Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
Οι γεροι φαγαν τις Ρωσιδες και πουλησαν τους γιους τους στους πουστηδες.
Εεεε καλα τωρα και εσυ το τερματισες....
Οι γεροι φαγαν τις Ρωσιδες και πουλησαν τους γιους τους στους πουστηδες.
Θυμάμαι αξέχαστη εκπομπή Τράγκα με δύο τραβέλια που τα ρωτούσε ακόμα και αν έχουν μπει σε ομαδικά όργια !
Όχι ότι δεν το θέλουμε κιόλας βέβαια...Τωρα θα μου πεις..... "ποση ακομη λευτερια???", σε λιγο θα μας γαμησουν κιολας!!!!
Αν μερικες εκπομπες τοτε χαλασαν τους αντρες ενω ισα με 10 εκπομπες την ημερα με πουτανες, βιζους και κολαρες εδω και 30 χρονια, δεν εχουν μπορεσει να τους φερουν στα ισα τους..... εεε τοτε τι να πω??
:Sεγω αυτο που ξερω ειναι ΠΩΣ ολο κ περισσοτεροι καθημερινα κ καλα στρειτ παντρεμενοι αντρες την βλεπουν αλλιως κ το γυρνανε παθητικα η ενεργητικα κ κανουν join τον κλαδο μας χεχε
τα gay apps εχουν στην κυριολεξια ΠΗΞΕΙ πλεον κατακλειστει απο κ καλα στρειτ παντρεμενουν η εχωντας γκομενα κ αναζητουν αντρες για σεξ
βαφτηζωντας τον εαυτο τους ως .......ΒΙ (για να κοιμουνται ηρεμοι το βραδυ πιστευοντας ετσι πως δεν ειναι GAY) Λ Ο Λ
εγω απλα θα πω σε ολους την εξης ατακα που λενε κ στα χωρια μου στο ...NEW YORK.....WAKE UP and SMELL the f@ckin coffee ολοι σας σε αυτη τη χωρα επιτελους ...ΛΟΛ
Σαν την κολοβη αλεπου που θελει να βλεπει ολες τις αλλες κολοβες?gay apps.....ειδικα σε αυτα ΧΑΜΟΣ
πιατσες
ερημιες
chat rooms
αγγελιες
ΟΛΟΙ το γραφουν κιολας ...bi married
συν τις εμπειριες μου απο πολυ μικρος που ειναι κυριος με δαυτους
φιλε απλα θα σου πω πως δε φανταζεσαι ποιος μπορει να πηγαινει με αντρες ακομα κ αντρες πασης υποψιας κ εμφανησης φιλοι σου γνωστοι σου συγγενεις σου κτλ
Στο θεοκρατούμενο Ιράν, μπορεί η ομοφυλοφιλία να θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα και να τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών, ωστόσο, η βιομηχανία των εγχειρήσεων αλλαγής φύλου στη χώρα βρίσκεται σε άνθηση. Αυτή είναι η μόνη διέξοδος που δίνεται στους ομοφυλόφιλους για να ξεφύγουν από την απομόνωση και να γλιτώσουν από τις διώξεις.
protothema 28/1/2019
Λογικό.Στη φυλλάδα του κομιστή γράφει.μαλάκες αυτός που έγραψε το άρθρο έχει βγάλει δημοτικό φάση;
Τι σχέση έχει η ομοφυλοφιλία με τις αλλαγές φύλου. Οτι να ναι τα γίδια.
Αν θες να γαμηθείς σου λέει και είσαι άντρας κάνεις μια αλλαγή φύλου και καθάρισες.
Γαμιέσαι νόμιμα και αποφεύγεις την κρεμάλα. Αυτό καταλαβαίνω.
Με μαθηματική ακρίβεια πάμε προς τα εκεί. Είναι μια πορεία μη αναστρέψιμη. Σε μερικές δεκαετίες θα είναι πραγματικότητα και θα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας!ακουστουν δεν ακουστουν μια μερα θα υπαρχουν ΜΟΝΟ gay ;)
αδιαμφισβητητα τυπεΜε μαθηματική ακρίβεια πάμε προς τα εκεί. Είναι μια πορεία μη αναστρέψιμη. Σε μερικές δεκαετίες θα είναι πραγματικότητα και θα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Με μαθηματική ακρίβεια πάμε προς τα εκεί. Είναι μια πορεία μη αναστρέψιμη. Σε μερικές δεκαετίες θα είναι πραγματικότητα και θα είναι η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας!