Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Εγώ δεν έκανα ποτέ, ακόμα κι όταν ήμουν στην ηλικία σου (αν το 21 που γράφεις στο nickname σου ιχύει). Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θέλω να γαμάω μέχρι να γίνω κωλόγερος και να μην μου σηκώνεται! Που και σε εκείνη την περίπτωση θα χαπακωθώ!

Αν λοιπόν μου τύχει να φύγω στα 85 από από ανακοπή καρδιάς λόγω χαπιού με μια γκόμενα καβάλα πάνω μου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Το προτιμώ 1000 φορές περισσότερο από το να γαμούσα το θέμουνο του αιώνα και να ψοφαγα στα 25 μου! :grin:

Καλά ναι όχι όλοι... Σχεδον όλοι...αλλα καταλαβαίνεις πως το λέω...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αυτη η ατακα ρε φιλε ποσο μου τη δινει να την ακουω απο γυναικα...

Το φιλικα!

Σπαει αρχιδια!!

Προτιμω ν ακουσω κατι αλλο

Εχει γινει καραμελα πια!!

Ωραιο το στορυ σου!

Ειμαστε κυνηγοι και οπως λεει μια παροιμια

"Του κυνηγου το πιατο εννια φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο"
Ή το αλλο που λενε συχνα "ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες" αντι να πουν "εισαι σα γαμω το δια μου κ δε θα με πηδηξεις ποτε"

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Να πω κι εγω τη δικη μου ιστορια

Βγαινω με γκομενιτσα που την προηγουμενη ειχαμε φασωθει σε ενα παρτυ

Ειχαν πεσει φιλια χουφτωματα κτλ

Ε παω στο καφε ολα καλα και ωραια

Εγω σιγουρος πως θα φαω και θα τη γαμησω μετα κτλ

Κι εκεινη ξεκινα να μου λεει πως δε μπορει να συνεχισει μαζι μου για ενα σωρο κουλους λογους...οπως οτι η μανα της την ελεγχει και ειναι αυστηρων αρχων...

Ωσπου σε καποια φαση χτυπαει το τηλ της και λεει "ελα μωρο μου ειμαι στο ταδε καφε"

Και μετα απο λιγο σκαει ενας σκελετωμενος τυπος με αλογοουρα γεματος σκουλαρικια και τατου

Αφου μας συστησε στην ψυχρα...αφηνοντας με.μαλακα...σηκωθηκαν κι εφυγαν...

Ειχε γκομενο η μαλακω

:ban:
Ετσι ειναι φιλε μου αμα εχεις τατουαζ!! Να δουμε ποτε θα φυγει αυτη η ηλιθια μοδα!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
ρε παιδια, ελατε να με supportαρετε λιγακι.
να πειτε εναν καλο λογο, μπας και την καταφερω επιτελους λεμε.
Φιλε μου σου αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο μια γκομενα που καυλαντιζει στο μπου!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ή το αλλο που λενε συχνα "ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες" αντι να πουν "εισαι σα γαμω το δια μου κ δε θα με πηδηξεις ποτε"

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Φιλαράκι, δεν μου έχει πει κάποια μέχρι στιγμής αυτή την ατάκα... αλλά αν μου την πει, νομίζω η απάντηση βγαίνει πολύ αυθόρμητα:

"Εμένα δεν με πειράζει, δεν πηδάω χαρακτήρες!" :grin:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας! :grin:

Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.

Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!

Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο! :tooth:
Ειχα κ εγω μια παρομοια εμπειρια παλιοτερα μορτη!
Βγηκα με μια γκομενα απο τιντερ για ποτο, πηγα να τα πληρωσω ολα με 50αρι και η σερβιτορα δεν ειχε να μου δωσει ρεστα.
Τα πληρωσε τελικα ολα η γκομενα με καρτα. Αργοτερεα της εστειλα τον αριθμο μου και με εκλασε.
Εχω φαει απειρα ακυρα αλλα τουλαχιστον αυτη τη φορα ηπια τσαμπα ποτο χαχα!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
εγώ θα πω οτι καλά λέει ο βανταμ να απαξιώνομαι τις γκόμενές.
Εγώ μετά από τοση χειλοπιτα που έχω φάει έχω σπαστει με την φάση.
Να τρώω 100 άκυρα για ν αμου κάτσει ένα.
Δεν γίνεται ρε παιδιά σου πέφτει η ψυχολογία έτσι.
Καυλιαρη κ εγω εκατο ακυρα τρωω αλλα φταιει οτι ειμαι σα γαμω το δια μου.
Μηπως εισαι κ εσυ?
Δυστυχως η εμφανιση ειναι το παν και μην ακουτε τους βλακες τυπου πικ απ αρτιστ που σου λενε οτι μπορεις να εχεις οποια γκομενα θελεις αυτα ειναι παπαριες για να παιρνουν λεφτα απο απελπισμενους που δεν πηδανε!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αυτο με τις δυνατοτητες δυσκολο να το ζυγισεις φιλε.

Αφενος γιατι εχω δει αστερια με τυπους που δε βλεπονται κι αφετερου γιατι και σε μενα τον ιδιο..
Μου χει τυχει να φαω πιτα απο μετρια τυπου 6 αρακι και να μου κατσει 7 αρακι η και 8 ρακι σε αλλη φαση

Επισης οταν ημουν στα 24 και τουμπανο με φετες κοιλιακους και γυμνασμενος ετρωγα περισσοτερα ακυρα ενω τωρα που ειμαι γεροδεμενος με κοιλιτσα εχω μεγαλυτερη επιτυχια

Δε πανε καλα οι γυναικες
Μηπως εχεις λεφτα τωρα παιχταρα μου??

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μηπως εχεις λεφτα τωρα παιχταρα μου??

... ή έχει μάθει να μιλάει! :grin:

Μην νομίζετε ότι οι γκόμενες κοιτάνε φέτες κοιλιακούς και παπάρια. Έχω πηδήξει γκόμενα από Tinder με την οποία μιλούσαμε κάνα 3μηνο, είχαμε στείλει κάποιες φωτογραφίες  (εγώ δεν στέλνω ποτέ καθαρές) κι επειδή ήταν λίγο παχουλή μου λέει "να σου πω, είσαι σίγουρος ότι θες να βγούμε? μην λες μετά τι διάολο ήθελα και βγήκα με το χρέπι!!!". Και της λέω "αυτό ισχύει και αντίστροφα!". Και μου λέει "όχι, καμία σχέση... εμένα δεν με νοιάζει αν έχεις κοιλίτσα ή αν είσαι κοντός ή αν έχεις μουστάκι. Μου έχεις "πηδήξει" το μυαλό τόσο καιρό".

Το χρήμα βέβαια, σαφώς και βοηθάει αν το έχει κάποιος!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
... ή έχει μάθει να μιλάει! :grin:

Μην νομίζετε ότι οι γκόμενες κοιτάνε φέτες κοιλιακούς και παπάρια. Έχω πηδήξει γκόμενα από Tinder με την οποία μιλούσαμε κάνα 3μηνο, είχαμε στείλει κάποιες φωτογραφίες  (εγώ δεν στέλνω ποτέ καθαρές) κι επειδή ήταν λίγο παχουλή μου λέει "να σου πω, είσαι σίγουρος ότι θες να βγούμε? μην λες μετά τι διάολο ήθελα και βγήκα με το χρέπι!!!". Και της λέω "αυτό ισχύει και αντίστροφα!". Και μου λέει "όχι, καμία σχέση... εμένα δεν με νοιάζει αν έχεις κοιλίτσα ή αν είσαι κοντός ή αν έχεις μουστάκι. Μου έχεις "πηδήξει" το μυαλό τόσο καιρό".

Το χρήμα βέβαια, σαφώς και βοηθάει αν το έχει κάποιος!
Προφανως ρε φιλε αφου ητανε χοντρη δεν ειχε απαιτησεις να εισαι μοντελο! Μη σου κανει εντυπωση που το ακουσες αυτο απο χοντρη!
Κ εγω ειχα βγει με μια που ηταν πολυ ασχημη και με το ζορι 1.50.
Μου ελεγε κ εμενα τα ιδια δε με νοιαζει η εμφανιση κλπ. Αλλα ετσι οπως ηταν δυσκολα θα ειχε απαιτησεις για καλη εμφανιση.
Φυσικα δεν ειναι κ λαθος αυτο που ειπες, μετραει πολυ να μιλας κ να εισαι αστειος κλπ, εφοσων ομως βλεπεσαι λιγο  :cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Προφανως ρε φιλε αφου ητανε χοντρη δεν ειχε απαιτησεις να εισαι μοντελο! Μη σου κανει εντυπωση που το ακουσες αυτο απο χοντρη!
Κ εγω ειχα βγει με μια που ηταν πολυ ασχημη και με το ζορι 1.50.
Μου ελεγε κ εμενα τα ιδια δε με νοιαζει η εμφανιση κλπ. Αλλα ετσι οπως ηταν δυσκολα θα ειχε απαιτησεις για καλη εμφανιση.
Φυσικα δεν ειναι κ λαθος αυτο που ειπες, μετραει πολυ να μιλας κ να εισαι αστειος κλπ, εφοσων ομως βλεπεσαι λιγο  :cheesy:

Kι αυτή βλεπόταν και μια χαρά κιόλας! Απλά είχε λίγο περιφέρεια ρε παιδί μου, όχι χοντρή! Γαμήσιμη από τους περισσότερους άντρες θεωρώ. Όμορφη στο πρόσωπο, ωραία τσιμπουκόχειλα, κωλάρα-μάρμαρο, βυζάρες 5άρια... ε... απλά είχε σκεμπέ και δεν είχε αυτό που λέμε "μέση". Ήταν κάπως μονοκόματη.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Kι αυτή βλεπόταν και μια χαρά κιόλας! Απλά είχε λίγο περιφέρεια ρε παιδί μου, όχι χοντρή! Γαμήσιμη από τους περισσότερους άντρες θεωρώ. Όμορφη στο πρόσωπο, ωραία τσιμπουκόχειλα, κωλάρα-μάρμαρο, βυζάρες 5άρια... ε... απλά είχε σκεμπέ και δεν είχε αυτό που λέμε "μέση". Ήταν κάπως μονοκόματη.
Τελικα Μπαρμπα εισαι μυστης!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τελικα Μπαρμπα εισαι μυστης!

Με την συγκεκριμένη, βρεθήκαμε 3 φορές και τις 3 καταλήξαμε στο ξενοδοχείο. Αλλά ξέρεις τι με χάλασε? H ΑΕΡΟΠΙΠΑ!!!! Όταν μιλάμε ΑΕΡΟπιπα μιλάμε για ΑΕΡΟΠΙΠΑ!!! Δηλαδή ίσα που ακουμπούσε χείλη, ρούφηγμα σχεδόν μηδενικό, περιποίηση γύρω περιοχής και βαλάνου γιοκ... γάμα τα!!!! :grin:

Kατά τα άλλα τίμιο γαμησάκι!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
μου φαινεται πρεπει να σταματησω να ειμαι το καλο παιδι και να την απαξιωσω.

Να σου πω... την έχεις δει? ή μήπως φαντάζεσαι ότι είναι αυτή στο avatar της? Εγώ πάντως έχω να σου δηλώσω ότι δεν έχω βάλει τον κώλο μου στο δικό μου avatar. Είναι αλληνής! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
τι αλλο να πουμε και για το δικο της δηλαδη ???
ωραιο κωλι οπως και το δικο σου... τι δεν καταλαβαινεις ακομα  :tooth:

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το κωλί του avatar δεν είναι δικό μου, άρα μάλλον και το κωλί στο δικό της avatar. Εσύ τι καταλαβαίνεις? :grin:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Χαμενοι στη μεταφραση!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Stories