Ρε φιλε τι ζορι τραβας να πουμε μαζι μου?Το αν ειμαι αγαμητος και ποσα μουνια γαμαω και τι σχεσεις εχω κανει αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο ολους.Αντε πηγαινε να βγαλεις τα απωθημενα σου σε κανενα αλλο thread.
Της Νορβηγίδας η αδερφή ετών 24 είχε σαλτάρει από τον 6ο όροφο σε μια συνοικία του Όσλο...Αιτία ήταν η απόρριψη της από συνέντευξη για δουλειά,πριν 2 μήνες.Και ήταν από εύπορη οικογένεια...Η τότε δικιά μου ήταν σε κατάσταση γάμησε τα...Για να την ηρεμήσω την είχα φέρει στην Ελλάδα 2 μήνες,είχαμε πάει στα νησιά,για να μην την ακολουθήσει...Εκεί έμαθα ότι σε αυτές τις χώρες οι αυτοκτονίες είναι στην ημερήσια διάταξη...
8α στο πω εγω φιλτατε , αλλα μεταξυ μας ετσι?...
Τα μπουρδελα ειναι το καλυτερο μερος για γνωριμια ,
ασε που σχεδον παντα η γνωριμια εκει καταληγει με sex..
Λοιπόν μάγκες, εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια. Με την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε πρόβλημα να μιλάμε άνετα σε γυναίκες χωρίς να μας πιάνει τρέμουλο (κι αυτό διορθώνεται με συνεχή προπόνηση και απόκτηση εμπειριών), το καλύτερο μέρος είναι οι καφετέριες στα πολυκαταστήματα και τα ίδια τα πολυκαταστήματα. Προτείνω και ατάκα για αρχή μέσα στο κατάστημα: Αυτό που δοκιμάζεις σου πάει πολύ! Εναλλακτικά ζητάμε τη γνώμη κάποιας κοπέλας γι' αυτό που δοκιμάζουμε εμείς και μετά εκφράζουμε την υποχρέωσή μας για τη βοήθεια με το κέρασμα ενός καφέ!
8α στο πω εγω φιλτατε , αλλα μεταξυ μας ετσι?...
Τα μπουρδελα ειναι το καλυτερο μερος για γνωριμια ,
ασε που σχεδον παντα η γνωριμια εκει καταληγει με sex..