Νέα

Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 788
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και αυτο το κωλαρακι πρεπει να ηταν της Ντελιας??? Ενα κοντοπουτανο που περασε για λιγο απο Φριξου 14... :grin:

Συνημμένα

• pic_1021532lathen.jpg
    pic_1021532lathen.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 61
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αυτα......σχολια στην Μπουρδελο-κατασταση...ή και εδω οπως σας βολευει... :grin:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ΣΑΜΠΡΙΝΑ (Στηθος-φυσικο)
Look...7.0
Service...???

Συνημμένα

• Σαμπρινα 01a.jpg
    Σαμπρινα 01a.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 79
  • Σαμπρινα 02.jpg
    Σαμπρινα 02.jpg
    338,3 KB · Εμφανίσεις: 137

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παρα πολυ ωραιο αν κ νομιζω πως πρεπει να διορθωσουμε καποιες βαθμολογιες φιλος....
ας πουμε της ρωξανας ειναι στα υψη σε σχεση με αυτα που ακουσα μεσα σε 2 μερες οταν κ ρωτησα τι παιζει κ της τζεσυ ειναι πολυ χαμηλη απο προσωπικη κιολας εμπειρια.επισης της ελληνιδας κελλυ το στηθος ειναι φυσικο κ οχι σιλικονατο,ξεγελαει το μεγεθος κ το ποσο στητο ειναι.τα λεω με καλο σκοπο κ οχι απο κακια για να στην πω......
η δουλεια που εκανες ειναι τελεια

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για τον φιλο που ρωτησε που βρισκουμε την αντριαννα,την βρισκουμε στο φριξου 9,σημερα οπως κ καθε μερα γι αυτην την εβδομαδα νομιζω θα ειναι πρωινα,10.00-20.00 το ωραριο

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Kαλά μιλάμε, την πιο χαμηλή βαθμολογία είχε η Λούνα... κι ότι ετοιμαζόμουν για αύριο βράδυ...
Τέλος πάντων, κάτι καλό βραδυνό υπάρχει, να μην ψάχνω;

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
παρα πολυ ωραιο αν κ νομιζω πως πρεπει να διορθωσουμε καποιες βαθμολογιες φιλος....
ας πουμε της ρωξανας ειναι στα υψη σε σχεση με αυτα που ακουσα μεσα σε 2 μερες οταν κ ρωτησα τι παιζει κ της τζεσυ ειναι πολυ χαμηλη απο προσωπικη κιολας εμπειρια.επισης της ελληνιδας κελλυ το στηθος ειναι φυσικο κ οχι σιλικονατο,ξεγελαει το μεγεθος κ το ποσο στητο ειναι.τα λεω με καλο σκοπο κ οχι απο κακια για να στην πω......
η δουλεια που εκανες ειναι τελεια

Το look και to service ειναι βαση δικης μου εμπειριας με τις κοπελες, για οποιες δεν γνωριζω εβαλα ???. Στην αρχη δεν εβαζα καθολου αλλα μετα απο συζητηση με καποια μελοι μου προτειναν να βαλω βαση δικων μου στοιχειων. Για την Κελυ να σου πω για σιλικονατο μου φανηκε, οχι οτι με αφησε να παιξω και πολυ με αυτο.! ουτε καν τοαποκαλυψε και εφυγα και χωρις να τελιωσω.! και για αυτο της εβαλα 3 οπως και στην κριτικη μου για αυτην, ηταν η χειροτερη εμπειρια μου μαζι της.
Το θρεντ δημιουργηθηκε ποιο πολυ για να βλεπουνε οσοι δεν ξερουνε εστω και τα αυτα τα λιγα κοριτσια γιατι οι κοπελες ειναι παρα πολες και οπως ειπα στην αρχη την ιδεα την πηρα απο αλλου, τις φωτο τις μαζευα απο καιρο ετσι για χαβαλε και χρειαστηκαν...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλησπερα κ απο μενα,ωραια κινηση να μπουν φωτο απο τις κοπελες,μπραβο!! :rockon: :rockon: :rockon:

επειδη ειμαι πια επισκεπτης(τακτικος) στην Σαλονικα κ επειδη ΠΟΤΕ δεν εχω παει με την αφροδιτη της Κωλετη,υπαρχουν φωτο απο την εν λογω κορασιδα??εχουν μπει ποτε στο αθενς φωτογραφιες της??αν ναι ποσταρετε παιδες...(αληθεια,δουλευει αυτο το διαστημα?) :think: :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλησπερα κ απο μενα,ωραια κινηση να μπουν φωτο απο τις κοπελες,μπραβο!! :rockon: :rockon: :rockon:

επειδη ειμαι πια επισκεπτης(τακτικος) στην Σαλονικα κ επειδη ΠΟΤΕ δεν εχω παει με την αφροδιτη της Κωλετη,υπαρχουν φωτο απο την εν λογω κορασιδα??εχουν μπει ποτε στο αθενς φωτογραφιες της??αν ναι ποσταρετε παιδες...(αληθεια,δουλευει αυτο το διαστημα?) :think: :think:
δεν δουλευει φιλε κ το σπιτακι το οποιο δουλευε εχει που εκλεισε εδω κ καιρο κ δεν ξερουμε αν θα ξαναανοιξει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
α!αυτην την κορινα της φωτο πρεπει να την εχω παρει πολυ παλια στο la famme,αν ειναι η ιδια (ετσι μου φαινεται )απο υπηρεσιες ειναι χαλια μαυρα,ειχα δωσει 100αρι τοτε κ ηταν πραγματικη ξεπετα.....ισως η χειροτερη εμπειρια μου σε στουντιο ... :huh: :huh:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν δουλευει φιλε κ το σπιτακι το οποιο δουλευε εχει που εκλεισε εδω κ καιρο κ δεν ξερουμε αν θα ξαναανοιξει
κριμμα...για το σπιτι το ηξερα,νομιζα οτι θα δουλευε σε κανα αλλο...ελπιζω να γυρισει (για να παω επιτελουσ μαζι της.... :knockinb: :knockinb:)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδες που απαντησατε μετα τις φωτο, το μεσημερακι πετυχα το θεμα κατα την διαρκεια της δημιουργιας του , ρωτησα και γω κατι και καποιος συναγωνιστης προτεινε να
κρατησουμε το παρων < καθαρο > απο ερωτησεις κλτ , και συνενοηθηκαμε και σβησαμε τα ποστ μας

Αν συμφωνειτε καντε και σεις το ιδιο

εχω να προτεινω :

@ karaman
στειλε μυνημα σε καποιον μοδ να γραψει στο πρωτο ποστ οτι σχολια ερωτησεις κτλ θα γινονται αλλου *
αυτο το αλλου μπορει να μην ειναι η μπουρδελοκατασταση αλλα ενα νεο θεμα με ονομα της αρεσκειας σου ( open it)
@ υπολοιπους
να κανετε delete τα ποστ σας

αν παλι δεν συμφωνειτε... no problem   ;)

οπως ειπα και στην μπουρδελοκατασταση
νομιζω οτι μας λειπει μια λιστα , με ονοματα απο το δυναμικο της Θεσ-νικης
να ξερουμε δηλαδι ποιανων οι φωτο λειπουν

( Αυτο το μυνημα θα αυτοκαταστραφει)

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ορεεεε φιλε!!! τι ειναι αυτη η μονικα?? ποτε δουλευε?  επισης η χριστινα η πολωνεζα δουλευει τωρα? και αν ναι που? χριστινα ρουμανα γιοκ τωρα?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Look 7
Service 7
κοντοπουτανο γυμνασμενο με σιλικονουχο βυζί
αλλά μετα εριξε το service της η μαλάκο :headbang: :headbang: και έφαγε μαυρο
Και αυτο το κωλαρακι πρεπει να ηταν της Ντελιας??? Ενα κοντοπουτανο που περασε για λιγο απο Φριξου 14... :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ορεεεε φιλε!!! τι ειναι αυτη η μονικα?? ποτε δουλευε?  επισης η χριστινα η πολωνεζα δουλευει τωρα? και αν ναι που? χριστινα ρουμανα γιοκ τωρα?
η χριστινα ειναι η αγαπη μου αλλα μας αφησε
δεν ξερουμε αν θα ξαναδουλεψει
εκανε κανα 2 μεροκαματα πριν καιρο στο φριξου 9 αλλα πλεον γιοκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom