Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
παντως πολυ σωστα τα λεει ο μπρο εχει δικιο
παντως πολυ σωστα τα λεει ο μπρο εχει δικιο
Χεσε μας πια με τις θεωριες σου ρε ναυαγιοΆμα είσαι κακό παιδί βγάζεις γκόμενές έξω Αμερική, Γγλια, Γερμανία.. Στην Ελλάδα αμα το παίζεις κακό παιδί, μηχανές, σουγιάδες δερμάτινα και έτσι, και δεν έχεις παρέες με μουνια, το πιο πιθανό είναι να μπλέξεις με μπάτσους άμα φλερταρεις καμία ελλεινιδα στο δρόμο, θα φωνάζει δικιγορους ότι ένας αλήτης πήγε να τη βιάσει.. Δεν μετράνε αυτά στο ελλαντα οι ελλεινιδες θέλουν έναν μαλακαλο σιστημενο απο κοινή πάρεις, κοινούς γνωστούς κτλ..
?Χεσε μας πια με τις θεωριες σου ρε ναυαγιο
χαχααχαχ ελεος ρε που τα βρισκεις εχεις φαση ετσι οπως τα λες.λοιπον μικρέ ...εχω ραντεβουδάκι με μια σημερα στις 11...ελα και συ κάτσε διπλα μου,δε θα βγάλεις άχνα ομως...κιχ...απλα θα κοιτας και θα ακους.Αν με ρωτησει αυτη (τουτο τι το έφερες) θα της πω τον εχω για να μαθαίνει ....α και που σαι..κοιτα μην της βουτηξεις το βυζι και αρχίσεις το ρουφιγμα κοιτα να εισαι φαγωμένος...
τυπε παιρνεις το βραβειο του πιο αυνανα εδω μεσα..Χεσε μας πια με τις θεωριες σου ρε ναυαγιο
Εγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.Mαλακιες. Τις ίδιες μαλακίες λένε και οι γκόμενες για τους άντρες (δεν γουστάρουν τις καλές κοπέλες, τις θέλουν πουτανες κλπ).
Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ. Αν είσαι ο εαυτός σου, στ αρχιδια σου. Αν δεν είσαι και προσπαθείς να αλλάξεις για αυτές, εισαι γτπ χωρίς περεταιρω ανάλυση.
Επίσης, αν κοιτάει τι δουλειά κάνεις και σε ενοχλεί αυτό, να κοιτάς τι δουλειά κάνει και η ίδια. Να μην νιώθεις άσχημα εσύ, ας νιώσει η ίδια. Ποτέ μην μπαίνεις σε θέση άμυνας και απολογίας. Είσαι αυτός που είσαι, όποια γουστάρει. Τέλος.
Μου πηρε ένα τσιμπουκι η πουτανα που λες μικρε μέσα στο αμάξι.. Αλλά είχε περιοδο γαμω το κερατο της μεσαχαχααχαχ ελεος ρε που τα βρισκεις εχεις φαση ετσι οπως τα λες.
Μπράβο φίλε.Μου πηρε ένα τσιμπουκι η πουτανα που λες μικρε μέσα στο αμάξι.. Αλλά είχε περιοδο γαμω το κερατο της μεσα
και εγω ειμαι με 3 τωρα και μου τον ρουφανε ...... ο καθε ενας εδω μεσα μπορει να γραψει οτι μαλακια θελει ... χαλαρωσεΜου πηρε ένα τσιμπουκι η πουτανα που λες μικρε μέσα στο αμάξι.. Αλλά είχε περιοδο γαμω το κερατο της μεσα
Δηλαδή ρε τυπε είναι πολυ σπάνιο να σε τσιμουκωσει μια στο αμάξι? Τι είσαι παρθενος?και εγω ειμαι με 3 τωρα και μου τον ρουφανε ...... ο καθε ενας εδω μεσα μπορει να γραψει οτι μαλακια θελει ... χαλαρωσε
σπανιο δεν ειναι ... αληθινο να ειναιΔηλαδή ρε τυπε είναι πολυ σπάνιο να σε τσιμουκωσει μια στο αμάξι? Τι είσαι παρθενος?
Και τι θες να κάνω δηλ να τραβάω βίντεο και να τα βάζω εδώ?σπανιο δεν ειναι ... αληθινο να ειναι