Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.201
Πόντοι
6.236

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Aν εχει καποια αξια, ας γραψω τι μου ειπε προσφατα μια στριπτιζου.. " το χωρισα γιατι ηθελε ολο αγκαλιστες στον καναπε.. Ειχαμε μπερδεψει τους ρολους μας".
Αντε να βγαλεις ακρη..
Μα και συ από τη στριπτιζου περιμένεις? τι ήθελες να σου πει λογικό αυτές είναι σκληρές ρώτα καμιά κοπέλα πιο των σχέσεων οι στριπτιζουδες δεν είναι των ρομαντικών σχέσεων.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλ τυπε είναι πολυ σπάνιο να σε τσιμουκωσει μια στο αμάξι? Τι είσαι παρθενος?
Ρε Φιλε όλους παρθένους τους λες εντάξει όλοι είμαστε αγαμητοι μόνο εσύ γαμας μπράβο σου τι θέλεις τώρα να σου πούμε μπράβο?ωραία μπράβο,με το να κοροϊδεύεις όλους παρθένους δε σε κάνει αυτό έξυπνο αλλά αντιπαθη εγώ για σένα το λέω.Τι μας υποδεικνύεις συνέχεια εγώ γαμαω και εσείς είστε όλοι αγαμητοι,καλά κάνουμε ότι θέλουμε είμαστε ας είσαι εσύ ο γαμιας δε μπορούμε να μαστε όλοι σα εσένα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε Φιλε όλους παρθένους τους λες εντάξει όλοι είμαστε αγαμητοι μόνο εσύ γαμας μπράβο σου τι θέλεις τώρα να σου πούμε μπράβο?ωραία μπράβο,με το να κοροϊδεύεις όλους παρθένους δε σε κάνει αυτό έξυπνο αλλά αντιπαθη εγώ για σένα το λέω.Τι μας υποδεικνύεις συνέχεια εγώ γαμαω και εσείς είστε όλοι αγαμητοι,καλά κάνουμε ότι θέλουμε είμαστε ας είσαι εσύ ο γαμιας δε μπορούμε να μαστε όλοι σα εσένα.
Ρε μικρέ... Όταν γαμαω, γαμαω όταν δεν γαμαω, δεν γαμαω.Θα μπορουσα να πω για αυτή ότι τη γάμησα. Δεν τη γάμησα γιατί ειχε περιοδο (είπε). Αλλά επειδή είχε ανάψει πολυ η ατμόσφαιρα στο αμάξι εγώ έτσι κάνω. Ξεκουμπωνομαι. Τι να κάνουμε δηλ αυτή είναι η πολιτικη μου.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε μικρέ... Όταν γαμαω, γαμαω όταν δεν γαμαω, δεν γαμαω.Θα μπορουσα να πω για αυτή ότι τη γάμησα. Δεν τη γάμησα γιατί ειχε περιοδο (είπε). Αλλά επειδή είχε ανάψει πολυ η ατμόσφαιρα στο αμάξι εγώ έτσι κάνω. Ξεκουμπωνομαι. Τι να κάνουμε δηλ αυτή είναι η πολιτικη μου.
Καλά κάνεις αδερφέ αλλά με το να με κράζεις εμένα συνέχεια αγαμητο δε υπάρχει λόγος ωραία γαμας εσύ τέλος άσε με εμένα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλά κάνεις αδερφέ αλλά με το να με κράζεις εμένα συνέχεια αγαμητο σε υπάρχει λόγος ωραία γαμας εσύ τέλος άσε με εμένα.
Ωραία... Δηλ αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που όντως να γαμαει?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ωραία... Δηλ αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που όντως να γαμαει?
Ωραία καλά κάνεις αλλά το να κράζεις εμένα αγαμητο ή τον άλλον μόνο αντιπαθής γίνεσαι καλά κάνεις και γαμας υπάρχει λόγος να μας το υποδεικνύεις συνέχεια? εφόσον τα κάνεις δε υπάρχει λόγος να τα λες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μαρεσει να λέω ιστορίες με γκόμενες ρε μικρέ.. Που είναι το περίεργο? Τι θες δηλ συνεχεια να κράζω και να φιλοσοφω? Με έχεις κόψει για τυπο που μενω μονο στα λόγια? Η νομίζεις πως ότι έχω πει εδώ μέσα δεν το έχω τσεκάρει πρωτα ο ίδιος στη πραξη?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μαρεσει να λέω ιστορίες με γκόμενες ρε μικρέ.. Που είναι το περίεργο? Τι θες δηλ συνεχεια να κράζω και να φιλοσοφω? Με έχεις κόψει για τυπο που μενω μονο στα λόγια? Η νομίζεις πως ότι έχω πει εδώ μέσα δεν το έχω τσεκάρει πρωτα ο ίδιος στη πραξη?
Δε με νοιάζει ρε φίλε αν γαμας η όχι άλλα με το να κράζεις τον άλλο αγαμητο είσαι λάθος και το ξέρεις,ακόμα και να γαμας δε σε κάνει έξυπνο να τους λες όλους τους άλλους αγαμητους και ακόμα και το μικρός που λες δείχνει να μη σέβεσαι εγώ σε λέω αδερφέ και συ Μικρε συνέχεια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε με νοιάζει ρε φίλε αν γαμας η όχι άλλα με το να κράζεις τον άλλο αγαμητο είσαι λάθος και το ξέρεις,ακόμα και να γαμας δε σε κάνει έξυπνο να τους λες όλους τους άλλους αγαμητους και ακόμα και το μικρός που λες δείχνει να μη σέβεσαι εγώ σε λέω αδερφέ και συ Μικρε συνέχεια.
Ποιον είπα αγάμητο ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το αδερφέ είναι χειρότερο και με θυμώνει περισσότερο να ξέρεις. Οχι μονο για σένα γενικά το λεω

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ποιον είπα αγάμητο ?
Εμένα ρε μπρο τόσες φορές να σε πάρω μαζί λες με το ραντεβού σου και μάλιστα να λέει η τύπισσα τι τον έφερες αυτόν μέσα στην ειρωνεία είσαι τον άλλον παρθένο εντάξει γάμα εσύ για όλους δε πειράζει αλλά μη προσβαλεις δείχνεις λίγος δε το καταλαβαίνεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το αδερφέ είναι χειρότερο και με θυμώνει περισσότερο να ξέρεις. Οχι μονο για σένα γενικά το λεω
Το αδερφέ είναι μια φιλική έκφραση το Μικρε είναι υποτιμητικό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εμένα ρε μπρο τόσες φορές να σε πάρω μαζί λες με το ραντεβού σου και μάλιστα να λέει η τύπισσα τι τον έφερες αυτόν μέσα στην ειρωνεία είσαι τον άλλον παρθένο εντάξει γάμα εσύ για όλους δε πειράζει αλλά μη προσβαλεις δείχνεις λίγος δε το καταλαβαίνεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμα δεν σηκώνεις ουτε μια πλακα καλώς..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
με τη μυτη κρατημενη το λες το ηχητικο για το δικηγορο?τι φαση επεσες σε καμια περιοχη που βρωμαει σκατιλα και δε μπορεις να αντεξεις τη μποχα και κλεινεις τη μυτη?
Σιγά μη κρατουσα και το πουτσο μου. ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Aν εχει καποια αξια, ας γραψω τι μου ειπε προσφατα μια στριπτιζου.. " το χωρισα γιατι ηθελε ολο αγκαλιστες στον καναπε.. Ειχαμε μπερδεψει τους ρολους μας".
Αντε να βγαλεις ακρη..
Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ δε ξερεις τι ξενερώνει τις γυναίκες και περναει μια σχέση κάνοντας πραγματα που δεν τα γουστάρει κάποια ενώ εσυ δεν το καταλαβαίνεις . Για αυτό φίλε μια είναι η λυση. Secret video recorder. Η ηχογράφηση μαζί με τη κολλητή της. Το αφήνεις πας τουαλέτα,τα λένε οι δυό τους ,και σου λύνονται όλες οι απορίες?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
οχι το παιζα δυσκολος

Ενδεχομένως να ήταν η γυναίκα της ζωής σου και να πέταξες στα σκουπίδια μια τέτοια περίπτωση...
Το έχεις σκεφτεί;;;; ?

Εγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.
Τύπε,για να είσαι καλό παιδί σημαίνει ότι είσαι άσχημος

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.745