Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε αμα ρωτησεις τριγυρω στο καφενειο θα βρεις κι αλλους μεσα της,παιξτε και κανα ταβλακι κι ασε τον κερατα αντρα της να αγχωνεται!
Να μην ζορίζεσαι καθόλου φίλε.
Γάμα την και όταν την γαμάς, κάντην φάσεις που θα σου μείνουν για μία ζωή.
Κατούρα την, φτύστην, χτύπα την, μάτωσε την, βάλτην αγγούρια, τρίψτην καμιά παντόφλα πάνω στα μούτρα της, κάνε τρελά γούστα μαζί της και μην την ρωτάς ποτέ.
Για το κολαρίκο της, βάζε την δάχτυλο συνέχεια μόλις την βλέπεις να γκαυλώνει, 1-2-3 θα τον φάει και μετά δε θα ξεκολάει...
Η κυρία δε σε λυπάται, δε θέλει την ομορφιά σου, είναι στο αίμα της.
Θέλει τη πούτσα σου, τις εικόνες της, και αν δεν είσαι εσύ, θα είναι άλλος.
Πούτσα και μόνο πούτσα.
Η μοναδική εγχείρηση που δεν έχει πετύχει ποτέ, ξέρεις ποια είναι?
Να αφαιρέσεις την πούτσα, απο το μυαλό της γυναίκας.
Γάματην μέχρι fatality....
Τελικά υπάρχουν..... ευτυχισμένοι γάμοι !!![size=18pt]Ρε τύπε, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για μένα που είμαι παντρεμένος,να με παίρνει η άλλη τηλέφωνο και να μου λέει: έλα, μπορείς τώρα να βρεθούμε; Και να γαμιωμαστε.[/size]
Πως έίναι το μουνί της;τον ρώτησα
Και απάντησε "γυαλί" ξυρισμένο και απαλό
Κι όντως έτσι είναι.
Μη μασας φιλε
αν εισαι αξιοπρεπως ντυμενος(οχι στην πενα,απλα νορμαλ χωρις να εισαι αφημενος) και εχεις μια συμπεριφορα νορμαλ(οχι ευγενεστατος μα ουτε και καφρος) τοτε να σαι σιγουρος πως το φταιξιμο δεν ειναι σε σενα
το να εισαι στην πενα και ευγενέστατος,οι γυναικες δεν το βλέπουν με καλο ματι?
Αν έχεις γκόμενα παντρεμένη σε κερατώνει έτσι κι αλλιώς με τον άντρα τηςΕυκαιρία να ζητήσεις κώλο... αφού έδινε στον άλλο !! χαχαχα
(χωρίς παρεξήγηση, έτσι για να το διασκεδάσουμε λίγο το θέμα)
Η αλήθεια είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις που βρίσκεσαι... και επίσης, μια γυναίκα που κερατώνει... κερατώνει. ΟΛΟΥΣ...
χα χα χα χα να σαι καλα μαγκα μου εκλαψαΓια να σιγουρευτείς κόψε το καφενείο και ξεκινά το ΟΠΑΠτζιδικο..
Αν βρεις κι άλλο τύπο εκεί ....τότε ΞΕΡΕΙΣ....
Για τον δε σύζυγο ....θα παθαίνει πλάκα από τα κεράσματα όταν βγαίνει βόλτα στη γειτονιά...
ο 55 αρης ειναι χαλαρος σε αξιοζηλευτο σημειοΠες του 55άρη ότι τη γαμάς κ εσύ κ κανονίστε να της προτείνετε παρτούζα. Τέτοιες ευκαιρείς δε χάνονται..
τυπεμπορει ναεισαι αυτος που γραφει τα σεναρια για τα τηλεφωνηματα στην καινουργιου
Έχω σεξουαλική σχέση με μια παντρεμένη
Είναι γαμώ τα μουνιά
Βρισκόμαστε γαμιόμαστε εκείνη κυρίως μου στέλνει μηνύματα γεμάτα αγαπουλίαση αλλά μέσα μου κι εγώ την ψιλο εχω πατήσει
Ωστόσο το διαχειρίζομαι μια και ξέρω πως έίναι απαγορευμένος καρπός να έχεις συναίσθημα για παντρεμένη
Το θέμα.μου είναι άλλο.
Άκουσα φήμες ότι ένας 55άρης που τη γυροφέρνει πως κάπου τους είδαν μαζί.
Τον πετυχαίνω καμμιά φορά στο καφενείο οπότε τον ρώτησα μιά φορά μου λέει "όχι δε παίζει κάτι" τον ρώτησα δυό "όχι ρε δεν παίζει κάτι η Τάδε είναι παντρεμένη"
Ώσπου ένα πρωί που μου ανοίχτηκε αυτός για μια άλλη γκόμενα βρήκα πάτημα και τον ξαναρώτησα
Και μ.απάντησε
Πριν καιρό γαμούσα τη λεγάμενη παντρεμένη.Πολύ ωραία γκόμενα.Και από κώλο μάλιστα."
Έμεινα μαλάκας.Βρήκα την ψυχραιμία ωστόσο να ρωτήσω κάτι για να δω αν.λέει αλήθεια
Κι όντως έτσι είναι.
Η ίδια η παντρεμένη φυσικά το αρνήθηκε
Ακούω γνώμες.
Τη γαμούσε ο 55 άρης ναι ή όχι κατά τη γνώμη σας;
Έχω σεξουαλική σχέση με μια παντρεμένη
Είναι γαμώ τα μουνιά
Βρισκόμαστε γαμιόμαστε εκείνη κυρίως μου στέλνει μηνύματα γεμάτα αγαπουλίαση αλλά μέσα μου κι εγώ την ψιλο εχω πατήσει
Ωστόσο το διαχειρίζομαι μια και ξέρω πως έίναι απαγορευμένος καρπός να έχεις συναίσθημα για παντρεμένη
Το θέμα.μου είναι άλλο.
Άκουσα φήμες ότι ένας 55άρης που τη γυροφέρνει πως κάπου τους είδαν μαζί.
Τον πετυχαίνω καμμιά φορά στο καφενείο οπότε τον ρώτησα μιά φορά μου λέει "όχι δε παίζει κάτι" τον ρώτησα δυό "όχι ρε δεν παίζει κάτι η Τάδε είναι παντρεμένη"
Ώσπου ένα πρωί που μου ανοίχτηκε αυτός για μια άλλη γκόμενα βρήκα πάτημα και τον ξαναρώτησα
Και μ.απάντησε
Πριν καιρό γαμούσα τη λεγάμενη παντρεμένη.Πολύ ωραία γκόμενα.Και από κώλο μάλιστα."
Έμεινα μαλάκας.Βρήκα την ψυχραιμία ωστόσο να ρωτήσω κάτι για να δω αν.λέει αλήθεια
Κι όντως έτσι είναι.
Η ίδια η παντρεμένη φυσικά το αρνήθηκε
Ακούω γνώμες.
Τη γαμούσε ο 55 άρης ναι ή όχι κατά τη γνώμη σας;