Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλά εννοείται μαγκίτη μου μπορεί να τρώω την ήττα μου προσωρινά αλλά ξανασηκώνομαι για μάχη!!

Κι εννοείται απάντησα στην τύπισσα ότι μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι κατασταλαγμένος άνδρας και όχι πιτσιρίκι 25 ετων και οτι εχουμε ερωτικη χημεια.

Αλλωστε το ενοιωσε οταν γλωσσοφιλιομασταν.Το παντελονι μου πηγαινε να σπασει(δεν κρυβονται ευκολα 19 με 20 εκατοστα χαρας-καπου αναμεσα τεσπα)
Θα την ειχα ξεκωλιασει την τυπισσα και θα της εδινα το μουνι στο χερι.

Σε ευχαριστω για το ωραιο ποστ σου.

Τι να πω.Επρεπε να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ενα και μοναδικο ραντεβου.

Θα μπορουσα να της ζητησω να με παει στο αμαξι μου με.το δικο της ο μαλακας.Το χα παρκαρει σε κατι δρομακια απομονωμενα.

Εκει θα επαιζα σκληρο παιχνιδι.

Ομως ο αρχιπαπαρας την καληνυχτησα(καλα λενε για τους καληνυχτακηδες) ενω μεσα μου μια φωνη μου ελεγε οτι παιζει να ηταν μια καυλα της στιγμης για τη γκομενα.

Μετα θα πηγε σπιτι μιλησε στις φιλες της,στη σερβιετα της και πηρε συμβουλες κι εγω τον πουλο.

Καλα να παθω.

Σε αλλη περιπτωση θα την ειχα φορμαρει και μετα ας της κακοφαινοταν που ειμαι μεγαλος
Σου έκανα highlight το κομμάτι όπου έκανες το λάθος. Βάζεις στοίχημα ότι αυτή ΑΥΤΟ ακριβώς περίμενε?
Κι αυτό που θα είπε στις φίλες της ήταν "δεν με γάμησε ο βλάκας!!!"... να είσαι σίγουρος για αυτό!

Δεν πειράζει, next time! Τα παθήματα γίνονται μαθήματα! :grin:
Το τί είχε στο μυαλό της μόνο εκείνη το ξέρει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρνήθηκε να βρεθούμε μόνοι μας.

Εγώ απλά αν την απομόνωνα στο αμάξι της θα είχα πεδίο δράσης να επιτεθώ στο φουλ.Δηλαδη χαμουρεμα δαχτυλο στο μουνακι της κτλ.Φουστα φοραγε δε θα ταν δυσκολο.

Απο εκει ολα θα επαιρναν το δρομο τους πιθανα.

Αλλα ακομη και αν δεν τη γαμαγα θα λεγα "τα επαιξα ολα για ολα".

Το οτι εβρεξε το κυλοτακι της ειναι σιγουρο.Το αν.περιμενε να τη γαμησω ενω δεν δεχτηκε να παμε καπου μονοι μας δε το γνωριζω.

Λες να θελε να.τεσταρει την εφευρετικοτητα μου;

Αλλα και παλι τι σημασια εχουν ολα αυτα που αν ειχα εστω 10 λεπτα πριβε μαζι της θα της τον ειχα καρφωσει;

Αυτο ειναι που με.τρελαινει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μια σωστή αρχή υπάρχει με τις γκόμενες.

ΠΙΕΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΠ Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΈΝΟ.

Καλύτερα να την πιέσεις και να σου πει σταμάτα, παρά να αναρωτιέσαι όπως εσύ τώρα.
Αν πιέζες θα γάμαγες, μάλλον , 95% .
Τώρα τέλος.

Η πολύ μίρλα κακαό κάνει.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλα... μην τρελενεσαι... επιβεβαιωση ηθελε... ολες θελουν.. οτι μετραει κ σε μεγαλυτερες ηλικιες...
Παμε για αλα...
Και το θεματακι sugar daddy.. μην το αποριπτεις.. τετοιες διαφορες ηλικιας 20+ εκει βασιζοντε... :wink:
Δε το απορριπτω φιλε.

Δεν ειμαι κανενας πλουσιος αλλα αν ειναι καποια που θελει απλα καποιον να της κανει τα εξοδα για ενα φαγητο η ποτακι και να την παει ως το Λαγονησι τοτε οκ.

Ομως αυτες που ψαχνουν sugar daddy ψαχνουν πολλααα παραπανω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
ρε φιλε @troubaman# ... παλι την πατησες ????
τι γινεται ρε μαστορα, μαγνητη εχεις ????

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μια σωστή αρχή υπάρχει με τις γκόμενες.

ΠΙΕΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΠ Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΈΝΟ.

Καλύτερα να την πιέσεις και να σου πει σταμάτα, παρά να αναρωτιέσαι όπως εσύ τώρα.
Αν πιέζες θα γάμαγες, μάλλον , 95% .
Τώρα τέλος.

Η πολύ μίρλα κακαό κάνει.
Μάρκαρα στενα φιλε

Το τι γλωσσοφιλα το λαιμο της τον εξερευνησα ολο με τη γλωσσα κι εκεινη εκανε μμμ

Τα μπουτια της χαιδεμα τα βυζια απο πανω απο τη μπλουζα γιατι ημασταν στο μαγαζι

Καυλωναμε ασχημα μιλαμε

Της ειπα παμε βολτα;

Παμε καπου μονοι μας;

Μωρε οχι απο το 1ο ραντεβου

Μετα φυγαμε αφου συνεχιστηκε εντονα το μπαλαμουτι

Της λεω παμε βολτα με τ αμαξι;

Μου λεει μπα θα παω σπιτι

Τη συνοδευω στ αμαξι της

Της ορμαω παλι γλωσσοφιλα εκει

Μου λεει μη μας βλεπουν

Ε εκει της ξαναλεω παμε καπου να μη μας βλεπουν

Βιαστικο αγορι ειπε εισαι

Ε εκει εκανα τη μαλακια

Το αμαξι μου εγω το ειχα σε μια σκοτεινη αλανα

Θα μπορουσα να της πω

"Με πας ως το αμαξι μου;"

Ε κι οταν θα σταματαγε διπλα στο δικο μου με το δικο της θα επαιζε φουλ επιθεση

Στυλ μουνοδαχτυλα θα τον εβγαζα εξω κτλ

Ομως ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
ρε φιλε @troubaman# ... παλι την πατησες ????
τι γινεται ρε μαστορα, μαγνητη εχεις ????
Που σαι ρε μαν;;

Γαμω την πουτανα μου δηλαδη

Μαγνηταρα εχω μιλαμε 120 GigaTesla
:angel::2funny::2funny:

στειλε καμια photo να τη δουμε και εμεις ρε μαστορα.
φαινεται αρκετα ενδιαφερον, ετσι οπως σε χυλοπιτιασε :cheesy:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Στα μηνύματα που της έστελνες άφηνες και εκεί μια σειρά κενό σε κάθε πρόταση;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μαλάκας δεν είσαι ρε φίλε.
Τσόλι είναι .

ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

Αν μελλοντικά σε δει να φασώνεσαι με άλλη, υπάρχει ελπίδα ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Μην της δώσεις αξία.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Νεξτ.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Επίσης, μαγκες, μια εμπειρική συμβουλή προς όλους : Συμπεριφερθειτε στις γκομενες γκομενιστικα. Μην ακολουθείτε το μοντελο του καλου παιδιου που παρακαλάει να γαμήσει. Μετράτε για 7 ; Συμπεριφερθειτε σαν 9-10ρια. Όσο πιο τουπε , ναρκισσισμός , ψυχοπάθεια και ενστικτώδεις συναισθηματικές αντιδράσεις τόσο το καλύτερο. Ακούστε με και δεν θα χάσετε , πιάνει ΠΑΝΤΑ. Οι γυναίκες ΔΕΝ είναι λογικά όντα. Αδικα χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μοιάσετε σε ιδεωδη προτυπα.

Σωστός
Αυτοπεποίθηση

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μου ξεκαθάρισε πως της πέφτω μεγάλος

Πόνεσε όχι τόσο το χτύπημα στο εγώ αλλά στο ότι πλεον η πρόσβαση στα μικρά και φρέσκα 20-25 μειώθηκε.
Eκεί κάνεις μεγαλύτερη επίθεση και της λες "καλά καλά, αν σε βάλω κάτω θα σου πω εγώ αν είμαι μεγάλος ή όχι!!!".

Ανάλογη φάση είχα με ένα 24άρι πριν 2 χρόνια και τελικά μετά από ψηστήρι 2 μηνών πήγαμε σε ξενοδοχείο, είχα κουμπώσει ένα levintra και της έριξα 4 μανίκια σε 4 ώρες! Κι όταν βγαίναμε μου έλεγε "μωρέ καλά μου έλεγες εσύ ότι θα με βάλεις κάτω... κι εγώ δε σε πίστευα!!!". Το επόμενο πρωί μου έλεγε ότι ακόμα έκαιγε η μουνα της.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Παίδες δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι 20άρηδες-25άρηδες ΔΕΝ γαμάνε. Είναι αποσβολωμένοι στο κινητό τους με τις τσόντες και τα βιντεάκια κι έχουν κάψει εγκέφαλο! Χωθείτε στα ίσια και χωρίς ενδοιασμούς. Κι όσες γαμήσετε!

Αυτό που λες πάντως ότι επειδή είσαι 40φεύγα δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε 18χρονα, είναι ΛΑΘΟΣ!!!

κανεις λαθος οτι δεν πηδανε μαν
εχει ματωσει η πουτσα τους

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Τσόλι είναι .

Αν μελλοντικά σε δει να φασώνεσαι με άλλη, υπάρχει ελπίδα ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Μην της δώσεις αξία.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Νεξτ.

ηρεμια ρε παιδια...
δεν ειναι τσολι, ηπιε τα ποτα της και φασωθηκε, νηφαλια αποφασισε οτι δεν.....
γτ ειναι τσολι δλδ???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τσόλι είναι .

Μην της δώσεις αξία.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Νεξτ.

ηρεμια ρε παιδια...
γτ ειναι τσολι δλδ???
Οντως γιατι τσολι ρε παιδια? Αν γαμιοταν με τη πρωτη θα τη λεγατε ευκολη. Απλα δεν της αξιζει τοση προσοχη. Την χαιρετας ευγενικα και προχωρας παρακατω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω διαβάσει μόνο τη πρώτη σελίδα του θέματος. Αν αυτά που θα σου γράψω τα έχουν ήδη γράψει άλλοι απλά συμφωνούμε κάποιοι.

Η γκόμενα αρχικά γούσταρε. Στη πορεία για κάποιο λόγο ξενέρωσε. Ισως έμαθε κάτι για σένα, π.χ μπορεί να έμαθε την ακριβή ηλικία σου, νπορεί κάτι άλλο.

Οι γκόμενες έχουν ένα μοτίβο μέσα στο κεφάλι τους για το μέχρι που προχωράνε σε ένα ραντεβού. Οι περισσότερες δεν θα κάτσουν να γαμηθούν από το πρώτο ραντεβού με όποιον και αν βγούν, και όσο και αν γουστάρουν. Δεν θέλουν να θεωρηθούν εύκολες, η πουτάνες.

Αρα μην κατηγορείς τον εαυτό σου για το πως το χειρίστηκες. Οσο και αν επέμενες και με ότι τρόπο και να το χειριζόσουν αν η άλλη εχει σαν μπούσουλα στο κεφάλι της οτι στο πρώτο ραντεβού δεν κάθομαι ούτε στον Μπράντ Πιτ, τότε δεν θα σου καθόταν. Επιπλέον οσοι επιμένουν υπερβολικά σε αυτές τις φάσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείχνουν ληγούρια.

Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις αν δείξεις άνετος που ναι μεν γουστάρει αλλά δεν καίγεται κιόλας.

Πιστεύω αυτή η συνταγή δουλεύει περισσότερο.

Το τι πληροφορία παίρνει η άλλη για σένα και το πως το συνδυάζει στο κεφάλι της μόνο η ίδια το ξέρει.

Εσύ απο πλευράς σου δεν κολάς ποτέ και το παίζεις χαλαρός και άνετος. Οσον αφορά τις κάβλες και το κόλημα που σου δημιουργούν, για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχουν οι επαγγελματίες.

Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια !!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τσόλι είναι .

Μην της δώσεις αξία.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Νεξτ.

ηρεμια ρε παιδια...
γτ ειναι τσολι δλδ???
Οντως γιατι τσολι ρε παιδια? Αν γαμιοταν με τη πρωτη θα τη λεγατε ευκολη. Απλα δεν της αξιζει τοση προσοχη. Την χαιρετας ευγενικα και προχωρας παρακατω.

Φίλε αυτοί που λένε πουτάνα κάποια επειδή τους κάθεται ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Δεν το σχολιάζουμε αυτό εδώ.

Είναι σαν άλλους που θέλουν ... παρθένες !

Δεν τα θέλουν ουσιαστικά αυτά.
ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.

1)ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ... = ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΤΕ ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΘΕΝΟΣ !!!!
2)ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΣΟΥΛΙΑ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .... = ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΤΕ ....
αφού είμαι καλό παιδί και δεν βγαίνω με τσούλια ........

με τον mind 8α διαφωνήσω.
Αν γούσταρε πολύ πιθανόν θα καθόταν με την πρώτη.
ΑΝ ΟΧΙ , ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ... ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ !!!!!

Εφόσον δεν αφήνει αυτή υπόσχεση για επόμενη συνάντηση Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ . ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Αυτό τις σκοτώνει. Είναι ασυνήθιστο .
Αν τον δει να φασώνεται και με άλλη ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ.

Για αυτόν ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ , ΣΑΝ ΚΑΤΙ followers "ευχαριστώ για την αποδοχή"
δεν κάνει τίποτε.

ΜΟΥΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ .
Next !

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τσόλι είναι .

Μην της δώσεις αξία.

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.

Νεξτ.
Αυτή θα ήταν η τέλεια συγκυρία φίλε

Να με δει με άλλη.

Τότε πιθανό να γούσταρε ξανά

Έτσι είναι οι γυναίκες

Και σκατά να ήμουν αν άρεσα και σ άλλη θα τρελαινόταν...

Δεν χάρηκα φυσικά με την εξέλιξη.

Πιθανά η μαλακισμένη να πήρε συμβουλή απο φιλη που την απέτρεψε.

Ποιος ξερει...

Εννοείτε πάμε παρακάτω τι να κάνουμε μόρτη μου..

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εχω διαβάσει μόνο τη πρώτη σελίδα του θέματος. Αν αυτά που θα σου γράψω τα έχουν ήδη γράψει άλλοι απλά συμφωνούμε κάποιοι.

Η γκόμενα αρχικά γούσταρε. Στη πορεία για κάποιο λόγο ξενέρωσε. Ισως έμαθε κάτι για σένα, π.χ μπορεί να έμαθε την ακριβή ηλικία σου, νπορεί κάτι άλλο.

Οι γκόμενες έχουν ένα μοτίβο μέσα στο κεφάλι τους για το μέχρι που προχωράνε σε ένα ραντεβού. Οι περισσότερες δεν θα κάτσουν να γαμηθούν από το πρώτο ραντεβού με όποιον και αν βγούν, και όσο και αν γουστάρουν. Δεν θέλουν να θεωρηθούν εύκολες, η πουτάνες.

Αρα μην κατηγορείς τον εαυτό σου για το πως το χειρίστηκες. Οσο και αν επέμενες και με ότι τρόπο και να το χειριζόσουν αν η άλλη εχει σαν μπούσουλα στο κεφάλι της οτι στο πρώτο ραντεβού δεν κάθομαι ούτε στον Μπράντ Πιτ, τότε δεν θα σου καθόταν. Επιπλέον οσοι επιμένουν υπερβολικά σε αυτές τις φάσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείχνουν ληγούρια.

Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις αν δείξεις άνετος που ναι μεν γουστάρει αλλά δεν καίγεται κιόλας.

Πιστεύω αυτή η συνταγή δουλεύει περισσότερο.

Το τι πληροφορία παίρνει η άλλη για σένα και το πως το συνδυάζει στο κεφάλι της μόνο η ίδια το ξέρει.

Εσύ απο πλευράς σου δεν κολάς ποτέ και το παίζεις χαλαρός και άνετος. Οσον αφορά τις κάβλες και το κόλημα που σου δημιουργούν, για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχουν οι επαγγελματίες.

Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια !!
Ωραία απάντηση

Με έκανε να γαληνέψω τα όσα διάβασα γιατί οι τύψεις.με βασάνιζαν πως δεν έκανα ότι μπορούσα για να τη γαμήσω και την έχασα

Τετοιο μουνι ειναι κριμα

Ομως φιλε μου εχεις δικιο σε οσα λες

Ηταν προδιαγεγραμενο το μοτιβο που θα ακολουθουσε

Πιθανα να πηρε και γνωμες απο φιλες

Ετσι και την εκανε

Σκεφτομαι μετα απο κανα δυο βδομαδες να της στειλω το εξης

"Ειχες δικιο σου πεφτω μεγαλος.Ομως δε μπορω να ξεχασω τα καυλιαρικα φιλια σου κι εχω να.προτεινω να βρισκομαστε μονο για να περναμε καλα χωρις δεσμευσεις.Μη βιαστεις να μ απαντησεις.Σκεψου το"

Πως σου φαινεται σαν ιδεα;

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
Μου ξεκαθάρισε πως της πέφτω μεγάλος

Πόνεσε όχι τόσο το χτύπημα στο εγώ αλλά στο ότι πλεον η πρόσβαση στα μικρά και φρέσκα 20-25 μειώθηκε.
Eκεί κάνεις μεγαλύτερη επίθεση και της λες "καλά καλά, αν σε βάλω κάτω θα σου πω εγώ αν είμαι μεγάλος ή όχι!!!".

Ανάλογη φάση είχα με ένα 24άρι πριν 2 χρόνια και τελικά μετά από ψηστήρι 2 μηνών πήγαμε σε ξενοδοχείο, είχα κουμπώσει ένα levintra και της έριξα 4 μανίκια σε 4 ώρες! Κι όταν βγαίναμε μου έλεγε "μωρέ καλά μου έλεγες εσύ ότι θα με βάλεις κάτω... κι εγώ δε σε πίστευα!!!". Το επόμενο πρωί μου έλεγε ότι ακόμα έκαιγε η μουνα της.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Παίδες δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι 20άρηδες-25άρηδες ΔΕΝ γαμάνε. Είναι αποσβολωμένοι στο κινητό τους με τις τσόντες και τα βιντεάκια κι έχουν κάψει εγκέφαλο! Χωθείτε στα ίσια και χωρίς ενδοιασμούς. Κι όσες γαμήσετε!

Αυτό που λες πάντως ότι επειδή είσαι 40φεύγα δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε 18χρονα, είναι ΛΑΘΟΣ!!!

Καλα τα λες, αλλά πρόσβαση στα 18-25χρονα πως θα βρει ενας 40αρης?? Εϊμαι 42 , σε πολυ καλη κατασταση εμφανισης, αλλα με τα 18-25χρονα που και πως θα βρω προσβαση?? Δεν τ εχω καταφερει . Πες καμια ιδεα γιατι το θελω αυτο το σπορ με τις μικρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom