gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μερα .... ;)
μερα .... ;)
τον ευηθη..ρε παιχτουρα εσυ τι παριστανεις τωρα εδω ακριβως ;να καταλαβω δηλαδη....
ρε παιδία μην τσακωνοστουντε !!
δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε σε αυτη τη ζωη! :S
ολα ειναι ατμος, αιντε ριξτε κανα μπουντζον σε κανα γκωνλον για ξεχαρμανιασμα και κανα τσιμοθκακι !!
«Ειρήνη υμίν»
και ευτυχισμενον το 2010
αιντε καντε μια νεα αρχη στη ζωη σασ !μια παρειτσα ειμαστε ολοι εδω
Μολις μου απαντησε αμεσως, για να μην χασει την ευκαιρια..ο πρωτος επιθετικος ηλιθιος.Για να δουμε ποσοι αλλοι υπαρχουν εδω μεσα???....δεν ειναι δυνατον να υπαρχει ενας....εμφανιστειτε και οι αλλοι...μην τον αναγκασετε να μου απαντησει με τους κλωνους του,για να σας δειξει, ο πανηλιθιος (γιατι του δινω τιμητικη προαγωγη),οτι δεν ειναι μονος του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.ισα μωρη λινατσα..
οσο δεν γραφεις τις πηγες σου,την ροχαλα μου θα εχεις..
τραβα πλακωσου στην μαλαματινα & γραψεμας για τον υδραυλικο που σου τιναξε τα μπουρια,που το εχεις..
για παραπανω αστο λεμε..
παλιομαλακα που θες να σε αντιμετωπιζουν σοβαρα οταν υπογραφεις το καθε ποστ..
ΟΞΩ..τραβα στον σινιουργ για ρεκτιφιε..
Κανε πρωτα την ερωτηση αυτη στον εαυτο σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.ρε παιχτουρα εσυ τι παριστανεις τωρα εδω ακριβως ;να καταλαβω δηλαδη....
οσο εγω θα το σκεφτομαι απαντα μου στο δευετρο σκελος και ανρωτησου ποιον και τι ακριβως σιγονταρεις σε αυτο το νημα....σου δινω πεντε λεπτα να το σκεφτεις....Κανε πρωτα την ερωτηση αυτη στον εαυτο σου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Σε ευχαριστω που μου απαντησες γιατι εψαχνα τον δευτερο....σκεψου με την ησυχια σου και διαβασε τα σχολια μου εδω μεσα για να δεις ποιον δευτερο εψαχνα? Περιμενω τωρα τον επομενο.οσο εγω θα το σκεφτομαι απαντα μου στο δευετρο σκελος και ανρωτησου ποιον και τι ακριβως σιγονταρεις σε αυτο το νημα....σου δινω πεντε λεπτα να το σκεφτεις....
το εχω πει κ θα το ξαναπω...
οταν σας κλεισανε καποια μελη που εκτιμω πραγματικα πολυ ηρθαν στο κοσμοπολιταν...
οταν ξανανοιξατε καλεσαν εμενα κ 2-3 ακομα απο δω...
ηρθα..
[size=12pt]επαθα ενα πολιτισμικο σοκ...[/size]
αλλα επειδη εχω το καλο του να προσαρμοζομαι παντου αραξα...
ααα!τα βυζια τα ποσταρω ετσι...
φυσικα κ δεν ειναι τπτ δικο μου απο αυτα οπως καταλαβατε κ απο τα λινκ..
δε θα το εκανα κ δε θα το κανω ποτε αυτο...
αλλη απορια?!
Να σε παρακαλεσω να με διαβαζεις προσεχτικα και να μην με παρερμηνευεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.και ποιος ειναι ο επιθετικος ηλιθιος;επικοινωνεις;ξερεις τιποτα για το σαιτ και τα προσωπα του; ή ετσι τα πετας;για ενημερωσου λιγο....
βρες και αλλους δυο να παιξουμε κουνκαν.....Σε ευχαριστω που μου απαντησες γιατι εψαχνα τον δευτερο....σκεψου με την ησυχια σου και διαβασε τα σχολια μου εδω μεσα για να δεις ποιον δευτερο εψαχνα? Περιμενω τωρα τον επομενο.
Την επόμενη φορά θα πάρουμε λυσσάριΝα σε παρακαλεσω να με διαβαζεις προσεχτικα και να μην με παρερμηνευεις.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Σε κατανοώ απόλυτα...
Δεν περίμενες τόσο υψηλό επίπεδο, ε;
ε βεβαια, συνηθισμενο το κοριτσι από το Eaton, την Οξφόρδη αργότερα και μετά το ΙΝSEAD της ηρθε λιγο απότομη η μετάβαση από το Κόσμο εδώ....ρε δεγαμιώμαστε να ασπρίσουμε εδω μεσα που καθεστε και ασχολειστε με την καθε καταστραμενη ψυχανωμαλη!
Να ξερεις οτι σε παω για το χιουμορ σου και το πιστευω δεν ειναι ειρωνεια.βρες και αλλους δυο να παιξουμε κουνκαν.....
Σε ευχαριστω που μου απαντησες γιατι εψαχνα τον δευτερο....σκεψου με την ησυχια σου και διαβασε τα σχολια μου εδω μεσα για να δεις ποιον δευτερο εψαχνα? Περιμενω τωρα τον επομενο.
πάρε και τον τρίτο τον παράμεσο
είσαι εεεεεεεεεεεεενας μαλαξ μα τι μαλαξ...να τολμησω να πω βιβλικος μαλαξ
να τολμησω να πω βιβλικος μαλαξ