Νέα

Τα καλύτερα μέρη για γνωριμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 332
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δηλαδή εσύ ποιος είσαι ο Αλέν Ντελόν στα νιάτα του?

Δεν τον ξερω τον Αλεν σου αλλα δεν μου σηκωνεται με τραβελοφατσες και χοντροκολες που ειναι μονο για σαβουρογαμηδες.
Αμα καταφερνεις και σου σηκωνεται με τις χοντροκολες και σαβουρε Ελεινιδες τοτε δεν θα χρειαστεις ποτε σου βιαγκρα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Αρκει να κανεις μια βολτα στον δρομο και να δεις ενα σωρο ωραια παιδια που εχουν συμβιβαστει με μπαζολες με εναν κολο που ειναι πιο μεγαλος και απο φορτηγο.
Οποιος χαρακτηριζει το ασχημο και το χλευαζει δεν σημαινει οτι ειναι και αυτος σαβουρης.Ακους μπαρμπααα?

Ξέρεις πόσες γκόμενες πολύ ωραία μουνιά βλέπω με κάτι χλιμίτζουρες;Η κόρη του φίλου μου,18 ετών,φοβερό μωρό, και είχε έναν άστα να πάνε.Μια μέρα δεν άντεξα,και τη ρώτησα τι του βρήκε.Και μου απάντησε "ήταν ο μόνος που με πλησίασε ωραία,και με χιούμορ.Οι άλλοι ή θα κοίταζαν και δε θα πλησίαζαν,ή θα έλεγαν μαλακίες.Και αποδείχθηκε πολύ καλό παιδί".Έμεινα άναυδος με αυτά που άκουγα...

Επισκέπτης
Τα ψυχοφάρμακα,σαν καραμέλες τα παίρνουν οι Σκανδιναβές...Μουνάρες μπορεί να είναι αρκετές,αλλά είναι πιο ηλίθιες και από τις Ελληνίδες.Με αυτές πρέπει να ανησυχείς αν μετά το πήδηγμα,εκεί που σε έχει πάρει ο ύπνος,πηδήξουν από το μπαλκόνι...Στη δε Φινλανδία,οι απόπειρες αυτοκτονίας νέων είναι από τις περισσότερες στην Ευρώπη...

Τωρα με επεισες.Λογικοτατα επιχειρηματα.Δυστυχως οι Ελεινιδες πηδανε και απο τα μπαλκονια η σε πετανε εσενα χωρις να παιρνουν ψυχοφαρμακα γιατι ειναι νευρωτικες και κομπλεξικες.

Επισκέπτης
Τοτε φιλε μου γιατι μπαινεις σε ενα μπουρδελοσιτε αφου ουτε και εκτος συνορων δεν χρειαζεται να πληρωσεις για να γαμησεις και εισαι περιτρυγυρισμενος απο μουνια που πεφτουν στα ποδια σου?
Ευλογη απορια ειναι βεβαια και τι μουνια γαμας εδω στην Ελλαδα.Αμα γαμας τις τραβελοφατσες η καμια χοντροκολα με κυτταριτιδα στο φουλ τι να το κανεις.
Καλυτερα να μου τα τρωνε οι Ρωσιδουλες αλλα και γενικα που τα αξιζουν παρα μια χοντροκολο σαβουρα που το παιζει ντιβα.
ρε φίλε εμείς κάνουμε κέφι τα μπάζα αλλά δεν σε βάλαμε συνέταιρο στα @@@δια μας και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια και με έχεις πρήξει στα πμ για να το παίξεις Ρωμαίος να βγάλεις την Ιουλιέτα σου από το μπουρδέλο που δουλεύει και να την οδηγήσεις στον δρόμο της Αρετής?

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Δε θα μπω στη διαδικασία να σε πείσω.Αν δε σου αρέσουν οι Ελληνίδες,πήγαινε να ζήσεις στο εξωτερικό.Και εκεί θα βρεις τον παράδεισο όπως νομίζεις...Μην κάθεσαι εδώ όμως και ονειρεύεσαι ότι έξω είναι καλύτερα.Και στο λέω επειδή έχω ζήσει στο εξωτερικό,και τις έχω δει και τις Σκανδιναβές.Είχα σχέσεις με μια Δανέζα και μια Νορβηγίδα...Και μη νομίζεις ότι όλες αυτές έχουν τα απόλυτα κορμιά.Αρκεί να δεις κάποια κανάλια τους να δεις από ρεπορταζ στο δρόμο,τι κυκλοφορεί...

Επισκέπτης
ρε φίλε εμείς κάνουμε κέφι τα μπάζα αλλά δεν σε βάλαμε συνέταιρο στα @@@δια μας και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια και με έχεις πρήξει στα πμ για να το παίξεις Ρωμαίος να βγάλεις την Ιουλιέτα σου από το μπουρδέλο που δουλεύει και να την οδηγήσεις στον δρόμο της Αρετής?

Σε κανεναν δεν τα εκανα τσουρεκια την αποψη μου λεω οπως ολοι εδω απλα μερικοι βλεπω ενοχλουνται απο τις αποψεις μου.
Εξαλλου το thread εσυ νομιζω το ξεθαψες παλι σημερα.
Και οπως σου ειχα πει και χθες αμα θες να μου δειξεις ποσο μαγκας εισαι καντο απο κοντα γιατι αρχιζω να πιστευω οτι μας κοροιδευεις εδω ολους.Καθεσε 10 ωρες εδω μεσα.Αμφιβαλω αν ειχες ποτε real life.

Επισκέπτης
Δε θα μπω στη διαδικασία να σε πείσω.Αν δε σου αρέσουν οι Ελληνίδες,πήγαινε να ζήσεις στο εξωτερικό.Και εκεί θα βρεις τον παράδεισο όπως νομίζεις...Μην κάθεσαι εδώ όμως και ονειρεύεσαι ότι έξω είναι καλύτερα.Και στο λέω επειδή έχω ζήσει στο εξωτερικό,και τις έχω δει και τις Σκανδιναβές.Είχα σχέσεις με μια Δανέζα και μια Νορβηγίδα...Και μη νομίζεις ότι όλες αυτές έχουν τα απόλυτα κορμιά.Αρκεί να δεις κάποια κανάλια τους να δεις από ρεπορταζ στο δρόμο,τι κυκλοφορεί...

Σιγουρα ομως στατιστικα ειναι καλυτερες απο τις δικες μας.Δεν περιμενω να μου αλλαξει την γνωμη κανεις για τις Ελεινιδες και ουτε θελω να αλλαξω.Δικαιωμα του του καθενος να πηδαει οτι γουσταρει απλα κανουμε συζητηση εδω μεσα και μερικοι ενοχληθηκαν ασχημα με τις αποψεις μου.

Επισκέπτης
Σε κανεναν δεν τα εκανα τσουρεκια την αποψη μου λεω οπως ολοι εδω απλα μερικοι βλεπω ενοχλουνται απο τις αποψεις μου.
Εξαλλου το thread εσυ νομιζω το ξεθαψες παλι σημερα.
Και οπως σου ειχα πει και χθες αμα θες να μου δειξεις ποσο μαγκας εισαι καντο απο κοντα γιατι αρχιζω να πιστευω οτι μας κοροιδευεις εδω ολους.Καθεσε 10 ωρες εδω μεσα.Αμφιβαλω αν ειχες ποτε real life.
μέχρι και γραμματέα έχω προσλάβει για να είμαι εδώ μέσα  συνέχεια και να σου την σπάω.

Επισκέπτης
μέχρι και γραμματέα έχω προσλάβει για να είμαι εδώ μέσα  συνέχεια και να σου την σπάω.

Που να κολοκτυπιεσαι σαν το σκυλι ρε μπαρμα εγω θα το λεω και θα το φωναζω για το ποσο μπαζολες ειναι οι Ελεινιδες.Και φωναζε οσο θες για πρησμενα αρχιδια σου.Βαλε λιγο παγο αμα πρηστουν παραπανω απο το κανονικο.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Σιγουρα ομως στατιστικα ειναι καλυτερες απο τις δικες μας.Δεν περιμενω να μου αλλαξει την γνωμη κανεις για τις Ελεινιδες και ουτε θελω να αλλαξω.Δικαιωμα του του καθενος να πηδαει οτι γουσταρει απλα κανουμε συζητηση εδω μεσα και μερικοι ενοχληθηκαν ασχημα με τις αποψεις μου.
ενώ εσύ έχεις real life πουτανοκαψουράκο? να την βρεις που? πίσω απο το pcάκι σου? δε νομίζω...απλώς μπαίνεις εδώ μέσα και μας πάς τ'αρχίδια.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Που να κολοκτυπιεσαι σαν το σκυλι ρε μπαρμα εγω θα το λεω και θα το φωναζω για το ποσο μπαζολες ειναι οι Ελεινιδες.
Δεν είναι μπαζόλες κακόμοιρε.απλώς κάτι τελειωμένοι σαν εσένα δεν μπορούν να μιλήσουν καθόλου σε γυναίκα.απλλά πράγματα κα ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Επισκέπτης
ενώ εσύ έχεις real life πουτανοκαψουράκο? να την βρεις που? πίσω απο το pcάκι σου? δε νομίζω...απλώς μπαίνεις εδώ μέσα και μας πάς τ'αρχίδια.

Εσυ πηγαινε στο αναλογο thread να ξεσπασεις.Οσο για το πιος σπαει γενικως αρχιδια αρκει μια ματια στο thread "χωσιμο" στις ιεροδουλες.

Επισκέπτης
Δεν είναι μπαζόλες κακόμοιρε.απλώς κάτι τελειωμένοι σαν εσένα δεν μπορούν να μιλήσουν καθόλου σε γυναίκα.απλλά πράγματα κα ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Καταλαβαινω μονο ποσο χαμηλη νοημοσυνη εχεις και την ηλικια σου περιπου.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Εσυ πηγαινε στο αναλογο thread να ξεσπασεις.Οσο για το πιος σπαει γενικως αρχιδια αρκει μια ματια στο thread "χωσιμο" στις ιεροδουλες.
ναι και όποιος ρίξεις μια ματιά εκεί θα καταλάβει την απέραντη χαμηλή νοημοσύνη και την κακομοιριά που διαθέτεις.

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ανοιξτε αλλο θρεντ ρε παιδια! ελεος!! απο αλλου ξεκινησε το θεμα, και που παει τωρα;

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Καταλαβαινω μονο ποσο χαμηλη νοημοσυνη εχεις και την ηλικια σου περιπου.
κάνε πρώτα έρωτα με γυναίκα και έλα μετά να μας γράψεις εμπειρίες.προς το παρών διάβαζε το σάιτ και μην γράφεις μαλακίες που τις έχεις κάνει τρόπο ζωής γιατί διασύρεσαι και σε δουλεύουν ΟΛΟΙ  :2funny: μουαχαχαχαχαχα

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τοτε φιλε μου γιατι μπαινεις σε ενα μπουρδελοσιτε αφου ουτε και εκτος συνορων δεν χρειαζεται να πληρωσεις για να γαμησεις και εισαι περιτρυγυρισμενος απο μουνια που πεφτουν στα ποδια σου?
Ευλογη απορια ειναι βεβαια και τι μουνια γαμας εδω στην Ελλαδα.Αμα γαμας τις τραβελοφατσες η καμια χοντροκολα με κυτταριτιδα στο φουλ τι να το κανεις.
Καλυτερα να μου τα τρωνε οι Ρωσιδουλες αλλα και γενικα που τα αξιζουν παρα μια χοντροκολο σαβουρα που το παιζει ντιβα.
Whitey το site δεν λεει πουθενα οτι ειναι μονο για μπουρδελιαρηδες και αν κοιταξεις καλυτερα το
ποστ μου θα δεις οτι εγραψα 'εντος' συνορων δεν εχω πληρωσει ποτε, οχι εκτος!
Τωρα το τι μουνια γαμαω ειναι δικο μου θεμα,σε καμια περιπτωση δεν τα πληρωνω παντως!
Δεν απαντησες στην ερωτηση μου ομως, εχεις γ@μησει ποτε χωρις να πληρωσεις?

Επισκέπτης
Whitey το site δεν λεει πουθενα οτι ειναι μονο για μπουρδελιαρηδες και αν κοιταξεις καλυτερα το
ποστ μου θα δεις οτι εγραψα 'εντος' συνορων δεν εχω πληρωσει ποτε, οχι εκτος!
Τωρα το τι μουνια γαμαω ειναι δικο μου θεμα,σε καμια περιπτωση δεν τα πληρωνω παντως!
Δεν απαντησες στην ερωτηση μου ομως, εχεις γ@μησει ποτε χωρις να πληρωσεις?

ναι.
Θες δεν θες παντως τα πληρωνεις εστω και εμεσα με ενα τονο καλυντικα απο το χοντο.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ψυχραιμία. Μην σκοτωθούμε επειδή δεν αρέσει στον άλλο να πηγαίνει με Ελληνίδες. Γούστα είναι αυτά (ακραία μεν αλλά σεβαστά).

Και συ ρε whitey ήμαρτον. Κράτα και καμιά επιφύλαξη στο βαθμό μπαζοσύνης των ελληνίδων.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά ψυχραιμία. Μην σκοτωθούμε επειδή δεν αρέσει στον άλλο να πηγαίνει με Ελληνίδες. Γούστα είναι αυτά (ακραία μεν αλλά σεβαστά).

Και συ ρε whitey ήμαρτον. Κράτα και καμιά επιφύλαξη στο βαθμό μπαζοσύνης των ελληνίδων.

Τι να κανω ρε φιλε.Μερικοι βγαλανε αφρους με τα σχολια μου.Ειπαμε στον καθενα οτι αρεσει γαμαει.Φαινεται ομως οτι μερικοι θιγονται γιατι καταλαβαινουν οτι ειναι αναγκασμενοι να τρωνε στην μαπα τις Ελεινιδες και δεν θελουν να το ακουν αυτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom