Αγαπες μου καλησπερα! ίσως μερικοί από εσάς με γνωρίζετε, είμαι η Βανέσα, ξανθα μαλλιά, τέλειο σώμα, και κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες... Ελληνοιταλίδα, το Βανεσσάκι σας ειναι εδω για να ικανοποιησει κάθε ενδόμυχη φαντασίωση σας.. δε σας κρυβω πως διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια από όταν δούλευα ακόμα στο κρυσταλ, αλλά θα πρέπει και εσείς να καταλάβετε ότι κάνεις δε φεύγει από τέτοια μαγαζιά γιατί θέλει ανεξαρτησία και παραπανω χρήματα. Περα απο οτι μου φερθηκαν τουλάχιστον αθλια, δεν μου αρεσει να κοροιδευω τον κοσμο και να ζηταω αα δωσε 20 να βγαλω μπλουζα, δωσε 30 να γλυψεις, και γενικα αλλα πολλα τα οποια γνωρίζετε και δε θελω να επεκταθω.. Στα δικα μας τωρα! Το δωράκι μου πέφτει, γιατί θέλω τα αγοράκαια μου να είναι ικανοποιημένα σε σχέση ποιότητας αλλά και τιμής. Προσφερω φυσικά φουλ πρόγραμμα, μου αρέσει να με πηδάτε σε οτι στάση σας έρθει στο μυαλο, τα πάντα επιτρέπονται (ακόμη και σφαλιάρες, για τα άγρια αγόρια μου) και φυσικά, μπορώ να γίνω αφέντρα για τους υποτακτικούς μου "φιλους".. τι λετε; θα εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο της ηδονής; περιμένω μηνυματακι άμεσα...
θα αναρωτιέστε βέβαια γιατί έγραψα εδώ.... ασχολούμαι με το bdsm και λατρεύω να καυλώνω τα υποτακτικα αγόρια....
Υ.Γ. υπάρχει δυνατότητα για τρίο, και λεσβιακά παιχνίδια όπως και άλλα πολλά, με την κολλητή μου... περισσότερα στο e-mail
μου:
vanessakikaulaki11@gmail.com φιλάκια παντού μωρά μου!