Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.813
Πόντοι
456
Δηλαδή εσυ θέλεις 1/1; 1/2; 1/5; Αν είναι δυνατόν. Βγαίνεις τη βόλτα σου κάθε μέρα, κανεις 5 στοχευμένες κινήσεις κ αν βγει βγήκε. Κ 1 τη βδομάδα να βγει τι σε πειράζει; Κανεις τη βόλτα σου, το χόμπι σου, το φλερτ σου κ αν πάει καλά πήγε. Προφανώς θέλει κότσια να διαχειρίζεσαι τα άκυρα. Γιαυτο κ είναι άθλημα για λίγους. Οι περισσότεροι κλείνονται στην άμυνα τους. Και ψάχνουν κύκλους σαν τον Έλβις ?
για να κανεις φλερτ πρεπει να θελει και και η αλλη ... αν εννοεις αυτου του στυλ βλεπω μια και λεω ... το ονοματακι σου το τηλ σου εισαι κουκλα ετσι στο ακυρο ... τοτε καλα λενε οι γυναικες τη λεξη λιγουρια ... τοφλερτ ειναι για λιγους στο τομεα που ξερει ο αλλος να φλερταρει και οχι να ορμαω ακομα και σε θυληκια γατα

papatsakalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
375
Πόντοι
21
Δεν ξέρω... χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα, είδα τον τίτλο του topic και μου ήρθε αυτό
⬇️

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
για να κανεις φλερτ πρεπει να θελει και και η αλλη ... αν εννοεις αυτου του στυλ βλεπω μια και λεω ... το ονοματακι σου το τηλ σου εισαι κουκλα ετσι στο ακυρο ... τοτε καλα λενε οι γυναικες τη λεξη λιγουρια ... τοφλερτ ειναι για λιγους στο τομεα που ξερει ο αλλος να φλερταρει και οχι να ορμαω ακομα και σε θυληκια γατα
Άστο φίλε δε με πιάνεις. Κ αν νομίζεις το καμάκι δρόμο γίνεται λέγοντας το ονοματάκι σου κούκλα, είσαι πολύ λάθος. Ψάξου κ μάθε. Βέβαια δεν είναι για όλους το χόμπι, δεν το χουν, σε αυτό συμφωνώ. Αν σε ενδιαφέρει όμως ψαξου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov
OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.813
Πόντοι
456
Άστο φίλε δε με πιάνεις. Κ αν νομίζεις το καμάκι δρόμο γίνεται λέγοντας το ονοματάκι σου κούκλα, είσαι πολύ λάθος. Ψάξου κ μάθε. Βέβαια δεν είναι για όλους το χόμπι, δεν το χουν, σε αυτό συμφωνώ. Αν σε ενδιαφέρει όμως ψαξου.
τοτε καταληγουμε απο τις 10 οι 9 ακυρο 1 θα σου πει το ναι ... εκτος και εισαι ο αλεν ντελον εχεις τρομερο τροπο ομιλίας και εισαι ο τελειος αντρας .... ολοι το εχουν το αθλημα του φλερτ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τοτε καταληγουμε απο τις 10 οι 9 ακυρο 1 θα σου πει το ναι ... εκτος και εισαι ο αλεν ντελον εχεις τρομερο τροπο ομιλίας και εισαι ο τελειος αντρας .... ολοι το εχουν το αθλημα του φλερτ
για να ξεκαθαρίσουμε κατι....για που λετε ακατόρθωτο και οτι πρεπει να εισαι ο αλεν ντελον,εδω ελλαδα η εξωτερικο? εγω προσωπικα θεωρω πως ακομα και κάποιος με την εμφάνιση του ντελον δεν θα μπορουσε να κανει κατι στο δρόμο ετσι απλα με ελληνιδα.Εδω δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα,εξω ναι .(το εχω κανει στη τσεχια 2 φορές στο δρομο,εδω 3 φορες στην ακρόπολη σε τουριστριες,1 αμερικανα μου επιασε εκεινη τη κουβέντα και γνωριστήκαμε :zfuck: ,και 1 φορα στη ρωσια)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλαδή εσυ θέλεις 1/1; 1/2; 1/5; Αν είναι δυνατόν. Βγαίνεις τη βόλτα σου κάθε μέρα, κανεις 5 στοχευμένες κινήσεις κ αν βγει βγήκε. Κ 1 τη βδομάδα να βγει τι σε πειράζει; Κανεις τη βόλτα σου, το χόμπι σου, το φλερτ σου κ αν πάει καλά πήγε. Προφανώς θέλει κότσια να διαχειρίζεσαι τα άκυρα. Γιαυτο κ είναι άθλημα για λίγους. Οι περισσότεροι κλείνονται στην άμυνα τους. Και ψάχνουν κύκλους σαν τον Έλβις ?
Το θέμα είναι μπρο ότι το φλερτ σε άγνωστη έχει αρνητικά αποτελέσματα δλδ σε κοιτάνε περίεργα και νοιωθεις άβολα και εκτός αυτού το φλερτ έξω έχει κακά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές ενώ στη δουλειά πχ ή σε κάποιο χόμπυ ή απο παρέες είναι πιο δεκτικές.Εγω κάθε μέρα έξω είμαι δε έχω δει έναν να μιλάει σε άγνωστη απλά κοιτάνε ξέρουν και οι ίδιοι πως το φλερτ σε άγνωστη θα φάνε Χ και κανείς δε ρισκάρει να φάει τόσα Χ γιατί η αποριψη σε ρίχνει κακά τα ψέματα,οπότε προσπαθούν να γλιτώσουν τη 90 τοις εκατό αποριψη.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το θέμα είναι μπρο ότι το φλερτ σε άγνωστη έχει αρνητικά αποτελέσματα δλδ σε κοιτάνε περίεργα και νοιωθεις άβολα και εκτός αυτού το φλερτ έξω έχει κακά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές ενώ στη δουλειά πχ ή σε κάποιο χόμπυ ή απο παρέες είναι πιο δεκτικές.Εγω κάθε μέρα έξω είμαι δε έχω δει έναν να μιλάει σε άγνωστη απλά κοιτάνε.
Υπάρχουν τεχνικές τύπε. Μπορείς να κανεις κοπλιμέντο, μπορείς να το παίξεις ξένος, μπορείς να μιλήσεις σε τουρίστριες, 1002 τρόποι. Δε θα επεκταθώ περισσότερο. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Υπάρχουν τεχνικές τύπε. Μπορείς να κανεις κοπλιμέντο, μπορείς να το παίξεις ξένος, μπορείς να μιλήσεις σε τουρίστριες, 1002 τρόποι. Δε θα επεκταθώ περισσότερο. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει.
Κοπλημεντο πως έχεις ωραία παπούτσια ας πούμε στο άκυρο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να βρεις κοπελα απο το δρομο .... αμα απο τις 10 η 9 σου ριξουν ακυρο και σου κάτσει η μια .... δεν ειναι κατόρθωμα
Και ούτε η μια μπορει να μη κάτσει άμα πάει σε 30 μπορει να κάτσει η μια χαχα.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Κοπλημεντο πως έχεις ωραία παπούτσια ας πούμε στο άκυρο?

Και ούτε η μια μπορει να μη κάτσει άμα πάει σε 30 μπορει να κάτσει η μια χαχα.
Σου είπα δε θα μπω σε ανάλυση. Πιστεύετε κ νομίζετε ότι θέλετε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.229
Πόντοι
9.297
Μόνο με πουτάνες δεν γίνεται

Η πουτάνα σου καλύπτει μόνο το ξερό σεξ,αλλά πολλοί δεν ψάχνουν μόνο αυτό,ειδικά μετά τα 30
Από αυτούς που άνω των 30 ψάχνουν κάτι άλλο πόσοι άραγε καλύπτουν κάποια κριτήρια ώστε να είναι ελκυστικοί;Έχουν μια κάποια εμφάνιση και δουλειά της προκοπής η είναι ναυάγια;Γιατί αν ισχύει το δεύτερο απλώς δεν θα βρουν κάτι καλό αφού δεν εμπνέουν τίποτα σε σοβαρή γυναίκα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αδερφε δεν εχω δει εναν να μιλησει σε αγνωστη στο δρομο ολοι οι αντρες απλα κοιτανε μεχρι εκει,αφου απορω αυτοι που βρισκουν πως βρισκουν.
Με την απορία θα μείνεις μπέμπη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γιατί είσαι τόσο μπέμπης που ποτε δε θα δοκιμάσεις κάτι μόνος σου παρά θα ακους τυπους σα τον Έλβις και τον Σαντ μαν να γκρινιάζουν όποτε θα λες και συ "ναι έτσι είναι"...... Γίνε άντρας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.750
Πόντοι
3.556
Με την απορία θα μείνεις μπέμπη
Μύστη μπορει ο τύπος να βρει μια κοπέλα στο δρομο και να της πει ''βουλεβου κουσε αβεκ μουα σε σουα'' και να κάνει δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• QVR_2022_02_04_07_21_05.mp4
    599,7 KB · Εμφανίσεις: 2
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σε τουρίστριες ναι... Δοκιμασμένη τεχνική.

