troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Το τί είχε στο μυαλό της μόνο εκείνη το ξέρει.Σου έκανα highlight το κομμάτι όπου έκανες το λάθος. Βάζεις στοίχημα ότι αυτή ΑΥΤΟ ακριβώς περίμενε?Καλά εννοείται μαγκίτη μου μπορεί να τρώω την ήττα μου προσωρινά αλλά ξανασηκώνομαι για μάχη!!
Κι εννοείται απάντησα στην τύπισσα ότι μπορεί να είμαι μεγάλος αλλά είμαι κατασταλαγμένος άνδρας και όχι πιτσιρίκι 25 ετων και οτι εχουμε ερωτικη χημεια.
Αλλωστε το ενοιωσε οταν γλωσσοφιλιομασταν.Το παντελονι μου πηγαινε να σπασει(δεν κρυβονται ευκολα 19 με 20 εκατοστα χαρας-καπου αναμεσα τεσπα)
Θα την ειχα ξεκωλιασει την τυπισσα και θα της εδινα το μουνι στο χερι.
Σε ευχαριστω για το ωραιο ποστ σου.
Τι να πω.Επρεπε να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ενα και μοναδικο ραντεβου.
Θα μπορουσα να της ζητησω να με παει στο αμαξι μου με.το δικο της ο μαλακας.Το χα παρκαρει σε κατι δρομακια απομονωμενα.
Εκει θα επαιζα σκληρο παιχνιδι.
Ομως ο αρχιπαπαρας την καληνυχτησα(καλα λενε για τους καληνυχτακηδες) ενω μεσα μου μια φωνη μου ελεγε οτι παιζει να ηταν μια καυλα της στιγμης για τη γκομενα.
Μετα θα πηγε σπιτι μιλησε στις φιλες της,στη σερβιετα της και πηρε συμβουλες κι εγω τον πουλο.
Καλα να παθω.
Σε αλλη περιπτωση θα την ειχα φορμαρει και μετα ας της κακοφαινοταν που ειμαι μεγαλος
Κι αυτό που θα είπε στις φίλες της ήταν "δεν με γάμησε ο βλάκας!!!"... να είσαι σίγουρος για αυτό!
Δεν πειράζει, next time! Τα παθήματα γίνονται μαθήματα!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρνήθηκε να βρεθούμε μόνοι μας.
Εγώ απλά αν την απομόνωνα στο αμάξι της θα είχα πεδίο δράσης να επιτεθώ στο φουλ.Δηλαδη χαμουρεμα δαχτυλο στο μουνακι της κτλ.Φουστα φοραγε δε θα ταν δυσκολο.
Απο εκει ολα θα επαιρναν το δρομο τους πιθανα.
Αλλα ακομη και αν δεν τη γαμαγα θα λεγα "τα επαιξα ολα για ολα".
Το οτι εβρεξε το κυλοτακι της ειναι σιγουρο.Το αν.περιμενε να τη γαμησω ενω δεν δεχτηκε να παμε καπου μονοι μας δε το γνωριζω.
Λες να θελε να.τεσταρει την εφευρετικοτητα μου;
Αλλα και παλι τι σημασια εχουν ολα αυτα που αν ειχα εστω 10 λεπτα πριβε μαζι της θα της τον ειχα καρφωσει;
Αυτο ειναι που με.τρελαινει.