Κι εδω κανουν συμφωνο συμβιωσης πλεον!
Ναι αλλα δεν ειναι γαμος αυτο.
Κι εδω κανουν συμφωνο συμβιωσης πλεον!
Ενδιαφερον, ευχαριστώ για τα λινκ.
Σε ένα σημείο γράφει αυτό «Despite 30 years of research, a gay gene has not been located nor have the brains of homosexual men been shown to resemble the brains of women. The brains of transgender people resemble the brains of the gender they identify with, not with the brains corresponding to their biological sex; this reflects the timing of sex hormones at different stages during fetal growth.»
Και μετά μας λέει αυτό «Gender identity is developed at birth and sexual orientation develops later during the first few years of infancy.»
Άρα η σεξουαλικη προτίμηση μπορεί σίγουρα να επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες( ; )
ασφαλως αφαιρεθηκε, στις ηπα που λυνουν και δενουν οι ασφαλιστικες εταιρειες πρωτα εκει κανονισαν να μην ειναι ψυχικο νοσημα.
στις ηπα εχουν κανονισει οι ασφαλιστικες με το που γενιεσαι να σου κοβουν το πετσακι για να μην πληρωνουν μετα περισσοτρα η μπλεκουν με χειρωτερα, σιγα τωρα μην μπλεξουν με τους ομοφυλοφυλους τους τρανς κτλ κτλ.
υποψην οτι η περιτομη στα νεογνα γινεται χωρις αναισθητικο κτλ κτλ ποιος θα τολμουσε να χορηγησει ενα ισχυρο αναισθητικο σε καποιο τοσο μικρο παιδι;αρα πολυ πιο φθηνα σε ενα νεογνο απο οτι σε εναν εφηβο
και για ποιον λογο να θες να παντρευτεις; αφου το συμφωνο συμβιωσης σε καλυπτει οσο αφορα τα περιουσιακα και λοιπες καταστασεις;Ναι αλλα δεν ειναι γαμος αυτο.
Η ομοφυλοφιλία συναντάται σε όλα τα θηλαστικά, κάνεις λάθος φίλε.
Υπάρχουν πλήθος από επιστημονικά άρθρα που το αποδεικνύουν.
Ενδεικτικά:
από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Yale:
από το Scientific Direct:
Kαι πολλά - πολλά ακόμη επιστημονικά άρθρα που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Η ομοφυλοφιλία είναι κοινή σε όλο το ζωϊκό βασίλειο, και αποτελεί απόδειξη της ποικιλομορφίας της φύσης.
Κανεις λαθος,εχεις ολα τα δικαιωματα του παντρεμενου,νομικα και φορολογικα θεωρησαι παντρεμενος!Ναι αλλα δεν ειναι γαμος αυτο.
Ρε παιδιά ...
Το αν είναι κάποιος/α gay ή straight ... Είναι δικό του θέμα.
Με ποιον/α θα κοιμηθεί κάποιος/α είναι και πάλι δικό του θέμα! !
Αν κάποιος θέλει να παντρευτεί με έναν άλλο άντρα ή κάποια γυναικά να νυμφευθεί με μια άλλη γυναίκα
θεωρώ πως είναι προσωπικό θέμα του καθενός ...
Αυτό όμως ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ είναι τα gay parades και όλη αυτή η διαφήμιση των δρώμενων αυτών.
ΔΗΛΑΔΗ θέλουν να μου επιβάλλουν κάτι με το "έτσι θέλω" ????
Και στο κάτω κάτω της γραφής γιατί να δεχθώ κάτι που το θεωρώ παρά φύσιν ?
Σήμανση : από την φύση γνωρίζουμε όλοι ανεξαιρέτως πως γίνονται τα παιδιά ! 1 άντρας + 1 γυναίκα !
Άρα ... 2 άντρες ή 2 γυναίκες θεωρούνται παρά φύσιν (πάντα κατά την δική μου άποψη)
Και στο κάτω κάτω ... Γιατί να γίνονται παρελάσεις της ΛΟΑΤΚΙ ? Αν θέλουν να χαρούν, ας πάνε σε ένα γήπεδο να κάνουν ότι θέλουν μεταξύ τους.
Θεωρώ ότι επέρχεται κοινωνικός ρατσισμός : Οι ΛΟΑΤΚΙ να έχουν ελευθερίες και να βγαίνουν στους δρόμους ενώ οι STRAIGHT να παρακολουθούν.
Συγγνώμη το παιδί Α με 2 γονείς (1 μαμά + 1 πατέρα) γιατί να το βλέπει στην τηλεόραση όταν οι γονείς αυτοί προσπαθούν να το κατηχήσουν (διδάξουν) τα πρότυπα τους ?
Ίσως είμαι αρκετά οπισθοδρομικός.
ΥΓ : Παρακαλώ να γίνει διάλογος με επιχειρήματα και όχι να γίνει ξεκατίνιασμα ....
αυτο το gay pride θα μου απαντήσει καμια κραγμένη εδω τι νόημα εχει? δηλ εγω που ειμαι στρειτ τι πρεπει να κανω να βγω εξω με πανο και να το διατυμπανίζω στο συνταγμα?
Δεν θελουμε..να πανε σε αλλες χωρες να βρουν τα δικαιωματα τους.Είναι ζήτημα ορατότητας, οχι υπερηφάνειας per se.
Εσύ ως str8 δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά. Μόνο να αποδεχτείς όλο το φάσμα σεξουαλικοτήτων που υπάρχει και να σεβαστείς τα δικαιώματα όλων.
Δεν θελουμε..να πανε σε αλλες χωρες να βρουν τα δικαιωματα τους.
Αμα φυγουμε εμεις και αφησουμε την Ελλαδα σ εσας, οχι δυση δεν θα γινεται..αλλα ενα απεραντο κωλοχανειο.Κανένας δεν σε ρώτησε εάν θέλεις ή όχι. Εάν θέλεις να ζεις σε μια χώρα που δεν υπάρχει ισονομία και ισότητα, να πας εσύ σε άλλη πιο ανατολική χώρα. Εδώ θέλουμε να λεγόμαστε Δύση αλλά με κάποιους σαν εσένα δυσκολευόμαστε.
Αμα φυγουμε εμεις και αφησουμε την Ελλαδα σ εσας, οχι δυση δεν θα γινεται..αλλα ενα απεραντο κωλοχανειο.
Θα σβησει η χωρα απο το χαρτη! οποτε ψαχτειτε να βρειτε καμια χωρα που να σας δινει οσα δικαιωματα γουσταρετε..εδω δεν εχει τιποτα!
Ανωμαλια και σαπιλα εχουν αλλοι..οχι εμεις!Είδα πόσο ψηλά την έχεις φτάσει την Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα. Αλλά δυστυχώς δεν λυπάμαι εσένα. Τα παιδιά σου λυπάμαι (εάν έχεις) και τον περίγυρό σου. Σαπίλα, τοξικότητα και δυσωδία.
Τι δικαιωματα δεν εχουν οι gay και θελουν να αποκτησουν.
Σοβαρη ερωτηση