Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

outbreak2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
Κόψε την επικοινωνία και οποιαδήποτε σκέψη έχεις για εκείνη μαχαίρι.

Καμία διαπραγμάτευση αν το πράγμα δεν προχωράει απροβλημάτιστα.

Αξίζει για ένα πιθανό γαμήσι να ανέχεσαι τέτοιες μαλακιες;

Αν ήθελε πραγματικά, δεν θα σου έβαζε κανένα εμπόδιο και η επικοινωνία θα ήταν πανεύκολη.

Μην χαλάς χρόνο και φαιά ουσία, κανόνισε με κανένα CG μικρό να στανιάρεις, ίδιο αποτέλεσμα με μηδαμινό κόστος (κυρίως ψυχικό).

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Γραψτη στις αρχιδαρες σου μην την ξαναενοχλησεις γιατι αυτο δειχνει μεγαλη αδυναμια αν γουσταρει θα επικοινωνησει αυτη μαζι σου.............απλα πραγματα μη γινεσαι φλουφλης φερσου αντρικα

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς είναι η ισορροπία δυνάμεων μεταξύ σας. Από αυτό κρίνεται το πως μπορεί να σε βλέπει και μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Άλλη φάση να είσαι 25ρης που τον βλεπει σα πιθανο γκομενο , άλλη 30ρης φτιαγμενος που θα γαμηθει μαζι του αλλα μεχρι εκει , άλλη 40ρης παντρεμενος , άλλη sugar daddy. Το οτι φασώθηκε μαζί σου και σε φτύνει μπορεί να μη λέει τιποτα μπορεί να λεει και πολλά. Σίγουρα δεν τρελαίνεται αλλά το αν θα φας ή οχι είναι ζήτημα λεπτομερειών και χειρισμών. Για αρχή ΜΗΝ γίνεις πιεστικός θα χάσεις σίγουρα.

αυτο ακριβως τιποτα αλλο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το πώς είναι η ισορροπία δυνάμεων μεταξύ σας. Από αυτό κρίνεται το πως μπορεί να σε βλέπει και μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Άλλη φάση να είσαι 25ρης που τον βλεπει σα πιθανο γκομενο , άλλη 30ρης φτιαγμενος που θα γαμηθει μαζι του αλλα μεχρι εκει , άλλη 40ρης παντρεμενος , άλλη sugar daddy. Το οτι φασώθηκε μαζί σου και σε φτύνει μπορεί να μη λέει τιποτα μπορεί να λεει και πολλά. Σίγουρα δεν τρελαίνεται αλλά το αν θα φας ή οχι είναι ζήτημα λεπτομερειών και χειρισμών. Για αρχή ΜΗΝ γίνεις πιεστικός θα χάσεις σίγουρα.
Δεν είμαι ο πιτσιρικάς 25 άρης τύπου συνομίληκος αλλά ούτε και ο sugar daddy.Κάτι ενδιάμεσο θα λεγα.
Έδειξε να γοητευέται από ένα άνδρα μεγαλύτερό της.
Άγνωστο αν θα ήθελε σχέση μαζί μου,αλλά ούτε κι εγώ αποσκοπώ εκεί.
Είμαι 40 αρης της πούλησα ψέμμα ότι είμαι 8 έτη κάτω(μικροδείχνω ειδικά ξυρισμένος).Περνάω δλδ για 30 συν.
Έδειξε να το έχαψε.
Πέρα από αυτό όμως δεν έδειξε κάτι άλλο.
Προφανώς και δεν την καίει η γνωριμία μαζί μου.
Απλά ίσως ένοιωσε καλά από το φλερτ ή είπε να δώσει και μερικά καυλιάρικα γλωσσόφιλα.
Με βασανίζει πως έπαιζε η γλώσσα της στη δικιά μου.
Και πως είναι ωραία γκομενίτσα.
Μου έχει μπει στάμπα στ μυαλό και θα τρελαθώ αν δεν της τον χώσω.

Από εμπειρία μου να χάνεις τέτοια μελανούρια είναι κρίματα μιας ζωής.

Ωστόσο έχω προετοιμαστεί και πως θα μείνω με τον πόυτσο στο χέρι μιας και μερικές φάσεις είναι για να τρώγονται εκεί επί τόπου.

Το προσπάθησα για απομόνωση τι να πω.

Μέχρι το αμάξι της την πήγα,τι την κόλλησα στην πόρτα του οδηγού και πάλι γλωσσόφιλα και τριψίματα...έφυγε με το χαμόγελο και την ικανοποίηση πως μου τον έκανε πέτρα το πουτανάκι.

Παίζει και να την έχασα και να ταν η καύλα της στιγμής για εκείνη.

Την τρέλα μου μέσα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.030
Πόντοι
216
<<Πετυχαίνω τεμάχιο 20 χρονο μελαχροινο με ωραια φατσουλα και καλο σωματακι,το βγαλα απο καμακι στην γειτονια.>>

Άρχοντα,μπας και ρώτησε για την πάρτυ σου,στην γειτονιά?
Τηλεφώνησε της μία-δύο φορές και αν δεν δείξει άμεσο ενδιαφέρον για συνάντηση,ρίχνεις "Χ" και πας παρακάτω...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Στις γυναίκες δεν έχει σημασία το τι πραγματικά είσαι , σημασία έχει το τι πουλάς. Έστω και με το 30plus δεν αντιπροσωπεύεις πολύ μεγάλο value για ένα σχετικα εμφανισημο 20χρονο , με δυο εξαιρέσεις : α)αν είσαι πολυ εμφανισημος / φτιαγμενος / κοινωνικα ισχυρος β)αν ειναι εκεινη πολυ ανασφαλης . Αν ισχύει κάτι απο τα δυο πρέπει να επενδύσεις εκει για να παρεις το πανω χέρι. Αν δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο , πας στο γ) μένεις ψύχραιμος , διακριτικός , από απόσταση και περιμένεις να επωφεληθείς από τα γυναικεία ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα , βρίσκοντάς την σε αδυναμία. Αυτό που ουσιαστικά θέλεις είναι να μείνεις στο παιχνίδι σαν πιθανή επιλογή.
Έχε υπόψη σου οτι και η ίδια κάβλωσε με τα γλωσσόφιλα , ίσως και περισσότερο από σένα , αλλά επέλεξε να μην γαμηθεί. Δε γράφεις πόσος καιρός έχει περάσει από το 1ο ραντεβου μέχρι τώρα αλλά το παιχνίδι δεν έχει κριθεί , μην σκέφτεσαι αρνητικά. Η γυναικεία ψυχολογία είναι άβυσσος. Μου έχει τύχει στο 1ο ραντεβού να φάω χυλόπιτα ξερή και μετά από 2 βδομάδες να τη γαμάω από κώλο γιατί στο ενδιάμεσο ειχε πετυχει τον πρωην της στο δρομο με αλλη.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στις γυναίκες δεν έχει σημασία το τι πραγματικά είσαι , σημασία έχει το τι πουλάς. Έστω και με το 30plus δεν αντιπροσωπεύεις πολύ μεγάλο value για ένα σχετικα εμφανισημο 20χρονο , με δυο εξαιρέσεις : α)αν είσαι πολυ εμφανισημος / φτιαγμενος / κοινωνικα ισχυρος β)αν ειναι εκεινη πολυ ανασφαλης . Αν ισχύει κάτι απο τα δυο πρέπει να επενδύσεις εκει για να παρεις το πανω χέρι. Αν δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο , πας στο γ) μένεις ψύχραιμος , διακριτικός , από απόσταση και περιμένεις να επωφεληθείς από τα γυναικεία ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα , βρίσκοντάς την σε αδυναμία. Αυτό που ουσιαστικά θέλεις είναι να μείνεις στο παιχνίδι σαν πιθανή επιλογή.
Έχε υπόψη σου οτι και η ίδια κάβλωσε με τα γλωσσόφιλα , ίσως και περισσότερο από σένα , αλλά επέλεξε να μην γαμηθεί. Δε γράφεις πόσος καιρός έχει περάσει από το 1ο ραντεβου μέχρι τώρα αλλά το παιχνίδι δεν έχει κριθεί , μην σκέφτεσαι αρνητικά. Η γυναικεία ψυχολογία είναι άβυσσος. Μου έχει τύχει στο 1ο ραντεβού να φάω χυλόπιτα ξερή και μετά από 2 βδομάδες να τη γαμάω από κώλο γιατί στο ενδιάμεσο ειχε πετυχει τον πρωην της στο δρομο με αλλη.
Αν η γκομενα επιθυμει τουμπαναρα με κοιλιακους φετες τοτε ειμαι λιγος.
Αν η γκομενα επιθυμει μαφιοζο τατουαζακια αρχιμαγκα με οψη φυλακοβιου και χαρτοφυλακα Ωναση πεφτω λιγος
Η Ηλιανα Παπαγεωργιου τα χει με.τον Σνικ παντως που του ριχνω ενφανησιακα για πλακα.
Αβυσσος οπως ειπες η ψυχη της γυναικας.

Ασχημο δε με λες.
Τυπα παλι δε με λες.

Ειμαι οκ.Απλα οκ.

Περα απο αυτο.

Ειναι σιγουρο πως η γυναικα θα εχει και καλυτερους απο μενα ως επιλογες.

Παντα μια γυναικα εχει.

Σωστα λες,θελω να μεινω στο παιχνιδι.

Πανε 5 μερες απο το ραντεβου

Η τακτικη μου ως τωρα ειναι αυτο που λες.

Διακριτικη αποσταση.Αργω κι εγω να απαντησω ωρες.

Ωστοσο στα μηνυματα δεν ειμαι μονοχνωτος οπως αυτο το μουνοπανο.

Ουτε και της γραφω οτι τη θελω πολυ κτλ

Ενα.διακριτικο φλερτ και ως εκει

Απλα μεσα μου θλιβομαι και εφαγα φρικη αυτες τις.μερες.

Κοιταγα ξανα και ξανα το κινητο να δω αν εστειλε.Τιποτα το παπαρι.

Τελικα λαμβανα μια απαντηση την αλλη μερα η αν ηταν πρωι το μηνυμα μου επαιρνα απαντηση απογευμα.

Σπασιμο.νευρων εντελως.

Θα θελα να νοιωθω ενα περισσοτερο ομαλο.ψησιμο και.μια.τακτικοτερη επικοινωνια

Να.μαι πιο ησυχος.οτι θα γαμησω

Τουτη δω η θα την ξεμουνιασω η θα φαω πουλο

Εχεις δικιο με.τις γυναικες.Ειναι στην κοσμαρα τους.

Η τυπισσα που σου ριξε χυλοπιτα οταν ο δικος της.την κερατωσε ετρεξε για πεος

Ετσι ειναι ολες.Αψυχολογητες και κωμικες στον τροπο σκεψης τους.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κόψε την επικοινωνία και οποιαδήποτε σκέψη έχεις για εκείνη μαχαίρι.

Καμία διαπραγμάτευση αν το πράγμα δεν προχωράει απροβλημάτιστα.

Αξίζει για ένα πιθανό γαμήσι να ανέχεσαι τέτοιες μαλακιες;

Αν ήθελε πραγματικά, δεν θα σου έβαζε κανένα εμπόδιο και η επικοινωνία θα ήταν πανεύκολη.

Μην χαλάς χρόνο και φαιά ουσία, κανόνισε με κανένα CG μικρό να στανιάρεις, ίδιο αποτέλεσμα με μηδαμινό κόστος (κυρίως ψυχικό).
Θα ριξω τη ζαρια μου μεσα στο ΣΚ προτεινοντας εξοδο.

Θελω αλλη μια ευκαιρια στο "ρινγκ"

Αυτη τη φορα ομως στενο μαρκαρισμα αν βγει μαζι μου

Αλλοιως αν με.αποφυγει με.δικαιολογιες τυπου ψοφησε η γατα της γιαγιας μου και θα παμε οικογενειακως στην κηδεια τοτε βαζω χ

Και ουτως η αλλως παω παρακατω

Εννοειται πως συνεχιζω καμακια γαμησια με πορνες κτλ

Απλα μεσα μου με σιγοκαιει το βρωμοπουτανο...πως επαιζε ετσι η γλωσσαρα της...αυτη θα κανει τρομερες πιπες...

Οτι πρεπει για την μεσηλικη καρδια μου να εκτονωσω τα φουσκωμενα μου αρχιδια στο στοματακι της η στο μουνακι της

Τα σκεφτομαι κι αρρωσταινω φιλε

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
<<Πετυχαίνω τεμάχιο 20 χρονο μελαχροινο με ωραια φατσουλα και καλο σωματακι,το βγαλα απο καμακι στην γειτονια.>>

Τηλεφώνησε της μία-δύο φορές και αν δεν δείξει άμεσο ενδιαφέρον για συνάντηση,ρίχνεις "Χ" και πας παρακάτω...
Κακο ονομα στη γειτονια δεν εχω.
Βασικα δεν εχω καν ονομα.στη γειτονια.
Ανηκω στους αφανεις ηρωες της καθημερινοτητας

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μήπως τις είπες τίποτα για παρτούζες και τέτοια. Δεν τα γουστάρουν αυτά οι γκόμενες τουλάχιστον στην αρχή
:zombie::zombie:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.937
Πόντοι
2.606

Κακο ονομα στη γειτονια δεν εχω.
Βασικα δεν εχω καν ονομα.στη γειτονια.
Ανηκω στους αφανεις ηρωες της καθημερινοτητας
τυπε χτυπα τατου μανικια κι ασε και μουσια αν δεν την γαμησεις ουτε κι ετσι τουλαχιστον θα μπορεις να γινεις μαγειρας :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.853
Πόντοι
5.506
τυπε χτυπα τατου μανικια κι ασε και μουσια αν δεν την γαμησεις ουτε κι ετσι τουλαχιστον δωσε το τηλεφωνακι της γκομενας στον ροπαο...

NtheGreek

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2019
Like
33
Πόντοι
0
φιλε το έχασες το παιχνιδι γιατι έπεσες με τα μουτρα.....και το κατάλαβε, γουσταρεις περισσότερο από όσο εκείνη και το ξέρει αρα έχει το πάνω χέρι ..πηγαινε για άλλα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Σοσ.....οι γυναικες πολλες φορες αλλαζουν γνωμη. Στον χρονο χ τους αρεσεις στον χρονο χ + 3 δεν τους αρεσεις πια. Μην εχεις προσφοκιες και να μην ξαναστειλεις αλλο μνμ. Εαν στειλεις δειχνεις διαθεσιμος κι αδυναμος με επιπτωση να πεφτει η αξια σου στα ματια της. Με το να φιλαει, πραγμα που της αρεσε, ανεβασε το εγω της, καυλωσε και σε χειριστηκε συναισθηματικα. Τα εχω περασει κι εγω με δυσαρεστες συναισθηματικες συνεπειες για την ψυχη μου. Απο τοτε εαν βγω με καποια μιλαω για τον εαυτο μου, δεν δειχνω ενδιαφερον οποτε δεν με εχει σιγουρο κι αναρωτιετε και στο τελος λεω, παμε σε κάνα ξενοδοχειο να γνωριστουμε καλυτερα? Οι μισες απαντανε ναι και στις υπολοιπες δεν ξαναστελνω μνμ. Τις αντιμετωπιζω απλα σαν σπερματοδοχειο....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.862
Πόντοι
10.411
Γυναίκα που αργεί πολύ να απαντήσει ή δεν απαντάει σε μνμ σημαίνει πως δεν πολυενδιαφέρεται man και μάλλον κάποιον άλλον γλωσσοφιλάει τώρα.Έτσι λέω εγώ.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σοσ.....οι γυναικες πολλες φορες αλλαζουν γνωμη. Στον χρονο χ τους αρεσεις στον χρονο χ + 3 δεν τους αρεσεις πια. Μην εχεις προσφοκιες και να μην ξαναστειλεις αλλο μνμ. Εαν στειλεις δειχνεις διαθεσιμος κι αδυναμος με επιπτωση να πεφτει η αξια σου στα ματια της. Με το να φιλαει, πραγμα που της αρεσε, ανεβασε το εγω της, καυλωσε και σε χειριστηκε συναισθηματικα. Τα εχω περασει κι εγω με δυσαρεστες συναισθηματικες συνεπειες για την ψυχη μου. Απο τοτε εαν βγω με καποια μιλαω για τον εαυτο μου, δεν δειχνω ενδιαφερον οποτε δεν με εχει σιγουρο κι αναρωτιετε και στο τελος λεω, παμε σε κάνα ξενοδοχειο να γνωριστουμε καλυτερα? Οι μισες απαντανε ναι και στις υπολοιπες δεν ξαναστελνω μνμ. Τις αντιμετωπιζω απλα σαν σπερματοδοχειο....
Σωστός φίλε.

Αψυχολόγητες.

Αν έχεις 50% ποσοστό επιτυχίας σε τέτοια ευθεία πρόταση είσαι ωραίος

Μπράβο μάγκα μου

Κι εγώ έτσι παίζω με.μικρές παραλλαγές στο παιχνίδι μου

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Γυναίκα που αργεί πολύ να απαντήσει ή δεν απαντάει σε μνμ σημαίνει πως δεν πολυενδιαφέρεται man και μάλλον κάποιον άλλον γλωσσοφιλάει τώρα.Έτσι λέω εγώ.
Το σκεφτηκα κι αυτο

Ισως εχει γκομενο

Η την.εψηνε καποιος αλλος ψηστης περισσοτερο καιρο και την εφαγε πρωτος οποτε η γκομενα εριξε ακυρο σε ολους τους αλλους διεκδικητες.

Η τελος την προσεγγισε καποιος ικανοτερος συν-κυνηγος και την εφαγε.Μαγκια του.

Ετσι ειναι.Η γυναικα μονο ενα πραγμα σεβεται και βαζει πανω απ ολα.Τα παιδια της.

Οι ανδρες ειναι αναλωσιμοι για εκεινη

Καριολα φυση

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Τύπε αν θέλεις να έχεις καθαρό μυαλό για την κάθε γυναίκα που σε ενδιαφέρει, πρώτα να έχεις γαμήσει μια άλλη μουνάρα.
Είναι σαν το σούπερ μάρκετ αν πας νηστικός θα τα αγοράσεις και θα τα λιγουρεύεσαι όλα.
Χορτασμένος ψωνίζεις μόνο τα απαραίτητα.
Άντρας σκέφτεται καθαρά για την γυναίκες μόνο όταν έχει αδειάσει.

Να θυμάσαι τον cupracing.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom