"ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε"δεν υπάρχει "φυσιολογικό"
αχαχαχαχαχαχαχαχα
"ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε"δεν υπάρχει "φυσιολογικό"
μια απλη ερωτησουλα εκανα ΠαΠΑκι μου, οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?που με στρίμωξεςμουρό μου;
![]()
+10000000000000000000000000000είναι φυσιολογικό αν ο πατέρας είναι κρυφόπουστα και όχι φανερός?
μια απλη ερωτησουλα εκανα ΠαΠΑκι μου, οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο?
Κοιτα τί σε περιμένη ... δέν σου λέω τίποτε ΑΛΛΟ !!!!!!!!λέμε με το γαμεμάκι,
τώρα που ξεκόλλησε από το bou-com,
να ρθούμε στο νησί να εξασκήσουμε τα ρώσικά μας....
καθολου ασχετη ΠαΠακι μου!τη θέωρησα άσχετη και δεν ασχολήθηκα...
εξαρτάται για ποιού ηθική συζητάμεκαθολου ασχετη ΠαΠακι μου!
αν νομικα κατοχυρωθει ο γαμος ή η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλα ζευγαρια θα ειναι πλεον νομιμα,
θα ειναι και ηθικα?
μεχρις νεωτερας, για τα χριστα ηθη και εθιμα, αυτα που λαμβανουν υπ οψιν τους τα δικαστηρια αυτη τη στιγμη δηλαδη... συμφωνουμε?εξαρτάται για ποιού ηθική συζητάμε
καθολου ασχετη ΠαΠακι μου!
αν νομικα κατοχυρωθει ο γαμος ή η υιοθεσια απο ομοφυλοφιλα ζευγαρια θα ειναι πλεον νομιμα,
θα ειναι και ηθικα?
τα δικαστήρια πίστευα ότι λαμβάνουν υπόψη τους νόμους και όχι ήθη και έθιμαμεχρις νεωτερας, για τα χριστα ηθη και εθιμα, αυτα που λαμβανουν υπ οψιν τους τα δικαστηρια αυτη τη στιγμη δηλαδη... συμφωνουμε?
μεχρις νεωτερας, για τα χριστα ηθη και εθιμα, αυτα που λαμβανουν υπ οψιν τους τα δικαστηρια αυτη τη στιγμη δηλαδη... συμφωνουμε?
ο ορος "προσβολη των χριστων ηθων και εθιμων" δεν ειναι δικη μου εφευρεση....ας μας βοηθησει λιγο το παπακι μιας και το φασιστακι δεν ειναι μεσα...τα δικαστήρια πίστευα ότι λαμβάνουν υπόψη τους νόμους και όχι ήθη και έθιμα
Περιμένουν χιλιάδες νορμάλ ζευγάρια(άντρας και γυναίκα εξηγούμαι..) να υιοθετήσουν παιδάκι ,περνάνε δια πυρός και σιδήρου απίστευτες γραφειοκρατείες και το μεγαλύτερο ποσοστό αιτήσεων απορρίπτεται λόγω χαμηλού εισοδήματος .Τι μας λες τώρα?Να υιοθετούν οι πούστηδες για να αδειάσουν τα ορφανοτροφεία και να γεμίσουμε ψυχικά ανισόρροπα παιδάκια που θα μεγαλώνουν με 2 πατεράδες ή 2 μανάδες?
Αι σιχτίρ με την ανωμαλία εδώ μέσα δηλαδή.Τον κώλο του να τον χειριστεί όπως θέλει ο πούστης Αγαπητέ ..το παιδάκι θα μεγαλώσει με μανούλα (αυτές που έχουν μουνί είναι οι μανούλες) και μπαμπάκα(αυτοί που έχουν πούτσα και γαμάνε τις μανούλες ..εξηγούμαι πάλι γιατί μπερδεύεις τους ρόλους)
τα δικαστήρια πίστευα ότι λαμβάνουν υπόψη τους νόμους και όχι ήθη και έθιμα
παλεύω για το παιδί μας κάβλα μουκαβλιαρα μουυυυυυυυυυυυυ το παγιδευσες το μεμακι το περιμενες δυο μηνυματα πριν αυτο το ποστ χαχαχαχαχαχαχα![]()
ο ορος "προσβολη των χριστων ηθων και εθιμων" δεν ειναι δικη μου εφευρεση....ας μας βοηθησει λιγο το παπακι μιας και το φασιστακι δεν ειναι μεσα...
ο ορος "προσβολη των χριστων ηθων και εθιμων" δεν ειναι δικη μου εφευρεση....ας μας βοηθησει λιγο το παπακι μιας και το φασιστακι δεν ειναι μεσα...
ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα που μάλλον δεν οδηγεί πουθενάο ορος "προσβολη των χριστων ηθων και εθιμων" δεν ειναι δικη μου εφευρεση....ας μας βοηθησει λιγο το παπακι μιας και το φασιστακι δεν ειναι μεσα...
Τι να ψάξω?Είναι δεδομένο.Για τα δεδομένα θα ψάχνω?Τό'χεις ψάξει?
'Η λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα..?
Κι όπως λέει κι ένασ "άλλος": "Πηγούλα?"