1. ο τιτλος δοθηκε γιατι νομιζω οτι λεει αυτο που ηθελα να πω.δεν ανοιγω κανενα μαγαζι,ουτε κανω καμια διαφημιστικη εκστρατεια για να θελω να ειναι πιασαρικος.1)ανοιγεις ενα θρεντ με τιτλο τα μαλακισμενα του σαιτ....δεν λεω πιασιαρικος τιτλος...κατονομασε τους κιολας ομως να τελειωνουμε
2)ΤΟ σαιτ παρακμαζει.....συμφωνω....εσυ αρκανς σε αυτο το σαιτ τι κανεις;μονο χαβαλε και φορουμ....και καλα κανεις....μας εγραψες για καμια πουτανα που πηγες ποτε;δεν θυμαμαι....
3)Η συμπεριφορα σου ειναι κοσμια;την βελβυ στην ψυχρα το βραδακι την αποκαλεσες πουτανακι φτηνιαρικο κλπ κλπ....τι σεβασμο απαιτεις;
4)περα απο το αν ειχες οπως λες σχολη με μαθηματα εδω πραγμα που προς το παρον δεν θα σχολιασω επι της ουσιας απο που αντλεις τις ιδεες μεγαλειου οτι εισαι κατι διαφορετικο απο τους αλλους και πρεπει να σε σεβονται χωρις να τους σεβεσαι εσυ πρωτα;
5)τα προσωπικα σου με τον εκτορα λυστα με απλη αδιαφορια....γνωμη μου....γιατι δυναμιτιζεις το κλιμα;θες απαντηση και απο αυτον για να συνεχιστει ο χαβας;
6)ποιος σε εμποδισε να ανοιξεις εσυ οτι θες και να ποσταρεις;και γιατι στην τελικη δεν σ ακολουθει κανεις σε οτι πλεον ανοιγεις;αναρωτηθηκες ή μονο διαπιστωσεις κανεις;
7)τα μελη που ανεφερες εκτος απο τρεις ορκισμενους σου φιλους εδω ειναι κανονικα....δεν βλεπω κανεναν να λειπει ή να σιχαθηκε.....
8)καθε πραγμα και κατασταση αλλαζει..το σαιτ εχει ανανεωση και νεα δυναμικα μελη...λογικο ειναι....που κολλας;εισαι μηπως απο αυτους που θεωρουν οτι εδω ειναι κανα στρατοπεδο με επιλοχιες και φανταρια που πρεπει να αποδιδουν σεβασμο στους παλιους;;και ποιον οριζεις ως παλιο στην τελικη;
9)Τα θρεντ που ανοιγονται ειναι γελοια....συμφωνω....σπαμοθρεντ για χαβαλε και καβλαντισμα ειναι....γιατι τα παρακολουθεις;και γω τις ουκρανιδες μουναρες τις θεωρω γελοιο θρεντ....δεν το διαβασα ποτε και τελεια.....δεν μ απασχολει τι γραφετε εκει...
10)προβληματισου και παλι μηπως με την ενε γενει συμπεριφορα σου εχεις γινει απωθητικος και μην βιαζεσαι να κανεις μονο κριτικη...κανε πρωτα την αυτοκριτικη σου....και να ξερεις οτι αν τα χαλας με ολους εν τελει δεν θα χεις ανθρωπο να μιλησεις στο σαιτ...και μην θες σε ολα τα θεματα να εχεις την πρωτοκαθεδρια...ενταξει το καταλαβαινουμε εισαι παιδι με αρχηγικες τασεις και ανταγωνιστικη προσωπικοτητα....κανε ομως και καπου τον κομπαρσο οταν πρεπει για να περνας καλα οπως κανουμε ολοι μας....μην πιπιλας την καραμελα εγω δεν εχω προβλημα με κανεναν την ωρα που εχεις βριστει με το μισο μην πω ολο το σαιτ...
φιλικα...και μην μπαινεις και στον κοπο να απαντησεις απλα διαβασε το
2.δεν πηγαινω σε πουτανες και μπουρδελα φιλε να ξερεις,διοτι δεν εχω αναγκη να γαμησω,δοξα το θεο ποτε δεν στερηθηκα το μουνι ωστε να το ψαξω σε πουτανες. σε οσα ταξιδια εχω κανει βουλγαρια με φιλους πηγα για χαβαλε και μονο να γαμησω και αν ψαξεις θα δεις οτι εχω γραψει αναφορες και μαλιστα πολλοι συναγωνιστες ζητησαν πμ για πιο λεπτομερειες πληροφοριες και τις εδωσα και εμειναν και ευχαριστημενοι.
3.η βελβι ειναι μια γκομενα που αν δεν ειναι κλονος καποιου, ειναι ενα ατομο το οποιο νομιζει οτι μιλαει με τον γκομενο τις σπιτι που τον κανει οτι θελει.δεν με ενδιαφερει καν ουτε να σαν υπαρξη να ξερεις.(αν υπαρχει στην πραγματικη ζωη).
4.οσο για την σχολη, η σχολη ηταν μια παρεα που ολοι μπορουσαν να πουνε την γνωμη τους και να γινει και λιγο χαβαλες.το οτι ειπαμε καποιες μαλακιες για πρυτανεις και γραμματεις και αυτο ητανε μεσα στο χαβαλε.μην φανταζεσε οτι την ειδα ποτε εγω πρυτανεις.περα απο την πλακα ομως η σχολη με την συμμετοχη ολων, βοηθησε πολλους σε αρκετα πραγματα.
5.ο εκτορας ειναι ενα προβληματικο παιδι και ευχομαι να βρει εναν καλο γιατρο και να βρει την υγεια του.δεν θα ασχοληθω αλλη φορα μαζι του.
6.εχω ανοιξει και εγω θρεντ μαλακιες για χαβαλε και μονο,αλλα και θρεντ σοβαρα.το θεμα ειναι να υπαρχει και μια ουσια,και οχι αηδιες και επαναλαβανομενα πραγματα συνεχεια.
7.καταρχην δεν εχω στο σαιτ ορκισμενους φιλους μου,εχω φιλους παιδια που βρεθηκαμε και βγηκαμε εξω για καφε-ποτο και ητανε ολοι τους πολλοι καλα παιδια και κανουμε παρεα ακομα,και δεν ηταν 2-3 ητανε παραπανω,δεν εχω προβλημα να βγω και με αλλους.το καλο ειναι οτι με μερικους απο αυτους βριστικαμε ασχημα στο σαιτ και γιναμε παρα πολυ καλοι φιλοι οταν βρεθηκαμε και ειμαστε ακομα.
8.καμια σχεση με στρατοπεδα και μαλακιες που λες.αυτο που ηθελα να ειναι οτι το επιπεδο του σαιτ με τους νεους που εμφανιστηκαν αν δεν ειναι κλωνοι και βγαζουν τα εσωψυχα τους κατα την αποψη μου πεφτει συνεχως,
9.καλα θα κανει το θρεντ με τις ουκρανιδες να το διαβασεις και μαλιστα με προσοχη.ειναι απο το καλυτερο θρεντ του σαιτ κατα την προσωπικη μου αποψη,θα μαθεις πολλα απο αυτο το θρεντ να ξερεις.
10.δεν με ενδιαφερει να γινω αρχηγος σε μια ομαδα που δεν υπαρχει στην πραγματικη ζωη να ξερεις.αυτο το επεδιωξεις εσυ αν θυμασε με την υποψηφιοτητα που ειχες βαλει,στο να γινεις ο εικονικος νταβας τις θεσσαλονικης.ειχαμε ερθει και σε κοντρα παλαιοτερα αν θυμασε και καλα θα κανεις σαν πιτσιρικας που εισαι να διαβαζεις και να σκεφτεσε περισσοτερο προτου απαντησεις σε κατι.
ολα αυτα στα λεω φιλικα και μονο να ξερεις.