oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
τ αβγα και τα πασχαλια
δεν γαμαω ανηλικα(κατω των 30 δηλαδη)..αφου στο σχολειο λεω οτι μας ελεγαν να το γραψουμε οπως θελουμε!
εγω με 'υ' το γραφω.
τρενο ή τραινο?
εντιτ: μηνυση ή μυνηση? αχαχαχαχα
Ρε παιχτουρα γαμα τον μην ασχολεισαι με τον τουρκαλβανομογγολο.Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
ουτε πουστακια γαμαω..Ρε παιχτουρα γαμα τον μην ασχολεισαι με τον τουρκαλβανομογγολο.
πηγα τυπε... και μετα απ το σχολειο καταφερα να ενταχθω και στο κοινωνικο συνολο σε αντιθεση με σεναεσυ δεν πηγες???
δεν γαμαω ανηλικα(κατω των 30 δηλαδη)..
Ρε παιχτουρα γαμα τον μην ασχολεισαι με τον τουρκαλβανομογγολο.
πηγα τυπε... και μετα απ το σχολειο καταφερα να ενταχθω και στο κοινωνικο συνολο σε αντιθεση με σενα
οταν γραφεις με ''υ'' η προφορα ειναι πιο απαλη, οπως αυγο, αν βαλεις β θα ακουστεις σαν το λεει βουλγαρος, με βαρεια προφορα...για βαλε οπου ''β'' ''υ'' να δεις πως ακουγονται οι λεξεις....τωρα το τραινο η τρενο εχει ξενη ριζα οποτε....αφου στο σχολειο λεω οτι μας ελεγαν να το γραψουμε οπως θελουμε!
εγω με 'υ' το γραφω.
τρενο ή τραινο?
Σκασε μωρη λεχρα.ουτε πουστακια γαμαω..
μαζευτειτε ολοι μαζι & κλαστε μου μια μαντρα αρχιδια..
σε ολα τα σοβαρα πανεπιστημια του κοσμου υπαρχει εδρα αρχαιοελληνικων σπουδων και διδασκονται αρχαια ελληνικα και νεα ενιοτε..
για αυτο ειπα ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και οχι ελληνικα...το προβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει σοβαρο ελληνικο πανεπιστημιο. το εμπ βρισκεται στην 242η θεση και το ΟΠΑ στην 314.
οταν γραφεις με ''υ'' η προφορα ειναι πιο απαλη, οπως αυγο, αν βαλεις β θα ακουστεις σαν το λεει βουλγαρος, με βαρεια προφορα...για βαλε οπου ''β'' ''υ'' να δεις πως ακουγονται οι λεξεις....τωρα το τραινο η τρενο εχει ξενη ριζα οποτε....
ε τοτε θα ελειπες απο το μαθημα εκεινη την ημερα..πηγα τυπε... και μετα απ το σχολειο καταφερα να ενταχθω και στο κοινωνικο συνολο σε αντιθεση με σενα
.....μερα..
ισα μωρη λινατσα..Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει ακομη να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη. Το εχω γραψει στο παρελθον παλι,δεν κουραστηκα να σας το ξαναγραψω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
ρε παιχτουρα εσυ τι παριστανεις τωρα εδω ακριβως ;να καταλαβω δηλαδη....Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει ακομη να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη. Το εχω γραψει στο παρελθον παλι,δεν κουραστηκα να σας το ξαναγραψω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.