Νέα

Τα λαμόγια και οι αισχρές τους προκλήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 447
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πρώην υπουργός έχει 178 εκατ. ευρώ ;

• Βουλγαράκης

Ψήφοι: 17 30,4%
  • Ρουσόπουλος

Ψήφοι: 10 17,9%
  • Μειμαράκης

Ψήφοι: 4 7,1%
  • Καμμένος

Ψήφοι: 7 12,5%
  • Μητσοτάκης Κυρ.

Ψήφοι: 9 16,1%
  • Αλογοσκούφης

Ψήφοι: 5 8,9%
  • Δούκας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σπηλιοτόπουλος

Ψήφοι: 4 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    56

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ο κλασικός Έλληνας...επειδή είναι τεμπέλης και δεν έχει μαντίλι να κλάψει του φταίει όποιος έχει πετύχει στη ζωή του και τον ονομάζει "λαμόγιο" και "προκλητικό".... :jerking:

Γενικά συμφωνώ.
Από κλαψομούνηδες είμαστε γεμάτοι..
Άλλο λέω εγώ και ελπίζω να καταλαβαίνεις:

Αν έχεις βγάλει στην Ελλάδα 100μύρια σε 20-30 χρόνια είσαι ΛΑΜΟΓΙΟ με κεφαλαία.

ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Παλιές τεχνολογίες...
Ασε ρε τώρα με την κρίση τέτοιο πρέπει να πάρουμε 2 σε 1

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γενικά συμφωνώ.

ρε τύπος άκυρο...το κάμπριο το πήρες;;

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Γενικά συμφωνώ.

ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Δεν διαφωνώ φίλε μου,απλά δεν την αντέχω με τίποτα την κλάψα....

Επισκέπτης
Άσχετο (ίσως και όχι) αλλά το απόγευμα που έπινα το καφεδάκι μου στην παραλία,πέρασε μία φεράρι (υποθέτω 4θέσια) με τις κόκκινες πινακίδες 3τεκνου.
Ο τύπος (όχι ο δικός μας) είχε τη γυναίκα του δίπλα με ένα παιδάκι στην αγκαλιά και τα άλλα 2 παιδιά πίσω μόλις που χωρούσαν.
Το τυπικό όχημα 3τεκνου δηλαδή..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Πάντως, για να ξαναγυρίσουμε στη βασική θεματολογία του σάιτ, πανάκριβα το εκχώρησε το νινί της η παρθένος κορασίς!

7.000.000 ΔΕΝ τα βγάζουν με τα αντίστοιχα δικά τους 10 τοπ σιτιτουρίστριες σε 10 χρόνια "καριέρας"...

Σωστή! Τί βίζιτες του χιλιάρικου και τσόντες κλπ. "Καλό" και "σεμνό" κορίστι (και "μορφωμένο"!) και τα λεφτά μαζεμένα!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πάντως, για να ξαναγυρίσουμε στη βασική θεματολογία του σάιτ, πανάκριβα το εκχώρησε το νινί της η παρθένος κορασίς!

7.000.000 ΔΕΝ τα βγάζουν με τα αντίστοιχα δικά τους 10 τοπ σιτιτουρίστριες σε 10 χρόνια "καριέρας"...

Σωστή! Τί βίζιτες του χιλιάρικου και τσόντες κλπ. "Καλό" και "σεμνό" κορίστι (και "μορφωμένο"!) και τα λεφτά μαζεμένα!

Απλώς είναι πουτάνα με εξαρτημένη σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, αντί να το παίζει ελε΄θερη επαγγελματίας... (και εργατολόγος ο δικός σου!)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
μαλακες εγω παρακαλαν να ερθουν τετοιοι να επενδυσουν στη σκατοχώρα μας

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κωσταντινίδης,
Κωσταντόπουλος,
ή κάπως έτσι.

Ναι ρε...
Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ή καπετάνΒασίλης...
Έχει καμιά εξηνταριά φορτηγά πλοία (μεταφοράς κοντέινερ) και είναι και από τους βασικούς μετόχους της Aegean...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαρριετακι τωρα παρε τις φιλες σου,παρε τον λαζοπουλο,παρε και 2-3 ''αγορακια ατιθασα'' και ολοι μαζι πανω στο σκαφος ξερετε τι πρεπει να κανετε..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ρε τύπος άκυρο...το κάμπριο το πήρες;;

not yet ρε.
βρήκα κάτι ευκαιρίες στο ενδιάμεσο από επιστροφές (τα γκαράζ των νοικιάρικων έχουν τιγκάρει λέμε) και πέφτει παζάρι να μου αλλάξουν το εταιρικό ;)

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506
...Αρθρο ΜΠΟΜΠΑ του Ανευλαβή για τα ΣΟΣΙΑΛΗΣΤ(Ρ)ΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ εδώ μέσα που δεν καταλαβαίνουν ότι οι πανάκριβοι γάμοι και τα κότερα γίνονται (και) με δικά τους λεφτά...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε τύπε τί φρύδιας είναι αυτός ο Ανευλαβής!!!
Τύφλα νά 'χει ο Σώκρατες μιλάμε  :rockon:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα κομπλεξ πανε συννεφο εδω μεσα!΅Επειδη δεν εχετε κανει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωη σας ζηλευετε των αλλων...
Ο Πατιτσας ειναι εγγονος Λεμου!!!!! Αν δεν εκανε ο Λεμος δωρο 7 εκατομμυριων στο ζευγαρι τι θα εκανε? Χρυσουν αναπτηρα?
Σεαντιθετη περιπτωση θα λεγατε "φτωχομπινεδιαρης ο Λεμος... ουτε ενα δωρο της προκοπης δεν εκανε"

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506
Τα κομπλεξ πανε συννεφο εδω μεσα!΅Επειδη δεν εχετε κανει ΤΙΠΟΤΑ στη ζωη σας ζηλευετε των αλλων...
Ο Πατιτσας ειναι εγγονος Λεμου!!!!! Αν δεν εκανε ο Λεμος δωρο 7 εκατομμυριων στο ζευγαρι τι θα εκανε? Χρυσουν αναπτηρα?
Σεαντιθετη περιπτωση θα λεγατε "φτωχομπινεδιαρης ο Λεμος... ουτε ενα δωρο της προκοπης δεν εκανε"

...ε, ΝΑΙ το ομολογώ βρε ακομπλεξάριστε...ΔΕΝ έχω κάνει τίποτε στη ζωή μου...Δε γεννήθηκα εφοπλιστής, δεν εκμεταλεύτηκα ανθρώπους, ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ το Ελληνικό Δημόσιο, ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ...Και γι αυτό ΔΕΝ μπόρεσα κι εγώ να κάνω δώρο σε καμια γκόμενα σκάφος από τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ...

Επισκέπτης
Ηρεμα παιδες, για αυτο ειναι τα λεφτα για να τα χαλαμε. Ο τυπος εχει φραγκα και τα χωνει. Και γω αν ειχα, θα μου επερνα μια βαρκα πιο μεγαλη απο αυτη που αγορασε ο τυπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom