Επισκέπτης
Εεε μα αφού τέτοιος είναι 100%!!!
Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμείς ΝΑΙ είμαστε άψογοι ρε!!!
Δεν ξέρω για εσένα αλλά εμείς ΝΑΙ είμαστε άψογοι ρε!!!
Μην δούμε κάποιον επιτυχημένο,κάποιον που να έχει αυτά που εμείς ονειρεύομαστε αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσουμε,αμέσως είναι πούστης-λαμόγιο-κλέβει-χρωστάει στο ΙΚΑ-ο πατέρας του ήταν μαφιόζος-η μάνα του έκανε τσιμπούκια και έτσι γίνανε πλούσιοι κλπ....
όσα δεν φτάνει η αλεπού....
λες και εμείς στις δουλειές μας είμαστε άψογοι!!!...ηθικοί,καλοπληρωτές,αλτρουιστές,πονόψυχοι και δουλεύουμε για το συμφέρον του συνόλου και όχι για την τσέπη μας!!!....ή λες και δεν θα κάναμε κι εμείς τα ίδια αν μας δινόταν η ευκαιρία
για ποιον λογο ενας πακετος να καθεται στην ελλαδιτσα να τον βριζει ο καθε αχρηστος ως λαμογιος? παιρνει τα σκαφακια του και μενει μονιμα Ελβετια Λονδινακι ΝΥ κλπ.
Και μετα τον παρακαλανε ελα ελα να στησεις καμια επιχειρηση ρε μεγαλε ..εχουμε ανεργια...
Μην δούμε κάποιον επιτυχημένο,κάποιον που να έχει αυτά που εμείς ονειρεύομαστε αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσουμε,αμέσως είναι πούστης-λαμόγιο-κλέβει-χρωστάει στο ΙΚΑ-ο πατέρας του ήταν μαφιόζος-η μάνα του έκανε τσιμπούκια και έτσι γίνανε πλούσιοι κλπ....
όσα δεν φτάνει η αλεπού....
λες και εμείς στις δουλειές μας είμαστε άψογοι!!!...ηθικοί,καλοπληρωτές,αλτρουιστές,πονόψυχοι και δουλεύουμε για το συμφέρον του συνόλου και όχι για την τσέπη μας!!!....ή λες και δεν θα κάναμε κι εμείς τα ίδια αν μας δινόταν η ευκαιρία
παντως για να μην ξεχνιομαστε :
αν σηκωθει η οικονομια μας : απο ιδιωτικες επιχειρησεις περιμενουμε μπιζνα ανταγωνιστικη, να κρατησει ή να προσλαβει ατομα, να μειωσει την ανεργια κλπ. Οχι απο το κρατος.
Η αλλαγη της οικονομιας απο καλες ιδιωτικες επιχειρησεις πριμενει και το ιδιο κρατος να γινει.Τελος το κρατος.
Η ανοδος της οικονομιας ειναι εκει.Τελος το κρατος. εεε και προφανως καποιος ιδιωτης θα ειναι επικεφαλης και προφανως δεν θα οδηγαει Golfaki ,,,,,
Ο μέσος δρόμος:σοσιαλισμός(κράτος+ιδιώτης) πετυχαίνει μόνο.Η άλλη μέθοδος την οικονομικής ανάπτυξης δια του δημοσίου τομέως ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς όπου εφαρμόστηκε, τόσο αποκλειστικά (τέως ανατολικά κράτη), όσο και σε συνύπαρξη με αεριτζήδες προμηθευτές (δεν υπάρχει καλλίτερο παράδειγμα παγκοσμίως από την μεταπολιτευτική Ελλάδα!)
Τώρα αν το να είναι κανείς ΤΟΣΟ πλούσιος είναι και ηθικό όσο (ενδεχομένως) και νόμιμο, εγώ λέω πως ΔΕΝ είναι ηθικό, αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητο να υπάρχουν μεγαλοπλούσιοι διότι αυτοί επενδύουν και δίνουν δουλειές στον κόσμο.
Ο μέσος δρόμος:σοσιαλισμός(κράτος+ιδιώτης) πετυχαίνει μόνο.
Αν κ ένα ισχυρό κράτος μπορεί να σταθεί απόλυτα κρατικό.
Λεό Πατίστα γραφει και οχι παπιστα..Το χασαμε λιγακι
Η Σοβιετική ένωση δεν έπεσε μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά κ από κοινωνικούς,χώρια η ωριμότητα της κυβέρνησης,τώρα νομίζω έχουμε καλύτερη μηχανή για να πετύχει ένα τέτοιο μοντέλο.Το δεύτερο ξέχνα το ή πες μου ένα παράδειγμα!
Με το πρώτο αν εννοείς ένα μοντέλο Σουηδίας π.χ. σε πληροφορώ πως τέτοιοι μεγαλοπλούσιοι υπάρχουν κι εκεί, μόνο που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
Λαμόγια που να πουλάνε αέρα κοπανιστό στο δημόσιο, όπως στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν διότι τα σοβαρά κράτη δεν τον αγοράζουν...