Νέα

Τα καλύτερα μέρη για γνωριμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα αν βρείς και εκείνη την παλιά διαφήμιση της Τελεστετ με την Νατάσσα θα είσαι θεός  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
στο συγκεκριμένο site τα κορίτσια ψάχνουν για το κορόιδο που θα τους εξασφαλίσει μια πολύ καλή  ζωή και μια και διαπίστωσα ότι από θύματα εδώ έχουμε μπόλικα που τα τρώει ο κώλος τους ας ρίξουν μια ματιά.

Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς εννοούσα.Κατά χιλιάδες δεν είπα πάντως ούτε κατά εκατομμύρια.Στα απίστευτα ποσοστά θα επιμείνω.Έχω και φίλο που ζει μόνιμα Σουηδία και μου τα λέει και γκόμενα που έιχα γνωρίσει στις διακοπές μου που μου έλεγε την κατάσταση στην χώρα της.Για αυτο μην μου τα πρήζεις άλλο οκ?Αν γίνεται να μην ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλο γιατί δεν γουστάρω εγώ εκτός από warn να φάω και ban και εσύ να συνεχίζεις να παπαρολογείς.Άντε μπράβο...
το γουδί το γουδοχέρι.

Επισκέπτης
Καλυτερα να μου φαει μια Ρωσιδα παρα μια Ελεινιδα.Τουλαχιστον θα μου τα φαει καποια που πραγματικα γουσταρω και αξιζει κατα εμε!
Ουστ στις φασολες!

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Βρες στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις αντικαταθλιπτικών σε κάθε χώρα και το ξανασυζητάμε επί νέας βάσεως.

Γιατί δεν τα βρίσκεις εσύ να μας τα παραθέσεις για να υποστηρίξεις το επιχείρημα σου ότι παίρνουν περισσότερα οι Ελληνες και οι Ελληνίδες;Δεν είπα ότι δεν παίρνουν και στην Ελλάδα.Αλλά αυτό που γίνεται στις Σκανδιναβικές δεν έχει προηγούμενο.

Επισκέπτης
Καλυτερα να μου φαει μια Ρωσιδα παρα μια Ελεινιδα.Τουλαχιστον θα μου τα φαει καποια που πραγματικα γουσταρω και αξιζει κατα εμε!
Ουστ στις φασολες!
ρε να στα φάει καμιά δεν είναι τίποτα μην σε κάνει πεζοδρόμιο μέσα σε κάνα δυο κυβικά  μέτρα μπετόν κανείς Πούτιν και δεν θα σε βρίσκει ούτε η Νικολούλη μετά. 

Επισκέπτης
ρε να στα φάει καμιά δεν είναι τίποτα μην σε κάνει πεζοδρόμιο μέσα σε κάνα δυο κυβικά  μέτρα μπετόν κανείς Πούτιν και δεν θα σε βρίσκει ούτε η Νικολούλη μετά. 

Πως να με κανει πεζοδρομιο καποιος πουτιν χωρις λογο?

Επισκέπτης
και  όχι μόνο πεζοδρόμιο αλλά θα γραφτεί και το όνομα σου στης πλάκες από γρανίτη στο πάρκο Ντέουσκα της Μόσχας.

αχαχαχ καλυτερα απο το να γινω "πεζοδρομιο" απο καμια στριμενη Ελεινιδα και τα πεθερικα της.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Και ποια ειναι δηλαδη τα απιστευτα ποσοστα?

Όταν οι αυτοκτονιες στην Σουηδία φτάνουν τις 1500 κάθε χρονο ενώ τα θυματα από αυτοκινητιστικά ατυχήματα είναι περίπου 600 κάπου υπάρχει πρόβλημα δεν νομίζεις?

Γιατί δεν τα βρίσκεις εσύ να μας τα παραθέσεις για να υποστηρίξεις το επιχείρημα σου ότι παίρνουν περισσότερα οι Ελληνες και οι Ελληνίδες;Δεν είπα ότι δεν παίρνουν και στην Ελλάδα.Αλλά αυτό που γίνεται στις Σκανδιναβικές δεν έχει προηγούμενο.

Περιμένεις να βρεις άκρη φίλε από αυτόν?Παντού σημειώνονται αυτοκτονίες αλλά εκεί παραπάει.Εγώ λέω γεγονότα που μου τα έχουν πει άτομα που ζουν σε αυτές τις χώρες.Το ίδιο έκανες και εσύ αλλά δεν βρίσκουμε άκρη με την ξεροκεφαλιά μερικών.

Επισκέπτης
Απο την ποιοτητα τον γυναικων και το καλο κρεβατι πηγαμε στις αυτοκτονιες και τα ψυχολογικα προβληματα των εφηβων σε ολο το κοσμο....

Επισκέπτης
Όταν οι αυτοκτονιες στην Σουηδία φτάνουν τις 1500 κάθε χρονο ενώ τα θυματα από αυτοκινητιστικά ατυχήματα είναι περίπου 600 κάπου υπάρχει πρόβλημα δεν νομίζεις?

Περιμένεις να βρεις άκρη φίλε από αυτόν?Παντού σημειώνονται αυτοκτονίες αλλά εκεί παραπάει.Εγώ λέω γεγονότα που μου τα έχουν πει άτομα που ζουν σε αυτές τις χώρες.Το ίδιο έκανες και εσύ αλλά δεν βρίσκουμε άκρη με την ξεροκεφαλιά μερικών.
τι ψαχνεις να βρεις τώρα αυτός το βιολί του.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Ρε whitey πλάκα μου κάνεις?Δεν με ρώτησες για απίστευτα ποσοστά?Ορίστε σου έδωσα και στοιχεία.Όσο για τις γυναίκες τα είπαμε ήδη.Καλό μουνί να είναι και να γουστάρει γαμήσι.Τώρα αν είναι Ρωσίδα,Αγγλίδα από την Γη του Πυρός ποσώς με ενδιαφέρει.Εσένα το πρόβλημά σου δεν καταλαβαίνω.Αρίων εσένα τόσο καιρό δεν σε ειρωνεύτηκα οπότε κάνε και εσύ το ίδιο σε παρακαλώ.

Επισκέπτης
Απο την ποιοτητα τον γυναικων και το καλο κρεβατι πηγαμε στις αυτοκτονιες και τα ψυχολογικα προβληματα των εφηβων σε ολο το κοσμο....

εγω να σου πω μια ιδεα κ εαν θελεις πετατη.εχεις κατσι ποτε να αναλογιστεις εαν οι ελληνιδες που σου ξυνιζουν κ δεν κανουν καλο κρεβατι,εαν εσυ κανεις καλο κρεβατι?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
εγω να σου πω μια ιδεα κ εαν θελεις πετατη.εχεις κατσι ποτε να αναλογιστεις εαν οι ελληνιδες που σου ξυνιζουν κ δεν κανουν καλο κρεβατι,εαν εσυ κανεις καλο κρεβατι?

Σωστότατος.Όσο θέλει ο άντρας να ευχαριστηθεί το γαμήσι άλλο τόσο θέλει και η γυναίκα.

Επισκέπτης
Σωστότατος.Όσο θέλει ο άντρας να ευχαριστηθεί το γαμήσι άλλο τόσο θέλει και η γυναίκα.

Σε αυτο συμφωνω.Αλλα να ξερεις αν η γυναικα ξερει να ανεβαζει τον αντρα τοτε αυτοματος και ο αντρας την κανει να περναει καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom