You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα λαμόγια και οι αισχρές τους προκλήσεις...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 447
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Έχω σε βιντεοκασέτα την Κουμαριανού σε σκετσάκια από το High TV - δε νομίζω να έχει ανέβει στο Internet.
Τη Λουκία σε talk show να δω και θέμα "Σχέσεις των δύο φύλων τη μετά ΔΝΤ εποχή" με arcans, silva & Δανάη plus guests.
Να μη σου μείνει άντερο....
Τη Λουκία σε talk show να δω και θέμα "Σχέσεις των δύο φύλων τη μετά ΔΝΤ εποχή" με arcans, silva & Δανάη plus guests.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε φιλε.Έχω σε βιντεοκασέτα την Κουμαριανού σε σκετσάκια από το High TV - δε νομίζω να έχει ανέβει στο Internet.
δεν θα ειμαστε καλοι σχολιαστες?
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.817
- Πόντοι
- 9.931
Αυτοί που έγιναν εκατομμυριούχοι με το σταυρό στο χέρι είναι ελάχιστοι, αν δεν παρανομήσεις, κλέψεις, εξαπατήσεις, κοροϊδέψεις, εκμεταλλευτής τα πάντα και τους πάντες πλούσιος και ισχυρός δεν γίνεσαι, άλλωστε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα....μεγάλη κουβέντα. Οι Πατεράδες και οι Παππούδες τους είχαν σαν στόχο να γίνουν πλούσιοι και ισχυροί και τα καταφέρανε, μακάρι να μπορούσαμε και εμείς...δεν μπορέσαμε και έτσι βγάζουμε την πικρά μας και ίσως και τα συμπλέγματα μας βρίζοντας τους...
γιατι ρε φιλε.
δεν θα ειμαστε καλοι σχολιαστες?
Πιάσε το αυγό και κούρεψτο τώρα!!!
μας δουλευουνε ολους ψιλο γαζι και μαλιστα γελανε και με μας τα ''κοροιδα''!!!!δεν φταινε ομως αυτοι αλλα ολοι μας που τους βλεπουμε και τους εχουμε κανει να αισθανονται 'καποιοι''...αρχιστε ολοι στην καθημερινοτητα σας να τους αντιμετωπιζετε ως τιποτενιους (γιατι τετοι ειναι!!) και να τους κραζετε οπου κι αν τους πετυχαινετε και τα λεμε...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.327
- Πόντοι
- 506
...Μετά το ΑΙΣΧΡΟ συμβάν στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, η οικογένεια Λαιμού-Πατίτσα συνεχίζει ακάθεκτη τις προκλήσεις. Σε χθεσινή της "ανακοινωση", η "κυρία" Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα, ένα ΑΜΟΡΦΩΤΟ, σιλικονοειδές ραμολιμέντο, και μητέρα του ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ "Λεό", είπε ότι όσοι άσκησαν κριτική για τα όσα ΑΙΣΧΡΑ συνέβησαν πάνω στο εθνικό κειμήλιο χρειάζονται ψυχίατρο και group therapy! Τα ΒΡΩΜΕΡΑ αυτά υποκείμενα, που χωρίς να δουλέψουν ΠΟΤΕ στη ζωή τους βρέθηκαν με ένα κάρο λεφτά στις τσέπες, εξακολουθούν να προκαλούν και να βρίζουν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται για όσα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ συνέβησαν στο θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ. Να σημειωθεί ότι η ενοικίαση του σκάφους έγινε, υποτίθεται, για τη γιορτή των "Ποσειδωνίων" και ΟΧΙ για ΞΕΚΩΛΕ μεταγαμήλιο πάρτι του Λεό και της Μαριέτας. Το δε ΓΕΛΟΙΟ ποσό των 5000 ευρώ που κατέβαλε η οικογένεια δε θαφτανε ούτε για ενοικίαση ημιυπογείου κεντρικού ξενοδοχείου. Όλα αυτά, βέβαια, με την ανοχή του εισαγγελέα, και του ΧΟΝΤΡΟ-Βενιζέλου (γνωστού, άλλωστε, ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥ της οικογένειας Λάτση και αρχιτέκτονα του νόμου περί ευθύνης υπουργών)...Έτσι, για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε...
λέτε να γράφει και κριτικές εδώ?
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Είδατε τι βγήκε στη φόρα για τις γαλάζιουςς και τις πράσινους βισματκούς διορισμούς π.χ. της κόρης του Πάγκαλου και της Αγροματ(νομίζω). Ο άλλος γυμναστής και μου διορίστηκε να κάνει χαρτογραφήσεις. Άκουσον άκουσον..Και είχε και το θράσος να βγεί στο Μέγκα στις ειδήσεις και να το παίζει και θιγμένος. Διορίστηκε...έκανε τον άρρωστο και εισέπραττε το μισθό του. Κι ΄΄οταν τους πήρανε πρέφα παραιτήθηκε και το έπαιξε θιγμένος και ότι δε τρέχει και τίποτα.
Τόσοι πτυχιούχοι έξω το ξύνουν και κάτι λαμόγια μπαίνουν απ τα παραθυράκια στη βουλή και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Εσύ κι εγώ τους πληρώνουμε όμως. Άρε μπουρδέλο κράτος που θές να πάς μπροστά..Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο άλλος ο Πάγκαλος πήγε κι έβαλε τη κόρη του στη βουλή χωρίς πτυχίο. Γνωστή μου χωρίς να ξέρει γρη Αγγλικών είναι στο μεταφραστικό κέντρο. Ειλικρινά υπάρχει κρατικός μηχανισμός.Ερωτώ..
Τόσοι πτυχιούχοι έξω το ξύνουν και κάτι λαμόγια μπαίνουν απ τα παραθυράκια στη βουλή και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Εσύ κι εγώ τους πληρώνουμε όμως. Άρε μπουρδέλο κράτος που θές να πάς μπροστά..Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο άλλος ο Πάγκαλος πήγε κι έβαλε τη κόρη του στη βουλή χωρίς πτυχίο. Γνωστή μου χωρίς να ξέρει γρη Αγγλικών είναι στο μεταφραστικό κέντρο. Ειλικρινά υπάρχει κρατικός μηχανισμός.Ερωτώ..
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 266
Διακοπές με το πολυτελέστατο φουσκωτό του στο κοσμοπολιτικο νησί της Πάρου απολαμβάνει εδώ και μερικές μέρες ο Τριανταφυλλόπουλος. Συνοδευόμενους από τέσσερις αστυνομικούς-άραγε το ελληνικό κράτος τους πληρώνει… και τα εκτός έδρας-απολαμβάνει τις βόλτες του στην κοσμική Νάουσα καπνίζοντας πούρο. Αυτό δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εδώ και μερικές ώρες ο δημοσιογράφος κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο ΥΕΝ εξαιτίας ενός καπρίτσιού του.
Πληροφορίες θέλουν τον Τριανταφυλλόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα στον δήμαρχο του νησιού αλλά και στον Λιμενάρχη γιατί δεν του δόθηκε άδεια να δέσει το σκάφος του από το εσωτερικό της νέας μαρίνας στην Νάουσα και του πρότειναν να δέσει στο σημείο που δένουν όλα τα φουσκωτά. Μάλιστα φρόντισε να δηλώσει παρών στους ιδιοκτήτες των άλλων σκαφών-μα τόση ανάγκη έχεις ρε Μάκη- με φωνές και χαρακτηρισμούς κατά των υπάλληλων του Δήμου. Ο πιο άτυχός ήταν ο κ. Γιάννης- πολύ γνωστή φιγούρα στο Λιμάνι-ο οποίος ανέλαβε να του εξηγήσει τους λόγους που έπρεπε να δέσει το 9μετρο φουσκωτό, εκτός της μαρίνας.
Κι επειδή δεν πέρασε το δικό του μάθαμε ότι αναλώθηκε σε τηλεφωνήματα για περισσότερη από μία ώρα στο Υπουργείο στο Λιμεναρχείο Πάρου αλλά και στον Δήμο απειλώντας και φωνάζοντας.
Κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα των δύο μέτρων και των δύο σταθμών πληροφορηθήκαμε πώς εδώ και μερικές ώρες η θέση του Λιμενάρχη Πάρου κρίνεται επισφαλής. Και αυτό γιατί; Επειδή ο συγκεκριμένος αξιωματικός έκανε ότι προβλέπεται. Να απαγορεύσει την είσοδο στον Τριανταφυλλόπουλο και την παρέα του. Ευχόμαστε να μην ισχύει το τελευταίο, διότι αν ο άνθρωπος μετατεθεί εξαιτίας του καπρίτσιου του δημοσιογράφου τότε το θέμα θα λάβει άλλες διαστάσεις.
αντε με τον πουστη να πουμε.....
Πληροφορίες θέλουν τον Τριανταφυλλόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα στον δήμαρχο του νησιού αλλά και στον Λιμενάρχη γιατί δεν του δόθηκε άδεια να δέσει το σκάφος του από το εσωτερικό της νέας μαρίνας στην Νάουσα και του πρότειναν να δέσει στο σημείο που δένουν όλα τα φουσκωτά. Μάλιστα φρόντισε να δηλώσει παρών στους ιδιοκτήτες των άλλων σκαφών-μα τόση ανάγκη έχεις ρε Μάκη- με φωνές και χαρακτηρισμούς κατά των υπάλληλων του Δήμου. Ο πιο άτυχός ήταν ο κ. Γιάννης- πολύ γνωστή φιγούρα στο Λιμάνι-ο οποίος ανέλαβε να του εξηγήσει τους λόγους που έπρεπε να δέσει το 9μετρο φουσκωτό, εκτός της μαρίνας.
Κι επειδή δεν πέρασε το δικό του μάθαμε ότι αναλώθηκε σε τηλεφωνήματα για περισσότερη από μία ώρα στο Υπουργείο στο Λιμεναρχείο Πάρου αλλά και στον Δήμο απειλώντας και φωνάζοντας.
Κι επειδή στην Ελλάδα ζούμε, στην χώρα των δύο μέτρων και των δύο σταθμών πληροφορηθήκαμε πώς εδώ και μερικές ώρες η θέση του Λιμενάρχη Πάρου κρίνεται επισφαλής. Και αυτό γιατί; Επειδή ο συγκεκριμένος αξιωματικός έκανε ότι προβλέπεται. Να απαγορεύσει την είσοδο στον Τριανταφυλλόπουλο και την παρέα του. Ευχόμαστε να μην ισχύει το τελευταίο, διότι αν ο άνθρωπος μετατεθεί εξαιτίας του καπρίτσιου του δημοσιογράφου τότε το θέμα θα λάβει άλλες διαστάσεις.
αντε με τον πουστη να πουμε.....
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
...Τα διεθνή και ντόπια ΛΑΜΟΓΙΑ συνεχίζουν τις προκλήσεις την ώρα που η χώρα πάει για ΦΟΥΝΤΟ...
Ποτε πηγε το γαμησι 7 εκ. Ευρω? Εγω ειχα μεινει στα 50 Ευρω....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραζει το να δειχνουν οτι εχουν το χρημα ενω δεν σας πειραζει αυτο καθ'αυτο οτι εχουν ΤΟ χρημα ολο αυτα τα μουνοπανα...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ποτε πηγε το γαμησι 7 εκ. Ευρω? Εγω ειχα μεινει στα 50 Ευρω....
Oταν λεω εγω για [size=30pt]πληρωμενη ΑΓΑΠΗ[/size] τοτε δε με πιστευετε!!!!!!!!!!!
[size=30pt]7εκατομμυρια++++++++++++[/size]
Τι γαμημενος μαλακοφλουφλης ειναι αυτος ρε............................
Θα γελαω παντως σε 3-4 χρονια οταν χωρισουν οταν του παρει τη μιση περιουσια!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Και τα παιδια αν κανουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχααχαχααχαχαχ
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 471
- Πόντοι
- 446
εγω θα γελαγα αν του επαιρνε ΟΛΗ την περιουσια το κρατος και την μοιραζε σε φτωχους...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εγω θα γελαγα αν του επαιρνε ΟΛΗ την περιουσια το κρατος και την μοιραζε σε φτωχους...
Οχι φιλε............
Η πουτανα η ζωη ειναι γι'αυτους που βρηκαν ετοιμα λεφτα!
Αυτες ειναι οι αξιες του σημερα!
Βρισκεις ετοιμα φραγκα........ζεις!------->και η υποκριτικη κοινωνια λεει κοιτα τι ωραια που ζει αυτος και θαυμαζει!
Δεν βρηκες φραγκα............τη γαμησες!!------->και η υποκριτικη κοινωνια σε βαζει στο περιθωριο ως ανικανο και δε σε υπολογιζει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 892
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις