Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 35.711
- Πόντοι
- 11.146
...αμα δν απαντα ο "ολοφωτος", πηγαινε στις εναλλακτικες των κουμπαρωνΩωω τι φως προβάλλει εκεί απ' το παράθυρο; Μιλα ολοφωτε αγγελε![]()

...αμα δν απαντα ο "ολοφωτος", πηγαινε στις εναλλακτικες των κουμπαρωνΩωω τι φως προβάλλει εκεί απ' το παράθυρο; Μιλα ολοφωτε αγγελε![]()
μπορουν να τρεξουν και μεσα στον οισοφαγο.....να ειναι και πιο προστατευμενα !!!!!Αχ ελα ακμ δεν ηρθα...οπως εχω πει παιδια ειναι,αστα να τρεξουν!!
μα πατουσακια?????εσυ τελικα εισαι χειροτερος απο τον πανουλη ελεος πιααααααααααααααα
να ζητησεις προστασια παρε μια εταιρια σεκιουριτιμπορουν να τρεξουν και μεσα στον οισοφαγο.....να ειναι και πιο προστατευμενα !!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα πατουσακια?????
παντου λεφτα!!!!!!!!!!!!να ζητησεις προστασια παρε μια εταιρια σεκιουριτι
δεν εχεις αναγκη εσυ θα σφαξεις 5-6 γεροντακια για αυτο εχεις παρει σβαρνα τις μον/κοιες δεν εχεις αφησει σωληνα ορθιαπαντου λεφτα!!!!!!!!!!!!
ναι αλλα....κανουμε καλη δουλεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν εχεις αναγκη εσυ θα σφαξεις 5-6 γεροντακια για αυτο εχεις παρει σβαρνα τις μον/κοιες δεν εχεις αφησει σωληνα ορθια
λογικο ειναι αφου πεφτουν τα ψιλαναι αλλα....κανουμε καλη δουλεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ερχεται βυζομπλοκο μεσα στην μερα
Ποιος με φώναξε ?...αμα δν απαντα ο "ολοφωτος", πηγαινε στις εναλλακτικες των κουμπαρων![]()
Περιμένεις και σύ την βυζοθύελλα ?Γεια χαρα![]()
Όχι ...Περιμένεις και σύ την βυζοθύελλα ?![]()
![]()
![]()
Μιας και τα υπόλοιπα νήματα δεν παρουσιάζουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον ας αράξω εδώ![]()
αυριο θα κερασεις μην ξοδευεσαι σημεραΌχι ...
Περιμένω να κεράσω ολαααα τα μνπνα![]()
....να υποθεσω θεωρεις οτι εισαι "ολοφωτος", γιατι για κουμπαρους κλεισαμεΠοιος με φώναξε ?![]()
Λόγω ημέρας;Όχι ...
Περιμένω να κεράσω ολαααα τα μνπνα![]()
Ναι ρε γαμπρεΛόγω ημέρας;![]()
Λόγω ημέρας;![]()
Θα φροντίσω να ξεχάσω το πορτοφόλι μου για παν ενδεχόμενο!Ναι ρε γαμπρε![]()
Ε ναι σήμερα κερνάω εγώΘα φροντίσω να ξεχάσω το πορτοφόλι μου για παν ενδεχόμενο!