Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ναι αλλα να πηγαινεις σε πουτανες γιατι οι ελληνιδες σου βρωμανε και τις αποκαλεις ελεινιδες παει να πει οτι εισαι κομπλεξικος.Οποτε παλι καταληγουμε στο οτι εχεις αναγκη να γαμησεις.

Οι ελληνιδες μου βρωμανε λογω συμπεριφορας και ξινιλας στη μαπα. Στο γαμησι τα πανε σχετικα καλα.

Οταν πηγαινα στις πουτανες, γιατι πλεον εχω καιρο να παω ομολογουμενως, δεν πηγαινα επειδη δεν εβρισκα ελληνιδα να γαμησω.

Οταν εχω αναγκη να γαμησω, ριχνω μια μαλακια και ηρεμω.

Οταν ΘΕΛΩ να γαμησω γιατι μου αρεσει το γαμησι και η ολη φαση, ξερω τι να κανω.

Απλα η φαση ειναι οτι οι ελληνιδες οι σωστες που θα γαμηθεις καλα μαζι τους ειναι λιγες, αλλα τουλαχιστον υπαρχουν.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Το οτι οποια κοπελα μπαινει στο σαιτ την λενε πουτανα ελεινιδα της κατεβαζουν χιλια ευαγγελια και της στελνουν 100 pm δεν μετραει???και αυτα τα κανουν τα "παλια" μελη συνηθως.
τυπε μην τσουβαλιαζεις. κραξιμο τρωνε αυτες που αξιζουν να φανε και φαινεται ποιες ειναι γιατι τις κραζει ολο το σαιτ και οχι 1-2 γραφικοι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Προσωπικα απο το forum και τα "ασχετα" θεματα του εχω αποκτησει καποιες γνωσεις και εχω δημιουργησει καποιες αποψεις, πραγμα που δυσκολα θα καταφερνα σε αλλο forum.
ελα κοσμοπολιταν! :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε τυπε,λεει παχουλη την μουναρα που ποσταρε η μπομπα...

Για δειξτης καμια παχουλη να καταλαβει τα μεγεθη  :rockon: :rockon:

σ'άρεσε μάναμ'? πάρε κι εσύ  :rockon: :rockon: :rockon:

04.jpg

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Εγω οποια εχω βρισει το εχω κανει για συγκεκριμενο λογο, και οχι επειδη ειναι ελληνιδα. Ισως το οτι φερονται σαν ελληνιδες ( μαγκακια αλλα απο ουσια οχι πολλα πραγματα ) να ειναι εξισου αρνητικο αλλα δεν μου λεει κατι.

pm δεν εχω στειλει εγω προσωπικα σε καμια, γιατι μεχρι τωρα δεν υπηρξε λογος. Αμα θελω να γαμησω δοξα τω θεω, που δεν πιστευω κιολας, εχω καβατζες, στο bourdela μπαινω για αλλο λογο, ανεκαθεν δηλαδη εμπαινα.

Ειδαμε και τα καινουρια μελη φιλε, αστο.
Δεν λεω για σενα.Εσενα σε ξερω παλιοτερα ειχαμε πει και 2 κουβεντες απο το τσατ οταν ειμασταν μονιμα μεσα καθε βραδυ.Οσο για τις ελληνιδες οκ ειναι αναλογα με το που εχεις πεσει

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Tύπε προσπάθησα αλλά δε χωράει. :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: έπεσα κατω απο τα γελια ρε τυπε,τοσο μερακλιδικο μωρο σκεφτηκες να βαλεις?

οποιος δεν εχει γαμησει χοντρη .....δεν εχει παει με γυναικα  ακομα!
Το ίδιο ισχύει και για όποιον δεν εχει γαμησει ζανα καβλέουμπα  :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Οι ελληνιδες μου βρωμανε λογω συμπεριφορας και ξινιλας στη μαπα. Στο γαμησι τα πανε σχετικα καλα.

Οταν πηγαινα στις πουτανες, γιατι πλεον εχω καιρο να παω ομολογουμενως, δεν πηγαινα επειδη δεν εβρισκα ελληνιδα να γαμησω.

Οταν εχω αναγκη να γαμησω, ριχνω μια μαλακια και ηρεμω.

Οταν ΘΕΛΩ να γαμησω γιατι μου αρεσει το γαμησι και η ολη φαση, ξερω τι να κανω.

Απλα η φαση ειναι οτι οι ελληνιδες οι σωστες που θα γαμηθεις καλα μαζι τους ειναι λιγες, αλλα τουλαχιστον υπαρχουν.

με κλάνεις επιδεικτικά? τόσο έξυπνες απαντήσεις σου δίνω γαμώτ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειχατε δεν ειχατε το γαμησατε το θρεντ.

μια απο τα ιδια θα γινει και αυτο.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
μαρεσει που θελουν να εχουν και αποψη και μετα απο 5 λεπτα σπαμαρουν το θρεντ. ναι λουκριτια&σια για σας λεω.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ελα κοσμοπολιταν! :2funny:

Σοβαρα τωρα πρεπει ολα τα θεματα να εχουν σχεση με πουτανες ή θα επρεπε ανηκουν στο forum του κοσμοπολιταν?
Ο κοσμος δεν ειναι γεματος με μπουρδελιαρηδες και χαζογκομενες που δεν μπορουν να συζητησουν σχεδον τιποτα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ελατε...κλαψομουνιαση τελος....ποσταρετε μεχρι το πρωι κωλους και απο αυριο να ανοιξουμε θρεντ για το πως και που θα κανονιστει η παρτουζα του σαιτ για το 2010...καληνυχτα σας :rockon: :rockon:

OP
OP
A

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Τετοια μαλακια ανοιξες τετοια εγινε τι περιμενες???
για οσους το καταλαβαν μια χαρα ειναι το θρεντ φιλε να ξερεις.
κατι ζωα σαν και εσενα δεν προκειτε να το καταλαβουν καμια φορα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
για οσους το καταλαβαν μια χαρα ειναι το θρεντ φιλε να ξερεις.
κατι ζωα σαν και εσενα δεν προκειτε να το καταλαβουν καμια φορα.

Εχει τα δικια του ο bill.

Το θεμα ειναι ο τροπος που ανοιγεις κατι.

Σαν την κωλοτρυπιδα ειναι τα παντα.

Με σωστο τροπο, εχεις σωστη αναπτυξη του θεματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom