italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 5.248
- Πόντοι
- 1.056
Δεν έχει πορτοφόλι...Στον δεύτερο γύρο γιατί στο πρώτο ημίχρονο ακόμα ψάχνει να βρει το πορτοφόλι.......
Υ.Γ.Δεν το έμαθες από μένα...
Δεν έχει πορτοφόλι...Στον δεύτερο γύρο γιατί στο πρώτο ημίχρονο ακόμα ψάχνει να βρει το πορτοφόλι.......
Ωστε εδω μου κρυβεσαι!Δεν έχει πορτοφόλι...
Ωστε εδω μου κρυβεσαι!
παιδια το 2025 ποιος κυκλοφορει με πορτοφολιΔεν έχει πορτοφόλι...
Εχω το τροπο μουΣτον δεύτερο γύρο γιατί στο πρώτο ημίχρονο ακόμα ψάχνει να βρει το πορτοφόλι.......
κλαίω...
βαρυκαλησπέρα, καλη εβδομάδα, καλή Δευτέρα....αυριο καλή Τρίτη και μεθαυριο καλή Τεταρτη βεβαιως βεβαιως κτλ κτλ
ΥΓ: α, και αυριο καλό μήνα, καλή Πρωταπριλιά....
Και προχθές καλή άνοιξη (21/3 επίσημα) και 21/6 καλό καλοκαίρι!!
Τπτ καλύτερο+πιο ενδιαφέρον δεν έχτε να πείτε, θα καταντήσουμε σαν το νήμα της Μυρτούς!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κλαίω...![]()
ε μα?!
Λίγοικαλησπέρα, καλη εβδομάδα, καλή Δευτέρα....αυριο καλή Τρίτη και μεθαυριο καλή Τεταρτη βεβαιως βεβαιως κτλ κτλ
Τπτ καλύτερο+πιο ενδιαφέρον δεν έχτε να πείτε, θα καταντήσουμε σαν το νήμα της Μυρτούς!!![]()
Καλό Μήνα για Αύριο..καλησπέρα, καλη εβδομάδα, καλή Δευτέρα....αυριο καλή Τρίτη και μεθαυριο καλή Τεταρτη βεβαιως βεβαιως κτλ κτλ
Τπτ καλύτερο+πιο ενδιαφέρον δεν έχτε να πείτε, θα καταντήσουμε σαν το νήμα της Μυρτούς!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κλαίω...![]()
Τώρα ξεκινάν οι ζέστες από Νοέμβριο ξανάΛίγοιπλέον
![]()
Αύριο 1η Απριλίου να στηθεις στα νήματα θα βάλουν όλες κάτω πατουσακιαΚαλό Μήνα για Αύριο..
Καλο Μήνα
![]()
ΚανείςΔευτέρα σήμερα, δεν πιστεύω νακανείς;
Δεν μου άρεσε, οπότε δεν έχει "ουάου"