Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τον αρκάνη και στον υπνο του με βλεπει  :2funny: :2funny:

λοιπον για να μιλησουμε λιγο σοβαρα...

προσωπικα δεν εχω με κανεναν, μιας και δεν εχω να μοιρασω κανενα χωραφι ουτε ξερω καποιον δια ζωσης. Απλα ειναι καποια ατομα που οπως και να το κανουμε, δεν εχω κανενα κοινο σημειο, οπως π.χ. ο αρκανης. Όταν μαλιστα μου φορτωνοταν στις αρχες στο τσατ με ψιθυρους ρωτωντας συνεχεια να τον ενημερωσω "ποια εχω γαμησει απο δω μεσα" ή ποια ειναι ωραια γκομενα, επανειλλημενα, ε μου δινει το δικαιωμα να τον χλευασω. Καθενας κρινεται απο αυτα ακριβως που γραφει και δειχνει, εγω δεν ειμαι σε θεση να ανεβασω ουτε θα κατεβασω κανενος την εκτιμηση στα ματια των αλλων, δε χρειαζονται βοηθεια γιαυτο κανενας παρα μονο ο τροπος που γραφει ή κανει χιουμορ. Εγώ γράφω με το δικό μου τρόπο και κάθε άλλος με το δικό του.

αφτιά  :grin:

Επισκέπτης
τελικα καταφερα να χαλασω το φορουμ?!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καθένας/καθεμιά

διαβάζει ότι θέλει,
γράφει ότι και όπου θέλει (και ακούει βεβαίως -ως απάντηση- ότι θέλουν όλοι οι άλλοι) και
θεωρεί μαλακισμένο, σοφό, δάσκαλο, όμορφο, άσχημο, γκόμενο/α, όποιον/α θέλει...

και το σάιτ πολύ χαίρεται γιατί μαζεύει πολύ και διάφορο κόσμο και πάει καλά το μαγαζί!

από κει και πέρα αν κάποιος νομίζει ότι είναι ο ΠΑΠΑΣ εγώ γιατί να του πω όχι; ας το νομίζει...

καλημέρα!
+1

Όταν θα βάλεις λεφτά θα έχεις το δικαίωμα να μιλάς.
Κάθεσαι και διαμαρτύρεσαι για ένα σάιτ του οποίου οι διαχειριστές όταν σε έκαναν μπαν ξαναέφτιαχνες λογαριασμούς στο καπάκι;( ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές)
Και θες να σε πάρουν στα σοβαρά κιόλας;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
quote author=CHEYENNE link=topic=79518.msg1575917#msg1575917 date=1263375320]
Με πολυ προσοχη διαβασα τις προηγουμενες σελιδες.

Αν και ειμαι 1,5 χρονο μελος, και φυσικα δεν θεωρουμαι "παλιος" εχω να πω:

Ενα site με 80.000 μελη περιπου ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας.
θα υπαρχουν οι σωστοι, οι μαλακες, οι τσαντιλες, οι ευασθητοι, οι ρομαντικοι, οι ορθολογιστες.
Και φυσικα τα αντιστοιχα thraeds.

Το πιο απλο ειναι λοιπον να διαβαζουμε/συμμετερχουμε σε αυτα που πλησιαζουν τα ενδιαφεροντας μας.
Δεν μου αρεσει η πολιτικη (π.χ.)? Δεν ασχολουμαι με τα αντιστοιχα Threads
Μου αρεσει ο αγοραιος ερωτας? Συμμετεχω στα Thread του αγοραιου ερωτα και παει λεγοντας.

Αυτο που δεν μου αρεσει, ειναι οι ακρως υβριστικες επιθεσεις μεταξυ μελων.
βεβαια η "βρισια" φερνει "τηλεθεαση".
Δεν ειμαι πουριτανος ή ηθικολογος, ομως δεν θεωρω "μαγκια να βρισω, ειδικα πισω απο ενα πληκτρολογιο.Εκ του ασφαλους....

Αυτο που θεωρω εντελως "υποκρισια" ειναι οτι καποιοι δειχνουν εναν αλλο ευατο, γραφωντας διαφορετικα απο αυτο που πραγματικα ειναι.

Εχω προσωπικο παραδειγμα μελος που στην "κανονικη του ζωη" ειναι ψυχουλα και ακακος εντελως, στο forum γαινεται και γαμω τα κολοπαιδα.....
[/quote]
με καλυψες

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η σωστή τοποθέτηση ειναι οπως ειπαν και αρκετοι παραπάνω ότι κανεις μπαινει/γραφει/ασχολειτε οποτε θέλει και αν θελει. Υπό αυτή την εννοια, παραπονα και κρισεις δεν έχουν νοημα.

Απλά ορισμένες διαπιστωσεις από ενα μέλος που (μαζί με το παλιό μου νικ, RavenM) ειμαι εδω σχεδον εξ ιδρύσεως ειναι:

- καμιά σχεση δεν εχει το επίπεδο των (ενεργων) χρηστών με πριν 3-4 χρονια, πχ τοσο σε ποιοτητα λεγομένων οσο και σε απολυτο αριθμο χρηστών. Οποιος διαβασει ενα παλιο θρεντ θα το καταλαβει αμεσως. Λογικο, βαρεθηκε ο κοσμος. Το σαιτ, σαν προιον, κανει και αυτο τον κυκλο του.

- παλιωτερα δεν υπηρχε αυτος ο ΄επιθετικός πυρηνας' χρηστών που οτι και να γραφει, επιτιθενται σαν τα πυρναχας να το γαμησουν. Και υπηρχαν λιγωτεροι χασομερηδες/ψυχοπαθεις/κομπλεξικοι.

- δεν υπηρχαν τοσο οργανωμενα συμφεροντα απο το τζογο της πορνιας (διαφημησεις, promoters πουτανων, κλπ).

κατα τα αλλα, οποιος γουσταρει μαπινει και ασχολειτε και οποιος δεν γουσταρει απλα δεν το κανει. Αλλα να μη ξεχναμε και την πραγματικοτητα.

Επισκέπτης
Arcans το site μια χαρα ειναι, εσυ δεν ξερω... Για να ανοιγεις κλαψομουνικα θεματα 2 η ωρα το βραδι καποιο προβλημα υπαρχει. Ριξε κανα  :fuck1: μπας και ξελαμπικαρεις, τραβα και καμοια βολτα, μιλα με καναν ανθρωπο οχι ολη μερα internet. Η καταχρηση βλαπτει. Οσο για μενα, επειδη με αναφερες στην πρωτη σελιδα, δεν μπαινω στο site γιατι δεν εχω internet σπιτι μου, ουτε υπολογιστη και στο μαγαζι που δουλευω δεν ερχομε αυτες τις μερες γιατι εχω αλλα τρεχαματα πολυ σοβαρα. Χαλαρωσε λοιπον και ετοιμασε το ταξιδι για την Κολομβια μπας και βρουμε μουνι να γαμισουμε δικε μου :headbang: :headbang: :headbang:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
σαν ενα απο τα παλαιοτερα μελη του σαιτ εχω να επισημανω τα εξης.
(ειναι καθαρα δικες μου επισημανσεις και δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνειτε ολοι).

εδω και ενα 2μηνο οπως θα εχετε παρατηρησει πολλοι δεν γραφω αλλα και δεν συμμετεχω στις συζητησεις στα διαφορα θρεντ του σαιτ.
πιστευω οτι εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο,εχει αρχισει η ολη φαση και γινετε εντελως βλακωδεις απο χαβαλετζιδικη που ητανε,πολλα μελη παλαια,οπως και εγω γραφουν αραια και που,και οταν γραψουμε κατι μας την πεφτουν αμεσως για φασαρια διαφοροι κομπλεξικοι τυποι του σαιτ που πιστευω οτι εχουν προβλημα υπαρξιακο καθαρα.
επισης πολλες μελη εχουν γινει ξαφνικα κολλητηρια με καποιους που καινουργιους οι οποιοι ειναι εντελως τοπου και χρονου,και τους εχουν παρασυρει σε μια εντελως βλακωδει κατασταση.τα θεματα του σαιτ ειναι σχεδον τα ιδια και τα ιδια,βλακειες και μαλακιες σε πολλες παραλλαγες.

θα παρακαλουσα τα καλα μελη του σαιτ να παρουν μια θεση και να αρχισουν να ανοιγουν ενδιαφερωντα θρεντ,ξερουν ποιοι ειναι αυτοι και καλο θα ειναι να βγουνε απο τα καβουκι τους.

δεν μπορει εδω και ενα μηνα ενα σαιτ με χιλιαδες μελη να ασχολητε με τα βιζια απο 5 αγαμητες πατσαβουρες,και τις αγαμιες τις καθε σαβουρας ποτυ στην πραγματικη ζωη δεν θελει να την βλεπει ουτε η μανα τις.
αλλα ουτε και απο καποιους αγαμητους-κομπλεξικους-μισογυνιδες τυπους που βρηκαν εδω μεσα την γιατρεια τους.

ελπιζω ολα τα σοβαρα και αξιολογα μελη του σαιτ να κνουν κατι γιαυτο το χαλι που υπαρχει εδω και 2 μηνες σχεδον.

Εισαι απο τα παλιοτερα μελη του site?
Ημερομηνία εγγραφής:  03/12/09, 22:10

Που πας ρε Καραμητρο.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τον Απρίλη κλέινω 4 χρόνια στο σάιτ και αυτά που γράφει ο άρκανς τα έχω διαβάσει ουκ ολίγες φορές...
Πάνοτε υπήρχε κάποιος παλιός ή "παλιός" που διαμαρτυρόταν για το επίπεδο που έχει πέσει, για τις ελλεεινίδες που έχουν ξεψαρώσει, για την προώθηση συμφερόντων, για άνοιγμα άσχετων θεμάτων (όπως πχ οι επιχειρηματικές κινήσεις του βγενόπουλου) και άλλα πολλά...
Τέσσερα χρόνια πάντως, όλο για παρακμή ακούω και παρακμή δεν βλέπω...Μόνο προσωπικές δυσαρέσκειες, άλλοτε δικαιολογημένες, άλλοτε αδικαιολόγητες.

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom