LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 507
- Πόντοι
- 96
τι γνωμη θελεις να εχει ο κοσμος οταν βλεπει αυτα;
τρομερό επιχείρημα μεγάλε,σα να βλέπω εγώ μερικούς στρέητ βιαστές και να βγάζω πόρισμα ότι οι όλοι οι στρέητ είναι βιαστές.
τι γνωμη θελεις να εχει ο κοσμος οταν βλεπει αυτα;
το αντίστοιχο μεγάλε με τις στολές σας θα ήταν να έλεγες να έβλεπες τους στρέιτ να κυκλοφορούν με μισό τόνο πορνοπεριοδικά με γυναίκες για να φαίνεται η προτίμησή τους.τρομερό επιχείρημα μεγάλε,σα να βλέπω εγώ μερικούς στρέητ βιαστές και να βγάζω πόρισμα ότι οι όλοι οι στρέητ είναι βιαστές.
ερώτηση. έχει βγει καμιά από εσάς εκτός χώρας να δει ότι οι μόνες κραγμένες κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές τουλάχιστον χώρες που έχω διαμείνει και εργαστεί δεν ασχολείται κανείς με το τι είναι ο άλλος; Αλλά στην Ελλάδα όπως σε όλα έχουμε την υπερβολή έτσι και στο θέμα του αδελφάτου πρέπει ντε και καλά να δημιουργούμε θέμα. Εγώ λοιπόν θέτω θέμα τα δικαιώματα των στρέιτ και γιατί θα πρέπει να ανοίγω την τηλεόρασή μου και να βασιλεύει το αδελφάτο;τα στερεότυπα και οι καρικατούρες πάντα θα επηρρεάζουν τους πιο mentally challenged
+1ερώτηση. έχει βγει καμιά από εσάς εκτός χώρας να δει ότι οι μόνες κραγμένες κυκλοφορούν στην Ελλάδα και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές τουλάχιστον χώρες που έχω διαμείνει και εργαστεί δεν ασχολείται κανείς με το τι είναι ο άλλος; Αλλά στην Ελλάδα όπως σε όλα έχουμε την υπερβολή έτσι και στο θέμα του αδελφάτου πρέπει ντε και καλά να δημιουργούμε θέμα. Εγώ λοιπόν θέτω θέμα τα δικαιώματα των στρέιτ και γιατί θα πρέπει να ανοίγω την τηλεόρασή μου και να βασιλεύει το αδελφάτο;
τρομερό επιχείρημα μεγάλε,σα να βλέπω εγώ μερικούς στρέητ βιαστές και να βγάζω πόρισμα ότι οι όλοι οι στρέητ είναι βιαστές.
Απόλυτη τραγικότητα του επίπεδου του δημόσιου διαλόγου στην Ελλάδα για το θέμα.Σταμάτησα να διαβάζω όταν άρχισαν τα πρώτα πούστης να πέφτουν βροχή και αναντίρητα να περνάνε λάδι όταν συγκεκριμένα στοχεύουν στην προσβολή και απανθρωποποίηση των γκέι.
Τρίχες δικαιώματα θα πάρουμε με τέτοιο mindset στην Ελλάδα.
Δείτε λίγο την ομοφοβία που επικρατεί εδώ στο νήμα μόνο, πχ ο από πάνω μου στο πρώτο πόστ μου για πούστηδες μιλάει με σκοπό την ευθεία προσβολή του γκρούπ.
Επίσης δε το πιασα αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης. Δε θέλω να κάνω κανένα σύμφωνο ή συμβόλαιο. Θέλω να ξέρω οτι έχω το δικαίωμα στο γάμο όπως ο στρέητ αδερφός μου. Γενικά τραγική η εικόνα βλέπω, άρα τι με ρωτάτε γιατί να γίνεται διάλογος? μα ακριβως για αυτό ,τη καταπολέμιση της άγνοιας, στερεοτύπων, ομοφοβίας
τα στερεότυπα και οι καρικατούρες πάντα θα επηρρεάζουν τους πιο mentally challenged
τα ιδια δικαιωματα εχετε εκτος απο τον γαμο (πολλα δημαρχεια κανουν)
και την υιοθεσια παιδιου στην ποια εγω ειμαι κατηγορηματικα αρνητικος
να συμπληρώσω μόνο στην Ελλάδα. Αγγλία και Γερμανία δεν ένιωσα τόση πίεση στα μέσα ενημέρωσης και γενικά στο δημόσιο διάλογο από τους γκέυ για να τους αποδεχτεί ο άλλος. Σα να λέμε να κατέβω αύριο με ένα πανό να φωνάζω να με αποδεχτούν οι πούστηδες που θέλω να γλύφω μόνο γυναικεία μουνάκια. Χέστηκαν τι θέλω εγώ χέστηκα και εγώ εάν μερικοί κάνανε την κουραδομηχανή τους και μηχάνημα εισερχόμενης αλληλογραφίαςπραγματικα τυπε.δεν υπαρχει χειροτερος ρατσισμος απο αυτον που προωθουν οι πουστηδες για ολη την υπολοιπη κοινωνια.αυτοι ειναι οι σωστοι,και ολοι οι υπολοιποι,ομοφοβικοι,απολιτιστοι...δεν ειναι στραβος ο γιαλος.απλα οι πουστηδες αρμενιζουνε στραβα.
Επομένως άραξε στ΄ αυγά σου, αρκέσου σε αυτά που έχεις
όχι ρε ελληνάρα, δε στα είπαν καλά εκεί στο χωριό σου.
μισό γιατί πήγε να κλάσει και χέστηκεΝαι, καλά, πες μας τα εσύ τότε.
Λοιπον, εχω να κανω μια προταση σε ολους τους πουστηδες.. δεν ειναι δυσκολο και χρονοβορο σε λιγα λεπτα θα απαλαγουμε απο εσας μια και καλη, απλα επιχειρειστετο....
τυπε ενας γκει στο αμερικα μου εδειχνε μια φωτο μιας φιλης του στην σαντορινη (μουναρα οπως ολες οι φιλες των πουστιδων) και μου λεει με απαξιωση : ε ενταξει δεν ειναι γκει αλλα τι να κανουμεπραγματικα τυπε.δεν υπαρχει χειροτερος ρατσισμος απο αυτον που προωθουν οι πουστηδες για ολη την υπολοιπη κοινωνια.αυτοι ειναι οι σωστοι,και ολοι οι υπολοιποι,ομοφοβικοι,απολιτιστοι...δεν ειναι στραβος ο γιαλος.απλα οι πουστηδες αρμενιζουνε στραβα.
[size=15pt]ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ......ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ [/size]
Άμα κάτσεις να σου περάσω μερικούς πούτσους οκ.Καημό το χω να γαμήσω αντρική παρθένα κολάρα .Αλλά ακάποτο ρε καρντάσι να σε γεμίσω όλο με τα φλόκια.Δεν θα μου δώσεις τη τελευταία επιθυμία μου?Έλα μαν πληζ
τυπε ενας γκει στο αμερικα μου εδειχνε μια φωτο μιας φιλης του στην σαντορινη (μουναρα οπως ολες οι φιλες των πουστιδων) και μου λεει με απαξιωση : ε ενταξει δεν ειναι γκει αλλα τι να κανουμε