Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
λοιπον μικρέ ...εχω ραντεβουδάκι με μια σημερα στις 11...ελα και συ κάτσε διπλα μου,δε θα βγάλεις άχνα ομως...κιχ...απλα θα κοιτας και θα ακους.Αν με ρωτησει αυτη (τουτο τι το έφερες) θα της πω τον εχω για να μαθαίνει ....α και που σαι..κοιτα μην της βουτηξεις το βυζι και αρχίσεις το ρουφιγμα κοιτα να εισαι φαγωμένος... :tooth:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Άμα είσαι κακό παιδί βγάζεις γκόμενές έξω Αμερική, Γγλια, Γερμανία.. Στην Ελλάδα αμα το παίζεις κακό παιδί, μηχανές, σουγιάδες δερμάτινα και έτσι, και δεν έχεις παρέες με μουνια, το πιο πιθανό είναι να μπλέξεις με μπάτσους άμα φλερταρεις καμία ελλεινιδα στο δρόμο, θα φωνάζει δικιγορους ότι ένας αλήτης πήγε να τη βιάσει.. Δεν μετράνε αυτά στο ελλαντα οι ελλεινιδες θέλουν έναν μαλακαλο σιστημενο απο κοινή πάρεις, κοινούς γνωστούς κτλ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Άμα είσαι κακό παιδί βγάζεις γκόμενές έξω Αμερική, Γγλια, Γερμανία.. Στην Ελλάδα αμα το παίζεις κακό παιδί, μηχανές, σουγιάδες δερμάτινα και έτσι, και δεν έχεις παρέες με μουνια, το πιο πιθανό είναι να μπλέξεις με μπάτσους άμα φλερταρεις καμία ελλεινιδα στο δρόμο, θα φωνάζει δικιγορους ότι ένας αλήτης πήγε να τη βιάσει.. Δεν μετράνε αυτά στο ελλαντα οι ελλεινιδες θέλουν έναν μαλακαλο σιστημενο απο κοινή πάρεις, κοινούς γνωστούς κτλ..
Χεσε μας πια με τις θεωριες σου ρε ναυαγιο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον μικρέ ...εχω ραντεβουδάκι με μια σημερα στις 11...ελα και συ κάτσε διπλα μου,δε θα βγάλεις άχνα ομως...κιχ...απλα θα κοιτας και θα ακους.Αν με ρωτησει αυτη (τουτο τι το έφερες) θα της πω τον εχω για να μαθαίνει ....α και που σαι..κοιτα μην της βουτηξεις το βυζι και αρχίσεις το ρουφιγμα κοιτα να εισαι φαγωμένος... :tooth:
χαχααχαχ ελεος ρε που τα βρισκεις εχεις φαση ετσι οπως τα λες.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
με τη μυτη κρατημενη το λες το ηχητικο για το δικηγορο?τι φαση επεσες σε καμια περιοχη που βρωμαει σκατιλα και δε μπορεις να αντεξεις τη μποχα και κλεινεις τη μυτη?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Mαλακιες. Τις ίδιες μαλακίες λένε και οι γκόμενες για τους άντρες (δεν γουστάρουν τις καλές κοπέλες, τις θέλουν πουτανες κλπ).
Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ. Αν είσαι ο εαυτός σου, στ αρχιδια σου. Αν δεν είσαι και προσπαθείς να αλλάξεις για αυτές, εισαι γτπ χωρίς περεταιρω ανάλυση.
Επίσης, αν κοιτάει τι δουλειά κάνεις και σε ενοχλεί αυτό, να κοιτάς τι δουλειά κάνει και η ίδια. Να μην νιώθεις άσχημα εσύ, ας νιώσει η ίδια. Ποτέ μην μπαίνεις σε θέση άμυνας και απολογίας. Είσαι αυτός που είσαι, όποια γουστάρει. Τέλος.

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Aν εχει καποια αξια, ας γραψω τι μου ειπε προσφατα μια στριπτιζου.. " το χωρισα γιατι ηθελε ολο αγκαλιστες στον καναπε.. Ειχαμε μπερδεψει τους ρολους μας".
Αντε να βγαλεις ακρη..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Mαλακιες. Τις ίδιες μαλακίες λένε και οι γκόμενες για τους άντρες (δεν γουστάρουν τις καλές κοπέλες, τις θέλουν πουτανες κλπ).
Το θέμα είναι τι γουστάρεις εσύ. Αν είσαι ο εαυτός σου, στ αρχιδια σου. Αν δεν είσαι και προσπαθείς να αλλάξεις για αυτές, εισαι γτπ χωρίς περεταιρω ανάλυση.
Επίσης, αν κοιτάει τι δουλειά κάνεις και σε ενοχλεί αυτό, να κοιτάς τι δουλειά κάνει και η ίδια. Να μην νιώθεις άσχημα εσύ, ας νιώσει η ίδια. Ποτέ μην μπαίνεις σε θέση άμυνας και απολογίας. Είσαι αυτός που είσαι, όποια γουστάρει. Τέλος.
Εγώ αδερφέ αλήτης δε ήμουνα και ούτε θα γίνω για καμιά ποτέ και μαρεσει που είμαι καλό παιδί και μπορεί ο Βλαδίμηρος εδώ να με λέει φλώρο συνέχεια δε με πάει είναι η αληθεια αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι καλός με τις κοπέλες, έχω και κλασμενες αυτές που θέλουν τα κακά παιδιά αυτές είναι πατσαβουρες ανώριμες δε κοιτάζω τέτοιες καν αυτές δε είναι ούτε για μια φορά γιατί και τη μια φορά θα είναι ξενερωτες αυτές καυλώνουν με τους φολοερσ και τα ινσταγκραμ και το σεξ το έχουν και χεσμενο,εγώ εκτιμώ κοπέλες που θέλουν τα καλά παιδιά τους τζέντλεμαν που να τις αγαπούν οι άλλες δε κάνουν ούτε για καλημέρα ούτε για μια φορά δε κάνουν άμα θες μια φορά τραβά σε καμία ιερόδουλη καλύτερα που ορισμένες είναι άριστες στο σεξ οι άλλες ούτε καλό χαρακτήρα έχουν γιατί θέλουν αλητεία ούτε σέξυ είναι οι ξενερωτες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
χαχααχαχ ελεος ρε που τα βρισκεις εχεις φαση ετσι οπως τα λες.
Μου πηρε ένα τσιμπουκι η πουτανα που λες μικρε μέσα στο αμάξι.. Αλλά είχε περιοδο γαμω το κερατο της μεσα

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.813
Πόντοι
456
Μου πηρε ένα τσιμπουκι η πουτανα που λες μικρε μέσα στο αμάξι.. Αλλά είχε περιοδο γαμω το κερατο της μεσα
και εγω ειμαι με 3 τωρα και μου τον ρουφανε ...... ο καθε ενας εδω μεσα μπορει να γραψει οτι μαλακια θελει ... χαλαρωσε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
και εγω ειμαι με 3 τωρα και μου τον ρουφανε ...... ο καθε ενας εδω μεσα μπορει να γραψει οτι μαλακια θελει ... χαλαρωσε
Δηλαδή ρε τυπε είναι πολυ σπάνιο να σε τσιμουκωσει μια στο αμάξι? Τι είσαι παρθενος?

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.813
Πόντοι