Νέα

Τα καλά παιδιά μένουν μόνα τους, τα κακά παιδιά είναι με κοπέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.614
Πόντοι
456
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.614
Πόντοι
456

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Δενε χει να κάνει με καλά και κακά παιδιά εχιε να κάνει με το αν έχεις κύκλο, παρέες με μουνια, η κοινούς γνωστούς με μου ία.. Δηλαδή α είμαι κακό παιδί αλλά δεν έχω παρέες με μουνια θα βρω γκόμενά? ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ενα ερώτημα που θελω παρα πολυ να ακουσω απόψεις και γνωμες ... για ποιο λογο τα καλα παιδια να τα αποκαλουν (χαζα καθυστερημένα ) και τα κακα παιδια ( κολωπαιδια βλαχομαγκες και παρα πολλα αλλα ) να ειναι παντα με κοπελα ... τι γινεται ρε παιδια
Ποσα άλλα κλισέ να αντεξω ο ανθρωπος?
Ποσων ετων εισαι ρε φιλε?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.221
Πόντοι
206
Καλά θα πάει αυτό το νήμα. Γενικεύεις... Αν εννοείς γιατί οι γυναίκες γουστάρουν και καυλώνουν και θέλουν να γαμηθούν με άτομα τα οποία βγάζουν/έχουν ε΄ναν τάδε χαρακτήρα/χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε "κακά" παιδιά όπως το εννοείς αυτό, έχει αναλυθεί πολλάκις.

Τώρα ότι τα "καλά" παιδιά μένουν μόνα τους....παπαριές.... Αν εγώ πχ θεωρούμαι "καλό" παιδί (δεν ξέρω πως το εννοείς), αλλά αν υποθέσουμε πχ. Στα σχολικά μου χρόνια είμουν αφοσιωμένος στην εκπαίδευση χωρίς πολλές εμπειρίες με γκόμενες/πάρτυ/ξενύχτια κλπ, μετά στις πανεπιστημιακές μου σπουδές και σε μεταπτυχιακά. Πρωινή δουλειά και καθημερινότητα "φυσιολογική". Χωρίς να έχω φίλους δικτυωμένους στην εστίαση κλπ (αν εξαιρέσεις κάποιους γνωστούς που είχα/έχω ελάχιστη επικοινωνία). Χωρίς να συμπεριφέρομαι ώστε να γίνομαι αρεστός ή να πουλάω μούρη. Σέβομαι πάντα όσους το αξίζουν με τη συμπεριφορά/πράξεις τους και τους υπόλοιπους τους γράφω στα αρχίδια μου ή τους απαντάω αναλόγος χωρίς υπεκφυγές, προσπαθώντας πάντα αρχικά να είμαι ευγενικός.
Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι υπάγομαι στην κατηγορία του "καλού" παιδιού. Ε λοιπόν ποτέ δεν είμουν ΜΟΝΟΣ (αν εξαιρέσεις κάποια διαστήματα φυσικά). Δεν λέω ότι γαμάω αβέρτα πολλές διαφορετικές γκόμενες, ούτε ότι κάθε μήνα βρίσκω καινούργια γκόμενα, ΑΛΛΑ πάντα είμουν και είμαι με κοπέλα που γουστάρω και περνάω καλά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε νομίζω τυπε... Εγώ τις περισσότερες γκόμενες μάλλον με καλουληδες τις βλέπω. Εγώ θα σου μιλήσω όμως εμπειρικά και κρίνοντας από τον εαυτό μου σε γενικές γραμμές δεν ημουν και το καλυτερο παιδι. Εννοώ με τις γυναίκες φυσικά μη παρεξγηθω. Παρά πολλες γυναίκες που γάμησα στη ζωή μου, δεν με είχαν και για σχεσακια τυπο και μου το λέγανε φυσικά. Ξερουν,σε μυριζουν από τα 100 μέτρα τι ρόλο βαράς και τι μπορούν να κάνουν με σένα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αλλα η μοντέρνα γυναίκα,που για μένα δεν ειναι καθαρόαιμα θηλυκά έχουν παραπάνω τεστοστερόνη από όσο πρέπει για γυναίκες, μάλλον για κάτι σταθερό κοιτάνε τους καλουληδες. Αυτό βλέπω.... Μπορεί να κάνω και λάθος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε νομίζω τυπε... Εγώ τις περισσότερες γκόμενες μάλλον με καλουληδες τις βλέπω. Εγώ θα σου μιλήσω όμως εμπειρικά και κρίνοντας από τον εαυτό μου σε γενικές γραμμές δεν ημουν και το καλυτερο παιδι. Εννοώ με τις γυναίκες φυσικά μη παρεξγηθω. Παρά πολλες γυναίκες που γάμησα στη ζωή μου, δεν με είχαν και για σχεσακια τυπο και μου το λέγανε φυσικά. Ξερουν,σε μυριζουν από τα 100 μέτρα τι ρόλο βαράς και τι μπορούν να κάνουν με σένα.
Ρε μην τους παιρνεις στα σοβαρα. Εχω βαρεθει επι δεκαετιες, να ακουω οσους εχουν προβλημα στο να βρουν γυναικα, οτι φταιει οτι "ειναι καλα παιδια" ενω ειναι απλως βαρετοι, βλακες, αδιαφοροι, κολλημενοι κλπ κλπ και θυμουνται για παντα τον νταη του σχολειου που τα ειχε με την ωραια της ταξης και τους εχει μεινει τραυμα για παντα οτι οι γυναικες προτιμανε τα "κακα παιδια"

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.614
Πόντοι
456
Ρε μην τους παιρνεις στα σοβαρα. Εχω βαρεθει επι δεκαετιες, να ακουω οσους εχουν προβλημα στο να βρουν γυναικα, οτι φταιει οτι "ειναι καλα παιδια" ενω ειναι απλως βαρετοι, βλακες, αδιαφοροι, κολλημενοι κλπ κλπ και θυμουνται για παντα τον νταη του σχολειου που τα ειχε με την ωραια της ταξης και τους εχει μεινει τραυμα για παντα οτι οι γυναικες προτιμανε τα "κακα παιδια"
σιγα ρε γαμια .... σιγα .... συζήτηση κάνουμε ... αποψεις να ακουστουνε χαλαρωσε ... και μονος σου το ειπες νταης κακα παιδια ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σιγα ρε γαμια .... σιγα .... συζήτηση κάνουμε ... αποψεις να ακουστουνε χαλαρωσε ... και μονος σου το ειπες νταης κακα παιδια ....
Ε κι εγω ειπα την αποψη μου. Επειδη δεν σου αρεσε, μού λες να χαλαρωσω? Γιατι παρακαλω?
Στο κατω κατω, να σε πληροφορησω οτι κι εγω "καλο παιδι" ειμαι. Και ποτέ δεν ειχα προβλημα με τις γυναικες. Θεωρω οτι ειναι λαθος το ερωτημα οπως τιθεται εξ αρχης. Και αυτο ειπα με την αποψη που εξεφρασα.

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.614
Πόντοι
456
Ε κι εγω ειπα την αποψη μου. Επειδη δεν σου αρεσε, μού λες να χαλαρωσω? Γιατι παρακαλω?
Στο κατω κατω, να σε πληροφορησω οτι κι εγω "καλο παιδι" ειμαι. Και ποτέ δεν ειχα προβλημα με τις γυναικες. Θεωρω οτι ειναι λαθος το ερωτημα οπως τιθεται εξ αρχης. Και αυτο ειπα με την αποψη που εξεφρασα.
για δες οι αλλοι 2 πως λενε την αποψη τους .... απλα λενε τις εμπειριες τους και αυτα που εχουνε ζήσει απο τη ζωη τους .... για να κουβεντιάσουμε ... δεν ηρθανε για να το παιξουν γαμιαδες σαν και σενα .... μην τους περνεις στα σοβαρα ειναι βλακες βαρεμενοι και τα σχετικα
και ειναι ενα θεμα που απασχολει παρα πολλους σημερα .... και το βλεπουμε καθημερινά και υπαρχουν και γυναικες που το λενε αυτο ... και δεν εχω το προβλημα ... απλα με την παρεα μου καναμε αυτη τη συζήτηση και ηθελα το γραψω και εδω για να ακουστουνε γνωμες και αποψεις ... και αν υπαρχουν ατομα εδω για να παρουν μια γνωμη μια αποψη μια συμβουλη ... και οχι να τους αποκαλουμε βλακες ....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Τύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
καλα σου λεει το παιδι ρε οι καλουλιδες ειστε βαρετοι

εγω που ειμαι μουνοπανο τρεχουν απο πισω μου ολες και τις διωχνω

μονο μια θελω αλλα ειναι και αυτη μουνοπανο :undecided:

crsweber

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
988
Πόντοι
86
Τύπε ΜΗΝ το πολύ βασανίζεις... στο Ελλάντα εάν είσαι κάγκουρας, ψευτόμαγκας, άνεργος (με τα λεφτά του μπαμπά & της μαμάς) κάνεις παπάδες!
ΔΕΝ χρειάζεται ούτε Αλέν Ντελόν να είσαι ούτε κάν Μητσοτάκης!
ακριβως ετσι, γνωριζω 2 κοπελες μοντελα σε εμφανιση με καταγωγη η μια ρωσιδα και η αλλη πολωνεζα 21 χρονων και οι 2, και καθονται και τραβιουνται με αγορια σε γκομενικο επιπεδο αλλα και για παρεα με κατι σαπιους εμφανισιακα, επειδη μονο και μονο ειναι καγκουρες με μηχανες και κωλοφτιαγμενα αυτοκινητα και το παιζουνε μαγκακια, ολο αυτο το κατεστραμμενο μυστηριο που πουλανε οι μπετοβλακες της κακιας ωρας στο ηλιθιο μυαλο μιας νεας κοπελας κανει κατι το σουπερ ουαου και μπορουνε να απορριψουνε καποιον εμφανισιμο μονο και μονο ειναι νορμαλ ατομο, δηλαδη για αυτες βαρετος και προβλεψιμος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για δες οι αλλοι 2 πως λενε την αποψη τους .... απλα λενε τις εμπειριες τους και αυτα που εχουνε ζήσει απο τη ζωη τους .... για να κουβεντιάσουμε ... δεν ηρθανε για να το παιξουν γαμιαδες σαν και σενα .... μην τους περνεις στα σοβαρα ειναι βλακες βαρεμενοι και τα σχετικα
και ειναι ενα θεμα που απασχολει παρα πολλους σημερα .... και το βλεπουμε καθημερινά και υπαρχουν και γυναικες που το λενε αυτο ... και δεν εχω το προβλημα ... απλα με την παρεα μου καναμε αυτη τη συζήτηση και ηθελα το γραψω και εδω για να ακουστουνε γνωμες και αποψεις ... και αν υπαρχουν ατομα εδω για να παρουν μια γνωμη μια αποψη μια συμβουλη ... και οχι να τους αποκαλουμε βλακες ....
τύπε αυτο το νημα ειναι λιγο χιλιο-απαντημένο εκει που λεμε για τις ελλεηνίδες...αλλα κάθε μια εχει τα δικα της,αλλη θελει τον μαλάκα,αλλη το καλο παιδι,αλλη τον κάγκουρα,δε βρίσκεις ακρη.Καλυτερα να εισαι αυτος που εισαι και οτι γίνει δε πανε να γαμηθουν.Κανεις δεν μπορει να αλλαξει για να αρέσει στις γκομενες και οποιος το κάνει,φαίνεται γελοιος.Θες να σου πω ενα μυστικο? γουστάρουν αυτον που ειναι ο εαυτος του.Οταν εισαι ο εαυτος σου,βγάζεις περισσότερο ερωτισμό απο ολους...απλα θέλει λιγο προσοχη με τις σχέσεις γιατι δεν ειναι να πολυ δένεσαι με τις γυναίκες.(αλλο μεγαλο μάθημα-παθημα-κεφάλαιο αυτο)...τωρα θα μου πεις πως γίνεται αυτο...ε ελα ντε εδω σε θελω,και σε αυτο η εισαι η δεν εισαι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ξέρω μια γκόμενα εδω γειτονισσα τρελο μουνι...την ξερω χρόνια βεβαια ειμαι φίλος με τον πατερα της...της βάζω 9 με 10 ...τοπ..οταν λεμε τοπ,λεμε τοπ τελος.Τα φτιάχνει συνέχεια με κατι τσογλανο-καραγκιόζηδες (εντάξει ειναι βλημα και η ιδια) ...μου λεγε μια ιστορια με εναν που της κολλησε παει και του λεει "γίνε τουμπανο,κανε τατουαζ,παρε μηχανη και ξανα ελα"...και σου λεω εγω τωρα,θα γινεις ετσι για να γαμήσεις αυτο το ξόανο?δε γίνεται ρε φίλε....αστη να βρει αυτους τους τυπάδες.Οτι και να γίνεις στη ζωη σε αλλες θα αρεσεις σε αλλες οχι,για αυτο και πρεπει να κανεις και να γίνεις οτι γουστάρεις εσυ πρωτα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δενε χει να κάνει με καλά και κακά παιδιά εχιε να κάνει με το αν έχεις κύκλο, παρέες με μουνια, η κοινούς γνωστούς με μου ία.. Δηλαδή α είμαι κακό παιδί αλλά δεν έχω παρέες με μουνια θα βρω γκόμενά? ??
Έλβις έχεις πολύ δίκιο παίζει πολύ με το αν έχεις σωστούς κύκλους άμα είσαι κοινωνικός μέσα στα πράγματα βρισκεις άμα δε έχεις κύκλους και αλήτης να είσαι δε βρίσκεις δυστυχώς οι Ελληνίδες από κύκλο λειτουργούν.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έλβις έχεις πολύ δίκιο παίζει πολύ με το αν έχεις σωστούς κύκλους άμα είσαι κοινωνικός μέσα στα πράγματα βρισκεις άμα δε έχεις κύκλους και αλήτης να είσαι δε βρίσκεις δυστυχώς οι Ελληνίδες από κύκλο λειτουργούν.
:jerking: :jerking: :jerking:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε φίλε οι αλητες που λες αρέσουν σε κάτι πατσαβουρες στο Μυαλο καριολες και τα καλά παιδιά μόνο οι μαλακισμενες θα τα θεωρήσουν καθηστερημενα,υπάρχουν κάποιες σωστές που θέλουν τα καλά παιδιά απλά πρέπει να είσαι σε κύκλο να τις βρεις,με κύκλο λειτουργεί το φλερτ στη Ελλάδα δυστυχώς φλερτ μεταξύ αγνώστων είναι τελείως αρνητικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom