Νέα

τα μαλακισμενα του σαιτ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αφου στο σχολειο λεω οτι μας ελεγαν να το γραψουμε οπως θελουμε!  :tickedoff:

εγω με 'υ' το γραφω.

τρενο ή τραινο?

εντιτ: μηνυση ή μυνηση? αχαχαχαχα
δεν γαμαω ανηλικα(κατω των 30 δηλαδη)..
ZEWA%20-%20XARTOMANTHLO%20-%201.jpg

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
 Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ρε παιχτουρα γαμα τον μην ασχολεισαι με τον τουρκαλβανομογγολο.

Επισκέπτης

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αφου στο σχολειο λεω οτι μας ελεγαν να το γραψουμε οπως θελουμε!  :tickedoff:

εγω με 'υ' το γραφω.

τρενο ή τραινο?
οταν γραφεις με ''υ'' η προφορα ειναι πιο απαλη, οπως αυγο, αν βαλεις β θα ακουστεις σαν το λεει βουλγαρος, με βαρεια προφορα...για βαλε οπου ''β''  ''υ'' να δεις πως ακουγονται οι λεξεις....τωρα το τραινο η τρενο εχει ξενη ριζα οποτε....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
σε ολα τα σοβαρα πανεπιστημια του κοσμου υπαρχει εδρα αρχαιοελληνικων σπουδων και διδασκονται αρχαια ελληνικα και νεα ενιοτε..

το προβλημα ειναι οτι δεν υπάρχει σοβαρο ελληνικο πανεπιστημιο. το εμπ βρισκεται στην 242η θεση και το ΟΠΑ στην 314.

Επισκέπτης
οταν γραφεις με ''υ'' η προφορα ειναι πιο απαλη, οπως αυγο, αν βαλεις β θα ακουστεις σαν το λεει βουλγαρος, με βαρεια προφορα...για βαλε οπου ''β''  ''υ'' να δεις πως ακουγονται οι λεξεις....τωρα το τραινο η τρενο εχει ξενη ριζα οποτε....

ωωω!! δεν το ξερα  :grin:

Επισκέπτης
πηγα τυπε... και μετα απ το σχολειο καταφερα να ενταχθω και στο κοινωνικο συνολο σε αντιθεση με σενα
ε τοτε θα ελειπες απο το μαθημα εκεινη την ημερα..
προτεραιοτητα λοιπον απο το προτερος & οχι απο το πρωτος..
τις διαφορες ψαξτες μονος σου..
Υ.Γ εγω ελειπα οταν μαθαιναμε την μηνυση γι΄αυτο εχω κολλησει & την γραφω μυνηση..
τραβα κλαψε εκει που εχεις ενταχθει τωρα & στο τελος τραβα & ενα μπε μαζι με τα αλλα προβατα..
ZEWA%20-%20XARTOMANTHLO%20-%201.jpg

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει ακομη να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη. Το εχω γραψει στο παρελθον παλι,δεν κουραστηκα να σας το ξαναγραψω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

Επισκέπτης
Αν ο επιθετικος ηλιθιος κατορθωσει καποτε να γινει ο απολυτος αρχοντας της κοινωνιας μας,τοτε ο καλλιεργημενος ανθρωπος θα καταντησει να θεωρειται ευηθης,σαν ενα αξιοπεριεργο δειγμα αυτης της εξαφανισμενης φυλης που εξακολουθει ακομη να ευλαβειτε το βιβλιο,το ηθος και τη σκεψη. Το εχω γραψει στο παρελθον παλι,δεν κουραστηκα να σας το ξαναγραψω.Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)
ισα μωρη λινατσα..
οσο δεν γραφεις τις πηγες σου,την ροχαλα μου θα εχεις..
τραβα πλακωσου στην μαλαματινα & γραψεμας για τον υδραυλικο που σου τιναξε τα μπουρια,που το εχεις..
για παραπανω αστο λεμε..
παλιομαλακα που θες να σε αντιμετωπιζουν σοβαρα οταν υπογραφεις το καθε ποστ..
ΟΞΩ..τραβα στον σινιουρη για ρεκτιφιε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιχτουρα εσυ τι παριστανεις τωρα εδω ακριβως ;να καταλαβω δηλαδη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ποιος ειναι ο επιθετικος ηλιθιος;επικοινωνεις;ξερεις τιποτα για το σαιτ και τα προσωπα του; ή ετσι τα πετας;για ενημερωσου λιγο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom