Νέα

Τα λεφτά τον χαλάνε τον άνθρωπο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alths_epi_kyrias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ανοίγω νέο θέμα λόγω της αηδίας που νιώθω αυτή τη στιγμή για μια τύπισσα εδώ μέσα, μη επαγγελματία, που πόσταρε το μουνί της επειδή την είπαν χοντρή.Η κυρία τα έχει τα φράγκα όπως καταλάβαμε.Το ότι τα έχει πολύ καλώς και μαγκιά της και να τα χαίρεται.Το ότι χαίρεται τον έρωτα όπως αυτή γουστάρει επίσης μαγκιά της και πολύ καλά κάνει.Το ότι έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κάποιον στο ιντερνετ ότι δεν είναι χοντρή ή το ότι είναι πλούσια, από το μπαμπά της, μου φέρνει σε πολύ μεγάλη κατινιά.

Γι' αυτό ρωτάω: Τα λεφτά, και ειδικά αυτά που δεν τα έφτιαξες αλλά τα βρήκες, σε χαλάνε σαν ανθρωπο;

Ακούω γνώμες.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ανοίγω νέο θέμα λόγω της αηδίας που νιώθω αυτή τη στιγμή για μια τύπισσα εδώ μέσα, μη επαγγελματία, που πόσταρε το μουνί της επειδή την είπαν χοντρή.Η κυρία τα έχει τα φράγκα όπως καταλάβαμε.Το ότι τα έχει πολύ καλώς και μαγκιά της και να τα χαίρεται.Το ότι χαίρεται τον έρωτα όπως αυτή γουστάρει επίσης μαγκιά της και πολύ καλά κάνει.Το ότι έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κάποιον στο ιντερνετ ότι δεν είναι χοντρή ή το ότι είναι πλούσια, από το μπαμπά της, μου φέρνει σε πολύ μεγάλη κατινιά.

Γι' αυτό ρωτάω: Τα λεφτά, και ειδικά αυτά που δεν τα έφτιαξες αλλά τα βρήκες, σε χαλάνε σαν ανθρωπο;

Ακούω γνώμες.
αρχιδια λεφτα εχει, ενα κακομοιρο μπαζο βλαχαδερο ειναι που ψαχνει να λυσει το ψυχολογικο της προβλημα της χαμηλης αυτοεκτιμησης με τη βοηθεια των χιστων του φορουμ

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
αρχιδια λεφτα εχει, ενα κακομοιρο μπαζο βλαχαδερο ειναι που ψαχνει να λυσει το ψυχολογικο της προβλημα της χαμηλης αυτοεκτιμησης με τη βοηθεια των χιστων του φορουμ

Η ερώτηση είναι γενική.Η τύπισσα είναι απλά η αφορμη.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Lol.jpg
    Lol.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 12

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

άλλοι κι άλλοι γράφουν σεντόνια εδώ μέσα για πολιτική, οικονομικά, πώς να πιάσεις γκόμενα, διατροφή, αθλητισμό, αστρολογία, διπλωματία, εθνική άμυνα, γεωπολιτική, πολεμικές τέχνες κτλ κτλ κτλ, και έξω από εδώ είναι μια τρύπα στο νερό. Τί ψάχνεις...

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
άλλοι κι άλλοι γράφουν σεντόνια εδώ μέσα για πολιτική, οικονομικά, πώς να πιάσεις γκόμενα, διατροφή, αθλητισμό, αστρολογία, διπλωματία, εθνική άμυνα, γεωπολιτική, πολεμικές τέχνες κτλ κτλ κτλ, και έξω από εδώ είναι μια τρύπα στο νερό. Τί ψάχνεις...

Έχεις ένα δίκιο εδώ που τα λέμε...Τι ψάχνω κι εγώ μέσα σε ένα μπουρδελοσάιτ.Μπήχτες θα βρω και πουτάνες, επαγγελματίες και μη.Και άλλες πουτάνες γαμιούνται για τα λεφτά και άλλες για την πούτσα - άλλο που λένε ότι το κάνουν για τα λεφτά.Τα έχω πει κι εγώ άλλωστε παλιότερα  :think: :think: :think: :think: :think:

Είναι πολλές απο τις κοπέλες που κατα καιρούς τιμάμε και οι οποίες έρχονται, κάνουν ένα μπαμ για 2-3 χρόνια και μετά δεν τις ξαναβλέπει άνθρωπος και τις ψάχνουμε κιόλας.Αυτές μπορείς να πεις ότι έχουν στόχο.Οι υπόλοιπες πράγματι έρχονται γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες στις οποίες ζουν  αλλά την έχουν μεσα τους κιόλας την πουτανιά και απλά λόγω συνθηκών έρχεται στην επιφάνεια.Αν γεννιόντουσαν στα βόρεια προάστια με πλούσιο μπαμπά απλά θα ξεσκιζόντουσαν σα φοιτήτριες και θα κεράτωναν τον άντρα τους αργότερα  παρτουζιάζονταν επειδή βαριούνται που ζουν.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μπα εμας χαλανε που δεν τα έχουμε .....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα λεφτά, και ειδικά αυτά που δεν τα έφτιαξες αλλά τα βρήκες, σε χαλάνε σαν ανθρωπο;

Ακούω γνώμες.

Γιατι??? Που ακουστηκε να πεθανει καποιοs απο καλοπεραση????

μπα εμας χαλανε που δεν τα έχουμε .....

Ετσι  :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.860
Πόντοι
3.656

Ακούω γνώμες.

και ο λεγκολας τυπε που ειναι φτωχος πουστης και ασχημος ποσταρε την σουφρα του  :S
οποτε μαλλον δεν εχει να κανει με τα λεφτα  :sunglasses:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Έχεις ένα δίκιο εδώ που τα λέμε...Τι ψάχνω κι εγώ μέσα σε ένα μπουρδελοσάιτ.Μπήχτες θα βρω και πουτάνες, επαγγελματίες και μη.Και άλλες πουτάνες γαμιούνται για τα λεφτά και άλλες για την πούτσα - άλλο που λένε ότι το κάνουν για τα λεφτά.Τα έχω πει κι εγώ άλλωστε παλιότερα  :think: :think: :think: :think: :think:

Έτσι.
Και αρκετοί είναι Νάρκισσοι εδώ μέσα: μπαίνουν και γαμάνε όποια σοβαρή κουβέντα γίνεται εδώ μέσα, όχι επειδή είναι μπαχαλάκηδες όπως έγραφε ένας τετιμημένος που μετενσαρκώθηκε, αλλά επειδή γουστάρουν να τραβούν την προσοχή που ίσως λείπει έξω, στην αληθινή ζωή.
Το πώς από τα οικονομικά της γκομενικής, έγινε εκτροπή στο μουνί μιας άσχετης με το θέμα, δεν εξηγείται χωρίς άλμα λογικής.

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
και ο λεγκολας τυπε που ειναι φτωχος πουστης και ασχημος ποσταρε την σουφρα του   :S
οποτε μαλλον δεν εχει να κανει με τα λεφτα   :sunglasses:

Ο λέγκολας ψάχνει πούτσα.Αυτή δεν ψάχνει πούτσα, τουλάχιστον όχι εδω μέσα.Κι έπειτα ο καψερός ο πούστάκος απέκτησε αυτές τις συνήθειες, να δείχνει δηλαδή τον κώλο του, επειδή όλοι τον κατακρίνουν για τα γούστα του και είναι στο περιθώριο.Η κυρία απέκτησε αυτές τις συνήθειες, δηλαδή να ποστάρει το μουνί της για να αποδείξει ότι είναι γυναικάρα, παρόλο που δεν είναι στο περιθώριο απλά και μόνο από ματαιοδοξία και εγωισμό.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ο λέγκολας ψάχνει πούτσα.Αυτή δεν ψάχνει πούτσα, τουλάχιστον όχι εδω μέσα.Κι έπειτα ο καψερός ο πούστάκος απέκτησε αυτές τις συνήθειες, να δείχνει δηλαδή τον κώλο του, επειδή όλοι τον κατακρίνουν για τα γούστα του και είναι στο περιθώριο.Η κυρία απέκτησε αυτές τις συνήθειες, δηλαδή να ποστάρει το μουνί της για να αποδείξει ότι είναι γυναικάρα, παρόλο που δεν είναι στο περιθώριο απλά και μόνο από ματαιοδοξία και εγωισμό.

Σε ποιο thread έγιναν αυτά με την κυρία ;

Επίσης νομίζω ότι και άλλοι έχουν βγάλει φωτογραφία τον κώλο τους (πχ picker). Εκείνοι τι έψαχναν  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Ακούω γνώμες.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Σε ποιο thread έγιναν αυτά με την κυρία ;

Επίσης νομίζω ότι και άλλοι έχουν βγάλει φωτογραφία τον κώλο τους (πχ picker). Εκείνοι τι έψαχναν  :think:

Χέστη την "κυρία" τι σημασία έχει; Η "κυρία" είναι η αφορμή γι' αυτό και δεν έβαλα link.Η γνώμη σου μετράει.

Ποσταρε ο Picker τον κώλο του;Άλλος κατεστραμμένος αυτός :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ρε μηπως τελικά να μπω μέτοχος σε καμια φαρμακευτική; Θερίζουν τα ψυχολογικά θα θησαυρίσω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Χέστη την "κυρία" τι σημασία έχει; Η "κυρία" είναι η αφορμή γι' αυτό και δεν έβαλα link.Η γνώμη σου μετράει.

Ποσταρε ο Picker τον κώλο του;Άλλος κατεστραμμένος αυτός :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ρε μηπως τελικά να μπω μέτοχος σε καμια φαρμακευτική; Θερίζουν τα ψυχολογικά θα θησαυρίσω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Η γνώμη μου είναι ότι το αν σε χαλάνε ή όχι τα λεφτά εξαρτάται από τον άνθρωπό, σε άλλους τα λεφτά έχουν επιρροή σε άλλους αρνητική. Οι τελευταίοι νομίζω ότι είναι και οι περισσότεροι. Είναι μεγάλο θέμα και θα βρεις παραδείγματα και από τις δύο πλευρές οπότε δε θα βρεθεί άκρη  :woldman:

Ο picker αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή ήθελε να πείσει τον κόσμο ότι αν δεν έχει λεφτά για να πηγαίνει 1-1 στα μπουρδέλα θα προτιμούσε να δίνει κώλο παρά να χαλάσει το σερί του - για αυτό και (για λόγους που δε μπορώ τώρα να θυμηθώ  :think:) έδειχνε τον κώλο του  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τι σε προβληματίζει παλλικάρι μου;; :grin: :grin: :grin:

Μίλα μας πες μας τον πόνο σου είμαστε φίλοι σου εδώ ;) ;) ;) ;)
τι να πω ρε φιλε;ειχες εναν διαλογο με την swingers,ζοριστηκες που εχει πορσε και μου ανοιξες και θρεντ να πεις οτι το χρημα χαλαει τον  ανθρωπο; :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom