σαν παρουσιαστικό μοντέλου (ετών 31 και κάνει και γυμνό). Μέτα σκέφτηκα μήπως επειδή της πρότεινα να μείνει παραπάνω μέρες από αυτές που χρειάζομαι αν μπορεί να προκύψει    :knockinb: αν την βρώ σε ίστρο ;).
Οι παραπάνω μέρες που πρότεινα είναι για δέλεαρ ώστε να μην μου ζητήσει τα έξοδα μετάβασης. Θα έχω άδεια εκείνη την περίοδο και όπως της ανέφερα δεν έχω πρόβλημα να την ξεναγήσω και στην Αθήνα όπου θέλει αλλά με έξοδα για shopping δικά της. Επίσης της είπα αν θέλει και παραλία για μπάνιο είναι Ok. Γράφω εδώ πριν μου απαντήσει  για να δώ αν έχετε κάτι να μου προτείνεται. Δεν έχω σκοπό να δώσω παλαβά πράγματα αν μου ζητήσει γιατί μπορώ να βρω και ελλεηνίδες όπως λέτε με 0€ να κάνω την φωτογραφική μου δουλειά. Αναμένω τα φώτα σας σαν εξπέρ που είστε.

Εμφανισιακά είμαι στον μέσο όρο με 1.81 ύψος 80 κιλά με γραμμωμένο σώμα 37χρονών χωρίς καράφλα, πάντα με κάνουν για έως 30 :grin: και μένω μόνος μου.

Υ.Γ. Σε ότι έχει να κάνει με την φωτογράφιση είμαι σοβαρός και κανόνας μου είναι να μην ακουμπάω οπουδήποτε τα μοντέλα για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων παρά μόνο αν μου δώσει την άδεια για να της δείξω πώς Θέλω να σταθεί. Απλώς μου μπήκαν σκέψεις :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
:2funny: :2funny: :2funny:
Κουφαλιτσα.... Θες να γαμησεις  Εεεε Εεεε Εεεε;;;;;;;;;;
:grin: :grin:
Φίλε αν είσαι σχετικά εμφανίσιμος και σωστός και αν γουστάρει πάνω απ όλα δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς να τον εριξεις

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Γεια σε όλους
Φρέσκο μέλος στο bou αν και σας διαβάζω συχνά. Πρώτο μήνυμα για να πάρω συμβουλές από ειδικούς που έχουν πάρει <<μεταπτυχιακό>> στις γυναίκες αλλοδαπές και ξένες. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος που ξεκινάω λίγο ποιό επαγγελματικά την φωτογραφία. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην studio φωτογραφία σε portrait fashion nude κτλ. Και μέχρι τώρα έχω φωτογράφιση 5 μοντέλα σε όλα τα παραπάνω είδη. Αυτά για να πάμε στο παρακάτω.
Έχω φτιάξει ένα μικρό home studio με ανάλογο εξοπλισμό studio flash dslr κτλ και αυτές τις μέρες έστειλα μήνυμα μέσα από site που είναι για μοντέλα, φωτογράφους σε μία μοντέλα Πολωνέζα με χωρίς εμπειρία όπως έχει στο προφίλ της πρόταση να έρθει Ελλάδα για φωτογράφιση. Εδω θέλω να πώ ότι είτε φωτογράφοι είτε μοντέλα δέχονται να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα για φωτογράφιση με την προϋπόθεση να καλυφθούν τα αεροπορικά και τα έξοδα διαμονής. Στην πρότασή μου τις αναφέρω ότι δεν τις καλύπτω τα αεροπορικά έξοδα αλλά τα έξοδα διαμονής με το να μείνει σπίτι μου σε δικό της δωμάτιο. Η πρόταση είναι για τέλος Ιουλίου και περιθώριο να μείνει από 1 βραδιά έως 5-6 μέρες :grin: . Ο σκοπός μου είναι να πάρω τις φωτό που θέλω γιατί μου αρέσει σαν παρουσιαστικό μοντέλου (ετών 31 και κάνει και γυμνό). Μέτα σκέφτηκα μήπως επειδή της πρότεινα να μείνει παραπάνω μέρες από αυτές που χρειάζομαι αν μπορεί να προκύψει    :knockinb: αν την βρώ σε ίστρο ;).
Οι παραπάνω μέρες που πρότεινα είναι για δέλεαρ ώστε να μην μου ζητήσει τα έξοδα μετάβασης. Θα έχω άδεια εκείνη την περίοδο και όπως της ανέφερα δεν έχω πρόβλημα να την ξεναγήσω και στην Αθήνα όπου θέλει αλλά με έξοδα για shopping δικά της. Επίσης της είπα αν θέλει και παραλία για μπάνιο είναι Ok. Γράφω εδώ πριν μου απαντήσει  για να δώ αν έχετε κάτι να μου προτείνεται. Δεν έχω σκοπό να δώσω παλαβά πράγματα αν μου ζητήσει γιατί μπορώ να βρω και ελλεηνίδες όπως λέτε με 0€ να κάνω την φωτογραφική μου δουλειά. Αναμένω τα φώτα σας σαν εξπέρ που είστε.

Εμφανισιακά είμαι στον μέσο όρο με 1.81 ύψος 80 κιλά με γραμμωμένο σώμα 37χρονών χωρίς καράφλα, πάντα με κάνουν για έως 30 :grin: και μένω μόνος μου.

Υ.Γ. Σε ότι έχει να κάνει με την φωτογράφιση είμαι σοβαρός και κανόνας μου είναι να μην ακουμπάω οπουδήποτε τα μοντέλα για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων παρά μόνο αν μου δώσει την άδεια για να της δείξω πώς Θέλω να σταθεί. Απλώς μου μπήκαν σκέψεις :grin:

Φίλε, αν "πεινάει" η γκόμενα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός. Αυτές έκει πάνω δεν χαρίζουν συνήθως. Τα έχουν βάλει σε σειρά στο μυαλό τους και για να έρθουν κάτω έχουν τις απαιτήσεις τους. Δηλαδή θα μου φανεί περίεργο να βάλει τα έξοδα να κατέβει απο Πολωνία κτλ. Ξέρει ότι μπορεί να βρεί χορηγό σχετικά έυκολα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει. Και δεν μιλάμε για γκόμενα που απαραίτητα ψάχνει χορηγό για να δώσει του μουνι της για αντάλλαγμα. Μπορεί να έρθει και να μην σου/του δώσει τίποτα. Επίσης θα πρέπει με κάποιο τρόπο να σιγουρευτείς ότι έχει σκοπό να έρθει μόνη της και όχι με κανένα γκόμενο Πολωνό.

(πιστεύω ότι θα σου απαντήσει και θα σου πει στην ψύχρα ότι θα πρέπει να της πληρώσεις τα εισιτήρια, και εδω που τα λέμε δεν θα έχει και τρελό άδικο σε αυτό τουλάχιστον)

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
bourdeliaris82 και Panos 13 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Panos μπορεί όντως να μην βάλει τα έξοδα που είναι απ ότι βλέπω 150-200€. Γενικά αυτές που δεν έχουν εμπειρία ζητάνε να τους  πληρώσεις  τα έξοδα μετάβασης γιατί οι φωτο δεν θα μπουν π.χ. στο pink woman και να πληρωθούν αλλά τις βοηθά να βελτιωθούν.
Έτσι λοιπόν τις πρότεινα να βάλει τα εισιτήρια και να βάλω την διαμονή που της ξεκαθάρισα ρητά ότι θα φιλοξενήσω αυτή και κανένα άλλον. Αν μου πει να πληρώσω ευχαριστώ δεν θα πάρω υπάρχουν και άλλες βέβαια στις τόσες κάποια θα πει το Ok πρώτα για την δουλεία που θέλω και όχι απαραίτητα Πολωνέζα.
Τώρα να ξεκινήσει να έρθει και ο χορηγός της χωρίς να πληρώσω τα εισιτήρια σε κανένα τους δεν πιστεύω να έχουν τέτοια καούρα.
Γενικά θέλω να μάθω από τους ειδικούς που έχετε γράψει χλμ στις Πολωνέζες αν προσεγγίζονται εύκολα σε  :knockinb:    Από βίντεο που είδα στο youtube έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολα δίνουν το τηλ. σε άγνωστο στη μέση του δρόμου! Θα μου πεις σιγά το πράγμα απλώς δεν θα απαντήσει όταν καλέσει.

Και ένα τρίτο με Σλοβάκα και πόδια χλμ. τα άλογα τις Ευρώπης όπως αναφέρουν κάποιοι.

Κοινώς παρανομαστής είναι η προσεγμένη εμφάνιση των επίδοξων που το έχετε γράψει και εδώ φυσικά μαζί με το ότι παίρνεις όσο ποιο πολλά τηλ μπορείς μέσα στην μέρα.
Αν είναι έτσι πάντως να μοιράζουν με τόσο απλό τρόπο τηλ. σε έναν περαστικό τότε μπορεί με έναν συγκάτοικο 5 ημερών να νιώσει και υποχρέωση για  :knockinb: ;)
Αν μου απαντήσει θα σας ενημερώσω είμαι σε αναμονή γιατί ακόμα δεν το έχει διαβάσει το μήνυμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
bourdeliaris82 και Panos 13 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Panos μπορεί όντως να μην βάλει τα έξοδα που είναι απ ότι βλέπω 150-200€. Γενικά αυτές που δεν έχουν εμπειρία ζητάνε να τους  πληρώσεις  τα έξοδα μετάβασης γιατί οι φωτο δεν θα μπουν π.χ. στο pink woman και να πληρωθούν αλλά τις βοηθά να βελτιωθούν.
Έτσι λοιπόν τις πρότεινα να βάλει τα εισιτήρια και να βάλω την διαμονή που της ξεκαθάρισα ρητά ότι θα φιλοξενήσω αυτή και κανένα άλλον. Αν μου πει να πληρώσω ευχαριστώ δεν θα πάρω υπάρχουν και άλλες βέβαια στις τόσες κάποια θα πει το Ok πρώτα για την δουλεία που θέλω και όχι απαραίτητα Πολωνέζα.
Τώρα να ξεκινήσει να έρθει και ο χορηγός της χωρίς να πληρώσω τα εισιτήρια σε κανένα τους δεν πιστεύω να έχουν τέτοια καούρα.
Γενικά θέλω να μάθω από τους ειδικούς που έχετε γράψει χλμ στις Πολωνέζες αν προσεγγίζονται εύκολα σε  :knockinb:     Από βίντεο που είδα στο youtube έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολα δίνουν το τηλ. σε άγνωστο στη μέση του δρόμου! Θα μου πεις σιγά το πράγμα απλώς δεν θα απαντήσει όταν καλέσει.

Και ένα τρίτο με Σλοβάκα και πόδια χλμ. τα άλογα τις Ευρώπης όπως αναφέρουν κάποιοι.

Κοινώς παρανομαστής είναι η προσεγμένη εμφάνιση των επίδοξων που το έχετε γράψει και εδώ φυσικά μαζί με το ότι παίρνεις όσο ποιο πολλά τηλ μπορείς μέσα στην μέρα.
Αν είναι έτσι πάντως να μοιράζουν με τόσο απλό τρόπο τηλ. σε έναν περαστικό τότε μπορεί με έναν συγκάτοικο 5 ημερών να νιώσει και υποχρέωση για  :knockinb: ;)
Αν μου απαντήσει θα σας ενημερώσω είμαι σε αναμονή γιατί ακόμα δεν το έχει διαβάσει το μήνυμα.

Το να πάρεις τηλέφωνο από Πολωνέζα είναι το πιο εύκολο πράγμα.Εγώ σε 3 ώρες Κράκωβ πήρα 6 τηλέφωνα από οχτάρια.Το πρόβλημα είναι οτι ελάχιστες απαντάνε μετά γιατί μετανιώνουν.Αντε μία στις 10 να απαντάει.
Γενικά όμως οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες γκόμενες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη τις αποκαλούν Mc girls.Μπορείς να γαμήσεις ακόμα και αν είσαι νάνος,καραφλός,χοντρός,άφραγκος,βρωμύλος,βάζελος,Πασόκος ακόμα και τετράποδος.Οι απαιτήσεις τα στάνταρ των Πολωνέζων είναι στο πάτωμα σα να πηδάς μπάρα 10 εκατοστά.

Poland the land where dreams come true.

Αγγλικά καμάκια περιγράφουν τις Πολωνέζες.

Γενικά οι Αγγλοι έχουν αυτοκρατορικό στυλ αλλά δε συγκρίνονται με τους πουτσαράδες Βαλκάνιους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
c79t, μήπως είσαι μέλος του couchsurfing ? Από τα όσα γράφεις, κάποιον μου θυμίζεις από το δίκτυο φιλοξενίας....

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
με 1800-2000 κ σπιτι δικο σου κατι παει κι ερχεται τυπε,εισαι συην  βαση
με 800 καλυτερα πηγαινε γθια ψαρεμα απο το να λεει ο γειτονας παρε τον κερατα τηλ..
γιατι 1800?..απλα 2 ατομα θελουν 500 για στοιχεθωδη ζωη το μηνα,μιλαμε για τα πρωτα χρονια τουλαχιστον
βαλε αλλα 500 τα παγια τηλ 1000φυγαν,
βαλε οτι αυτη για παρτη της ρουχα λουσα κλπ αλλα 300 μινιμουμ το μηνα θελει
θα στειλει κ σπιτι κανα 2-3 φορες το χρονο η  μπορει μονιμα καθε μηνα αλλα 500 χ 10 μινιμ,,,
επισης η γυναιθκα που ειναι αλλοδαπη θελει 1000 με 1500 μια δυο φορες το χρονο που θα παει σπιτι της με δωρα κλπ η μπορει να πας κι εσυ,αν σε ενοχλει το κερατο εξωτερικου...αλλα 2500 με 3000....δεν λεμε να σε βαλει να κανεις κ κανα ρεμοντ στο πατρικο της..εκει εμπλεξες ασχημα,,παει κανα 20χιλιαρο ευκολα...
θα μου πεις θα την βαλω για δουλεια..ναι αλλα τοτε αν δεν ειναι μπαζο θα πεταξει το πουλι με καποιον πιο ανετο απο σενα οικονομικα ,η αν ειναι μπαζο,θα γινεις η χαρα του μαναβη κ του χασαπη οπως πολλοι στο παρελθον
αν δε μιλαμε για ρουμανες η  ρωσιδες απο μεγαλες πολεις ,αστο καλυτερα,,τα 2500 το μηνα κ λιγα ειναι ...
γενικα οπιος δεν ειναι πολυ ανετος οικο νομικα δεν μπορει να διατηρησει τετοιες σχεσεις σε μονιμη βαση
αν ειναι ομως ευπορος ,παλι ,με τα μισα του μισου,αν κοιταγεται λιγο βρισκει ελληνιδα ισαξια η κ καλυτερη  :hi:

Εσύ ρε πουτσαρά Βαλκάνιε σπρώχνεις στη γκόμενα χιλιάρικο και βάλε για να την κρατήσεις και το θεωρείς επιτυχία? Αν όλοι μας ακολουθούσαμε το παράδειγμά σου εκτός του ότι θα είμασταν χρεοκοπημένοι από κάθε άποψη (συμπεριλαμβανομένου ηθικά), θα είμασταν τελειωμένοι σαν άντρες. Εντωμεταξύ σε άλλα θρεντς κλαίγεστε που πάτε και σκάτε τόσα λεφτά σε εκδιδόμενες την ίδια στιγμή που υπάρχουν άλλοι που τα εισπράττουν από αυτές. Έχεις σκεφτεί πως γίνεται αυτό ή πως μουνάρες έχουν σχέση με ταπεινούς τύπους στο μεροκάματο? Μήπως συναισθηματικό δέσιμο? Λέω εγώ τώρα. Τα λεφτά είναι προϋπόθεση για σοβαρή σχέση χωρίς προβλήματα και για οικογένεια. Όμως το απερίσκεπτο ξόδεμα είναι απλώς ένα όπλο που έχεις για να καλύψεις κενά σου σαν άντρας ή για να κάνεις μια γκόμενα που δε σε γουστάρει ή δεν ταιριάζετε να σε δει διαφορετικά. Ξόδεψε λοιπόν όσα γουστάρεις αλλά μην το παρουσιάζεις σαν τον "σωστό τρόπο" προσέγγισης. Είναι ικανοποίηση ενός βίτσιου και μόνο.

Και όσο περισσότερο η σχέση σου βασίζεται σε οικονομικές ισορροποίες που εξασφαλίζουν στη γυναίκα καλύτερη διαβίωση, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες για κέρατο ή χωρισμό. Οπότε καλύτερα να βαδίζουμε προσεκτικά και να μην ξεπερνάμε τα όριά μας η γνώμη μου.

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
c79t, μήπως είσαι μέλος του couchsurfing ? Από τα όσα γράφεις, κάποιον μου θυμίζεις από το δίκτυο φιλοξενίας....

Μπήκα να δω τι είναι αυτό που λες. Όχι δεν ασχολούμαι με τέτοια... Απλά βρήκα μια κοπέλα για φωτογράφιση από Πολωνία. Από ελλεηνίδες όπως τις λέτε και έχετε δίκιο μέχρι τώρα έχουν περάσει από τον φακό μου 5 και επειδή βρήκα μια ξένη που μου άρεσε για φωτό έστειλα μήνυμα. Μετά μου μπήκε η ιδέα να κάνω συνδυασμό  :grin:

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
187
Πόντοι
1
Το να πάρεις τηλέφωνο από Πολωνέζα είναι το πιο εύκολο πράγμα.Εγώ σε 3 ώρες Κράκωβ πήρα 6 τηλέφωνα από οχτάρια.Το πρόβλημα είναι οτι ελάχιστες απαντάνε μετά γιατί μετανιώνουν.Αντε μία στις 10 να απαντάει.
Γενικά όμως οι Πολωνέζες είναι οι πιο εύκολες γκόμενες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη τις αποκαλούν Mc girls.Μπορείς να γαμήσεις ακόμα και αν είσαι νάνος,καραφλός,χοντρός,άφραγκος,βρωμύλος,βάζελος,Πασόκος ακόμα και τετράποδος.Οι απαιτήσεις τα στάνταρ των Πολωνέζων είναι στο πάτωμα σα να πηδάς μπάρα 10 εκατοστά.

Poland the land where dreams come true.

Αγγλικά καμάκια περιγράφουν τις Πολωνέζες.

Γενικά οι Αγγλοι έχουν αυτοκρατορικό στυλ αλλά δε συγκρίνονται με τους πουτσαράδες Βαλκάνιους.

Kman2 έτσι όπως τα λες μάλλον μια υποχρέωση θα την νιώσει  :grin: γιατί  έχω αναφέρει τα χαρακτηριστηκά μου στο πρώτο μήνυμα δεν είμαι και για φτύσιμο. Πάνω στο δέσιμο φωτογράφου μοντέλου υπάρχει η πιθανότητα.
Εσύ είχες γράψει
Πολωνέζα= νοίκι
Τσέχα = Διακοπές
Ουκρανέζα= κινητό
Ρωσίδα= γούνα
Ακόμα  :2funny:.
Ωραίος! να ξέρω αν μου πει όχι που θα στοχεύσω.
Μήπως τα μπέρδεψα και έπρεπε να βρώ Τσέχα?

Οι υπόλοιπες π.χ. Σλοβάκες, Ρουμάνες, Σέρβες κτλ τι θέλουν ήθελα να ήξερα
Γι΄ αυτό είπα και εγώ να σας εμπιστευτώ γιατί μεταδίδεται γνώση αστείρευτη. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom