Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δείτε λίγο την ομοφοβία που επικρατεί εδώ στο νήμα μόνο,πχ ο από πάνω μου στο πρώτο πόστ μου για πούστηδες μιλάει με σκοπό την ευθεία προσβολή του γκρούπ.

Επίσης δε το πιασα αυτό με το σύμφωνο συμβίωσης.Δε θέλω να κάνω κανένα σύμφωνο ή συμβόλαιο.Θέλω να ξέρω οτι έχω το δικαίωμα στο γάμο όπως ο στρέητ αδερφός μου.Γενικά τραγική η εικόνα βλέπω,άρα τι με ρωτάτε γιατί να γίνεται διάλογος?μα ακριβως για αυτό ,τη καταπολέμιση της άγνοιας,στερεοτύπων,ομοφοβίας
τυπε για τον γαμο που λες
θες να τραβηξεις τα ιδια με τους στρειτ? :S
κανονικα πρεπει να απαγορευτει ο γαμος για ολους :rockon:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96

Καλά δε το κόβω εγώ να παντρεύομαι σύντομα ακόμα και να είχαμε τον νόμο Ελλάδα.Αλλά αυτό που γίνεται τώρα στην Ευρώπη,Δύση κτλ ενέχει και ένα συμβολισμό στη κοινωνία.Πως οι σχέσεις μας και η αγάπη μας δεν είναι κατώτερες των δικών σας.Το να έχουμε και μεις δικαίωμα στο γάμο δείχνει πως οι σχέσεις μας αντιμετωπίζονται ουσιαστικά ως ισότιμες και ταυτόχρονα καταπολεμά την ομοφοβία εκεί έξω.

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
Αν θες να αφησεις λεφτα στον εραστη σου οταν τα κακαρωσεις απο AIDS,δεν εχεις παρα να πας σε ενα συμβολαιογραφο,ποιος ο λογος να μαυριζεις την ζωη σου με γάμο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλά δε το κόβω εγώ να παντρεύομαι σύντομα ακόμα και να είχαμε τον νόμο Ελλάδα.Αλλά αυτό που γίνεται τώρα στην Ευρώπη,Δύση κτλ ενέχει και ένα συμβολισμό στη κοινωνία.Πως οι σχέσεις μας και η αγάπη μας δεν είναι κατώτερη της δική σας.Το να έχουμε και μεις δικαίωμα στο γάμο δείχνει πως οι σχέσεις μας αντιμετωπίζονται ουσιαστικά ως ισότιμες και ταυτόχρονα καταπολεμά την ομοφοβία εκεί έξω.
τυπε υπαρχουν και χειροτερα
δες τι κανουν στους γκευ στην ανατολη :grin:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
507
Πόντοι
96
και?στην Ελλάδα ζω,δε θα πάω με τη λογική κάτσε να ψηφίζουν πρώτα οι γκόμενες στη Σ.Αραβία για να τους δώσουμε ψήφο και εμείς εδώ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παντού ακούω για δικαιώματα! Είναι δικαίωμά ΜΟΥ!!! Το δικαιούμαι σου λέω!!!
Αντιθέτως, δεν έχω ακούσει κανέναν να πει ότι θα αναλάβει και κάποιες υποχρεώσεις...!

Κι ο νοών νοείτο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε υπαρχουν και χειροτερα
δες τι κανουν στους γκευ στην ανατολη :grin:
τυπε το Παπακι πως δεν εχει παρει θεση ακομα σε αυτο το σημαντικο θεμα?  :think: λες η ΜΚΟ του να επαψε να επιδοτειται πια για θεματα ομοφυλοφυλιας και ολα τα ευρω πεφτουνε για μακεντονσκι προπαγανδα?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το Παπακι πως δεν εχει παρει θεση ακομα σε αυτο το σημαντικο θεμα?  :think: λες η ΜΚΟ του να επαψε να επιδοτειται πια για θεματα ομοφυλοφυλιας και ολα τα ευρω πεφτουνε για μακεντονσκι προπαγανδα?  :think:
οντως τυπε τωρα τελευταια δεν ανιχνευει ομοφοβικα ποστς :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι που ειναι σα μπουλης, καλει και κλαρινοχτενισμα.....και μετα κλαιει που τρωει συνεχεια φολες  :S
στον κικερη θα πηγε τυπε
315350_152692831483956_3659907_a.jpg

15967_498640680223653_604470043_n.jpg

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Απόλυτη τραγικότητα του επίπεδου του δημόσιου διαλόγου στην Ελλάδα για το θέμα.Σταμάτησα να διαβάζω όταν άρχισαν τα πρώτα πούστης να πέφτουν βροχή και αναντίρητα να περνάνε λάδι όταν συγκεκριμένα στοχεύουν στην προσβολή και απανθρωποποίηση των γκέι.

Τρίχες δικαιώματα θα πάρουμε με τέτοιο mindset στην Ελλάδα.

γιατι ρε τυπε,τι νομιζεις οτι εισαστε,αντρακλες;  :think:
τι γνωμη θελεις να εχει ο κοσμος οταν βλεπει αυτα;

Συνημμένα

• gay-party-travel-destination-vallarta-carnival-23a.jpg
    gay-party-travel-destination-vallarta-carnival-23a.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • cool-made_0.jpg
    cool-made_0.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 18

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
έχουν οι gay δικαιώματα;  :think:

πάντως ωραίο το παντελονάκι που φοράνε παραπάνω τα δροσερά αγόρια, μήπως ξέρετε αν βγαίνει και σε μπορντοροδοκόκκινο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom