Νέα

Τα καλύτερα μέρη για γνωριμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Περιμένεις να βρεις άκρη φίλε από αυτόν?Παντού σημειώνονται αυτοκτονίες αλλά εκεί παραπάει.Εγώ λέω γεγονότα που μου τα έχουν πει άτομα που ζουν σε αυτές τις χώρες.Το ίδιο έκανες και εσύ αλλά δεν βρίσκουμε άκρη με την ξεροκεφαλιά μερικών.

Της Νορβηγίδας η αδερφή ετών 24 είχε σαλτάρει από τον 6ο όροφο σε μια συνοικία του Όσλο...Αιτία ήταν η απόρριψη της από συνέντευξη για δουλειά,πριν 2 μήνες.Και ήταν από εύπορη οικογένεια...Η τότε δικιά μου ήταν σε κατάσταση γάμησε τα...Για να την ηρεμήσω την είχα φέρει στην Ελλάδα 2 μήνες,είχαμε πάει στα νησιά,για να μην την ακολουθήσει...Εκεί έμαθα ότι σε αυτές τις χώρες οι αυτοκτονίες είναι στην ημερήσια διάταξη...

Επισκέπτης
Σε αυτο συμφωνω.Αλλα να ξερεις αν η γυναικα ξερει να ανεβαζει τον αντρα τοτε αυτοματος και ο αντρας την κανει να περναει καλα.

η αποψη μου ειναι οτι καλο κ κακο κρεβατι δεν κανει κανενας δηλαδη την γκομενα σου εαν την δασκαλεψεις να σου κανει οτι θελεις νομιζεις δεν θα μπει μετα στο τρυπακι να σε φτιαχνει.απλα δεν σου κανει στο πρωτο γαμησι κ λες αστη μαλακω.εδω ειναι το λαθος σου

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Εν μέρει συμφωνώ.Βασικά αυτό που χρειάζεται είναι συνεργασία από μέρους και των δύο.Δεν μετράει μόνο η ομορφιά για να σε καυλώσει.Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.Αλλά φυσικά η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον πρώτο ρόλο ειδικά αν γουστάρεις μια απλή ξεπέτα.

Επισκέπτης
Εν μέρει συμφωνώ.Βασικά αυτό που χρειάζεται είναι συνεργασία από μέρους και των δύο.Δεν μετράει μόνο η ομορφιά για να σε καυλώσει.Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.Αλλά φυσικά η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον πρώτο ρόλο ειδικά αν γουστάρεις μια απλή ξεπέτα.

ναι ρε παιδι μου το ιδιο λεμε αλλα επειδη δεν του κανουν σπαγγατα απο το πρωτο γαμησι λεει οτι ειναι αγαμητες.νταξει χαλαρωστε κ οι πουτανες για να γινουν μαστορησες περνανε πουτσες κ πουτσες

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Της Νορβηγίδας η αδερφή ετών 24 είχε σαλτάρει από τον 6ο όροφο σε μια συνοικία του Όσλο...Αιτία ήταν η απόρριψη της από συνέντευξη για δουλειά,πριν 2 μήνες.Και ήταν από εύπορη οικογένεια...Η τότε δικιά μου ήταν σε κατάσταση γάμησε τα...Για να την ηρεμήσω την είχα φέρει στην Ελλάδα 2 μήνες,είχαμε πάει στα νησιά,για να μην την ακολουθήσει...Εκεί έμαθα ότι σε αυτές τις χώρες οι αυτοκτονίες είναι στην ημερήσια διάταξη...

Εμένα η ξαδέρφη της κοπέλας που είχα γνωρίσει φέτος το καλοκαίρι είχε αυτοκτονήσει με χάπια.Και ένας φίλος μου  πάνω κάτω τα ίδια μου είπε.Αυτοκτονίες σε ημερήσια διάταξη..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
ναι ρε παιδι μου το ιδιο λεμε αλλα επειδη δεν του κανουν σπαγγατα απο το πρωτο γαμησι λεει οτι ειναι αγαμητες.νταξει χαλαρωστε κ οι πουτανες για να γινουν μαστορησες περνανε πουτσες κ πουτσες

Οκ ρε φίλε δεν διαφώνησα πουθενά μαζί σου.Αν κάναν όλες οι γκόμενες τα ίδια μόνο μία θα γαμούσαμε όλη την ώρα.Εννοείται ότι οι πουτάνες περνάνε από έξτρα περιποίηση για να μάθουν τα κολπάκια τους.Όλα θέμα συνήθειας είναι.Όσο περισσότερο γαμάς τόσα περισσότερα μαθαίνεις και γίνεσαι πιο άνετος.Και για τις γυναίκες το ίδιο ισχύει.Όσο περισσότερο τον τρώνε τόσο περισσότερα καυλωτικά κολπάκια μαθαίνουν.Γιατί να μας χαλάει λοιπόν?

Επισκέπτης
Οκ ρε φίλε δεν διαφώνησα πουθενά μαζί σου.Αν κάναν όλες οι γκόμενες τα ίδια μόνο μία θα γαμούσαμε όλη την ώρα.Εννοείται ότι οι πουτάνες περνάνε από έξτρα περιποίηση για να μάθουν τα κολπάκια τους.Όλα θέμα συνήθειας είναι.Όσο περισσότερο γαμάς τόσα περισσότερα μαθαίνεις και γίνεσαι πιο άνετος.Και για τις γυναίκες το ίδιο ισχύει.Όσο περισσότερο τον τρώνε τόσο περισσότερα καυλωτικά κολπάκια μαθαίνουν.Γιατί να μας χαλάει λοιπόν?

ρε δεν ειπα σε εσενα κατι.στον whitey που ολη την ωρα βριζει τις ελληνιδες οτι ειναι αγαμητες κλπ.αυτος εχει αναλογιστει ποτε εαν ειναι αγαμητος?

Επισκέπτης
ρε δεν ειπα σε εσενα κατι.στον whitey που ολη την ωρα βριζει τις ελληνιδες οτι ειναι αγαμητες κλπ.αυτος εχει αναλογιστει ποτε εαν ειναι αγαμητος?

Ρε φιλε τι ζορι τραβας να πουμε μαζι μου?Το αν ειμαι αγαμητος και ποσα μουνια γαμαω και τι σχεσεις εχω κανει αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο ολους.Αντε πηγαινε να βγαλεις τα απωθημενα σου σε κανενα αλλο thread.

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτο συμφωνω.Αλλα να ξερεις αν η γυναικα ξερει να ανεβαζει τον αντρα τοτε αυτοματος και ο αντρας την κανει να περναει καλα.
Τατιάνα παντρεφτικε ποντιοσ απο γρουζια, εσι γιατι δεν γραφι εδο? κε γραφι αλου?

Επισκέπτης
Ρε φιλε τι ζορι τραβας να πουμε μαζι μου?Το αν ειμαι αγαμητος και ποσα μουνια γαμαω και τι σχεσεις εχω κανει αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο ολους.Αντε πηγαινε να βγαλεις τα απωθημενα σου σε κανενα αλλο thread.

α δηλαδη μον εσυ μιλας εδω μεσα αμα ειναι να το ξερω.εγω εδω γραφει ΄΄καλυτερα μερη για γνωριμια΄΄ κ βλεπω ολο το ονομα σου να μιλας για αγαμητες ελληνιδες κ καλες πουτανες ρωσιδες.πες κ κατι αλλο.πες μας αφου εισαι τοσο εμπειρος που θα παμε να κανουμε καμακι να βγαλουμε καμια  μουναρα μιας κ εμεις ειμαστε χαζοι κ δεν ξερουμε

Επισκέπτης
α δηλαδη μον εσυ μιλας εδω μεσα αμα ειναι να το ξερω.εγω εδω γραφει ΄΄καλυτερα μερη για γνωριμια΄΄ κ βλεπω ολο το ονομα σου να μιλας για αγαμητες ελληνιδες κ καλες πουτανες ρωσιδες.πες κ κατι αλλο.πες μας αφου εισαι τοσο εμπειρος που θα παμε να κανουμε καμακι να βγαλουμε καμια  μουναρα μιας κ εμεις ειμαστε χαζοι κ δεν ξερουμε

Οποιος ειναι χαζος και αγαμητος και ανεμπειρος το ξερει πανω κατω οποτε εγω δεν χρειαζεται να λεω κατι.
Ο καθενας ξερει τι ειναι.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το να είναι 'αγάμητη' είναι προτιμότερο (κατά την ταπεινή μου άποψη) από το να σου πει στην πρώτη συνεύρεση 'σκίσε μου τον ποπό Μήτσο μου'. Όσο να νε αρχίζεις και κουμπώνεσε σε αυτή την περίπτωση.

Επισκέπτης
Οποιος ειναι χαζος και αγαμητος και ανεμπειρος το ξερει πανω κατω οποτε εγω δεν χρειαζεται να λεω κατι.
Ο καθενας ξερει τι ειναι.

οχι πες μου πως θα κανω καμακι επειδη ειμαι απειρος κ που θα το κανω για να ξερω.αφου συζητας εσυ κ τα ξερεις ολα κ οι αλλοι περισσευουν πες μας?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Καλά λέει αρκετά ασχοληθήκαμε με την πάρτη του και αυτός με την δική μας.Δικαίωμα μας εμάς να καβλώνουμε με Ελληνίδες και αυτός με Ρωσίδες.Απλά αν τις λέει αγάμητες όλη την ώρα μην νομίζει ότι και αυτές δεν θα του λένε τα ίδια κάποια στιγμή.Αμοιβαία τα αισθήματα που λέμε.Αν δεν τον νοιάζει ακόμα καλύτερα.

Επισκέπτης
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το να είναι 'αγάμητη' είναι προτιμότερο (κατά την ταπεινή μου άποψη) από το να σου πει στην πρώτη συνεύρεση 'σκίσε μου τον ποπό Μήτσο μου'. Όσο να νε αρχίζεις και κουμπώνεσε σε αυτή την περίπτωση.

υπαρχει ενα μικρο λαθακι κατα την αποψη μου.εαν θελεις για κατι σοβαρο το να σου πει σκισε με πρεπει να σε προβληματισει το να ειναι ομως κ αγαμητη δεν σημαινει οτι δεν εχει ξαναγαμηθει μπορει να μην καυλωνει  η να μη γουσταρει πουτσα κ να θελει μονο γλωσσιτσα εγω κ αυτη αγαμητη την θεωρω κατα την αποψη μου

Επισκέπτης
ρε μόνο ρωσίδες θέλετε? καμιά Βουλγάρα θέλει κανείς? αυτές είναι ποιο μαστόρισσες να σε αφήσουν  άψιλο. 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χρησιμοποιώ το αγάμητη όχι με την έννοια ότι θα της πάει ο αρχάγγελος τον κρίνο. Με την έννοια ότι δεν κάθεται σε ότι βρίσκει όρθιο.

Επισκέπτης
Το thread οπως εγινε θελει μια να το κανουν delete οι mods...ελεος.

Επισκέπτης
Χρησιμοποιώ το αγάμητη όχι με την έννοια ότι θα της πάει ο αρχάγγελος τον κρίνο. Με την έννοια ότι δεν κάθεται σε ότι βρίσκει όρθιο.

μαλλον την εννοια την αντιλαμβανομαστε διαφορετικα αλλα καταλαβα τι λες κ εχεις δικιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom