You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 788
- Εμφανίσεις 170K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Και τα Μιλφ της παρεας.!!
ΕΥΑ (Στηθος-???)
Look...7
Service...10 κατεμε....
Επεξεργασια φωτογραφιων...???
προσεγγιζει την πραγματιοτητα....
is0vitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι ειναι αυτο καλε? ο ζορο?ΝΙΚΟΛ (Στηθος-???)
Look...5
Service...???
Επεξεργασια φωτογραφιων...Ναι
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Σορρυ Φριξου 14 ενοουσα.
Χριστινα ειναι η Ρουμανα, δες εχει φωτο σε προηγουμενες σελιδες, για Μαρια δεν εχουμε προς το παρον.!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
ΝΙΚΟΛ (Στηθος-???)
Look...5
Service...???
Επεξεργασια φωτογραφιων...Ναι
Καλά τα 'χουμε ξαναπει, ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά κτλ..
Κ δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος φαν της Νικόλ εδώ πέρα (που δεν είμαι, δυο φορές έχω πάει όλο κι όλο, κ μάλιστα τη δεύτερη δεν ήταν κ κάτι φοβερό), που αντιδρά, αλλά οφείλω να καταθέσω την ένστασή μου..!
Απορώ κιόλας που δε γράφει κανας άλλος, καθώς όσες φορές πήγα φαινόταν να 'χει κόσμο, κ τα δωμάτια γεμάτα..!
Για την εμφάνιση το 5 είναι δίκαιο αν τη συγκρίνεις με τις μουνάρες της Αθήνας, Μαντόνα, Κάρολαϊν, Μόνικα κτλ.. Για τα στάνταρ της πόλης μας είναι πολλή άδικη βαθμολογία, όταν βάζεις μ' ανεση 7 σε δεκάδες άλλα άχρωμα κι άοσμα κοριτσάκια με πολύ μέτρια πρόσωπα κ σώματα, που (μου) 'ναι τελείως αδιάφορες..!
Αλλά τεσπα, αυτό είναι υποκειμενικό..!
Την επεξεργασία των φωτο, πού την είδατε..; Αφού φοράει μάσκα στο πρόσωπο κ δε φαίνεται, εκτός απ' τα μάτια..! Το σώμα της είναι όπως φαίνεται στις φωτο..!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Εντάξει το δεκάδες ήταν υπερβολικό, αλλά για 3 κορίτσια απ' αυτά έχω μεγάλες ενστάσεις την Αλεξία (που πήρε 8) στην πρώτη σελίδα, που 'ναι αρκετά γεματούλα κι ατσούμπαλη, την Χριστίνα τη Ρουμάνα, που 'χει πολύ μέτριο σώμα με μικρό κ πεσμένο βυζάκι κ την Σαμπρίνα που απ' ότι βλέπω είναι αρκετά γεμάτη, με κοιλιά, μπουτάρες κ τα βυζιά πεσμένα (που πήραν κι οι δυο 7).. Για μένα αυτές είναι πολύ μέτριες..
Στα υπόλοιπα κορίτσια συμφωνώ λίγο-πολύ για τις βαθμολογίες..!
Στα υπόλοιπα κορίτσια συμφωνώ λίγο-πολύ για τις βαθμολογίες..!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Καλά τα 'χουμε ξαναπει, ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά κτλ..
Κ δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος φαν της Νικόλ εδώ πέρα (που δεν είμαι, δυο φορές έχω πάει όλο κι όλο, κ μάλιστα τη δεύτερη δεν ήταν κ κάτι φοβερό), που αντιδρά, αλλά οφείλω να καταθέσω την ένστασή μου..!
Απορώ κιόλας που δε γράφει κανας άλλος, καθώς όσες φορές πήγα φαινόταν να 'χει κόσμο, κ τα δωμάτια γεμάτα..!
Για την εμφάνιση το 5 είναι δίκαιο αν τη συγκρίνεις με τις μουνάρες της Αθήνας, Μαντόνα, Κάρολαϊν, Μόνικα κτλ.. Για τα στάνταρ της πόλης μας είναι πολλή άδικη βαθμολογία, όταν βάζεις μ' ανεση 7 σε δεκάδες άλλα άχρωμα κι άοσμα κοριτσάκια με πολύ μέτρια πρόσωπα κ σώματα, που (μου) 'ναι τελείως αδιάφορες..!
Αλλά τεσπα, αυτό είναι υποκειμενικό..!
Την επεξεργασία των φωτο, πού την είδατε..; Αφού φοράει μάσκα στο πρόσωπο κ δε φαίνεται, εκτός απ' τα μάτια..! Το σώμα της είναι όπως φαίνεται στις φωτο..!
Σιγουρα ολα ειναι υποκειμενικα. Αλλα δεν μπορω να ξεχασω με ποση προσμονη πηγα στην Καρολαιν και οταν εφυγα, εκλαιγα τον χαμενο μου χρονο και τα λεφτα μου. Κομοδινο, ξυνιλα στη μουρη, αδυνατη σαν σκελετος, μην αγγιζεις εδω, μην αγγιζεις εκει, ελεος. Αφου νομιζα οτι μου φερανε αλλη. Και ολες οι κριτικες την εκθειαζουν. Τι να πω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 3K