EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.526
- Πόντοι
- 17.885
ποιές????
βαριέμαι να σου εξηγώ! Απλά ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ από όπου έχεις μείνει αγάμητη!
ποιές????
Μπάντα Δήμου Θεσ/νίκης, Δήμου Κερκυραίων, Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Super3 κλπ κλπ κλπ κλπποιές????
δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά! ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΝΤΕΣ!
Αυτή είναι η κεντρική ιδέα!
παρακαλουνται οι αγαπουληδες-σαλιαρηδες καθως & οι σπαμοπαρθενοπιπιτσες,να μεταφερθουν αμεσα στο θρεντ της γατομαριαννας για τα περαιτερω..
Μπάντα Δήμου Θεσ/νίκης, Δήμου Κερκυραίων, Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Super3 κλπ κλπ κλπ κλπ
τελεωμενος βλακα εισαι εσυ απο τοτε που γεννηθηκες.
σαλτα γαμησου και πανε σε κανενα καφενειο.
ψοφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.ο τελειωμενος ξαναχτυπησε..
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ???
ψοφαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τελειωμενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
τραβα να τριφτεις στον υδραυλικο & την μαριαννα ρε χλιμιτζουρα..Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
παιχτουρα φιλε μην ασχολησε τζαμπα και βερεσε με αυτο το σκουπιδι.αυτο το κομπλεξικο σκουπιδι μια ζωη τετοιο θα ειναι.οταν σε αποβαλει η κοινωνια εντελως η μονη σου διεξοδος ειναι το ιντερνετ.Και Καραγκιοζη να σε πουν λιγο θα ειναι....εχεις διαρκως μια ταση να ασχολεισαι και να προσπαθεις να μειωσεις τους αλλους,διχως αυτοι να ασχολουνται μαζι σου...σε παρακαλω θα σου το πω φιλικα, οπως δεν σε ενοχλουν οι υπολοιποι στις μαλακιες και στα βρισιδια που εξαμολουν εσυ και οι κλωνοι σου, σταματα να γινεσαι γελοιος.Προσπαθησε και εσυ οπως ολοι μας να βελτιωθεις σαν ανθρωπος και μην μας δειχνεις συνεχεια οτι εισαι αποβρασμα της κοινωνιας.Κοιταξε τωρα τιποτενιε.. να διορθωσεις τα ορθογραφικα μου λαθη και να καταλαβεις τον γραπτο λογο μου.. γιατι δεν εχω πιει οπως μου γραφεις οταν σου τραβω το καζανακι.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
παιχτουρα φιλε μην ασχολησε τζαμπα και βερεσε με αυτο το σκουπιδι.αυτο το κομπλεξικο σκουπιδι μια ζωη τετοιο θα ειναι.οταν σε αποβαλει η κοινωνια εντελως η μονη σου διεξοδος ειναι το ιντερνετ.
...
ρε συ!!! μαθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι ειναι Η ψηφος κι οχι Ο ψηφος, και μετα πουλα πνευμα στους αλλους για τα ορθογραφικα!