Καλά θα πάει αυτό το νήμα. Γενικεύεις... Αν εννοείς γιατί οι γυναίκες γουστάρουν και καυλώνουν και θέλουν να γαμηθούν με άτομα τα οποία βγάζουν/έχουν ε΄ναν τάδε χαρακτήρα/χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε "κακά" παιδιά όπως το εννοείς αυτό, έχει αναλυθεί πολλάκις.
Τώρα ότι τα "καλά" παιδιά μένουν μόνα τους....παπαριές.... Αν εγώ πχ θεωρούμαι "καλό" παιδί (δεν ξέρω πως το εννοείς), αλλά αν υποθέσουμε πχ. Στα σχολικά μου χρόνια είμουν αφοσιωμένος στην εκπαίδευση χωρίς πολλές εμπειρίες με γκόμενες/πάρτυ/ξενύχτια κλπ, μετά στις πανεπιστημιακές μου σπουδές και σε μεταπτυχιακά. Πρωινή δουλειά και καθημερινότητα "φυσιολογική". Χωρίς να έχω φίλους δικτυωμένους στην εστίαση κλπ (αν εξαιρέσεις κάποιους γνωστούς που είχα/έχω ελάχιστη επικοινωνία). Χωρίς να συμπεριφέρομαι ώστε να γίνομαι αρεστός ή να πουλάω μούρη. Σέβομαι πάντα όσους το αξίζουν με τη συμπεριφορά/πράξεις τους και τους υπόλοιπους τους γράφω στα αρχίδια μου ή τους απαντάω αναλόγος χωρίς υπεκφυγές, προσπαθώντας πάντα αρχικά να είμαι ευγενικός.
Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι υπάγομαι στην κατηγορία του "καλού" παιδιού. Ε λοιπόν ποτέ δεν είμουν ΜΟΝΟΣ (αν εξαιρέσεις κάποια διαστήματα φυσικά). Δεν λέω ότι γαμάω αβέρτα πολλές διαφορετικές γκόμενες, ούτε ότι κάθε μήνα βρίσκω καινούργια γκόμενα, ΑΛΛΑ πάντα είμουν και είμαι με κοπέλα που γουστάρω και περνάω καλά.