FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Μήπως το γκομενάκι θέλει να συνδυάσει το cruise με τη διεθνή αλληλεγγύη και να την κάνει προς τη Γάζα κονβόι σιγά σιγά?
Μήπως το γκομενάκι θέλει να συνδυάσει το cruise με τη διεθνή αλληλεγγύη και να την κάνει προς τη Γάζα κονβόι σιγά σιγά?
tsk tsk, γιατί δεν ρωτάτε τους σκαφάτους εδώ? (όχι εμένα, απλά μου αρέσει η ιστιοπλοϊα )
Διαβάσατε τα μέτρα? 32 είναι! που σημαίνει 100 πόδια. ε, όλα τα κατοστάρια εκεί περίπου είναι από 4.500 μέχρι 7.000!
www.azimutyachts.com/com/en/#/models/srange/103sl/technical-data/]Azimut[/url]
www.sunseeker.com/performance-motor-yachts/predator92sport.php]Sunseeker[/url]
Στο ηθικό της υποθεσης:
Στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να βγάλεις τέτοια λεφτά ΝΌΜΙΜΑ σε μία ζωή.
Άρα αν δεν είναι από παππού-πατέρα ή αν δεν τα έβγαλε σε Αγγλία/ΗΠΑ κλπ είναι λαμόγιο.
ΤΕΛΟΣ.
Άρα αν δεν είναι από παππού-πατέρα ή αν δεν τα έβγαλε σε Αγγλία/ΗΠΑ κλπ είναι λαμόγιο.
ΤΕΛΟΣ.
Στο ηθικό της υποθεσης:
ΤΕΛΟΣ.
Τη συνδύαζε βέβαια με οπάκ καλσόν και μποτίνια, θα προτιμούσα όμως η στυλιστική επιλογή της να φέρνει προς το blue-black όπως αυτή της κυρίας Μαριέττας Χρουσαλά. Η 26χρονη πρώην Σταρ Ελλάς και πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών εμφανίστηκε λίγο μετά τις 4.00 το μεσημέρι στο always classic spot και εκείνη με τζιν κοντή φούστα, μπουφάν και κασκόλ.
Την ανέμενε ο μέλλων σύζυγός της, νεαρός εφοπλιστής κ. Λεό Πατίστας, ο οποίος είναι εγγονός του μεγάλου Λέοντος Λαιμού, βεβαίως, βεβαίως!
tsk tsk, γιατί δεν ρωτάτε τους σκαφάτους εδώ? (όχι εμένα, απλά μου αρέσει η ιστιοπλοϊα )
Διαβάσατε τα μέτρα? 32 είναι! που σημαίνει 100 πόδια. ε, όλα τα κατοστάρια εκεί περίπου είναι από 4.500 μέχρι 7.000!
www.azimutyachts.com/com/en/#/models/srange/103sl/technical-data/]Azimut[/url]
www.sunseeker.com/performance-motor-yachts/predator92sport.php]Sunseeker[/url]
Στο ηθικό της υποθεσης:
ΤΕΛΟΣ.
η γνωστή παλαιοκομμουνιστική άποψη
όποιος έχει λεφτά,λάδωσε-έκλεψε-πήδηξε-πηδήχτηκε-πάτησε επί πτωμάτων κλπ
αποκλείεται να τα έβγαλε κάποιος δηλαδή με νορμάλ τρόπο....
δεν προκειται για τον Παπιστα αλλα Πατιστα εγγονο του Λεοντος Λαιμου...Όσο για τον ΠΑΠΙΣΤΑ:
Αποτελούμενος από 14 Ανώνυμες Εταιρείες, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Πάπιστα είναι σήμερα μία από τις πλέον δραστήριες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Έχει ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ και απασχολεί, σε άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, πάνω από 1.500 άτομα.
Αυτό από μόνο του μου φτάνει.
Τι στοίχημα βάζετε ότι οι 10 από τις 14 είναι μόνο στα χαρτιά? Για ενδοομιλικές αλλαξοκωλιές?
Πάρε 2 καλούς λογιστές και τις ξετινάζεις σε 1 βδομάδα...
Κομμούνι υποθέτω κ εσείς κατά palermo πάντα!!!και εκτως αυτου σιγουρα εχουν παιχτει λαμογιες στην ιστορια της οικογενειας. το οτι δεν τις εκανε ο γονος δεν του δινει αφεση αμαρτιων αφου αυτος χειριζεται και απολαμβανει τα $$
Πω πω κ άλλο παλιοκομμούνι!!!Ναι, να βγάλεις στην Ελλάδα σε μία ζωή 100μύρια με νορμαλ τρόπο αποκλείεται.
ΤΕΛΟΣ.