You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tα κατάπιε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα chysias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγω ειχα παρει καποια στιγμη πριν χρονια μια Βιζιτα απο περιοχη Κολωνακιου και μιλαμε οτι τα καταπιε ολα,αφου πρωτα με ρωτησε,μηπως εχεις κατι?
Δεν την ξαναπετυχα ομως αλλα και να την ξαναπετυχαινα δεν θα την επαιρνα γιατι εαν αυτο το κανει σε 3 - 4 αντρες καθε βραδια,ε ολο και κατι θα κολλησει.
Δεν την ξαναπετυχα ομως αλλα και να την ξαναπετυχαινα δεν θα την επαιρνα γιατι εαν αυτο το κανει σε 3 - 4 αντρες καθε βραδια,ε ολο και κατι θα κολλησει.
ήξερα μία στη Φωκαιας την Όλγα αλλά δεν παίζει πλέον, πιο εύκολα θα βρεις τσάτσο να στα πιει παρά πουτάνα σε ''σπίτι''.
τώρα άμα ψάχνεις σώνει και καλά να καταπιεί η κοπέλα, κάνε σπεσιαλ ντηλ με γραφείο αλλά θα κοστίσει και άμα είναι σοβαροί ζητάνε μάλλον κι εξέταση.
τώρα άμα ψάχνεις σώνει και καλά να καταπιεί η κοπέλα, κάνε σπεσιαλ ντηλ με γραφείο αλλά θα κοστίσει και άμα είναι σοβαροί ζητάνε μάλλον κι εξέταση.
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Είτε η γκόμενα καταπιεί είτε το κάνει ακάποτο ο κίνδυνος είναι ακριβώς ο ίδιος, αλλά άντε να το εξηγήσεις και να της δώσεις να το καταλάβει. Εδώ μιλάει η επιστήμη και αυτές κουρεύουν το αυγό. Με τις υγίες τους.
Πολυ δυσκολο για "σπιτι", οσες-λιγες βεβαια- κανουν ακαπωτο σπευδουν στον νιπτηραΡε να τα καταπίνει ξέρετε;
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Να σε πω κάτι μορφονιέ; Εγώ που γαμώ στόματα ακάποτα δεν έχω πάθει ΑΙDS - Eίμαι και εθελοντής αιμοδότης χρόνια με ταυτότητα αιμοδότου και ΔΕΝ είμαι οροθετικός -έχω κάνει πολλές εξετάσεις ΑΙDS - άρα τι διαθήκη μιλάς χρυσέ μου;
"Μορφονιέ" chysias,
Οι πουτάνες αλλάζουν δωμάτιο από πελάτη σε πελάτη κατά μέσο όρο ανα 5-7 λεπτά, Το 99.99% από αυτές δεν κάνει καν τον κόπο να πλυθεί και φυσικά να καθαρίσει το μουνί της, τα βυζιά της ή ότι άλλο! Για αλλαγή σεντονιών βέβαια... ούτε λόγος!
ΑΝ λοιπόν δεχθούμε (έστω και υποθετικά) την δήλωση κάποιου οτι ΔΕΝ πάσχει από αφροδίσια νοσήματα/AIDS/βάλε με το μυαλό σου ότι άλλο θες, τότε φαντάσου τί θα γίνει όταν η κατα τα άλλα "γαμάω" γύφτισα/Αλβανίδα πόρνη του 30ευρου πάρει τον ακάποτο πούτσο σου στο στόμα της στο οποίο θα υπάρχουν χύσια των προηγουμένων 20 πελατών της (πιθανότατα Πακιστανών, Ρώσων, κλπ και κάθε λογής φορέων "παρασήμων").
Με γειά το δελτίο αιμοδότη αρχηγέ! Κάν' το κορνίζα να το βλέπεις.
ΥΓ 1. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως με τις CG/CT ή τις απλές γκόμενες που γνωρίζουμε είμαστε περισσότερο ασφαλείς... τουλάχιστον όμως εκείνες πλένονται!
ΥΓ 2. Οι πουτάνες των μπουρδέλων που ΔΕΝ φοβούνται να πάρουν στο λαρύγγι τους τα χύσια κάποιου ΑΓΝΩΣΤΟΥ (σε ξέρουν κι από χθες ή έχουν πιστοποιητικό υγείας σου στα χέρια τους?), είναι:
- [li]Αυτές που είναι απελπισμένες και χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα άρα δουλευουν ρισκάροντας τη ζωή τους και[/li]
[li]Αυτές που δεν φοβούνται το AIDS... διότι το AIDS το κολλάς μια φορά και μετά στ' αρχίδια σου![/li]
Περαστικά... "χρυσέ μου"
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εγω εχω ακουσει παντως οτι απο τσιμπουκι δεν κολλας αφροδισια,προβλημα θα υπηρχε αν η γκομενα ειχε π.χ. ματωμενα χειλη.στο στομα περιεχονται καποια οξεα τα οποια σκοτωνουν τετοιου ειδους μικροβια τα οποια μεταφερουν τετοια νοσηματα.δηλαδη και AIDS να εχει η γκομενα και χυσεις στο στομα της δεν προκειται να κολλησεις τιποτα,τωρα αν εχει ματωμενα χειλια...αγνωστο!τωρα ολα τα αλλα με σεντονια κλπ. ειναι αισχος.παντως οι πουτανες εχω ακουσει οτι ελεγχονται για αρρωστιες κλπ.,αλλα εδω στην ελλαδα τα πραγματα ολα ειναι τοσο για τον πουτσο,που θα ηταν εκπληξη αν οι πουτανες εδω ηταν στην ''τριχα''.....!!!!!!!!!!
Αφου το εθιξε ο καλος φιλος Pathfinder , ΑΝ & εχει αναφερθει & στα θεματα "Υγεια" δε βλαπτει μια ματια στη σελιδα του www.keel.org.gr/articles/topic/?id=596]ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ[/url] επισης το αρθρο www.mednet.gr/greek/soc/aids/eaa547g.htm]για τις εκδιδομενες[/url] απο τη σελιδα των "Ελληνικων αρχειων AIDS. Ακομα μια ματια για τους www.peaceandlove.ca/AIDSsexmyth.html]μυθους περι sex & AIDS!!![/url] Extreme αποψη, σιγουρα!! Σχολιαζεται & στο: θεσεις & αντιθεσεις
μπραβο φιλε.ΑΠΑΝΤΗΣΗ οχι μαλακιες.ας βρει καποια μαλακισμενη η οροθετικη και καλη επιτυχια..."Μορφονιέ" chysias,
Οι πουτάνες αλλάζουν δωμάτιο από πελάτη σε πελάτη κατά μέσο όρο ανα 5-7 λεπτά, Το 99.99% από αυτές δεν κάνει καν τον κόπο να πλυθεί και φυσικά να καθαρίσει το μουνί της, τα βυζιά της ή ότι άλλο! Για αλλαγή σεντονιών βέβαια... ούτε λόγος!
ΑΝ λοιπόν δεχθούμε (έστω και υποθετικά) την δήλωση κάποιου οτι ΔΕΝ πάσχει από αφροδίσια νοσήματα/AIDS/βάλε με το μυαλό σου ότι άλλο θες, τότε φαντάσου τί θα γίνει όταν η κατα τα άλλα "γαμάω" γύφτισα/Αλβανίδα πόρνη του 30ευρου πάρει τον ακάποτο πούτσο σου στο στόμα της στο οποίο θα υπάρχουν χύσια των προηγουμένων 20 πελατών της (πιθανότατα Πακιστανών, Ρώσων, κλπ και κάθε λογής φορέων "παρασήμων").
Με γειά το δελτίο αιμοδότη αρχηγέ! Κάν' το κορνίζα να το βλέπεις.
ΥΓ 1. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως με τις CG/CT ή τις απλές γκόμενες που γνωρίζουμε είμαστε περισσότερο ασφαλείς... τουλάχιστον όμως εκείνες πλένονται!
ΥΓ 2. Οι πουτάνες των μπουρδέλων που ΔΕΝ φοβούνται να πάρουν στο λαρύγγι τους τα χύσια κάποιου ΑΓΝΩΣΤΟΥ (σε ξέρουν κι από χθες ή έχουν πιστοποιητικό υγείας σου στα χέρια τους?), είναι:
- [li]Αυτές που είναι απελπισμένες και χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα άρα δουλευουν ρισκάροντας τη ζωή τους και[/li]
[li]Αυτές που δεν φοβούνται το AIDS... διότι το AIDS το κολλάς μια φορά και μετά στ' αρχίδια σου![/li]
Περαστικά... "χρυσέ μου"
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
εγω εχω ακουσει παντως οτι απο τσιμπουκι δεν κολλας αφροδισια,προβλημα θα υπηρχε αν η γκομενα ειχε π.χ. ματωμενα χειλη.στο στομα περιεχονται καποια οξεα τα οποια σκοτωνουν τετοιου ειδους μικροβια τα οποια μεταφερουν τετοια νοσηματα.δηλαδη και AIDS να εχει η γκομενα και χυσεις στο στομα της δεν προκειται να κολλησεις τιποτα,τωρα αν εχει ματωμενα χειλια...αγνωστο!τωρα ολα τα αλλα με σεντονια κλπ. ειναι αισχος.παντως οι πουτανες εχω ακουσει οτι ελεγχονται για αρρωστιες κλπ.,αλλα εδω στην ελλαδα τα πραγματα ολα ειναι τοσο για τον πουτσο,που θα ηταν εκπληξη αν οι πουτανες εδω ηταν στην ''τριχα''.....!!!!!!!!!!
Kαλά εντάξει... δεν θα μπω σε μια τέτοια συζήτηση που δεν θα έχει τέλος. Το θέμα έχει αναφερθεί ΑΠΕΙΡΕΣ φορές εδώ μέσα. Το τσιμπούκι χωρίς καπότα είναι ρώσικη ρουλέτα.
... κι αν κάποιος υποστηρίξει πως δεν κολλάς αφροδίσια από τσιμπούκι, θα τον στείλω στα νοσοκομεία να ρίξει μια ματιά αυτούς που είχαν την ίδια άποψη αλλά μάθαν το μάθημά τους με την επώδυνη μέθοδο. Για όποιον δυσπιστεί ακόμη και μετά από μια επίσκεψη σε νοσοκομείο, θα του ΚΕΡΑΣΩ τα λεφτά για ένα τσιμπούκι/πήδημα σε πουτάνα που να ΕΧΕΙ AIDS... κι άντε να δούμε αν θα τολμήσει όχι ακάποτο τσιμπούκι να της δώσει, αλλά να την πλησιάσει στα 10 μέτρα!
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
αυτος που θα κολλησε AIDS θα κολλησε απο υπολλειματα σπερματος στο στομα της πουτανας,η οποια θα ειχε σπερμα απο κανεναν αλλον πιο πριν.το σπερμα οπου και αν ειναι συμπεριφερεται σαν το αιμα,εχει ''μεσα'' του μικροβια,κλπ, τα οποια μπορουν να συντελεσουν στη μεταδοση καθε λογης αρρωστιας.εχω ρωτησει γιατρο για αυτο το πραγμα...βεβαια αν ηξερα κιολας οτι καποια πουτανα εχει AIDS δε θα την πλησιαζα ουτε στο 1 μετρο,αν και το AIDS κολλαει μεσω του sex και μεσω του αιματος(και σπερματος.....)αν οπως λενε και καποια παιδια εδω μεσα οτι δεν αλλαζουν σεντονια,κλπ....λογικο ειναι να μεταδιδονται αρρωστιες
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...και ξερεις μετα τι γινεται..κολλητε...?οι περισσοτεροι ακαποτα κανουν οταν πανε με cg/ct η μερικες φορες και στο μπουρδελο.
πανε στις γυναικες τους και στις γκομενες τους...και ο σωζων εαυτω σωθητω!!!!!!
Δεν ξερω αν ειναι ρισκο η οχι τα ακαποτα,σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα σκουφωμενα.Εμενα μια φορα μου τυχε(εντελως τυχαια)σε μπουρδελο.και τον επλενα μια ωρα με betadine.Σε c/t πιστευω οτι οι γκομενες ελεγχονται,καθοσον μιλαει το εξωτερικο και εκει τα πραγματα ειναι πιο ελεγχομενα.Αλλωστε ενας λογος που τραβιεται το c/t ειναι αυτος.Παντως καλο ειναι και μετα απο c/t να ακολουθουνται οι κανονες υγιεινης(καλο πλυσιμο με αντησιπτικα).Αν ομως γινει η στραβη τη Γαμησες
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χικ...μια φορα θυμαμαι οτι αδειασα στο στομα της,μαλλον δεν της αρεσε γιατι ακουω ενα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ -φτου....τι φτου μωρη της λεω,κουκουτσι ειχε...χικ
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χικ...μια φορα θυμαμαι οτι αδειασα στο στομα της,μαλλον δεν της αρεσε γιατι ακουω ενα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ -φτου....τι φτου μωρη της λεω,κουκουτσι ειχε...χικ
..βρε τυφεα, τυφλα εισαι ??????
..ολο χικ και χικ......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις