Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
τι γνωμη θελεις να εχει ο κοσμος οταν βλεπει αυτα;

τρομερό επιχείρημα μεγάλε,σα να βλέπω εγώ μερικούς στρέητ βιαστές και να βγάζω πόρισμα ότι οι όλοι οι στρέητ είναι βιαστές.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τρομερό επιχείρημα μεγάλε,σα να βλέπω εγώ μερικούς στρέητ βιαστές και να βγάζω πόρισμα ότι οι όλοι οι στρέητ είναι βιαστές.
το αντίστοιχο μεγάλε με τις στολές σας θα ήταν να έλεγες να έβλεπες τους στρέιτ να κυκλοφορούν με μισό τόνο πορνοπεριοδικά με γυναίκες για να φαίνεται η προτίμησή τους.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
τα στερεότυπα και οι καρικατούρες πάντα θα επηρρεάζουν τους πιο mentally challenged

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
τα στερεότυπα και οι καρικατούρες πάντα θα επηρρεάζουν τους πιο mentally challenged
ερώτηση. έχει βγει καμιά από εσάς εκτός χώρας να δει ότι οι μόνες κραγμένες κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές τουλάχιστον χώρες που έχω διαμείνει και εργαστεί δεν ασχολείται κανείς με το τι είναι ο  άλλος; Αλλά στην Ελλάδα όπως σε όλα έχουμε την υπερβολή έτσι και στο θέμα του αδελφάτου πρέπει ντε και καλά να δημιουργούμε θέμα. Εγώ λοιπόν θέτω θέμα τα δικαιώματα των στρέιτ και γιατί θα πρέπει να ανοίγω την τηλεόρασή μου και να βασιλεύει το αδελφάτο;

Επισκέπτης
τα ιδια δικαιωματα εχετε εκτος απο τον γαμο (πολλα δημαρχεια κανουν)
και την υιοθεσια παιδιου στην ποια εγω ειμαι κατηγορηματικα αρνητικος

Επισκέπτης
ερώτηση. έχει βγει καμιά από εσάς εκτός χώρας να δει ότι οι μόνες κραγμένες κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές τουλάχιστον χώρες που έχω διαμείνει και εργαστεί δεν ασχολείται κανείς με το τι είναι ο  άλλος; Αλλά στην Ελλάδα όπως σε όλα έχουμε την υπερβολή έτσι και στο θέμα του αδελφάτου πρέπει ντε και καλά να δημιουργούμε θέμα. Εγώ λοιπόν θέτω θέμα τα δικαιώματα των στρέιτ και γιατί θα πρέπει να ανοίγω την τηλεόρασή μου και να βασιλεύει το αδελφάτο;
+1

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

οχι...μεγαλε,αλλα εχετε βγαλει οσους σας αποκαλουν ανωμαλους,ομοφοβικους.δεν ειναι αυτοι ομοφοβικοι,εσεις εισαστε ανωμαλοι...μεγαλε

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Απόλυτη τραγικότητα του επίπεδου του δημόσιου διαλόγου στην Ελλάδα για το θέμα.Σταμάτησα να διαβάζω όταν άρχισαν τα πρώτα πούστης να πέφτουν βροχή και αναντίρητα να περνάνε λάδι όταν συγκεκριμένα στοχεύουν στην προσβολή και απανθρωποποίηση των γκέι.

Τρίχες δικαιώματα θα πάρουμε με τέτοιο mindset στην Ελλάδα.

Δείτε λίγο την ομοφοβία που επικρατεί εδώ στο νήμα μόνο, πχ ο από πάνω μου στο πρώτο πόστ μου για πούστηδες μιλάει με σκοπό την ευθεία προσβολή του γκρούπ.

Επίσης δε το πιασα αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης. Δε θέλω να κάνω κανένα σύμφωνο ή συμβόλαιο. Θέλω να ξέρω οτι έχω το δικαίωμα στο γάμο όπως ο στρέητ αδερφός μου. Γενικά τραγική η εικόνα βλέπω, άρα τι με ρωτάτε γιατί να γίνεται διάλογος? μα ακριβως για αυτό ,τη καταπολέμιση της άγνοιας, στερεοτύπων, ομοφοβίας

Ρε φίλε, τι θέλεις και μας ζαλίζεις τ' αρχίδια?
Είσαι πούστης?
Γουστάρεις να γαμιέσαι από την κωλοτρυπίδα σου?
Μαγγιά σου!
Κάνε ότι γουστάρεις! Δε σε φρενάρει κάνενας, και δεν ασχολείται κανένας μαζί σου.

Απο κει και πέρα τι άλλο θέλεις? Θέλεις να βγαίνεις κάθε τόσο και να μας πρήζεις τ' αρχίδια με τις θεωρίες σου και τις ορολογίες σου και τα δικαιώματα σου? Δε γουστάρουμε!
Και θα σε λέμε όπως θέλουμε!  Αυτός που τον παίρνει από την κωλοτρυπίδα του λέγεται "πούστης", όπως αυτό το πράσινο υγρό που βγαίνει από τις ελιές λέγεται "ελαιόλαδο"! Πως να το κάνουμε τώρα, έτσι είναι!

Οπότε άντε και γαμήσου τελικά, κι εσύ και όλοι όσοι κάτι ζητάτε, δε γουστάρουμε να στο δώσουμε, και δε γουστάρουμε και τη γκρίνια σας!

Α, και για το γάμο, που λες εδώ από πάνω:

Ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση, δηλαδή μια συνθήκη, συμφωνία, συμβόλαιο, καταγραφή, όπως θέλεις πες το, πάντως είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ πράμα, δηλαδή το έφτιαξε και το καθιέρωσε η κοινωνία, εννοώ δεν το έδωσε κάποιος θεός ή η φύση, οπότε όλοι το δικαιούνται αυτόματα.

Έ, λοιπόν η ίδια η κοινωνία (που το έφτιαξε) ΔΕΝ γουστάρει (ακόμα) να το δώσει και στους πούστηδες, όπως δεν γουστάρει να το δώσει και στους σκύλους, τις γάτες, τους κροκόδειλους και τους χιμπατζήδες.

Επομένως άραξε στ΄ αυγά σου, αρκέσου σε αυτά που έχεις (επαναλαμβάνω: κανένας δε θα σε ενοχλήσει επειδή στο σπίτι σου θέλεις να γαμιέσαι από τον κώλο), και μη ζαλίζεις τους υπόλοιπους κάνοντας φασαρία με διάφορες "απαιτήσεις".

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Α σιχτίρ!

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τα ιδια δικαιωματα εχετε εκτος απο τον γαμο (πολλα δημαρχεια κανουν)
και την υιοθεσια παιδιου στην ποια εγω ειμαι κατηγορηματικα αρνητικος

πραγματικα τυπε.δεν υπαρχει χειροτερος ρατσισμος απο αυτον που προωθουν οι πουστηδες για ολη την υπολοιπη κοινωνια.αυτοι ειναι οι σωστοι,και ολοι οι υπολοιποι,ομοφοβικοι,απολιτιστοι...δεν ειναι στραβος ο γιαλος.απλα οι πουστηδες αρμενιζουνε στραβα.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πραγματικα τυπε.δεν υπαρχει χειροτερος ρατσισμος απο αυτον που προωθουν οι πουστηδες για ολη την υπολοιπη κοινωνια.αυτοι ειναι οι σωστοι,και ολοι οι υπολοιποι,ομοφοβικοι,απολιτιστοι...δεν ειναι στραβος ο γιαλος.απλα οι πουστηδες αρμενιζουνε στραβα.
να συμπληρώσω μόνο στην Ελλάδα. Αγγλία και Γερμανία δεν ένιωσα τόση πίεση στα μέσα ενημέρωσης και γενικά στο δημόσιο διάλογο από τους γκέυ για να τους αποδεχτεί ο άλλος. Σα να λέμε να κατέβω αύριο με ένα πανό να φωνάζω να με αποδεχτούν οι πούστηδες που θέλω να γλύφω μόνο γυναικεία μουνάκια. Χέστηκαν τι θέλω εγώ χέστηκα και εγώ εάν μερικοί κάνανε την κουραδομηχανή τους και μηχάνημα εισερχόμενης αλληλογραφίας

Επισκέπτης
Λοιπον, εχω να κανω μια προταση σε ολους τους πουστηδες.. δεν ειναι δυσκολο και χρονοβορο σε λιγα λεπτα θα απαλαγουμε απο εσας μια και καλη, απλα επιχειρειστετο....

Συνημμένα

• cebacf81ceb5cebcceb1cf83cebcceadcebdcebfceb9-002.jpg
    cebacf81ceb5cebcceb1cf83cebcceadcebdcebfceb9-002.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 31

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
Λοιπον, εχω να κανω μια προταση σε ολους τους πουστηδες.. δεν ειναι δυσκολο και χρονοβορο σε λιγα λεπτα θα απαλαγουμε απο εσας μια και καλη, απλα επιχειρειστετο....

Άμα κάτσεις να σου περάσω μερικούς πούτσους οκ.Καημό το χω να γαμήσω αντρική παρθένα κολάρα .Αλλά ακάποτο ρε καρντάσι να σε γεμίσω όλο με τα φλόκια.Δεν θα μου δώσεις τη τελευταία επιθυμία μου?Έλα μαν πληζ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε ενας γκει στο αμερικα μου εδειχνε μια φωτο μιας φιλης του στην σαντορινη (μουναρα  οπως ολες οι φιλες των πουστιδων) και μου λεει με απαξιωση : ε ενταξει δεν ειναι γκει αλλα τι να κανουμε :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Άμα κάτσεις να σου περάσω μερικούς πούτσους οκ.Καημό το χω να γαμήσω αντρική παρθένα κολάρα .Αλλά ακάποτο ρε καρντάσι να σε γεμίσω όλο με τα φλόκια.Δεν θα μου δώσεις τη τελευταία επιθυμία μου?Έλα μαν πληζ

τυπε εσυ εισαι ο mentally challenged που ελεγες πριν; πολυ υψηλο επιπεδο πραγματι.οι υπολοιποι gay τυποι ειναι σαν κι εσενα;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυπε ενας γκει στο αμερικα μου εδειχνε μια φωτο μιας φιλης του στην σαντορινη (μουναρα  οπως ολες οι φιλες των πουστιδων) και μου λεει με απαξιωση : ε ενταξει δεν ειναι γκει αλλα τι να κανουμε :2funny:

τυπε επαιξε πουστια στην φιλη του ο τυπος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom