You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Ναι το καταλαβαινω εχω δει τους κανονες που εχει πει αλλα στο συγκεκριμενο χρειαζεται μια επαναδιατυπωση γιατι δεν εχει καμια σχεση η τοτε εποχη με την σημερινη οι γυναικες ειναι ακομα πιο απελευθερωμενες με το σεξ τωρα αν καποιες δεν ειναι τις αποφευγουμε και τελειωσε η υποθεση παμε γι αλλες.Jasone ειναι ορθολογικη η τοποθετηση σου! Ο Tom να αναφερω πως αυτα τα διδασκε πριν την εμφανιση του facebook και του tinder αλλα οταν ειχαν πρωτοεμφανιστει dating sides.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
χαχαχαχαχαχαχα αρε μπαρμπαδι θυμα εισαι και εσυ.Όπως είπα και στον Fuckeros πιο κάτω, πολύ πιθανόν να έχετε δίκιο παιδιά. Μπορεί αυτή να ήθελε να δει αν θέλω μόνο να την γαμήσω για ένα βράδυ και μετά άντε γεια! Αλλά σας είπα... βαριέεεεεεεεμαι να παίζω αυτά τα παιχνιδάκια πια! Μπορεί όντως να γούσταρε και να την πήδαγα στο δεύτερο, στο τρίτο ραντεβού. Αλλά δεν...!!!
εγω το λεω καιρο τωρα.
απαξιώστε ολες τις εξω γκομενες και ασχοληθειται μονο με τον αγοραιο ερωτα,μην σπαταλάτε χρονο χρημα ενεργεια για την κάθε ακυρη που κυκλοφορει εξω.
αν μπορεσε και πηδήξετε γκομενα εξω τις πρωτες ωρες οκ για δευτερο ραντεβού και άλλη μερα ουτε λογος.
ασχοληθηται με τον αγοραιο ερωτα βγαλτε τα παθη σας εκει και αφήστε την κάθε ακυρη να σταζει το μουνι της.
θα τα θυμηθητε αυτά που σας λεω και θα λετε καλα ελεγε ο βανταμ
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
χαχαχαχαχαχαχα αρε μπαρμπαδι θυμα εισαι και εσυ.
εγω το λεω καιρο τωρα.
απαξιώστε ολες τις εξω γκομενες και ασχοληθειται μονο με τον αγοραιο ερωτα,μην σπαταλάτε χρονο χρημα ενεργεια για την κάθε ακυρη που κυκλοφορει εξω.
αν μπορεσε και πηδήξετε γκομενα εξω τις πρωτες ωρες οκ για δευτερο ραντεβού και άλλη μερα ουτε λογος.
ασχοληθηται με τον αγοραιο ερωτα βγαλτε τα παθη σας εκει και αφήστε την κάθε ακυρη να σταζει το μουνι της.
θα τα θυμηθητε αυτά που σας λεω και θα λετε καλα ελεγε ο βανταμ
ζανούλη, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! ;)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Βγαίνω με ένα πάρα πολύ καλό γκομενάκι από τίντερ.
Πρώτο ραντεβού τίποτα.
Δεύτερο ραντεβού φιλάκι, την πάω κάτω απ'το σπίτι της, ξανά φιλάκι και φεύγει γρήγορα.
Τρίτο ραντεβού φάσωμα, την πάω σπίτι, φάσωμα από κάτω, δεν μου λέει να ανέβω.
Τέταρτο ραντεβού πάλι φάσωμα, μετά με ρωτούσε πόσα χρόνια ήταν η προηγούμενη σχέση μου, ότι αυτή είναι καιρό μόνη μετά από μια πάρα πολύ μακροχρόνια σχέση κλπ κλπ, πάλι δεν μου λέει να ανέβω.
Πέμπτο ραντεβού δεν υπήρξε, δεν έστειλε, δεν έστειλα, δεν μου 'κατσε!
Eγώ έχω την εντύπωση ότι δικό σου σφάλμα είναι που δεν γάμησες! Όταν σου είπε το "καιρό μόνη" έπρεπε να πιάσεις το σήμα. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σου πει γκόμενα "πάμε στο ξενοδοχείο?" ή "πάμε να γαμηθούμε?"
Και για ποιο σπίτι της μιλάς? Μπορεί να έχει ένα σωρό κολλήματα, από την πολυκατοικία ή την γειτονιά. Την πας σε ξενοδοχειάρα και της βγάζεις την αγαμία από μέσα της! Έχετε λίγο παρατηρητικότητα σε αυτά που λέει μια γκόμενα, μην τα περνάτε στο ντούκου
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Παω μια Κυριακή για φαγητό με την παρέα μου και βλέπω μια γκόμενα που είχα στο φεις αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Περνάω από μπροστά της βλέπω με καρφώνει κ πιάνω μπλαμπλα. Βγαίνουμε πάμε για ποτό παραθαλάσσια σε μέρος μακρυά απ' το σπίτι μου. Πάμε λέω γιατί έχω και δρόμο... Όχι λέει πάμε μια βόλτα να δούμε την θάλασσα (λολ). Με τα πολλά αρχίζω την γδυνω ,με καβαλάει τον τρίβει, βάζει λίγο το κεφαλάκι κ τραβιέται. Μην προχωρούμε γρήγορα λέει!Α και μην νομίζεις ότι είμαι εύκολη και ότι κάναμε σεξ τώρα. Ξενέρωσα και πήρα δρόμο....
Peacful_Warrior
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Παω μια Κυριακή για φαγητό με την παρέα μου και βλέπω μια γκόμενα που είχα στο φεις αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Περνάω από μπροστά της βλέπω με καρφώνει κ πιάνω μπλαμπλα. Βγαίνουμε πάμε για ποτό παραθαλάσσια σε μέρος μακρυά απ' το σπίτι μου. Πάμε λέω γιατί έχω και δρόμο... Όχι λέει πάμε μια βόλτα να δούμε την θάλασσα (λολ). Με τα πολλά αρχίζω την γδυνω ,με καβαλάει τον τρίβει, βάζει λίγο το κεφαλάκι κ τραβιέται. Μην προχωρούμε γρήγορα λέει!Α και μην νομίζεις ότι είμαι εύκολη και ότι κάναμε σεξ τώρα. Ξενέρωσα και πήρα δρόμο....
Τι ηλικια εχει η κορασιδα τυπε?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αστο μπαρμπα τρωγε εσυ ακυρα από τις εξω γκομενες και ασε εμενα να πηδαω ιεροδουλες.ζανούλη, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! ;)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
αστο μπαρμπα τρωγε εσυ ακυρα από τις εξω γκομενες και ασε εμενα να πηδαω ιεροδουλες.
Γιατί άκυρα ρε μεγάλε? Αφού αυτη την πηδάω, που το κακό! Εσύ δεν έχεις φάει φώλες στις πουτάνες? Ειδικά στο Μετάξι που συχνάζεις, φαντάζομαι αρκετές!!!
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Οποια σεβάστηκα και δεν την πήδηξα αμέσως, δεν την πήδηξα ποτέ.Ναι ρε φιλε...μεγαλη αληθεια!
Μερικες τρωγονται εδω και τωρα η ποτέ!...
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Κι εγω ετσι την πατησα καποιες φορες!Οποια σεβάστηκα και δεν την πήδηξα αμέσως, δεν την πήδηξα ποτέ.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 216
Τύπε πρόλαβες να ξεροχύσεις τουλαχιστον;Παω μια Κυριακή για φαγητό με την παρέα μου και βλέπω μια γκόμενα που είχα στο φεις αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Περνάω από μπροστά της βλέπω με καρφώνει κ πιάνω μπλαμπλα. Βγαίνουμε πάμε για ποτό παραθαλάσσια σε μέρος μακρυά απ' το σπίτι μου. Πάμε λέω γιατί έχω και δρόμο... Όχι λέει πάμε μια βόλτα να δούμε την θάλασσα (λολ). Με τα πολλά αρχίζω την γδυνω ,με καβαλάει τον τρίβει, βάζει λίγο το κεφαλάκι κ τραβιέται. Μην προχωρούμε γρήγορα λέει!Α και μην νομίζεις ότι είμαι εύκολη και ότι κάναμε σεξ τώρα. Ξενέρωσα και πήρα δρόμο....
:S
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας!
Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.
Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!
Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο!
μαν υπαρχει περιπτωση να σε καληνυχτησε λογω κερασματος?
επισης, γτ δε επεμεινες στην πληρωμη, δεν ειχαν ΡΟS?
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Σε αυτές τις περιπτώσεις η καταλληλότερη κίνηση είναι η στιγμή που την φασώνεις γυρνάς και της λες "σπίτι μου ή σπίτι σου?" στη βράση κολλάει το σίδερο, έχω πάθει και εγώ κάτι αντίστοιχο, μόνο που στη δικιά μου περίπτωση δεν είχε γκόμενο απλά πηδήχτηκε με έναν άγνωστο και εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι...ακόμα μετανιώνω για εκείνη τη στιγμή
για πες την ιστορια ολοκληρη ρε μαν, εχει ενδιαφερον
(σοβαρα μιλαω)
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Ωραίο θέμα παίδες. Λοιπόν η δική μου νίλα είναι πρόσφατη. Γνώρισα μια απο σεξοσαιτ και μιλήσαμε 2-3 βδομάδες αλλά δεν είχε κάτσει συνάντηση λόγω προγράμματος. Τελικά πάμε για καφέ αλλά το πλάνο ήταν μετά τον καφέ να πάμε σπίτι μου για σεξ (είχαν προηγηθεί αρκετές σεξοκουβέντες). Δε το υπέθεσα μόνος μου έτσι είχαμε συζητήσει. Και τελικά μετά τον καφέ μου λέει εγώ θα φύγω γιατί έχουμε σουαρέ με την παρέα στο σπίτι (δικαιολογία εννοείται). Τελικά απο κοντά αποδείχτηκε λίγο αφρατούλα αλλά λέω οκ για ένα σεξ καλά είναι. Δεν ήταν του δικού μου γούστου 100%. Σημειωτέον μια χαρά είμαι εμφανισιακά έτσι λένε τουλάχιστον, άνετος προσέχω τον εαυτό μου δε θεωρώ δηλαδή το πήγα κάπου λάθος απο συμπεριφορά. Ε της στέλνω μήνυμα όταν τραβηξε ο καθένας το δρόμο του μετά λέω τι έγινε νόμιζα το πλάνο ήταν άλλο για σήμερα. Και τι μου απαντάει, φαίνεσαι λέει πάρα πολύ καλό παιδί αλλά δεν είσαι 100% του γούστου μου. Εγώ : Ω να σου γαμ...ω Εκεί καταλαβαίνετε τι καντήλια έριξα. Η φάση ξέρετε ποια είναι ότι αν μας βάζατε δίπλα δίπλα το πιο πιθανό ήταν να έριχνα το άκυρο εγώ παρά αυτή! Δηλαδή έτσι όπως την είδα την είχα σίγουρη κιόλας και κοίτα να δεις τελικά τι πάθαμε ρε πούστη μου λέω χαχαχαχ. Αυτή είχε σχέση και ήθελε λέει απλά να περνάει καλά και εκτός σχέσης . Αυτό έκανε αυτομάτως την αποτυχία μου διπλή θεωρώ! Τι καριόλες κυκλοφορούν εκεί έξω ρε άμα βρείτε κανα καλό κορίτσι τα μάτια σας δεκατέσσερα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
μαν υπαρχει περιπτωση να σε καληνυχτησε λογω κερασματος?
επισης, γτ δε επεμεινες στην πληρωμη, δεν ειχαν ΡΟS?
Aν με καληνύχτησε λόγω κεράσματος, τότε καλύτερα. Δεν είμαι ο τύπος που κερνάει συνεχώς, κερνάω συνήθως την πρώτη φορά αλλά τις επόμενες ο λογαριασμός θα είναι 60-40. Κι αυτό είναι νόμος απαράβατος!
Δηλαδή, να στο πω αλλιώς: Αν βγω με κάποια, ειδικά την πρώτη φορά, εννοείται ότι θα κεράσω. Εάν όμως καθώς πληρώνω δεν δω να κάνει καν κίνηση να πιάσει την τσάντα της, τότε είναι δεδομένο ότι δεν θα ξαναβγούμε και θα φάει άκυρο χωρίς να της πω κουβέντα! Εξαφανιζόλ και άντε γεια! Αν με καληνύχτησε λοιπόν για αυτό το λόγο, no problemo!!!!
Όσο για το POS που ρωτάς, είχαν POS απλά εκείνη δεν άφησε. Είπε δεν πειράζει μωρέ, θα πληρώσω εγώ και της είπα "οκ, πληρώνω εγώ την επόμενη φορά". Αλλά επόμενη φορά δεν υπήρξε
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Aν με καληνύχτησε λόγω κεράσματος, τότε καλύτερα. Δεν είμαι ο τύπος που κερνάει συνεχώς, κερνάω συνήθως την πρώτη φορά αλλά τις επόμενες ο λογαριασμός θα είναι 60-40. Κι αυτό είναι νόμος απαράβατος!
Δηλαδή, να στο πω αλλιώς: Αν βγω με κάποια, ειδικά την πρώτη φορά, εννοείται ότι θα κεράσω. Εάν όμως καθώς πληρώνω δεν δω να κάνει καν κίνηση να πιάσει την τσάντα της, τότε είναι δεδομένο ότι δεν θα ξαναβγούμε και θα φάει άκυρο χωρίς να της πω κουβέντα! Εξαφανιζόλ και άντε γεια! Αν με καληνύχτησε λοιπόν για αυτό το λόγο, no problemo!!!!
Όσο για το POS που ρωτάς, είχαν POS απλά εκείνη δεν άφησε. Είπε δεν πειράζει μωρέ, θα πληρώσω εγώ και της είπα "οκ, πληρώνω εγώ την επόμενη φορά". Αλλά επόμενη φορά δεν υπήρξε
οκ..
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Τι ηλικια εχει η κορασιδα τυπε?