Νέα

Tα κατάπιε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chysias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Chysias, μας έπρηξες ταρχίδια μας τακανες βυζιά με την κατάποση.

Βρες μια γκόμενα λιγωμένη να σταρμέξει και να την ποτίσεις με τον πολύτιμο καρπό σου.
Πάρε κανα βοήθημα αν το θέμα γκόμενα φαντάζει μακρινό ξέρεις εσύ, αυτούς τους φακούς με τα χειλάκια που καταθέτεις. Πλεονέκτημα ότι είναι safe sex.
Πάρε κανα CT και παιξτη μπάλα σου κι εκεί που θα χύνεις στο στόμα της, βάλε τη ζώνη και κράτα της το μπουκωμένο οπότε όλα θα πάνε κάτω.

Πάρε άδεια, αναβολή, ένα σπερμοδάκρυ πονεμένο.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Chysias, μας έπρηξες ταρχίδια μας τακανες βυζιά με την κατάποση.

Βρες μια γκόμενα λιγωμένη να σταρμέξει και να την ποτίσεις με τον πολύτιμο καρπό σου.
Πάρε κανα βοήθημα αν το θέμα γκόμενα φαντάζει μακρινό ξέρεις εσύ, αυτούς τους φακούς με τα χειλάκια που καταθέτεις. Πλεονέκτημα ότι είναι safe sex.
Πάρε κανα CT και παιξτη μπάλα σου κι εκεί που θα χύνεις στο στόμα της, βάλε τη ζώνη και κράτα της το μπουκωμένο οπότε όλα θα πάνε κάτω.

Πάρε άδεια, αναβολή, ένα σπερμοδάκρυ πονεμένο.

+ 100000.....

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
chysias να σταματήσεις να είσαι αιμοδότης. Δε παίζουμε με τις ζωές των άλλων. Αν εσύ κάνεις μια μαλακία κ το αίμα πάει σε ένα παιδάκι που για Χ λόγους το χρειάζεται, θα του καταστρέψεις τη ζωή.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Καλά , μιλάμε πρεπει να έπεσε μπαν...άκι....faster than the speed of light!
Του άξιζε όμως !

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
προτεινω να παψει ο chysias  να ειναι κ σπερματοδοτης!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μην ασχολείστε άλλο με τον ειδήμονα chysia.................. ;)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
γουστάρει να προκαλεί ο chysias chrysargidis τα στεγανά της κοινωνίας.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όλοι αυτοί του συγκεκριμένου είδους μπορούν να γίνουν χορηγοί και αιμμοδότες σε κάνα rotten άμα θέλουν.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ωραία έφαγε το ban αλλά τώρα δεν μπορώ να δω τα "πολύτιμα" posts που είχε κάνει....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Επειδή ακριβώς ήταν "πολύτιμα" και όχι πολύτιμα δεν τα βλέπεις ;)

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Κύριοι καλησπέρα,

Σας ακούω να λέτε όλα αυτά για ακάποτα και ανατριχιάζω. Ακάποτο δεν θα έκανα ποτέ και με καμία άλλη εκτός από την γυναίκα μου. Απορώ με την άνεση σας στην κάθε πουτάνα του σορού που είναι στην Φυλής και τα πρεζάκια μέσα από την Ομόνοια που είναι βουτηγμένοι στα μεταδιδόμενα νοσήματα από την κορυφή έως νύχια.
Ολοι εδώ μέσα πάμε με πουτάνες είτε αυτές είναι CGs είτε είναι σε οίκους ανοχής. Αλλά άλλο να βάζεις την καπότα σου και ΄να γαμάς σχετικά ήρεμος και άλλο να πηγαίνεις στο στόμα του λύκου χωρίς πανοπλία.
Μην σας παίρνει το μυαλό το πουλί σας ρε μάγγες.

Για χαρά, προσοχή και συγνώμη αν ήμουνα απόλυτος

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το παν είναι να είσαι σε εγρήγορση ;)

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος θέλει τα πίνω όλα εγώ..
  :o Gay boy!!!!!!!!  :booty:  Τιμη μου, που σου ποσταρω, απο πισω σου!!!  :thumbsup:  Αγαπητο τρελλοαγορο, ξερεις ποσο σε νοσταλγησαμε, βρε-βρε-βρε??!!  :idiot:  Ξερεις, βρε ατιμουτσικο ποσα θεματα υπαρχουν για εσενα???  :uglystupid:  Ζεις? Εισαι vampir? Σε συλλαβανε?? Παντρευτηκατε με το heilakia, με τρελλο κουμπαρο το kolaraki??? Πουστια σου παντως, που χαθηκες τοσο καιρο!!  :tickedoff: Μεγαλη πουστια, βρε συ!!  ;)  :2funny:

gayboy27

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μπαινω που και που και πραγματικά μου κάνει εντύπωση η κινητοποίηση σας στην απουσία μου. Όλο με βρίζετε αλλά όταν λείπω με ζητάτε.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Μπαινω που και που και πραγματικά μου κάνει εντύπωση η κινητοποίηση σας στην απουσία μου. Όλο με βρίζετε αλλά όταν λείπω με ζητάτε.
Σ' αγαπαμε, βρε-βρε!! Μη πω οτι αγαπαμε να σου την τα  χωνουμε!!!  Πες νεα, παντρευτηκες, εγινες μαννα!! Τι??? Γουτσου-γουτσου!!...                                          Κοιτα βρε τρελιαρη ποσα θεματα υπαρχουν & ΜΟΝΟ εν τη απουσια σου!!! www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,4610.0]εδω [/URL] &  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3893.0]εδω!!ειδες ποσα, βρε??[/url]

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

GBFC

Gay Boy Fun Club!!!

Gayboy μας λειπεις!!!!! σε θελουμε πισω (οχι απο πισω, ε;)

Επισκέπτης
gayboy εισε τρελλα σε ενα site για μπουρδελα!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom