Περιμένεις να σου απαντήσει "όχι", έστω κι ένας;;Και τι θες να κάνω δηλ να τραβάω βίντεο και να τα βάζω εδώ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 638
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Μα και συ από τη στριπτιζου περιμένεις? τι ήθελες να σου πει λογικό αυτές είναι σκληρές ρώτα καμιά κοπέλα πιο των σχέσεων οι στριπτιζουδες δεν είναι των ρομαντικών σχέσεων.Aν εχει καποια αξια, ας γραψω τι μου ειπε προσφατα μια στριπτιζου.. " το χωρισα γιατι ηθελε ολο αγκαλιστες στον καναπε.. Ειχαμε μπερδεψει τους ρολους μας".
Αντε να βγαλεις ακρη..
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ρε Φιλε όλους παρθένους τους λες εντάξει όλοι είμαστε αγαμητοι μόνο εσύ γαμας μπράβο σου τι θέλεις τώρα να σου πούμε μπράβο?ωραία μπράβο,με το να κοροϊδεύεις όλους παρθένους δε σε κάνει αυτό έξυπνο αλλά αντιπαθη εγώ για σένα το λέω.Τι μας υποδεικνύεις συνέχεια εγώ γαμαω και εσείς είστε όλοι αγαμητοι,καλά κάνουμε ότι θέλουμε είμαστε ας είσαι εσύ ο γαμιας δε μπορούμε να μαστε όλοι σα εσένα.Δηλ τυπε είναι πολυ σπάνιο να σε τσιμουκωσει μια στο αμάξι? Τι είσαι παρθενος?
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Λες και είπα ότι έκανα παρτουζα με 10 γκόμενεςΠεριμένεις να σου απαντήσει "όχι", έστω κι ένας;;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ρε μικρέ... Όταν γαμαω, γαμαω όταν δεν γαμαω, δεν γαμαω.Θα μπορουσα να πω για αυτή ότι τη γάμησα. Δεν τη γάμησα γιατί ειχε περιοδο (είπε). Αλλά επειδή είχε ανάψει πολυ η ατμόσφαιρα στο αμάξι εγώ έτσι κάνω. Ξεκουμπωνομαι. Τι να κάνουμε δηλ αυτή είναι η πολιτικη μου.Ρε Φιλε όλους παρθένους τους λες εντάξει όλοι είμαστε αγαμητοι μόνο εσύ γαμας μπράβο σου τι θέλεις τώρα να σου πούμε μπράβο?ωραία μπράβο,με το να κοροϊδεύεις όλους παρθένους δε σε κάνει αυτό έξυπνο αλλά αντιπαθη εγώ για σένα το λέω.Τι μας υποδεικνύεις συνέχεια εγώ γαμαω και εσείς είστε όλοι αγαμητοι,καλά κάνουμε ότι θέλουμε είμαστε ας είσαι εσύ ο γαμιας δε μπορούμε να μαστε όλοι σα εσένα.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Καλά κάνεις αδερφέ αλλά με το να με κράζεις εμένα συνέχεια αγαμητο δε υπάρχει λόγος ωραία γαμας εσύ τέλος άσε με εμένα.Ρε μικρέ... Όταν γαμαω, γαμαω όταν δεν γαμαω, δεν γαμαω.Θα μπορουσα να πω για αυτή ότι τη γάμησα. Δεν τη γάμησα γιατί ειχε περιοδο (είπε). Αλλά επειδή είχε ανάψει πολυ η ατμόσφαιρα στο αμάξι εγώ έτσι κάνω. Ξεκουμπωνομαι. Τι να κάνουμε δηλ αυτή είναι η πολιτικη μου.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ωραία... Δηλ αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που όντως να γαμαει?Καλά κάνεις αδερφέ αλλά με το να με κράζεις εμένα συνέχεια αγαμητο σε υπάρχει λόγος ωραία γαμας εσύ τέλος άσε με εμένα.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ωραία καλά κάνεις αλλά το να κράζεις εμένα αγαμητο ή τον άλλον μόνο αντιπαθής γίνεσαι καλά κάνεις και γαμας υπάρχει λόγος να μας το υποδεικνύεις συνέχεια? εφόσον τα κάνεις δε υπάρχει λόγος να τα λες.Ωραία... Δηλ αποκλείεται να υπάρχει κάποιος που όντως να γαμαει?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μαρεσει να λέω ιστορίες με γκόμενες ρε μικρέ.. Που είναι το περίεργο? Τι θες δηλ συνεχεια να κράζω και να φιλοσοφω? Με έχεις κόψει για τυπο που μενω μονο στα λόγια? Η νομίζεις πως ότι έχω πει εδώ μέσα δεν το έχω τσεκάρει πρωτα ο ίδιος στη πραξη?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Δε με νοιάζει ρε φίλε αν γαμας η όχι άλλα με το να κράζεις τον άλλο αγαμητο είσαι λάθος και το ξέρεις,ακόμα και να γαμας δε σε κάνει έξυπνο να τους λες όλους τους άλλους αγαμητους και ακόμα και το μικρός που λες δείχνει να μη σέβεσαι εγώ σε λέω αδερφέ και συ Μικρε συνέχεια.Μαρεσει να λέω ιστορίες με γκόμενες ρε μικρέ.. Που είναι το περίεργο? Τι θες δηλ συνεχεια να κράζω και να φιλοσοφω? Με έχεις κόψει για τυπο που μενω μονο στα λόγια? Η νομίζεις πως ότι έχω πει εδώ μέσα δεν το έχω τσεκάρει πρωτα ο ίδιος στη πραξη?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ποιον είπα αγάμητο ?Δε με νοιάζει ρε φίλε αν γαμας η όχι άλλα με το να κράζεις τον άλλο αγαμητο είσαι λάθος και το ξέρεις,ακόμα και να γαμας δε σε κάνει έξυπνο να τους λες όλους τους άλλους αγαμητους και ακόμα και το μικρός που λες δείχνει να μη σέβεσαι εγώ σε λέω αδερφέ και συ Μικρε συνέχεια.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Το αδερφέ είναι χειρότερο και με θυμώνει περισσότερο να ξέρεις. Οχι μονο για σένα γενικά το λεω
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Εμένα ρε μπρο τόσες φορές να σε πάρω μαζί λες με το ραντεβού σου και μάλιστα να λέει η τύπισσα τι τον έφερες αυτόν μέσα στην ειρωνεία είσαι τον άλλον παρθένο εντάξει γάμα εσύ για όλους δε πειράζει αλλά μη προσβαλεις δείχνεις λίγος δε το καταλαβαίνεις?Ποιον είπα αγάμητο ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αδερφέ είναι μια φιλική έκφραση το Μικρε είναι υποτιμητικό.Το αδερφέ είναι χειρότερο και με θυμώνει περισσότερο να ξέρεις. Οχι μονο για σένα γενικά το λεω
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αμα δεν σηκώνεις ουτε μια πλακα καλώς..Εμένα ρε μπρο τόσες φορές να σε πάρω μαζί λες με το ραντεβού σου και μάλιστα να λέει η τύπισσα τι τον έφερες αυτόν μέσα στην ειρωνεία είσαι τον άλλον παρθένο εντάξει γάμα εσύ για όλους δε πειράζει αλλά μη προσβαλεις δείχνεις λίγος δε το καταλαβαίνεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Τη πλάκα τη κάνουμε μια τη κάνουμε 2 όταν όμως λες τους άλλους αγαμητους συνέχεια δεν είναι ωραίο είναι δεν είναι αυτοι.Αμα δεν σηκώνεις ουτε μια πλακα καλώς..
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Σιγά μη κρατουσα και το πουτσο μου. ?με τη μυτη κρατημενη το λες το ηχητικο για το δικηγορο?τι φαση επεσες σε καμια περιοχη που βρωμαει σκατιλα και δε μπορεις να αντεξεις τη μποχα και κλεινεις τη μυτη?
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ δε ξερεις τι ξενερώνει τις γυναίκες και περναει μια σχέση κάνοντας πραγματα που δεν τα γουστάρει κάποια ενώ εσυ δεν το καταλαβαίνεις . Για αυτό φίλε μια είναι η λυση. Secret video recorder. Η ηχογράφηση μαζί με τη κολλητή της. Το αφήνεις πας τουαλέτα,τα λένε οι δυό τους ,και σου λύνονται όλες οι απορίες?Aν εχει καποια αξια, ας γραψω τι μου ειπε προσφατα μια στριπτιζου.. " το χωρισα γιατι ηθελε ολο αγκαλιστες στον καναπε.. Ειχαμε μπερδεψει τους ρολους μας".
Αντε να βγαλεις ακρη..
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
οχι το παιζα δυσκολος
Ενδεχομένως να ήταν η γυναίκα της ζωής σου και να πέταξες στα σκουπίδια μια τέτοια περίπτωση...
Το έχεις σκεφτεί;;;; ?
Εγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε,για να είσαι καλό παιδί σημαίνει ότι είσαι άσχημοςΕγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.745
- Πόντοι
- 456
δηλαδη οποιος ειναι καλο παιδι ειναι και ασχημος ????Τύπε,για να είσαι καλό παιδί σημαίνει ότι είσαι άσχημος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις