Νέα

Τα καλύτερα γενέθλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
421
Πόντοι
6.135
Καλησπερα σε ολους.
Πριν λιγες μερες ειχα τα γενεθλια μου και μου ετυχε κατι εξαιρετικο το οποιο ισως ηταν οτι καλυτερο μου εχει τυχει τα τελευταια 10 χρονια. Εδω και 3 χρονια επισκεπτομαι συνηθως συγκεκριμενη κοπελα στην περιοχη της φυλης κ μπορω να πω οτι απο την αρχη με ειχε εντυπωσιασει οχι τοσο απο θεμα εμφανισης αλλα κυριως απο χαρακτηρα και ζεστασια αλλα και πολυ ανεβασμενες υπηρεσιες. Παντα ζεστη, χαμογελαστη και θερμη. Πολυ απο εσας σιγουρα θα την εχετε επισκευτει και ηταν και ειναι απο τα λιγα σπιτια που ειχαν και εχουν σχεδον ολες τις αξιολογησεις παρα πολυ θετικες. Με την συγκεκριμενη λοιπον κοπελα καποια στιγμη ανοιχτηκα και γνωριστηκαμε λιγο καλυτερα με τον καιρο. Καποια στιγμη τις ειχα ζητησει νουμερο τηλ για ξενοδοχειο και μου το ειχε δωσει αλλα δεν την ειχα παρει τηλ για καιρο κ οταν την ξαναεπισκευτηκα και της ειπα να κανονισουμε για ξενοδοχειο μου ειπε οτι εχει αλλαξει κ δεν το δινει πια. Πριν λιγο καιρο σε μια επισκεψη με ειδε πεσμενο κ χαλια ψυχολογικα κ με ρωτησε τι συμβαινει. (Ηταν τοτε που ημουν με την  44αρα κυρια που ειχα περιγραψει σε προηγουμενο αρθρο μου, η οποια παρεπιπτοντως πριν λιγες μερες αποχωρησε απο την Ελλαδα). Της εξηγησα οτι εφυγε μια καλη μου φιλη κλπ και η κοπελα μου λεει το εξης : "Σε συμπαθησα απο την πρωτη φορα που σε ειδα και εισαι πολυ καλο παιδι,γραψε το νεο νουμερο που εχω και θα κανονισουμε να βρεθουμε και να μην στεναχωριεμαι κλπ. Μου ειπε να της κανω αναπαντητη και θα με ειδοποιησει εκεινη. Η διαθεση μου ανεβηκε αισθητα αν και αρχικα δεν το πολυ πιστεψα. Δυο μερες πριν τα γενεθλια μου, μου εστειλε μηνυμα και μου εγραψε μερα,ωρα και περιοχη !!! Δεν πιστευα στα ματια μου !!! Ηταν αληθεια ! Πηγα λοιπον κ οταν εφτασα της εστειλα μηνυμα "εφτασα" κ πριν το καταλαβω παρουσιαστηκε μπροστα μου! Η πρωτη κουβεντα της ηταν "Δεν θελω ουτε καν να σκεφτεις να μου δωσεις χρηματα σημερα" !!!! Για λιγα δευτερολεπτα νομιζα οτι ειναι ονειρο. Κι ομως δεν ηταν. Οδηγηθηκαμε σε κοντινο ξενοδοχειο και μου προσφερε απιστευτη "παρεα" και πολυ ομορφες στιγμες. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ !!! Οπως επισης οταν την ρωτησα μπορω να σε βγαλω μια φωτογραφια η απαντηση της δεν ηταν απλως ναι ΑΛΛΑ με ρωτησε και τι σταση θελω να εχει !!!! Φυσικα καταλαβαινετε τι συνεβη. Ειχα καρακαυλωσει! Ηταν το πιο ομορφο απογευμα των τελευταιων ετων !!! Μετα το ξενοδοχειο πηγαμε για φαγητο σε κοντινο εστιατοριο ! Δεν φανταζεστε πως ενιωθα ! Ενιωθα ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου !!! Πρωτη φορα κυκλοφορησα με τοσο ωραια κοπελα κ πρωτη φορα εφαγα σε εστιατοριο με τοσο ωραια κοπελα. Για λιγες ωρες νομιζα οτι ηταν η κοπελα μου... Πολυ δυνατη GFE (Girl Friend Experience). XXXXXX Σε ευχαριστω για το απογευμα αυτο που μου προσφερες...  Αλλοι συναδελφοι-συναγωνιστες του site ειχαν τετοιες εμπειριες; Οποιος εχει αν θελει να μοιραστει και εκεινος μαζι μας την εμπειρια του. Ευχαριστω.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Με συγχωρείς αγαπητέ Maxiti, που παρεμβαίνω στο πολύ ζεστό και προσωπικό σου θέμα, αλλά αυτά είναι τα ωραία και μη προσδοκώμενα της ζωής (μαζί με διάφορα άλλα...  απλά... πράγματα, που στο τέλος συνθέτουν την ίδια την ζωή μας -[εκείνο το φιλμάκι μικρού μήκους που βιώνουν μερικοί στις τελευταίες στιγμές]-) που μας ξαφνιάζουν (ευχάριστα  ;)) και μας γεμίζουν - τραβούν μακριά από την μονοτονία/τεχνητότητα/καλούπωση της καθημερινότητας.

Έτσι για να μην ξεχνούμε... ότι όλοι έχουν συναισθήματα (έστω και σε λανθάνουσα κατάσταση ορισμένες φορές), ασχέτως επαγγέλματος και χρήματος.

Σαν απάντηση και σε ποστ όπως <<Προσωπική ζωή ιερόδουλων>> και <<Πώς μας βλέπουν οι ιερόδουλες>>.

Υ.Γ: Ακόμα και μέσα στην μονοτονία της καθημερινότητας, μπορούμε να βρούμε την μοναδικότητα της στιγμής  ;).

Επισκέπτης
Ε, στείλε και καμιά photo ρε Maxitis να δούμε τα κάλλη της!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εχω γενεθλια σε τρεις ημερες αλλα δεν περιμενω κατι αντιστοιχο...κλαψ :'(

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
24
Πόντοι
66
σε 2 βδομαδουλες εχω και γω τα γενεθλια μου...!!!δεν περιμενω βεβεα κατι αναλογο..!!αλλα τωρα που το καλοσκεφτομαι ενα ξεκολακι για δωρο γενεθλιων θα ηταν ωρεο δωρο......!!!!!!χμμ

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Έχω το Σάββατο γενέθλια. Κ άλλος δίδυμος εδώ!!!! Παιδιά πρέπει να απαιτήσουμε τέτοια δώρο που μας αρέσουν σίγουρα :-)

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
εγω το σαββατο στις 8 του μηνος εχω γενεθλια..και αλλος διδυμος στην παρεα λοιπων... ευχομαι να με ξυπνησει το χτυπημα του κουδουνιου της εξωπορτας να ειναι μια μια ξανθια γαλανοματα με τελειες αναλογιες βυζαρες ξεκολα ντυμενη και πολλα υποσχομενη...στα χερια της να κραταει μια καρτα ηχου(αυτη που θελω να παρω 1500 ευρο κανει επαγγελματικη ειναι μιας και ειμαι ηχοληπτης) να μου την δωσει και να παρει το πουλο....... :rockon:
αλλα τιποτα απο ολα δεν προκειτε να συμβει lol γιατι θα ειμαι στην κυπρο για δουλεια(συναυλια) αρα παλι θα ξηλωθω :dancing:

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ποια καρτα θες να παρεις?ρωταω απο περιεργεια γιατι κι εγω του ιδιου χωρου ειμαι.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εμένα τα δικά μου γενέθλια αργούν...αν ήταν όμως τώρα 1 δώρο θα ήθελα....να ξεπεράσει τα προβλήματά που έχει αυτή που έχω ερωτευτεί και να κάνω σχέση μαζί της......θα ήταν το καλύτερο δώρο για μένα....και όσοι ξέρουν όταν μιλά η καρδιά δυστυχώς δεν μπορείς να είσαι ''καλά''......

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
παραμυθι σας ειπε ο μαχητης και το χαψατε?

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δε θα το πιστεψετε  αλανια αλλαεχθες ειχα γενεθλια.
ειμαστε τελικα πολλοι διδυμοι εδω μεσα.
σκεφτηκα να κατεβω στο βαρδαρη και να πω σε κανενα σπιτακι.....αλλα δεν πηγα και δε το μετανιωσα.
σιγα να μην παω να δωσω ενα 30αρι για να πηδηξω.ασε που εχει ολο σαβουρες.αχω αναφερθει πολλες φορες για τισ απαραδεκτες τιμες στα μπουρδελα της θεσσαλονικης.σαμποταζ λοιπον.
και χρονια πολλα σε ολους τουσ διδυμουσ συναγωνιστες.
....και ας μην ειναι παοκια!!!! ¨)

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι μάγκες η ερωτική πανδεσία με δύο και άνω..μωρά.Το χω περάσει και θα το ξαναπεράσω όποτε βρώ ευκαιρία.Μοναδική εμπειρία

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τα καλυτεραμου γενεθλια ηταν με μια ρωσηδα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom