Στις γυναίκες δεν έχει σημασία το τι πραγματικά είσαι , σημασία έχει το τι πουλάς. Έστω και με το 30plus δεν αντιπροσωπεύεις πολύ μεγάλο value για ένα σχετικα εμφανισημο 20χρονο , με δυο εξαιρέσεις : α)αν είσαι πολυ εμφανισημος / φτιαγμενος / κοινωνικα ισχυρος β)αν ειναι εκεινη πολυ ανασφαλης . Αν ισχύει κάτι απο τα δυο πρέπει να επενδύσεις εκει για να παρεις το πανω χέρι. Αν δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο , πας στο γ) μένεις ψύχραιμος , διακριτικός , από απόσταση και περιμένεις να επωφεληθείς από τα γυναικεία ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα , βρίσκοντάς την σε αδυναμία. Αυτό που ουσιαστικά θέλεις είναι να μείνεις στο παιχνίδι σαν πιθανή επιλογή.
Έχε υπόψη σου οτι και η ίδια κάβλωσε με τα γλωσσόφιλα , ίσως και περισσότερο από σένα , αλλά επέλεξε να μην γαμηθεί. Δε γράφεις πόσος καιρός έχει περάσει από το 1ο ραντεβου μέχρι τώρα αλλά το παιχνίδι δεν έχει κριθεί , μην σκέφτεσαι αρνητικά. Η γυναικεία ψυχολογία είναι άβυσσος. Μου έχει τύχει στο 1ο ραντεβού να φάω χυλόπιτα ξερή και μετά από 2 βδομάδες να τη γαμάω από κώλο γιατί στο ενδιάμεσο ειχε πετυχει τον πρωην της στο δρομο με αλλη.
Αν η γκομενα επιθυμει τουμπαναρα με κοιλιακους φετες τοτε ειμαι λιγος.
Αν η γκομενα επιθυμει μαφιοζο τατουαζακια αρχιμαγκα με οψη φυλακοβιου και χαρτοφυλακα Ωναση πεφτω λιγος
Η Ηλιανα Παπαγεωργιου τα χει με.τον Σνικ παντως που του ριχνω ενφανησιακα για πλακα.
Αβυσσος οπως ειπες η ψυχη της γυναικας.
Ασχημο δε με λες.
Τυπα παλι δε με λες.
Ειμαι οκ.Απλα οκ.
Περα απο αυτο.
Ειναι σιγουρο πως η γυναικα θα εχει και καλυτερους απο μενα ως επιλογες.
Παντα μια γυναικα εχει.
Σωστα λες,θελω να μεινω στο παιχνιδι.
Πανε 5 μερες απο το ραντεβου
Η τακτικη μου ως τωρα ειναι αυτο που λες.
Διακριτικη αποσταση.Αργω κι εγω να απαντησω ωρες.
Ωστοσο στα μηνυματα δεν ειμαι μονοχνωτος οπως αυτο το μουνοπανο.
Ουτε και της γραφω οτι τη θελω πολυ κτλ
Ενα.διακριτικο φλερτ και ως εκει
Απλα μεσα μου θλιβομαι και εφαγα φρικη αυτες τις.μερες.
Κοιταγα ξανα και ξανα το κινητο να δω αν εστειλε.Τιποτα το παπαρι.
Τελικα λαμβανα μια απαντηση την αλλη μερα η αν ηταν πρωι το μηνυμα μου επαιρνα απαντηση απογευμα.
Σπασιμο.νευρων εντελως.
Θα θελα να νοιωθω ενα περισσοτερο ομαλο.ψησιμο και.μια.τακτικοτερη επικοινωνια
Να.μαι πιο ησυχος.οτι θα γαμησω
Τουτη δω η θα την ξεμουνιασω η θα φαω πουλο
Εχεις δικιο με.τις γυναικες.Ειναι στην κοσμαρα τους.
Η τυπισσα που σου ριξε χυλοπιτα οταν ο δικος της.την κερατωσε ετρεξε για πεος
Ετσι ειναι ολες.Αψυχολογητες και κωμικες στον τροπο σκεψης τους.