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια
Εσύ είσαι καλό ή κακό παιδί; :wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
βλέπω η φάση εκτυλίσσεται "τι τρέχει με τις ελλειινίδες;'. Σε κάθε χώρα οι γυναίκες έχουν κάποια χαρακτηριστικά. Στα Βαλκάνια οι γυναίκες ζητάνε λεφτά από τους γονείς και τους γκόμενους για να ψωνίζουν. Στη Σκανδιναβία οι γυναίκες από πολύ μικρές δουλεύουν και είναι οικονομικά ανεξάρτητες, λιγότερο shopping, περισσότερο αθλητισμός. Όταν μια γυναίκα γίνεται οικονομικά ανεξάρτητη θα γίνει γρήγορα και αυτόνομη. Με όποιον θέλει θα πηδιέται, όποτε θέλει θα χωρίζει. Στην Ελλάδα οι γυναίκες ψάχνουν ένα πλούσιο για να τον κερατώνουν με ένα καλό γαμιά. Επίσης ξέρουν πολύ καλά πως να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο εκβιασμού. Σε άλλες χώρες υπάρχει περισσότερη ειλικρίνεια.
Εκτός και αν δεν γουστάρει τη δουλειά της οποτε θα κοιτάξει να βρει ένα μαλάκα να του φορτωθεί και αυτή να μη δουλευει

Τότε γιατί γκόμενες με δουλειά πρωτα με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και μετά πως με λένε?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.807
Πόντοι
3.846
Κατά βάσει τα ίδια λέμε, σε ρωτάει για δουλειά για να τσεκάρει οικονομική κατάσταση.

Παίκτη για να επικρατήσεις στη μάχη, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις πως σκέπτεται ο αντίπαλος. Αν στη γυναίκα της την πέσει ο Ρουβάς και της πει έλα να σε πάω με τη διθέσια Μερσέντα στη βίλα μου στη Βούλα ,μια χαρά θα πάει και θα έχει να το λέει για όλη της τη ζωή.

Όταν μια γυναίκα λέει: "Χάλασαν οι άντρες, δεν την πέφτουν πια" εννοεί "Αυτοί που μου την πέφτουν δε μου αρέσουν, αυτοί που μου αρέσουν είναι με άλλες"
Όταν μια γυναίκα λέει: "Θέλω ο άντρας πρώτα να με γαμήσει εγκεφαλικά για να με ρίξει στο κρεβάτι" εννοεί "Κάτσε να δούμε πρώτα σε τι σπίτι μένεις, τι αμάξι έχεις, τι δουλειά κάνεις, και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα"

"Εμένα δε με ενδιαφέρουν τα λεφτά, δεν κυνηγάω ένα πλούσιο γάμο" / "Φύγε ρε κακομοίρη που έχεις και το θράσος να με ρωτήσεις πως με λένε, θες και να γαμήσεις με το βασικό μισθό"

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Τότε γιατί γκόμενες με δουλειά πρωτα με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και μετά πως με λένε?
Βασικά, γιατί έχουμε βγάλει και εμείς το ΙΔΙΟ κακό όνομα με τις Ελλεϊνίδες, στα μάτια των γυναικών αυτή τη φορά.
Ναι, την τρώει να μάθει αν μπορείς να τις παρέχεις την εύκολη ζωή, ναι καίγεται να δεί αν μπιορείς να της πληρώνεις τα πάντα, επίσης όμως, δε θα ήθελε να κολλήσει με κανένα τεμπελχανά μπουρδελιάρη, να τον τρέφει ΚΑΙ να του δίνει κώλο, ακόμα και αν είναι ο νούμερο ένα γαμιάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom