Επισκέπτης
Yπάρχουν πολύ χειρότερα σε "νορμάλ" όπως πιστεύεις φαμίλιες..Να φωνάζω τον πατέρα μου μάνα
Yπάρχουν πολύ χειρότερα σε "νορμάλ" όπως πιστεύεις φαμίλιες..Να φωνάζω τον πατέρα μου μάνα
να σφιχτεις και να μου απαντησεις τοτε με οση μπαλα γνωριζεις. και η παραδοχη μου κανει
αλλιως...πουστιζεις με τη μεταφορικη εννοια του ορου
ωραίαΒεβαίως έχω και είμαι έτοιμη να σπάσω την οθόνη με αυτά που διαβάζω.
ωραία
πρώτα απ'όλα να σου ζήσουν
δεύτερον. Προφανώς τα παιδιά σου δεν ξέρουν ότι γράφεις σε ένα site για πουτάνες και ποστάρεις τον κώλο σου και τα βυζιά σου (δεν σε κρίνω ο καθένας κάνει τις επιλογές του)
Πως θα αντιδράσουν αν η συντηρητική κοινωνία πει στα παιδιά σου "κοιτάξτε η μάνα σας γράφει σε ενα site για μπουρδέλα, είναι πουτάνα"
Γιατί προδικάζεις ότι ένα ζευγάρι ομοφυλλόφιλων θα ξεκωλιάζεται και θα κάνει παρτούζες μπροστά στα παιδιά του?
ΠαΠακι, η εμμονη των ομοφυλοφιλων να αποκαλουν "γαμο" την νομοθετικη ρυθμιση που απαιτουν για θεματα κληρονομικης και φορολογικης φυσεως, ειναι εκ του πονηρου!οι ακρομεσοδεξιοί γαμεμακης, ισιούλης ;;;
αντε να σφιχτώ για χάρη σου,
αλλά ποιά ήταν η ερώτηση;
ωραία
δεύτερον. Προφανώς τα παιδιά σου δεν ξέρουν ότι γράφεις σε ένα site για πουτάνες και ποστάρεις τον κώλο σου και τα βυζιά σου (δεν σε κρίνω ο καθένας κάνει τις επιλογές του)
Πως θα αντιδράσουν αν η συντηρητική κοινωνία πει στα παιδιά σου "κοιτάξτε η μάνα σας γράφει σε ενα site για μπουρδέλα, είναι πουτάνα"
Γιατί προδικάζεις ότι ένα ζευγάρι ομοφυλλόφιλων θα ξεκωλιάζεται και θα κάνει παρτούζες μπροστά στα παιδιά του?
φασίζω?
πάλι?
γιατί ωρέ?
φασίζω?
πάλι?
γιατί ωρέ?
κάποιο λάθος κάνεις ή δεν κατάλαβες τι έγραψαΓιατί επιχειρηματολογείς με γενικεύσεις
Και φυσικά μινάριεις και η μίνα κουφένει
ΠαΠακι, η εμμονη των ομοφυλοφιλων να αποκαλουν "γαμο" την νομοθετικη ρυθμιση που απαιτουν για θεματα κληρονομικης και φορολογικης φυσεως, ειναι εκ του πονηρου!
Γιατι δεν ειναι ικανοποιημενοι αν ρυθμιστει νομικα αυτη η εκκρεμοτητα αλλα θελουν ντε και καλα να προκαλουν το κοιν.συνολο? Το δικαιωμα τους στην κληρονομια και την φορολογια, μια χαρα ικανοποιηται με μια απλη ρυθμιση!!!
Καποια πραγματα ξερεις, καποιες επιλογες καλυτερα, εχουν και καποιες συνεπειες! Το να θελεις να κανεις τις επιλογες σου αλλα να σκιζεις το στριγκακι σου οταν προκειται να αντιμετωπισεις τις συνεπειες, δεν ειναι θεμα ουτε της κοινωνιας, ουτε των νομοθετων ουτε του κρατους! Επιπλεον, το να θες να επιβληθει η επιλογη μιας μειοψηφιας στο συνολο, ειναι αν μη τι αλλο καραφασισμος! Τελος ειναι ΜΕΓΙΣΤΗ υποκρισια, να θεωρεις μονο τη δικη σου σεξουαλικη επιλογη/ιδιαιτεροτητα αξια προσοχης και διαφορετικης αντιμετωπισης!
Οταν βρειτε τη λυση για τα παραπανω, θα σας ευχηθω βιον ανθοσπαρτον...... με την πιθανοτητα βεβαια να μπερδευτει ο δημαρχος και να μην ξερει ποιον θα αποκαλεσει γαμπρο και ποιον νυφη....
κάποιο λάθος κάνεις ή δεν κατάλαβες τι έγραψα
καλή καρδιά
ελαααααααααα ασε τα που πως. εδω.
την πιό φραγμένηΠια από τις τρις που έχω;;;;;;;;;
ή γραφεις λάθος τις απόψεις σου και δεν καταλαβένω
ή λες μακακίες
δεν συμφωνεί όλο το κοινόΜια χαρά το πας (κι ας είσαι Αρειανός)...προχώρα!
την πιό φραγμένη
δεκτόν
δεκτόν
δεν συμφωνεί όλο το κοινό
αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα
...αν λέγαμε όλοι τα ίδια, δεν θα είχε ενδιαφέρον!![]()
Όπως εσύ(όχι συγκεκριμένα εσύ..ο καθε μπουρδελιάρης) γράφεις "κρυφά" και για τον χαβαλέ σου σε ένα site για πουτάνες και ξεκωλιαζεις πουτάνες αντί για την μανούλα(ξαναλέω δεν μιλάω συγκεκριμένα)..έτσι κι εγώ κανω τον χαβαλέ μου.Το ίδιο θα αισθανόταν και το δικό σου παιδί αν μάθαινε κάτι τέτοιο.Ανόμοια πράγματα συγκρίνεις.Δεν θυμάμαι να συστήθηκα με ονοματεπώνυμο στο μπού ωστε μα μάθουν τα παιδιά μου τις επιλογές μου,ούτε να έβαλα τιμή για τον κώλο μου.Τον χαβαλέ μου κάνω όπως 90000 μέλη.Eπίσης τι ρόλο μπορεί να παίξει αυτό το site στο μεγάλωμα των παιδιών μου ώστε να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.Γράφω σε ένα φόρουμ..δεν τα μεγαλώνω σε αυτό.Πάω στα μπαράκια και στα καζίνο,δεν τα μεγαλώνω μέσα σε αυτά.Εδώ μιλάμε για παιδιά που μεγαλώνουν σε λάθος περιβάλλον όπως αναμεσα σε 2 άντρες.Αν μεγάλωνα τα παιδιά μου σε μπουρδέλο τότε πραγματικά θα ήταν δίκαιη η παράθεσή σου.ωραία