Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

motofcd

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Φιλε εγω σου προτεινω να το κοψεις το γαμησι με την κυρια. Σορρυ αλλα εφοσον ζηλευεις και μαλιστα πολυ απο οτι καταλαβαινω σταματα το οσο ειναι καιρος μην μπλεξεις παραπανω.
Η τυπισα προφανως το εχει χομπυ να κερατωνει τον αντρα της. Με οτι κατσει. Αν ησουν στα αρχιδια σου θα σου ελεγα γαμα ασταματητα. Ομως εχεις συναισθημα και αυτο θα γινεται χειροτερο.
Γνωμη μου ετσι? Το σημαντικο ειναι πως το διαχειριζεσαι εσυ ολο αυτο..

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Ki o 55αρης έχει και ψυχή και όσως έχει και το χρήμα. Οπότε λογικο αμου ακούγεται. Ο σωστός ο άντρας, χτυπάει και φεύγει. Ουτε αισθήματα ούτε τίποτα. Μπορείς φυσικά να χτυπήσεις πολλές φορές, αλλά και πάλι χωρις αγάπες και στα σχετικά.

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Φίλε ωραίο θέμα αν και δεν είναι Κυριακή,
απλά από περιέργεια εσύ την γαμάς από κώλο ή μόνο ο 55αρις?
Εμένα αυτό θα με χάλαγε περισσότερο από όλα.

.Prince_Albert.

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
... μου στέλνει μηνύματα γεμάτα αγαπουλίαση αλλά μέσα μου κι εγώ την ψιλο εχω πατήσει

... Άκουσα φήμες ότι ένας 55άρης που τη γυροφέρνει πως κάπου τους είδαν μαζί.

... τον ρώτησα μιά φορά μου λέει "όχι δε παίζει κάτι" τον ρώτησα δυό "όχι ρε δεν παίζει κάτι η Τάδε είναι παντρεμένη" ... τον ξαναρώτησα
Και μ.απάντησε ... Έμεινα μαλάκας.
... Η ίδια η παντρεμένη φυσικά το αρνήθηκε

Φωνάζει ότι θέλεις επιβεβαίωση την αγάπη της και τα σχετικά.

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο, ζηλεύεις και αφόρητα.

Θα το καταλάβει, θα το μυριστεί, θα ξεκαυλώσει μια και καλή και τότε την έκανε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φίλε ωραίο θέμα αν και δεν είναι Κυριακή,
απλά από περιέργεια εσύ την γαμάς από κώλο ή μόνο ο 55αρις?
Εμένα αυτό θα με χάλαγε περισσότερο από όλα.
Μόνο 1 φορά εδωσε κωλο σε μενα

Κι αυτο με.επιμονη και πιεση

"Δε μ αρεσει απο πισω" ελεγε

Ε ναι ο 55 αρης αν δεχτουμε οτι λεει αληθεια,μου ειπε οτι τον γλεντησε τον κωλο της

Κι αυτο ειναι χαλαστικο σα σκεψη

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

Ε ναι ο 55 αρης αν δεχτουμε οτι λεει αληθεια,μου ειπε οτι τον γλεντησε τον κωλο της

Παρηγορήσου στην πιθανότητα να τον έχει μικρότερο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.200
Πόντοι
2.646
Τύπε, ήμαρτον. Τι σου έφταιξε ο γέρος και ψύχρανθηκες? Γάμα την σαν να μην υπάρχει αύριο. Και εννοείται ότι την έχει ξεκωλίασει ο γέρος. :takethis: :takethis: :takethis:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Καλά,μην τον πιστευεις και σε ότι λέει .

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φίλε ... ωραίο το κυριακάτικο ...

Καταρχήν κάνεις λάθος εκτιμήσεις.
Τον 55ρη , δεν τον πήρε επειδή είναι 55ρης.
Άλλο προσόν του βρήκε. Και ο steve holmes 55ρης είναι ,
δεν τον προσλαμβάνουν για αυτό , για την ηλικία του δηλαδή !

Dhu2C9jUEAABOJU.jpg

Εσένα δεν σε νοιάζει ο 15ιντσος 55ρης.
Εσύ κοίτα τι βάζεις εσύ.

Απλά μην παίζεις α καπέλα, γιατί μπορεί να βρεθείς με πιο πολλά παράσημα
από τους στρατηγούς του Κιμ
img.jpg

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
Έχω σεξουαλική σχέση με μια παντρεμένη

Είναι γαμώ τα μουνιά

Βρισκόμαστε γαμιόμαστε εκείνη κυρίως μου στέλνει μηνύματα γεμάτα αγαπουλίαση αλλά μέσα μου κι εγώ την ψιλο εχω πατήσει

Ωστόσο το διαχειρίζομαι μια και ξέρω πως έίναι απαγορευμένος καρπός να έχεις συναίσθημα για παντρεμένη

Το θέμα.μου είναι άλλο.

Άκουσα φήμες ότι ένας 55άρης που τη γυροφέρνει πως κάπου τους είδαν μαζί.

Τον πετυχαίνω καμμιά φορά στο καφενείο οπότε τον ρώτησα μιά φορά μου λέει "όχι δε παίζει κάτι" τον ρώτησα δυό "όχι ρε δεν παίζει κάτι η Τάδε είναι παντρεμένη"
Ώσπου ένα πρωί που μου ανοίχτηκε αυτός για μια άλλη γκόμενα βρήκα πάτημα και τον ξαναρώτησα

Και μ.απάντησε

Πριν καιρό γαμούσα τη λεγάμενη παντρεμένη.Πολύ ωραία γκόμενα.Και από κώλο μάλιστα."

Έμεινα μαλάκας.Βρήκα την ψυχραιμία ωστόσο να ρωτήσω κάτι για να δω αν.λέει αλήθεια

Πως έίναι το μουνί της;τον ρώτησα
Και απάντησε "γυαλί" ξυρισμένο και απαλό

Κι όντως έτσι είναι.

Η ίδια η παντρεμένη φυσικά το αρνήθηκε

Ακούω γνώμες.

Τη γαμούσε ο 55 άρης ναι ή όχι κατά τη γνώμη σας;
Ρε τύπε, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για μένα που είμαι παντρεμένος,να με παίρνει η άλλη τηλέφωνο και να μου λέει: έλα, μπορείς τώρα να βρεθούμε; Και να γαμιωμαστε. Στα παπάρια σου λοιπόν για τον θείο και ΑΝ την γαμαγε... Να περνάς πάντα καλά σου εύχομαι.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πριν κάποια χρόνια τα είχα με μια που ήταν 39 κι εγώ ήμουν 33. Σε κάποια φάση έμαθα ότι πηδήχτηκε με έναν 47 ο οποίος ούτε για την ηλικία του κρατιόταν, ήταν παντρεμένος και πηδήχτηκαν το πρώτο βράδυ που γνωρίστηκαν. Όντως κι εμένα τότε με χτύπησε άσχημα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί πήγε με κάποιον που μου έριχνε 14 χρόνια και αντικειμενικά ήταν πολύ κατώτερός μου σε εμφάνιση. Δεν ήταν ότι ζήλεψα τον τύπο γιατί δε γινόταν να τον ζηλέψω έτσι όπως ήταν. Μπροστά μου ήταν μπάρμπας. Παρόλα αυτά με χάλασε η επιλογή της γκόμενας γιατί κατάλαβα:
1) Ότι δεν ήμουν και κάτι σημαντικό γι' αυτήν
2) Ότι μπορούσε να πάει με όποιον να ναι
3) Ότι μπορούσε να πάει με κάποιον που της έκανε κούκου από το πρώτο βράδυ χωρίς να σημαίνει τίποτα γι' αυτήν

Οπότε χάθηκε η εικόνα που είχα γι' αυτήν και δεν ξαναέφτιαξε ποτέ. Αν καταλαβαίνω καλά κάτι τέτοιο σου βγαίνει κι εσένα. Αν χάλασε η εικόνα σου γι' αυτήν πάντως είσαι σε καλό δρόμο. Λίαν συντόμως θα καταλάβεις ότι η γκόμενα δεν είναι αυτό που καψουρεύτηκες και θα πας παρακάτω ή απλά θα συνεχίσεις να τη γαμάς χωρίς συναίσθημα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα γίνει.

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
φίλε μου είσαι πολύ ερωτευμένος και δεν μπορείς να χωνέψεις ότι σε απάτησε η γκόμενα σου.Απλά τα πράγματα.Επίσης η κυρία είναι σεξομανής.Κοίτα να το απολαύσεις....Τυχερός είσαι....Αυτά.Καλά γαμήσια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Πριν κάποια χρόνια τα είχα με μια που ήταν 39 κι εγώ ήμουν 33. Σε κάποια φάση έμαθα ότι πηδήχτηκε με έναν 47 ο οποίος ούτε για την ηλικία του κρατιόταν, ήταν παντρεμένος και πηδήχτηκαν το πρώτο βράδυ που γνωρίστηκαν. Όντως κι εμένα τότε με χτύπησε άσχημα και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί πήγε με κάποιον που μου έριχνε 14 χρόνια και αντικειμενικά ήταν πολύ κατώτερός μου σε εμφάνιση. Δεν ήταν ότι ζήλεψα τον τύπο γιατί δε γινόταν να τον ζηλέψω έτσι όπως ήταν. Μπροστά μου ήταν μπάρμπας. Παρόλα αυτά με χάλασε η επιλογή της γκόμενας γιατί κατάλαβα:
1) Ότι δεν ήμουν και κάτι σημαντικό γι' αυτήν
2) Ότι μπορούσε να πάει με όποιον να ναι
3) Ότι μπορούσε να πάει με κάποιον που της έκανε κούκου από το πρώτο βράδυ χωρίς να σημαίνει τίποτα γι' αυτήν

Οπότε χάθηκε η εικόνα που είχα γι' αυτήν και δεν ξαναέφτιαξε ποτέ. Αν καταλαβαίνω καλά κάτι τέτοιο σου βγαίνει κι εσένα. Αν χάλασε η εικόνα σου γι' αυτήν πάντως είσαι σε καλό δρόμο. Λίαν συντόμως θα καταλάβεις ότι η γκόμενα δεν είναι αυτό που καψουρεύτηκες και θα πας παρακάτω ή απλά θα συνεχίσεις να τη γαμάς χωρίς συναίσθημα. Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα γίνει.
Ακριβώς αυτό φίλε

Έχασα πάσα ιδέα για την αξία της οχι ως άνθρωπο(αυτό το είχα ήδη απομυθοποιήσει) αλλά ως μουνί.

Πίστευα οτι μετραγε ως γυναικα

Με την επιλογη της απομυθοποιηθηκε και αυτη και τα credits μου οτι γαμαω ωραιο μουνι

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
φίλε μου είσαι πολύ ερωτευμένος και δεν μπορείς να χωνέψεις ότι σε απάτησε η γκόμενα σου.Απλά τα πράγματα.Επίσης η κυρία είναι σεξομανής.Κοίτα να το απολαύσεις....Τυχερός είσαι....Αυτά.Καλά γαμήσια
Την πηδαγε παλιοτερα ο 55 αρης βασει οσων ισχυρίζεται

Απλα κανεις δε μπορει να εγγυηθει οτι συνεχισαν

Η πλακα ειναι οτι τον 55 αρη δε τον νοιαζει.Πολυ χαλαρος ειναι

Απολαμβανει την καφεδαρα του και στα τετοια του

Εγω ειμαι που ζοριζομαι λιγο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φίλε ... ωραίο το κυριακάτικο ...

Καταρχήν κάνεις λάθος εκτιμήσεις.
Τον 55ρη , δεν τον πήρε επειδή είναι 55ρης.
Άλλο προσόν του βρήκε. Και ο steve holmes 55ρης είναι ,
δεν τον προσλαμβάνουν για αυτό , για την ηλικία του δηλαδή !

Dhu2C9jUEAABOJU.jpg

Εσένα δεν σε νοιάζει ο 15ιντσος 55ρης.
Εσύ κοίτα τι βάζεις εσύ.

Απλά μην παίζεις α καπέλα, γιατί μπορεί να βρεθείς με πιο πολλά παράσημα
από τους στρατηγούς του Κιμ
img.jpg
Αυτος δεν φαινεται για 15 ιντσος αλλα για 8 με 9 ιντσες.Προικισμενος αν συγκριθει με το μεσο ορο κανονικος για πορνοσταρ

galanis90

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Έχω σεξουαλική σχέση με μια παντρεμένη

Είναι γαμώ τα μουνιά

Βρισκόμαστε γαμιόμαστε εκείνη κυρίως μου στέλνει μηνύματα γεμάτα αγαπουλίαση αλλά μέσα μου κι εγώ την ψιλο εχω πατήσει

Ωστόσο το διαχειρίζομαι μια και ξέρω πως έίναι απαγορευμένος καρπός να έχεις συναίσθημα για παντρεμένη

Το θέμα.μου είναι άλλο.

Άκουσα φήμες ότι ένας 55άρης που τη γυροφέρνει πως κάπου τους είδαν μαζί.

Τον πετυχαίνω καμμιά φορά στο καφενείο οπότε τον ρώτησα μιά φορά μου λέει "όχι δε παίζει κάτι" τον ρώτησα δυό "όχι ρε δεν παίζει κάτι η Τάδε είναι παντρεμένη"
Ώσπου ένα πρωί που μου ανοίχτηκε αυτός για μια άλλη γκόμενα βρήκα πάτημα και τον ξαναρώτησα

Και μ.απάντησε

Πριν καιρό γαμούσα τη λεγάμενη παντρεμένη.Πολύ ωραία γκόμενα.Και από κώλο μάλιστα."

Έμεινα μαλάκας.Βρήκα την ψυχραιμία ωστόσο να ρωτήσω κάτι για να δω αν.λέει αλήθεια

Πως έίναι το μουνί της;τον ρώτησα
Και απάντησε "γυαλί" ξυρισμένο και απαλό

Κι όντως έτσι είναι.

Η ίδια η παντρεμένη φυσικά το αρνήθηκε

Ακούω γνώμες.

Τη γαμούσε ο 55 άρης ναι ή όχι κατά τη γνώμη σας;
Γεια σου συναγωνιστή @troubaman
Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω για να καταλάβω που βρίσκεσαι και να σου πω την γνώμη μου πάνω στο πρόβλημα σου, τι ηλικία έχεις?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Να μην ζορίζεσαι καθόλου φίλε.

Γάμα την και όταν την γαμάς, κάντην φάσεις που θα σου μείνουν για μία ζωή.
Κατούρα την, φτύστην, χτύπα την, μάτωσε την, βάλτην αγγούρια, τρίψτην καμιά παντόφλα πάνω στα μούτρα της, κάνε τρελά γούστα μαζί της και μην την ρωτάς ποτέ.
Για το κολαρίκο της, βάζε την δάχτυλο συνέχεια μόλις την βλέπεις να γκαυλώνει, 1-2-3 θα τον φάει και μετά δε θα ξεκολάει...
Η κυρία δε σε λυπάται, δε θέλει την ομορφιά σου, είναι στο αίμα της.
Θέλει τη πούτσα σου, τις εικόνες της, και αν δεν είσαι εσύ, θα είναι άλλος.

Πούτσα και μόνο πούτσα. :takethis:

Η μοναδική εγχείρηση που δεν έχει πετύχει ποτέ, ξέρεις ποια είναι?

Να αφαιρέσεις την πούτσα, απο το μυαλό της γυναίκας.

Γάματην μέχρι fatality.... :headbaning2:

skouter-akis

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
46
Πόντοι
0
Δώσε μας ρε μύστη τπτ στοιχεία (τηλέφωνο, mail, φατσοβιβλίο) της κυρίας να κάνουμε εμείς έρευνα αν τελικά την γάμησε ο κύριος 55άρης...μείνε ήσυχος..θα τα ανακαλύψουμε όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom