bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
πολυ μου αρεσει το σκεπτικο σου.Ό,τι δεν είναι φωτογραφία του κώλου.
πολυ μου αρεσει το σκεπτικο σου.Ό,τι δεν είναι φωτογραφία του κώλου.
πολυ μου αρεσει το σκεπτικο σου.
Εσύ πέφτεις μεσα οριακα ;) ;) .
εγώ 2.5 χρόνια εδώ μέσα τα ίδια και τα ίδια βλέπω.Τον Απρίλη κλέινω 4 χρόνια στο σάιτ και αυτά που γράφει ο άρκανς τα έχω διαβάσει ουκ ολίγες φορές...
Πάνοτε υπήρχε κάποιος παλιός ή "παλιός" που διαμαρτυρόταν για το επίπεδο που έχει πέσει, για τις ελλεεινίδες που έχουν ξεψαρώσει, για την προώθηση συμφερόντων, για άνοιγμα άσχετων θεμάτων (όπως πχ οι επιχειρηματικές κινήσεις του βγενόπουλου) και άλλα πολλά...
Τέσσερα χρόνια πάντως, όλο για παρακμή ακούω και παρακμή δεν βλέπω...Μόνο προσωπικές δυσαρέσκειες, άλλοτε δικαιολογημένες, άλλοτε αδικαιολόγητες.
τα κορίτσια καλύτερα να μην τα συμπεριλαμβάνεις σε αυτούς που δεν ποστάρουν γιατί καμία από αυτές δεν ασχολείται με πουτάνες, και όσοι από τους υπόλοιπους που ανέφερες ασχολούνται με τις πουτάνες ποστάρουν αλλά σε θρεντ τα οποία μπορεί να μην διαβάζεις εσύ.μουνιντζα-σεβαλιε-δημητρακης-τζειμς-ζερο-αλλιντισα-καινουργιος-παραλημνιος-φραντζεσκο-κουαρντιν-νταρκ-εριναλ-κλονα-ρεντ-χριστιδις-απολυτος-ντεκερ- και πολλοι αλλοι.
οι παλαιοι θα θυμαστε οτι τα βραδυνα μαθηματα-συζητησεις τις σχολης αφηναν ιστορια καθε βραδυ.
καλημερα ομορφη..
καλημερα ομορφη..
Για γαμήσια δεν κάνεις???
ΣωστοοοοοοςΚαλημέρα….Λοιπόν φίλε arcans.. Τα πράγματα είναι απλά…Εδώ μέσα υπάρχει η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα… Σε ένα site που έχει πάνω από 80000 μέλη τι περίμενες? Και τα καλά θα ακούσεις, και τα κακά και τις μαλακίες…Δηλαδή στον έξω κόσμο τα ίδια δεν συμβαίνουν? Απλά επιλέγεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις…Και στην έξω ζωή και μέσα στο μπου….Και ειδικά στο μπου ή στο όποιο site, όπου η ανωνυμία σε βοηθάει να είσαι πολύ περισσότερο μαλάκας από τι στον έξω κόσμο…Και επέτρεψέ μου να σου πω, ότι ο τίτλος είναι πολύ κακόγουστος. Ξεκινάς μία κουβέντα κατηγορώντας πολλά από τα μέλη ως μαλακισμένα… Θα έλεγα ότι είναι πολύ μαλακισμένος τρόπος αυτός για να ξεκινήσεις μία κουβέντα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον..