Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι στατιστικά στοιχεία δεν έχω διότι δεν είναι η δουλειά μου τα ναυτιλιακά.Αλλά και αυτός που έγραψε ότι στο Ρότερνταμ ένα άτομο κάνει την ίδια δουλειά με τα 3 άτομα στον ΟΛΠ μάλλον αυθαίρετα το είπε.
Αυθαίρετα το είπε!
Και μάλλον κακό υπολογισμό έκανε!
Σε ΚΑΘΕ δημόσια υπηρεσία τη δουλειά που κάνουν 10 δημόσιοι υπάλληλοι σε μια βδομάδα την κάνει ΕΝΑΣ άνθρωπος σε 2-3 ώρες!
Αυτή είναι η οικτρή πραγματικότητα!!

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δούευα όταν ήμουν φοιτητής (δούλευα τρόπος του λέγειν) στον ΟΠΑΠ.Στους έκτακτους που βάζουν κάποιοι για κάνα δύο μέρες τη βδομάδα για να φύγουν απ την υποχρέωση και να λένε ότι σε βοήθησαν!
Στο θέμα μας όμως: η βασική μου δουλειά ήταν να βάζω σε κλασιέ κάτι μεγάλα φύλλα με καταστάσεις μεγέθους Α3.Έπαιρνα λοιπόν 3-3 ή 4-4 το πολύ φύλλα (όχι παραπάνω μας έλεγε η υπεύθυνη γιατίθα τελειώσουν γρήγορα και τι θα σας βάλλω μετά να κάνετε!) και αφού τα χτυπούσα αρκετές φορές για να έρθουν οι τρύπες όλες μαζί, τα τοποθετούσα μέσα στο κλασιέ!Όταν τέλεινα μετά από μερικές ώρες το 1 κλασιέ ζητούσα επειδηκτικά και 2ο  λέγοντας φωναχτά:τέλεισα κιόλας!Δώστε μου το επόμενο!
Α! τη δουλειά αυτή δεν την έκανα φυσικά μόνος μου! Είχα και συνάδερφο ο οποίος αυτός χτυπούσε τα φύλλα στο τραπέζι και μου τα έδινε εμένα να τα βάλω στο κλασιέ!
Κι αυτή η δουλειά διαρκούσε 12 ώρες!Απ τις 7:30 που πιάναμε δουλειά (διάλειμμα 11:00-11:30, 14:00-15:00 και 16:00-16:30 σύνολο 2 ώρες) μέχρι τις 18:00 με 18:15.
Μη βιάζεστε ξέρω ότι ήταν λιγότερο από 12 ώρες αλλά επειδή κάναμε υπερωρία φεύγαμε λίγο?!!! νωρίτερα βάση κάποιου νόμου κτλ...
Και βέβαια το μεροκάματο ήταν πολύ υψηλό (νομίζω 7.500δρχ πριν 10-12 χρόνια) γιατί ανήκαμε και κάτι σαν βαρέα αν δεν κάνω λάθος!

Το ωραιότερο όλων όμως ήταν οι μόνιμοι!
Ξέρετε τι δουλειά κάνανε αυτοί?
Επέβλεπαν εμάς!
Και φυσικά ο μισθός τους καμία σχέση δεν είχε με το δικό μας που ήταν ... ψίχουλα!!!

Και όλα αυτά φίλοι συναγωνιστές τα γράφω όπως ακριβώς τα έζησα για 4 χρόνια, όσο κι αν φαίνονται υπερβολικά ή αστεία!
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι!

Μοναδική σου υποχρέωση:
1ον. Να μην αργείς το πρωί (έπρεπε να είσαι εκεί ακριβώς 7:30.  Αν  πήγαινες  7:35 σε κράζανε)
2ον. Να ομιλείς χαμηλοφώνως γιατί αφενός δείχνεις ότι δουλεύεις και αφετέρου δε δημιουργείται οχλαγωγία!

Γι αυτό το λόγο (μετά από αυτήν την "τραυματική εμπειρία") μιλάω με τόσο μένος και περιφρόνηση για τους δημόσιους υπάλληλους που σκοτώνονται στη δουλειά και θέλουν και να τους πληρώνουμε κι όλας!
Και γι αυτό είμαι αντίθετος με το ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε στρατιές χαραμοφάιδων που βούλιαξαν την Ελλάδα!
ΌΛα τα άλλα είναι  "νάχαμε να λέγαμε"

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν ξέρω τι γίνεται στις δημόσιες υπηρεσίες.Εσύ δημόσιος υπάλληλος είσαι;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Έβγαλες συμπέρασμα από έναν οργανισμό και μια θέση.Αυτό θεωρείς πως είναι αντικειμενικό;Στην εταιρεία που δουλεύω,υπάρχουν εργασίες που για να ολοκληρωθούν πρέπει να περάσουν από 3-4 άτομα.Και υπάρχει εξήγηση γι'αυτό.Π.χ μια έγκριση για κλείσιμο θέσης,απαιτεί υπογραφή από εμένα τον προϊστάμενο και τον προϊστάμενο της εκκαθάρισης.Αν ανέθεταν όλες τις υπογραφές σε έναν υπάλληλο θα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε και όπως ήθελε.Το θέμα δεν είναι να βγαίνει η δουλειά γρήγορα και με οικονομία αλλά πάνω απ'όλα με ασφάλεια.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Αν το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει έργα, τότε γιατί έχασε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις(2004,2007)? Δεν ψήφισα κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας αλλά νομίζω το ερώτημα μου απασχολεί επίσης πολλούς Έλληνες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Όχι στατιστικά στοιχεία δεν έχω διότι δεν είναι η δουλειά μου τα ναυτιλιακά.Αλλά και αυτός που έγραψε ότι στο Ρότερνταμ ένα άτομο κάνει την ίδια δουλειά με τα 3 άτομα στον ΟΛΠ μάλλον αυθαίρετα το είπε.

Καλά εντάξει το είπα αυθαίρετα.

Εσύ όμως απλά μιλάς για θέματα που δεν τα ξέρεις και απλά επαναλαμβάνεις τα γνωστά και τόσο ξεπερασμένα τσιτάτα.
Συν τοις άλλοις γράφεις ανακρίβειες, όπως για παράδειγμα ότι το ΥΕΝ δεν αφήνει να γίνονται προσλήψεις.

Συντεχνία δεν είναι,απλώς το ΥΕΝ δεν παίρνει άτομα.Θεωρεί ότι είναι αρκετοί,άλλωστε θέλει να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΛΠ και δεν πρέπει να τον γεμίσει προσωπικό.

Αν έχεις τον κανονισμό εργασίας τους καλό θα ήταν να να τον σκανάρεις και να τον ανεβάσεις να το δουμε.Πάντως προτιμώ 3 άτομα και λίγα εως ελάχιστα εργατικά ατυχήματα παρά 1 και συνεχή ατυχήματα.

Καλά, τότε πως ο ΟΛΘ κάνει προσλήψεις;

17 χειριστές περονοφόρων για παράδειγμα πήραν.

Δεν ξέρω γιατί κόπτεσαι για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και ΟΛΘ όταν ήδη είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο με νόμο του ΠΑΣΟΚ (τα είπαμε, του Ανωμερίτη.)
Οι διοικήσεις τους αποφασίζουν για προσλήψεις, πρέπει όμως να ακολουθήσουν την διαδικασία ΑΣΕΠ.

Κανονισμό εργασίας δεν μπορώ να βγάλω εδώ. Αλλά έτσι δουλεύουν όλα τα μεγάλα λιμάνια, χωρίς ατυχήματα και με πολύ αυστηρή τήρηση των κανονισμών ασφάλειας της εργασίας. Αμφιβάλλεις δηλαδή ότι στην Αμβέρσα, στο Ρόττερνταμ, στο Αμβούργο, την Βρέμη, την Βαλέντσια, την Γένοβα, την Σιγκαπούρη, το Λος Άντζελες δεν ακολουθούνται οι κανονισμοί ασφαλείας, δεν γίνονται ατυχήματα και ταυτόχρονα είναι περισσότερο παραγωγικοί και με μικρότερο κόστος εργασίας;

Αν θέλεις πήγαινε μία βόλτα σε κάποια ιδιωτικά λιμανάκια που υπάρχουν στην Ελλάδα και σε κάποια terminal πετρελαιοειδών να δεις πως τα καταφέρνουν, βγάζουν την δουλειά και με τι προσωπικό.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έβγαλες συμπέρασμα από έναν οργανισμό και μια θέση.Αυτό θεωρείς πως είναι αντικειμενικό;Στην εταιρεία που δουλεύω,υπάρχουν εργασίες που για να ολοκληρωθούν πρέπει να περάσουν από 3-4 άτομα.Και υπάρχει εξήγηση γι'αυτό.Π.χ μια έγκριση για κλείσιμο θέσης,απαιτεί υπογραφή από εμένα τον προϊστάμενο και τον προϊστάμενο της εκκαθάρισης.Αν ανέθεταν όλες τις υπογραφές σε έναν υπάλληλο θα μπορούσε να κάνει ότι ήθελε και όπως ήθελε.Το θέμα δεν είναι να βγαίνει η δουλειά γρήγορα και με οικονομία αλλά πάνω απ'όλα με ασφάλεια.
Δηλ προσπαθείς να μας πείσεις ότι οιδημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν?
Συγνώμη ρε φίλε αλλά αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο σου μήνυμα που είναι στις 12:20 Τρίτη πρωί τοέστειλες εν ώρα εργασίας!
Εκτός αν έχεις άδεια, αλλά από όσο είδα και τις υπόλοιπες μέρες πάντα εν ώρα εργασίας απαντάς!
Εκτός αν δουλεύεις νύχτα!
Και απαντάς μέρα γιατί είσαι σπίτι σου!

Συγώμη ρε φιλαράκι δε θέλω να στην πώ και δεν έχω τίποτα προσωπικό
Αλλά το να είσαι σε μια σελίδα (άσχετη υπηρεσιακά νομίζω,εκτός αν ενδιαφέρουν τα μπουρδέλα στο δημόσιο) με έναν υπολογιστή που σου τον έδωσε τζάμπα το ελληνικό κράτος να κάνεις δουλειές του ελληνικού λαού και συ τον χρησιμοποιείς για να μπείς ΕΔΩ! και να μας πεις διαμαρτυρόμενος πόσο πολύ δουλεύετε στο δημόσιο και να μην βγάζουμε συμπεράσματα από μια υπηρεσία ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Νομίζω ότι αυτό είναι τουλάχιστον ΕΜΠΕΓΜΟΣ!!!!

Να μην πώ κάτι πιο βαρύ τώρα.Δεν έχω όρεξη.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε fazer600 χίλια συγνώμη αλλά διαβάζοντας βιαστικά και επειδή συγχίστηκα νόμιζα ότι είπες πως είσαι δημ.υπάλληλος.
Χίλια συγνώμη φίλε που σ΄εξίσωσα με αυτά τα όντα!
Ελπιζω να με συγχωρίσεις!
Ότι έγραψα παραπάνω όμως ισχύουν στο ακέραιο για κάποιον άλλο που θα μπορούσε να ήταν δημ.υπάλληλος.
Και υπάρχουν παρα πολλοί τέτοιοι!

Και πάλι συγνώμη!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δούευα όταν ήμουν φοιτητής (δούλευα τρόπος του λέγειν) στον ΟΠΑΠ.Στους έκτακτους που βάζουν κάποιοι για κάνα δύο μέρες τη βδομάδα για να φύγουν απ την υποχρέωση και να λένε ότι σε βοήθησαν!
Στο θέμα μας όμως: η βασική μου δουλειά ήταν να βάζω σε κλασιέ κάτι μεγάλα φύλλα με καταστάσεις μεγέθους Α3.Έπαιρνα λοιπόν 3-3 ή 4-4 το πολύ φύλλα (όχι παραπάνω μας έλεγε η υπεύθυνη γιατίθα τελειώσουν γρήγορα και τι θα σας βάλλω μετά να κάνετε!) και αφού τα χτυπούσα αρκετές φορές για να έρθουν οι τρύπες όλες μαζί, τα τοποθετούσα μέσα στο κλασιέ!Όταν τέλεινα μετά από μερικές ώρες το 1 κλασιέ ζητούσα επειδηκτικά και 2ο  λέγοντας φωναχτά:τέλεισα κιόλας!Δώστε μου το επόμενο!
Α! τη δουλειά αυτή δεν την έκανα φυσικά μόνος μου! Είχα και συνάδερφο ο οποίος αυτός χτυπούσε τα φύλλα στο τραπέζι και μου τα έδινε εμένα να τα βάλω στο κλασιέ!
Κι αυτή η δουλειά διαρκούσε 12 ώρες!Απ τις 7:30 που πιάναμε δουλειά (διάλειμμα 11:00-11:30, 14:00-15:00 και 16:00-16:30 σύνολο 2 ώρες) μέχρι τις 18:00 με 18:15.
Μη βιάζεστε ξέρω ότι ήταν λιγότερο από 12 ώρες αλλά επειδή κάναμε υπερωρία φεύγαμε λίγο?!!! νωρίτερα βάση κάποιου νόμου κτλ...
Και βέβαια το μεροκάματο ήταν πολύ υψηλό (νομίζω 7.500δρχ πριν 10-12 χρόνια) γιατί ανήκαμε και κάτι σαν βαρέα αν δεν κάνω λάθος!

Να πως φαίνονται οι προνομιούχοι....

Όταν φίλε δούλευα εγώ στον ΟΠΑΠ (ως φοιτητης) όλη η διαλογή γίνονταν από ανθρώπινα χέρια - δηλαδή εμάς.
Ήταν η εποχή που τα δελτία ήταν τριπλότυπα (με καρμπόν).
Η διαλογή γίνονταν με κάτι μεγάλα χρωματιστά μολύβια μπλε και κόκκινα. Έβγαζες τα δελτία από κουτιά και τα ήλεγχες ένα-ένα. Φυσικά θα έπρεπε να έχεις απομνημονεύσει την νικήτρια στήλη.
Η δουλειά έπρεπε να γίνει γρήγορα, δεν υπήρχαν περιθώρια καθυστέρησης. Δούλευαμε σε ομάδες των 4 και δεν έλεγε ο αργός να καθυστερεί ολόκληρο το τραπέζι ή να κάνει λιγότερα δελτία. Για να πληρωθεί το τραπέζι έπρεπε να έχει τελειώσει όλα τα δελτία. Νούμερα δεν θυμάμαι αλλά πρέπει να ήτανε γύρω στα 1000 δελτία ανά διαλογέα.

Τα κανονικά δελτία φεύγανε γρήγορα. Το βάσανο ήτανε τα μεταβλητά και τα δυσμετάβλητα, όπου έπρεπε να προσέχεις γιατί στην ανάπτυξη του συστήματος μερικοί δεν ακολουθούσανε το νορμάλ 1Χ1Χ1Χ1Χ, για παράδειγμα, αλλά χώνανε και ένα σημείο στο άσχετο. Έπρεπε δηλαδή να προσέχεις τα στάνταρντ, την ανάπτυξη που είχε περιοδικότητα και το τυχαίο σημείο. Μεγάλη πίκρα, όταν πρέπει να το κάνεις ταχύτατα.

Τα δελτία που κέρδιζαν περνούσανε δεύτερη διαλογή. Στην δεύτερη διαλογή κρατούσανε λιγότερα άτομα αλλά τα λεφτά ήτανε πολύ καλλίτερα, γιατί θεωρείτο υπερωρία.

Αν οι πράκτορες κάνανε ενστάσεις για λάθη τότε έπεφτε καμπάνα και ανάλογα με το λάθος σε τιμωρούσανε και σε κόβανε για μερικές διαλογές.

Αυτά από την ΠΜ (προ Μηχανογράφησης) εποχή.

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να πως φαίνονται οι προνομιούχοι....

Όταν φίλε δούλευα εγώ στον ΟΠΑΠ (ως φοιτητης) όλη η διαλογή γίνονταν από ανθρώπινα χέρια - δηλαδή εμάς.
Ήταν η εποχή που τα δελτία ήταν τριπλότυπα (με καρμπόν).
Η διαλογή γίνονταν με κάτι μεγάλα χρωματιστά μολύβια μπλε και κόκκινα. Έβγαζες τα δελτία από κουτιά και τα ήλεγχες ένα-ένα. Φυσικά θα έπρεπε να έχεις απομνημονεύσει την νικήτρια στήλη.
Η δουλειά έπρεπε να γίνει γρήγορα, δεν υπήρχαν περιθώρια καθυστέρησης. Δούλευαμε σε ομάδες των 4 και δεν έλεγε ο αργός να καθυστερεί ολόκληρο το τραπέζι ή να κάνει λιγότερα δελτία. Για να πληρωθεί το τραπέζι έπρεπε να έχει τελειώσει όλα τα δελτία. Νούμερα δεν θυμάμαι αλλά πρέπει να ήτανε γύρω στα 1000 δελτία ανά διαλογέα.

Τα κανονικά δελτία φεύγανε γρήγορα. Το βάσανο ήτανε τα μεταβλητά και τα δυσμετάβλητα, όπου έπρεπε να προσέχεις γιατί στην ανάπτυξη του συστήματος μερικοί δεν ακολουθούσανε το νορμάλ 1Χ1Χ1Χ1Χ, για παράδειγμα, αλλά χώνανε και ένα σημείο στο άσχετο. Έπρεπε δηλαδή να προσέχεις τα στάνταρντ, την ανάπτυξη που είχε περιοδικότητα και το τυχαίο σημείο. Μεγάλη πίκρα, όταν πρέπει να το κάνεις ταχύτατα.

Τα δελτία που κέρδιζαν περνούσανε δεύτερη διαλογή. Στην δεύτερη διαλογή κρατούσανε λιγότερα άτομα αλλά τα λεφτά ήτανε πολύ καλλίτερα, γιατί θεωρείτο υπερωρία.

Αν οι πράκτορες κάνανε ενστάσεις για λάθη τότε έπεφτε καμπάνα και ανάλογα με το λάθος σε τιμωρούσανε και σε κόβανε για μερικές διαλογές.

Αυτά από την ΠΜ (προ Μηχανογράφησης) εποχή.
όχι ρε φίλε δεν ήμουνα προνομιούχος!
Ίσα-ίσα που είχα μπεί επί Μητσοτάκη (με ΠΑΣΟΚτσίδικο μέσο όμως) και επειδή όλοι οι προιστάμενοι ήταν ΠΑΣΟΚΟΙ με είχαν στη μπούκα όπως και όλους όσους μπήκαν μαζί μου.
Έτσι δεν παίρναμε έξτρα μέρες ή ώρες κτλ.
Στη διαλογή που ήσουν εσύ το γνωρίζαμε ότι ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα αφού αποτελούσε και μέσο εκφοβισμού: πρόσεχε καλά γιατί θα σε στείλω στη διαλογή!"
Ίσως να ήταν και το μοναδικό τμήμα που δεν δούλευε σα δημόσιο!
Όμως έπρεπε να βγούν τα αποτελέσματα οπότε δε χωρούσε καθηστέρηση!
Δε νομίζω να ξέχασες όμως τι δουλειά βγάζαν οι μόνιμοι, οι προιστάμενοι,οι "βοηθοί", οι δικοί μας προνομιούχοι κτλ κτλ
Άρα κανείς δεν εξαιρείται απ τον κανόνα του δημόσιου αραχτού.
Οι εξαιρέσεις (των λίγων "σκλάβων" που βγάζουν τη δουλειά για όλους) απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
voltaire45 η είσοδος μια δημόσιας εταιρείας στο ΧΑΑ με ποσοστό περίπου 70% να παραμένει στο δημόσιο,και διοίκηση που ορίζεται από το δημόσιο,είναι ιδιωτικοποίηση;Ιδιωτικοποίηση θα ήταν αν είχε το δημόσιο <51% επί των μετοχών,και τη διοίκηση την είχε άλλος.Αναφέρεσαι σε προσλήψεις του ΟΛΘ αλλά δε μας λες πόσοι έφυγαν για να μπουν νέοι.Είτε παραιτήσεις,είτε συνταξιοδοτήσεις.Για τα λιμάνια που ανέφερες,δε δίνεις στοιχεία όπως προσωπικό,όγκο εργασιών κλπ.Πού θες να ξέρω τι γίνετε στην Αμβέρσα;Δεν είμαι ναυτιλιακός πράκτορας ούτε πλήρωμα σε φορτηγό...

mikeget1
Σε ιδιωτική εταιρεία δουλεύω (ΑΧΕΠΕΥ) και αυτή τη στιγμή μπαίνω με το δικό μου φορητό Η/Υ και δική μου σύνδεση από τη γραμμή της εταιρείας.Αλλά έχω έρθει στο γραφείο από τις 08:00 και θα φύγω μετά 20:00.Υπερωρίες δεν υπάρχουν βέβαια...Ταυτόχρονα με το bourdela.com έχω δίπλα μου 3 οθόνες!Γραφήματα,τιμές μετοχών ΧΑΑ και ευρωπαϊκών,metastock...Αν η αγορά σήμερα ήταν ιδιαίτερα κινητική δε θα έμπαινα στο bourdela αλλά είναι μια ήσυχη ημέρα...

Επισκέπτης
Άσχετο το ερώτημα μου με το θέμα του θρεντ, αλλά αφού lakis33 συμμετέχεις ενεργά σε αυτό, δράττομαι της ευκαιρίας να σε ρωτήσω: Οι θαμώνες του Πίνακα και άλλων μαγαζιών της Καλλιδρομίου ανήκουν και αυτοί στην περιθωριακή υποκουλτούρα των λούμπεν στοιχείων (συγχώρα τη μαρξιστική ορολογία μου) της πλατείας Εξαρχείων;

Θα πρέπει να γνωρίζω όλα τα μαγαζιά της περιοχής;
Νομίζω ότι όταν αναφέρομαι στην υποκουλτούρα των Εξαρχείων καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοώ. Δεν εννοώ σίγουρα τους κατοίκους της περιοχής, ούτε όσους ψωνίζουν ... κάρτες γραφικών (!) από τη Στουρνάρη (γιατί σε άλλο φόρουμ που μιλούσα για την υποκουλτούρα των Εξαρχείων υπόθηκε κι αυτό ,ότι αναφερόμουν δηλαδή στους πελάτες των κομπιουτεράδικων!).
Το συγκεκριμένο λοιπόν το αγνοώ, αλλα είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει που αναφέρομαι ...

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως παιδιά ένα από τα έργα που έκανε το ΠΑΣΟΚ και δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι και η τραγωδία που παίζεται τις τελευταίες μέρες στη Χαρ.Τρικούπη.
Δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι εκλογές και βγήκαν απ το βράδι της Κυριακής τα μαχαίρια!
Τον καημένο το Γιωργάκη τον σταυρώσανε, όχι μόνο χωρίς δίκη (ακόμα και στη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη της ανθρωπότητας-αυτή του Χριστού, έγινε και κάποιο υποτυπώδες δικαστήριο!) αλλά και χωρίς να έχει την ευκαιρία να απολογηθεί!....

Μου δώσανε πάντως την εντύπωση ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν αγαπάνε ούτε τα έντερά τους που λέει κι ο λαός μας!Έδειξαν το χαρακτήρα τους!

Ελπίζω τελικά να διαλυθούν σε χίλια κομμάτια για να μην υπάρχει καμία περίπτωση να κυβερνήσουν ξανά άτομα που πουλάνε ευχαρίστως τον "αδερφό" και "σύντροφό" τους μόνο και μόνο για τηνπροσωπική τους κουτάλα.Και ο χοντρός κρατάει ΜΕΓΑΛΗ!!!
Καλή όρεξη "συμπαθέστατοι" !!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ουτε για τζοχατζοπουλο υπαρχει καταδικαστικη αποφαση
Αυτό είναι λάθος, ο Άκης έχει φάει μια οχτάρα χρόνια, δε θυμάμαι για ποια κατηγορία και σε ποια δίκη, αλλά τα έχει φάει.
Μέσα στον τελευταίο χρόνο έγινε αυτό, ψάχτε και βρήτε το. Έγινε (η δίκη) περίπου την ίδια εποχή που ο φτερωτός γιατρός της Θεσ/κης έφαγε τα ισόβια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό είναι λάθος, ο Άκης έχει φάει μια οχτάρα χρόνια, δε θυμάμαι για ποια κατηγορία και σε ποια δίκη, αλλά τα έχει φάει.
Μέσα στον τελευταίο χρόνο έγινε αυτό, ψάχτε και βρήτε το. Έγινε (η δίκη) περίπου την ίδια εποχή που ο φτερωτός γιατρός της Θεσ/κης έφαγε τα ισόβια.

εφαγε οκτώ για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες (κακούργημα)... για αυτό έχει κριθεί πρωτοδίκως ένοχος (δεν έχει τελειδικήσει)...

για τα υπόλοιπα είναι (μάλλον καλύτερα θεωρείται) αθώος...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:rockon:

Συνημμένα

• akisfylaka2.jpg
    akisfylaka2.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 46

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
απλα να θυμασε φιλε συν-ελληνα οτι το πρωτο του αμαξι ο μπαμπας σου το πηρε επι πασοκ.και της πρωτες σας διακοπες παλι επι πασοκ της πηγατε.οπως και πολλα αλλα. τα δικαιωματα του ο εργατης παλι επι πασοκ τα κερδισε.αρχισε να σπουδαζει στο εξωτερικο ο κοσμος κλπ ..μετα ομως απο χρονια το θεμα ξεφυγε με την διαφθορα να γιγαντονεται και να φτασουμε εδω που φτασαμε ..!! :fuck2:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
εφαγε οκτώ για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες (κακούργημα)... για αυτό έχει κριθεί πρωτοδίκως ένοχος (δεν έχει τελειδικήσει)...

για τα υπόλοιπα είναι (μάλλον καλύτερα θεωρείται) αθώος...

Ναι, αυτό. Δεν το θυμώμουν το συγκεκριμένο. Θυμώμουν τον αριθμό (8).
Τι εννοείς "πρωτοδίκως ένοχος" ρε τραμουντάνα?
Ένοχος είναι αυτή τη στιγμή.
Αν ανατραπεί η απόφαση στον επόμενο βαθμό (ή αναιρεθεί στον Άρειο Πάγο) είναι άλλη υπόθεση.
Για την ώρα είναι ένοχος. ΚΡΙΘΗΚΕ ένοχος από το δικαστήριο.
Χωμένος, πως να στο πω αλλιώς.

Πως θέλεις να τον πούμε δηλαδή, "εν δυνάμει αθώωο"?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι, αυτό. Δεν το θυμώμουν το συγκεκριμένο. Θυμώμουν τον αριθμό (8).
Τι εννοείς "πρωτοδίκως ένοχος" ρε τραμουντάνα?
Ένοχος είναι αυτή τη στιγμή.
Αν ανατραπεί η απόφαση στον επόμενο βαθμό (ή αναιρεθεί στον Άρειο Πάγο) είναι άλλη υπόθεση.
Για την ώρα είναι ένοχος. ΚΡΙΘΗΚΕ ένοχος από το δικαστήριο.
Χωμένος, πως να στο πω αλλιώς.

Πως θέλεις να τον πούμε δηλαδή, "εν δυνάμει αθώωο"?

όχι ρε .. ένοχος είναι απλά δεν έχει κριθεί τελεσίδικα... γιαυτό και είναι και στην ψειρού...

απλά τόνισα ότι δεν έχει κριθεί το εφετείο πληροφοριακά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom